Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bilmiyorum ki canım aşılama oldum dün gece adet sancısı gibi sancı girdi ve birden kasılma oldu rahimde
ayyy işlhh tutmuştur böle gzl hbrler alınca moralim düzeliyoo gerçekteen bn 6 ay kapattım dr 3 ay dedi ama bn 5 6 ay düşünmüyorum tabiii gene herşey allahtan

ayyy işlhh tutmuştur böle gzl hbrler alınca moralim düzeliyoo gerçekteen bn 6 ay kapattım dr 3 ay dedi ama bn 5 6 ay düşünmüyorum tabiii gene herşey allahtan

canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun ben normal olarak hamilelik belirtilerini bilmediğim için anlamıyorum

kardelenbhr cım benimde ilk gebeliğimde sanki adet olacakmışım gibi sancıalrım vardı ve sürekli bıcak sağlanıyo gibi oluyordum..ama kanama falan olmuyordu normalde benim sancılarım kanama olduktan sonra başlardı o yüzden şüphelenipo test yapmıştım çıkmıştı ama adt tarihimle aynı zamanda olmuştu belirtiler...

slm cnm hg
N_A_Z cım nasılsın kuşum...
iyiyim cnmm çok şükür sen nasılsın tatlım ewde oturmuş örgü örüyoruum
canım ben 1 ker doğal yollardan kalmıştım ama 2 yıl geçti hatırlamıyorum o yüzden belirtileri
hmmm bnm gebeliğimde oranjenin dediği gbi aynı adet sancısı olckmış gbi ağrım olmuştu we göğüslerm çok acıyodu bide bnmm akıntım olmuştu normal akıntım herkeste farklı olur gerçii

canım benim adetime daha 10 gün var dün gece çok kötüydüm dedim heralde adet olucam sonra birden kasılma oldu

canım ne güzel fazla bekletmemiş seni kırmızılar özün aydın doktordan da iyi haberler almışsın inş bidaki aya hayırlısıyla gelir minişin tatlım...
kızzlar ben geldim.sabah test yaptım 2. çizgi çook silik çıktı.okuldan geldim şimdi de belirgin ama azcık silik...ayyy acaba ne dersinizzz

canım ikinci cizgi silikte olsa hamilelik vardır bence hemen bi kan testı yaptır...

selam kızlar ben geldim nasılsınız

trakya canım silik çizgi çıkması mümkün değil mutlaka gebelik var yani.kan testi yaptır.

kardelenbhr ım seni yanlış anlayan anlayana herkeste gebe diye anlıyo,bendece elixsirin dediği gibi sende var bişeyler.ayrıca 10 gün diyorsunda.aşılamadan sonra 12.ci gün test yaptırılır.sen 2 gün önce mi aşılama oldunda 10 gün var daha diyon.yoksa biz hadi test yap demeyelim diye mi fazladan söylüyon günleri.

pelincim selam canım,nasılsın?

Son düzenleme:

yok kız doktor adetinin geçince test yaptır dedi az kaldı zaten bekliyim diyorum canım sen nasılsın

uyumuşum...........yaa evet ıkıncı çizgi silik.sabah uyandıgım gıbı yaptım.az öncede öyle bı karın ağrısı ile uyandım ki ayy dedım herhealde gelıyoo benımkıı.ama bi şey yok çok şükür.çoraplarımı gıydım ustumu orttum geçti.dayanamadım az önce gene test yaptımm .çubuk manyağı oldummbunda da bi şey yokkk .çıkmadı allah allah dedımm

iyiyim canım sagol sen nasılsın selinacım...

yok kız doktor adetinin geçince test yaptır dedi az kaldı zaten bekliyim diyorum canım sen nasılsın
tamam canım.inş vardırda beklendiğine değsin .iyiyim çok şükür dolaştık annemle biraz.geldim eve ip almıştım bolero başladım.onu örcem şimdi.
iyiyim canım sagol sen nasılsın selinacım...
iyiyim canım çok şükür,annemle dolaştık yoruldum biraz ama ip aldım bolero örcem başladım hemen.elim boş durmaya gelmiyo sıkılıyom çünkü.

kardelenbhr bi tek sen varsınn .canım ben az önce gene test yapmıştım yaaa.az önce gittim baktım ondada ikici çizgi silik çıktı seninle paylaşmak istedim.kimseyede söyliyemiyorumm.kocacım da yatıyoo.yemek yapmak için neti kapadımm.gittim baktım.dayanamadım geri gelidmm nete.paylaşmak istedimm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…