kardelen sendedemi bşler war ? :)
ayyy işlhh tutmuştur böle gzl hbrler alınca moralim düzeliyoo gerçekteen bn 6 ay kapattım dr 3 ay dedi ama bn 5 6 ay düşünmüyorum tabiii gene herşey allahtanbilmiyorum ki canım aşılama oldum dün gece adet sancısı gibi sancı girdi ve birden kasılma oldu rahimde
ayyy işlhh tutmuştur böle gzl hbrler alınca moralim düzeliyoo gerçekteen bn 6 ay kapattım dr 3 ay dedi ama bn 5 6 ay düşünmüyorum tabiii gene herşey allahtan
daha önce hç hamile kalmadınmı cnm?canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun ben normal olarak hamilelik belirtilerini bilmediğim için anlamıyorum
korkuyorum hep yaptırdım kan testı çıkmayınca kötü oluyorum
daha önce hç hamile kalmadınmı cnm?
slm cnm hgslm kızlar
iyiyim cnmm çok şükür sen nasılsın tatlım ewde oturmuş örgü örüyoruumN_A_Z cım nasılsın kuşum...
hmmm bnm gebeliğimde oranjenin dediği gbi aynı adet sancısı olckmış gbi ağrım olmuştu we göğüslerm çok acıyodu bide bnmm akıntım olmuştu normal akıntım herkeste farklı olur gerçiicanım ben 1 ker doğal yollardan kalmıştım ama 2 yıl geçti hatırlamıyorum o yüzden belirtileri
kardelenbhr cım benimde ilk gebeliğimde sanki adet olacakmışım gibi sancıalrım vardı ve sürekli bıcak sağlanıyo gibi oluyordum..ama kanama falan olmuyordu normalde benim sancılarım kanama olduktan sonra başlardı o yüzden şüphelenipo test yapmıştım çıkmıştı ama adt tarihimle aynı zamanda olmuştu belirtiler...
canım ne güzel fazla bekletmemiş seni kırmızılar özün aydın doktordan da iyi haberler almışsın inş bidaki aya hayırlısıyla gelir minişin tatlım...nasılsınız
dun kırmızıları gordum sukurler olsun cok agrılı geldı anam agladı halada aglıyor desem yalan solemıs olmam yanı zaten bole burnumdan getırecegını bılıyordum ya kızlar farlutale baslayalı ıkı gun olmustu yanı sızce kendılıgınden mı gelmıs oldu yoksa ılacla mı anlamadım ben keske dr un dedıgı gıbı bekleseydım 10 gun gecmesını amelıyattan sonra 10 gun gecmesı normal demıstı
bugun de dr a gıttım ben burada kontrole gıttım su an ıcın hersey normal dedı ve onceden goruneyen cıft rahımı bugun gozlerımle gordum cok ılgınc yaaa allah da benı bole yaratmıs ıste ne yapalım ınsallah cıft de olsa bende cocuk sahıbı olabılırım bır gun su an ıcın hersey guzel basarılı bır operasyon olmus dedı dıyete devam dedı bu arada normal yoldan gebelık denıcem en azından bır ıkı ay olmazsa tedavıye baslıcam esımden de test ıstedı cumartesı verecek o da bakalım artık allahtan hayırlısı ınsallah bır dahakı ay bu zamanlar hamıleyım haberını verebılırım sızlere :26::26::26:
gecmısı cok net okuyamadım ama derınım hastalanmıs galıba gecmıs olsun kuzum dıkkat et kendıne yaaaa kıyamam sana:26:
ablam saol canım dualarımla sen ugrastın yıne yaaa ıcıme sınmedı ama hıc tahmın etmedım gelecegını
banumm amelıyat cok kolay kuzum bır gunde cıkarsın ınsallah allah sıfa versın canım
kardelenbhrcım agrıların var yıne canım allah hayrlı bır haberın nedenıdır ınsallah bu agrılar
ben cıkıyorum kızlar uzancam bıraz optum hepınızı
kızzlar ben geldim.sabah test yaptım 2. çizgi çook silik çıktı.okuldan geldim şimdi de belirgin ama azcık silik...ayyy acaba ne dersinizzz
trakya canım silik çizgi çıkması mümkün değil mutlaka gebelik var yani.kan testi yaptır.
kardelenbhr ım seni yanlış anlayan anlayana herkeste gebe diye anlıyo,bendece elixsirin dediği gibi sende var bişeyler.ayrıca 10 gün diyorsunda.aşılamadan sonra 12.ci gün test yaptırılır.sen 2 gün önce mi aşılama oldunda 10 gün var daha diyon.yoksa biz hadi test yap demeyelim diye mi fazladan söylüyon günleri.
pelincim selam canım,nasılsın?
trakya canım silik çizgi çıkması mümkün değil mutlaka gebelik var yani.kan testi yaptır.
kardelenbhr ım seni yanlış anlayan anlayana herkeste gebe diye anlıyo,bendece elixsirin dediği gibi sende var bişeyler.ayrıca 10 gün diyorsunda.aşılamadan sonra 12.ci gün test yaptırılır.sen 2 gün önce mi aşılama oldunda 10 gün var daha diyon.yoksa biz hadi test yap demeyelim diye mi fazladan söylüyon günleri.
pelincim selam canım,nasılsın?
tamam canım.inş vardırda beklendiğine değsinyok kız doktor adetinin geçince test yaptır dedi az kaldı zaten bekliyim diyorum canım sen nasılsın
iyiyim canım çok şükür,annemle dolaştık yoruldum biraz ama ip aldım bolero örcem başladım hemen.elim boş durmaya gelmiyo sıkılıyom çünkü.iyiyim canım sagol sen nasılsın selinacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?