elixsir+ SeLiNa23 bap980 pelin67 oranje kardelenbhr
Selam akide şekerlerim,umarım hepiniz iyisinizdir topiğe girdim bir baktım taşınmışız hayırlı uğurlu olsun hepimize inşşallah.Bu arada dua listemizde daha geniş kapsamlı olmuş, bu da beni ayrıca çok mutlu etti..Girer girmez listeyi kontrol ettim ve surelerimi okudum bitirdim.Rabbim kabul etsin inşallah...Ebrarım listeden düşer görecektir bu msjımı eminim...Ben bir süredir yoktum modemim problemli idi...Şu sıralar biraz duygusal modlardayım,her bahar olduğu gibi bu baharda da ruhuma bir hüzün çöktü.Huyum kurusun bunu hep yaşıyorum dokunsalar ağlayacak gibiyim bir sebebi yok dediğim gibi bahar çarpması her yıl olur :)....Şimdi çıkmam gerekiyor, hepiniz kendinize çok çok iyi bakın sizleri sevgiyle kucaklıyorum...Allah izin verirse akşam burada olacağım..Sevgiler saygılar....
güle güle canım görüşmek üzre...ben çıkıyorum kızlar hoşçakalın :80:
elixsir+ SeLiNa23 bap980 pelin67 oranje kardelenbhr
Selam akide şekerlerim,umarım hepiniz iyisinizdir topiğe girdim bir baktım taşınmışız hayırlı uğurlu olsun hepimize inşşallah.Bu arada dua listemizde daha geniş kapsamlı olmuş, bu da beni ayrıca çok mutlu etti..Girer girmez listeyi kontrol ettim ve surelerimi okudum bitirdim.Rabbim kabul etsin inşallah...Ebrarım listeden düşer görecektir bu msjımı eminim...Ben bir süredir yoktum modemim problemli idi...Şu sıralar biraz duygusal modlardayım,her bahar olduğu gibi bu baharda da ruhuma bir hüzün çöktü.Huyum kurusun bunu hep yaşıyorum dokunsalar ağlayacak gibiyim bir sebebi yok dediğim gibi bahar çarpması her yıl olur :)....Şimdi çıkmam gerekiyor, hepiniz kendinize çok çok iyi bakın sizleri sevgiyle kucaklıyorum...Allah izin verirse akşam burada olacağım..Sevgiler saygılar....
Gelenler gidenler olmuş bi sen kalmıssın kardelen :)) bende yemekle ugrasıyorum.. aksam görüşürüz
kardelen napıyon kız??akşama kaynanana mı süsleniyon yoksa
ya ya nedemezsin rujun rengine karar veremiyorum bir türlü
ya ya nedemezsin rujun rengine karar veremiyorum bir türlü
kırmızı sür yada patlıcan moruu çok sever kaynanan seni o zaman.
kız niye gülüyosunuz anlamadım olamaz mı yanievet bencede olamaz
ee daha nee hehe hangi gelin kaynanaya süslenir beaa
hadi ben çıkıyımda hazırlanıyım artıkALLAHa manet olun kızlar
,garip+,trakya,birsen29,CİCİ35,iyi akşamlar kızlar nasılsınız
teşekkürler çok iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?