Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

acaba diyorum bu aralar..kasıklarım cok yorulunca ara ara ağrıyoo.karnıma bı agrı giriyoo.sürekli idrarımda varr.akıntımda çok.ve de cok kotu kabızlık sorunum var.Çok da uykum var.adetım geçeli 5 gün oldu..acaba test ne zaman yaptırsam 1 hafta daha mı beklesem ne dersınız?

garip çok teşekkur ederım amın hepımıze hayrlı bebek wersın rabbım ınsallah...

amin canim amiiiiiiiiiiiiin

canım 5 gün gecmiş test yapsan cıkar bence... hemde belirtilerinde var inş hamilesindir
kizlar cok özur dilerim,dikkat ettim ama,alintilar neden bozuk cikti hala anlamis degilim

iyiyim bitanem bende aynı valla aslında akşam gelemiyorum ama bugun kociş sinama izliyo bende fırsattan istifade gireyim dedim...olsun canım senden kaynaklanmıyo o bozukluk aldıgın alıntıda vardır üzülme tatlım

Son düzenleme:
cicişim,idrarda çıkmamıştır belki,n olur üzülme canım.

peloşum nasılsın,bugün seni unutmuşum evet,ama kasıt olmadığını biliyon değil mi tatlım?
herkeze iyi akşamlar kızlar

cicişim,idrarda çıkmamıştır belki,n olur üzülme canım.

peloşum nasılsın,bugün seni unutmuşum evet,ama kasıt olmadığını biliyon değil mi tatlım?
herkeze iyi akşamlar kızlar

iyiyim kardeloşum sagol...biliyorum tabiki canım insanlık hali sonucta benimde bazen unuttugum kişiler olabiliyo...sen nasılsın...

neyse kız kaç ben yakalarım seni nasıl olsa

canım hoşgeldin özlettin kendini daha çok gel iyiyim desen yeter canım
bu arada hala hasta olmadımmm oleyyyyyy...
hadi bakalım inşallah hasta olmazsın de bebişin gelir seni fazla bekletmez canım
canım sen genede umudunu yitirme vardır bundada bi hayır ben kanda yaptırıp çıkmadığını adet tarihinin üstünden 25 gün geçtikten sonra anlamıştık hamile olduğumu geç döllenme olabiliyo
,garip+,trakya,birsen29,CİCİ35,iyi akşamlar kızlar nasılsınız
hoşbulduk canım nasılsın

canım benim üzülme lütfen belki gec döllenmedir hayırlısı olsun

üzülme cicişim yaaa sabır sabır sabır inş birgün olcak

selam kızlar kocacığımı çiğ köfte alıp gelsin diye gönderdim.bende fırsattan istifade size bakim dedim nasılsınız kızlarr.

selam kızlar kocacığımı çiğ köfte alıp gelsin diye gönderdim.bende fırsattan istifade size bakim dedim nasılsınız kızlarr.

aleykum selam selinacim,masallah kizzz bu saatte cig köftemiiieee insanin zayif olmasida ayri bir avantaj sekerimafiyet olsun canim simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…