garip çok teşekkur ederım amın hepımıze hayrlı bebek wersın rabbım ınsallah...
canım benim cok gecmiş olsun rabbim şifa versin epeydir görüşemiyoruz özledim seni tatlım...
derinim nasılsın canım uzun zamandır karşılaşamadık cok öpüyorum seni kendine iyi bak...
canım cok sevindim hayırlı olsun inş bebişini 9 ay sonra saglıklı bir şekilde kucagına alırsın... dualarını eksik etme bizlerden...
canım inş 9 ay boyunca gelmez kırmızıların hayırlı haberlerini bekliyoruz
canım nasılsın minik gökcemizde iyidir inş ikinizide öpüyorum
canım adet olmadım olsun cok fazla takma kafana amaliyattan dolayı gecikmiştir inş en kısa zamanda adet olursun kendine iyi bak bende seni öpüyorum...
canım benim cok gecmiş olsun dikkat et kendine cok öpüyorum seni...
inş en yakın zamanda netin yapılırda aramıza dönersin canım
iyiyim birsencim napıyım...yok canım ya bitmedi malasef daha var zaman benim calışmalara başlamam icin hayırlısı olsun artık gec olsun güc olmasın...sen nasılsın hüseyin emremiz nasıl dikkat et kendine cok yorulma sakın
canım benim kolay gelsin rabbim zihin acıklıgı versin...ama bizleride ihmal etme özleriz seni biliyosun kendine iyi bak öptüm...
inş hamilesindir canım hakkında hayırlısı olsun...
canım öncelikle aramıza hoşgeldin...cok gecmiş olsun okurken cok üzüldüm inanki rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın hicbirimize...inş en yakın zamanda tekrardan hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın..
canım sende hoşgeldin aramıza... of ya cok gecmiş olsun inan ne diycemi bilmiyorum rabbim bir daha yaşatmaz inş...evet canım burdaki sohbetler o kadar ictenki gercekten insana terapi gibi geliyo senin acını unutmana yardımcı olabilirsek ne mutlu bize...
ne demek canım hoşgeldin aramıza...sanada cok gecmiş olsun inan okurken cok duygulandım rabbim bir daha yaştmasın böyle bir acıyı...hepimiz bir gün hamile kalıp inş hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucagıma alırız...
canım üzülme lütfen hayırlısı neyse o olsun ama umutsuzluga kapılmak yok rabbim o kadar büyükki ol dedigi zamanda olur inş...
evet canım gecmişteydim anca cıkabildim yine karşılaşamadık garibim ya neyse sana kolay gelsin sende allaha emanet ol...
eboşum dün giremedim netim yoktu bugunde karşılaşamadık inş iyisindir cok öpüyorum seni
kardelenbhrcım inş bebişin seninledir canım güzel haberlerini heycanla bekliyoruz hayırlısıyal...
kardeloşum sen nasılsın canım iyisindir inş...kızlar hepiniz iyisinizdir inş tek tek isim yazamıycam kusura bakmayın unuttuklarım oluyo cünkü hepinizi cok öpüyorum
evet canim,bu aralar karsilasamadik bir turluben tasinma islerimden dolayi,surekli giremiyorum topige,girdimdede gecmisi okumak ile geciriyorum bende seni özledim canim,iyi bak kendine
eboşum bitanecim merak ettin biliyorum ama gerçekten canım gğnden güne sıkılıyor ilaçta ikinci günüm günleri sayıyorum artık daraldım bugün de evi temizledim sonra arkadaşa gittim geldim yemek yaptım yedik derken bu saat oldu işte bu arada eşimle konuştuk spor salonuna yazılıcaz bir aylığına düzenli gidebilirsek devam edicez ama önce adet olmam gerek offffffffff neyse kuzu canını sıkmak istemiyorum öpüyorum seni cok
derinim bitanecim benim senden haber alamadım şu an acayip meraklardayım yani bu arada dükkan işi giderek yoluna giriyor herhalde çok sevindim kuzu hayırlara vesile olsun inşallah
kardeloşum canımın ıcı gercı dun azcık konustuk ya sen nasılsın canım
boncugum canım saol kuzum benı nısana attıgın ıcın bu arada sana basarılar dılıyorum bu hafta ders calıscakmısın habıre ınsallah emeklerın bosa cıkmaz
cicim demek buyuk gun sayıyoruz hee ben de cok helecanlandım sımdı yaaa hadı kuzu ınsallah
garıbım kuzum sana da cok gecmıs olsun canım yaaa kendıne cok ama cok dıkkat et ama bence kasık fıtıgı olmayabılır tatalım onun ıcın mr falan cekmelerı gerekmıyormu yaaaaaaaaaaa ınsallah bır sey yoktur kuzu
eliksircim sana cok gecmıs olsun kuzu yaaa kıyamam sana kurtulamadın gıttı su agrılarından ınsallah en kısa zamanda kurtulursun kuzum benıde sormussun bu arada saol canım
selınam sen de temıslık yapmısın kuzum gercı konustuk ama bır anda kapanıverdı msn gelmedı yazdıklarım galıba canım dustun her halde netten hayt tavsıyen ıcın saol kuzu ınsallah sorcam en kısa zamanda
kardelenbhrım canım agrıların varmıs bence bunlar hamıslık agrısı hadı ınsallah canım yaaa ınsallah emekleerın bosa cıkmamaıstır
ececım pelıncım sılzerde ıyısınız ınsallah zaten msnde rast geldıkce konusuyoruz
oranje ve naz arkadaslarım yazılarınızı okudukca unutmaya yuz tutmus acılarım canlandı sılerınde basınız saolsun allahım bır daha yasatmasın cok kotu bır durum hemde cok
sevcan arkadasım sende hosgeldın senınde basın saolsun allah bır daha gostermesın ınsallah sag saglım bebekerımızı alabılırız kucagımıza sag salım
bapcım alıntılar bıraz bozulmus ama yıne ıyı gıdıyorsun nıye kızayım kız sen takıldıgın yer olursa yıne sorarsın bu arada kırmızılar gelmıs canım ınsallah bır dahakı ayda bebegın gelır
kızlar ınsallah kımseyı unutmadım bugun temıslık falan derken bu saat oldu erken yatmam gerek cunku yarın kahvaltıya mısafırlerım var erken kalakmam gerekecek
unuttuklarım varsada herkesı opuyorum bunu ısım belırtmeden dıyorum kı herkes ustune alınsın
insallah fitik yoktur canim,cok korkuyorum:18:ama rabbim buyuk,hersey onun taktiri,bana emar falan cekmediler canim,sanirim gerekli görmediler..ama sol bacagimi bukerek oturdugumda batar oluyor iste,ayaklarimi bukup oturamiyorumneyse rabbim sifa versin,insallah gecer sende spor salonuna gidecekmissin canim,hayirli olsun insallah
canancım merak etmiştim seni canım demek adet oldun hayırlısı olsun inşallah önümüzdei ay aşılamayla gelicek minişin .duaları hallederiz sorun yok canım
evet canım karşılaşamadık çok doğru herşeyn hayırlısı inşallah ummadığın anda gelir bebişin
garibim allah kolaylık versin canım işlerini bitirince ihmal etme git canım
buarada türkiyeye gelicekmisiniz ?
iksirim naber kuzum görüşemiyoruz :26:
peloşum saol kuzum ben iyiyim sen nasılsın dün netin yokmuş bende dedim nerelerde bu hatun
hani söz vermiştin iyi olacaktın canını sıkma kuzum herşey iyi olcak
yarın misafirin varmış kolaylıklar diliyorum sana
ayrıca bayıldım rengarenk yazmana ellerine sağlık
hayırdır canım neyin var senin ?herşey yolunda inşallah
derdam nasılsın balım özledim seni prenses nasıl herşey yolunda inşallah öpüyorum seni
valla bende alta bakınca başım döndütopicimiz bereketli maşallah
buarada nasılsın kuzum ?
evet dizi olsaydı ben olmazdım mesela çok doğru tespit canım
gerçi topicimiz hep kalabalık olurda bugün daha bi bereketli
sagolasin ebrarim,evet canim nasip olursa gelecegiztam tarih belli degil ama,temmuz,agustos ve eylul bu 3 aydan birinde dusunuyoruz,ama agustos da gelmeyi istemiyoruz,ramazan oldugu icin,hayirlisi bakalim
kızlar ben bugün dr gittim yani yen gitmek istediğime ama bana bu ay eski dr da tedavimi tamamlamamı sonra tekrar görüşmemizi istedi yani ben yine yarın o çatlak bunaklığa eğilimlidr gitmek zorundayım canım sıkıldı ya ve spora başladım iki gündür anam ağlıyo mahfoluyorum valla ama spor yapmak iii geliyomuş hamile kalmak isteyenler için bakalım denemedik şey bırakmıyorum bu arada kuzuçuğum hasta ve yine çok kötü öksürüyo o öksürürken için parçalanıyo ne yapsam bilmiyorum dr hep antibiyotik veriyo bende kullanmak istemiyorum yaaaa
canim cok gecmis olsun kuzucuguna,rabbim sifa versin,dogal yöntemler dusunebilirsinallah yardimcin olsun
kızlar derinim hastaymış gelemiyomuş haber veriyim dedim
çok fena olmuş işyerinde kuzuma rabbim şifa versin
öylemi,cok gecmis olsun derincim ya,rabbim sifa versin,insallah simdi daha iyisindir:26:
elixsir+ SeLiNa23 bap980 pelin67 oranje kardelenbhr
Selam akide şekerlerim,umarım hepiniz iyisinizdir topiğe girdim bir baktım taşınmışız hayırlı uğurlu olsun hepimize inşşallah.Bu arada dua listemizde daha geniş kapsamlı olmuş, bu da beni ayrıca çok mutlu etti..Girer girmez listeyi kontrol ettim ve surelerimi okudum bitirdim.Rabbim kabul etsin inşallah...Ebrarım listeden düşer görecektir bu msjımı eminim...Ben bir süredir yoktum modemim problemli idi...Şu sıralar biraz duygusal modlardayım,her bahar olduğu gibi bu baharda da ruhuma bir hüzün çöktü.Huyum kurusun bunu hep yaşıyorum dokunsalar ağlayacak gibiyim bir sebebi yok dediğim gibi bahar çarpması her yıl olur :)....Şimdi çıkmam gerekiyor, hepiniz kendinize çok çok iyi bakın sizleri sevgiyle kucaklıyorum...Allah izin verirse akşam burada olacağım..Sevgiler saygılar....
durucum hosgeldin,özledim seni kizzzziyi olmana sevindim.can sIkIntisini sorma,bendede var bu aralar,az önce bir ton agladim yine,esim zor teselli etti neyse rabbim yardimcimiz olsun, insallah en yakin zamanda ruhuna cöken huzun seni terk eder tatlim
iyi akşamlar kızlar nasılsınızz ben karmakarışıgımsanırım yarını beklemeden tersti yaptı erken gebelik testlerinden ama çıkmadı yani bei %20 pko kısmı buldu sanırım yarın doktorumu arıycam hayırlısı artık zaten biliyosunuz benim bu aydan fazla ümidim yoktu merak edersiniz diye yazdım çıkıyorum şimdi hepinize iyi sohbetler
canim benim,herseyde bir hayir vardir,demek ki bu ay nasip degilmis,uzulme bir dahaki ay nasip eder rabbim
,garip+,trakya,birsen29,CİCİ35,iyi akşamlar kızlar nasılsınız
sanada iyi aksamlar pelincim,gecmisi okumakla mesguldum,anca bitirdim vallaben iyiyim canim yaa,bildigin gibi iste,sen nasilsin canim
canım 5 gün gecmiş test yapsan cıkar bence... hemde belirtilerinde var inş hamilesindiracaba diyorum bu aralar..kasıklarım cok yorulunca ara ara ağrıyoo.karnıma bı agrı giriyoo.sürekli idrarımda varr.akıntımda çok.ve de cok kotu kabızlık sorunum var.Çok da uykum var.adetım geçeli 5 gün oldu..acaba test ne zaman yaptırsam 1 hafta daha mı beklesem ne dersınız?
kizlar cok özur dilerim,dikkat ettim ama,alintilar neden bozuk cikti hala anlamis degilim
cicişim,idrarda çıkmamıştır belki,n olur üzülme canım.iyi akşamlar kızlar nasılsınızz ben karmakarışıgımsanırım yarını beklemeden tersti yaptı erken gebelik testlerinden ama çıkmadı yani bei %20 pko kısmı buldu sanırım yarın doktorumu arıycam hayırlısı artık zaten biliyosunuz benim bu aydan fazla ümidim yoktu merak edersiniz diye yazdım çıkıyorum şimdi hepinize iyi sohbetler
canım 5 gün gecmiş test yapsan cıkar bence... hemde belirtilerinde var inş hamilesindir
iyiyim bitanem bende aynı valla aslında akşam gelemiyorum ama bugun kociş sinama izliyo bende fırsattan istifade gireyim dedim...olsun canım senden kaynaklanmıyo o bozukluk aldıgın alıntıda vardır üzülme tatlım
cicişim,idrarda çıkmamıştır belki,n olur üzülme canım.
peloşum nasılsın,bugün seni unutmuşum evet,ama kasıt olmadığını biliyon değil mi tatlım?
herkeze iyi akşamlar kızlar
neyse kız kaç ben yakalarım seni nasıl olsakızlar günaydın ben ağrılardan dolayı hiç iyi değilim:84::84::84::84::84:[/QUOTE)
geçmiş olsun canım bebiş karın ağrısı kasıklarda ağrı yapar bende öyle olmuştum inşallah bebiş vardırda ağrılar gelip geçer
(QUOTE=kardelen5233;18428077]herkeze hayırlı sabahlar.
derincim hastaymışsın geçmiş olsun kuzum.
birsencim,kaçmak değil ama bu sıra hep böyle olmak zorunda oluyo malesef(ammada cümle oldu)
ebroşum bugün hiç ni gelemicen,ama ama öslices seni kuzu.
kardelencim,benimde çok ağrım var,acep niden ki?
kayram akşam bidaha uğramamışın sanırım.
aleyna,bu sıra benle hiç konuşmuyosun topicde,farkındayım,bi sebep de olmadığını düşünüyorum ayrıca.
cicişim,nasıl dayancan yarına kadar,kız bugün yapsana bi test,bizide merakta koymamuış olursun hem.
selina cım,pazardan hiç çıkmıyon kız sen,ama pijamaylada gitsen güzel olursun,ben eminim.
yeni gelen arkadaşlar,topiğimizde mutlu olan arkadaşlar,hepinize selam olsun.
inşallah unuttuğum kimse kalmamıştır.
canım hoşgeldin özlettin kendini daha çok gel iyiyim desen yeter canımelixsir+ SeLiNa23 bap980 pelin67 oranje kardelenbhr
Selam akide şekerlerim,umarım hepiniz iyisinizdir topiğe girdim bir baktım taşınmışız hayırlı uğurlu olsun hepimize inşşallah.Bu arada dua listemizde daha geniş kapsamlı olmuş, bu da beni ayrıca çok mutlu etti..Girer girmez listeyi kontrol ettim ve surelerimi okudum bitirdim.Rabbim kabul etsin inşallah...Ebrarım listeden düşer görecektir bu msjımı eminim...Ben bir süredir yoktum modemim problemli idi...Şu sıralar biraz duygusal modlardayım,her bahar olduğu gibi bu baharda da ruhuma bir hüzün çöktü.Huyum kurusun bunu hep yaşıyorum dokunsalar ağlayacak gibiyim bir sebebi yok dediğim gibi bahar çarpması her yıl olur :)....Şimdi çıkmam gerekiyor, hepiniz kendinize çok çok iyi bakın sizleri sevgiyle kucaklıyorum...Allah izin verirse akşam burada olacağım..Sevgiler saygılar....
hadi bakalım inşallah hasta olmazsın de bebişin gelir seni fazla bekletmez canımbu arada hala hasta olmadımmm oleyyyyyy...
canım sen genede umudunu yitirme vardır bundada bi hayır ben kanda yaptırıp çıkmadığını adet tarihinin üstünden 25 gün geçtikten sonra anlamıştık hamile olduğumu geç döllenme olabiliyoiyi akşamlar kızlar nasılsınızz ben karmakarışıgımsanırım yarını beklemeden tersti yaptı erken gebelik testlerinden ama çıkmadı yani bei %20 pko kısmı buldu sanırım yarın doktorumu arıycam hayırlısı artık zaten biliyosunuz benim bu aydan fazla ümidim yoktu merak edersiniz diye yazdım çıkıyorum şimdi hepinize iyi sohbetler
hoşbulduk canım nasılsın,garip+,trakya,birsen29,CİCİ35,iyi akşamlar kızlar nasılsınız
iyi akşamlar kızlar nasılsınızz ben karmakarışıgımsanırım yarını beklemeden tersti yaptı erken gebelik testlerinden ama çıkmadı yani bei %20 pko kısmı buldu sanırım yarın doktorumu arıycam hayırlısı artık zaten biliyosunuz benim bu aydan fazla ümidim yoktu merak edersiniz diye yazdım çıkıyorum şimdi hepinize iyi sohbetler
bak dimedimmi yakaladım ahandacicişim,idrarda çıkmamıştır belki,n olur üzülme canım.
peloşum nasılsın,bugün seni unutmuşum evet,ama kasıt olmadığını biliyon değil mi tatlım?
herkeze iyi akşamlar kızlar
elixsircim,pelincim,kardelencim,birsencim,nasilsiniz kizlar:80::80::80::80::80:
elixsircim,pelincim,kardelencim,birsencim,nasilsiniz kizlar:80::80::80::80::80:
iyiyim canım sagol sen nasılsın...
iyiyiz garip sen naptın azalttınmı işlerini
selam kızlar kocacığımı çiğ köfte alıp gelsin diye gönderdim.bende fırsattan istifade size bakim dedim nasılsınız kızlarr.
selam kızlar kocacığımı çiğ köfte alıp gelsin diye gönderdim.bende fırsattan istifade size bakim dedim nasılsınız kızlarr.
çiğ köfte deyince,bu lagrima nerelerde ki?:26:
çiğ köfte deyince,bu lagrima nerelerde ki?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?