hayırlı akşamlar arkadaşlar, bugünlerde iş yoğunluğu çok fazla olunca pek açamıyorum neti, zaten işyerinde internet bağlantısı mesai saatleri içinde kesildi(
akşamları da yorgunluktan vakit kalmıyor, inşaallah hepiniz de iyisinizdir...
ebrarcım ben duayı da okudum, Allah kabul etsin tüm dualarımızı
ay valla öyleydi peloş ya bildiğin gibi değil bağırta bağırta çekti şimdide tırsıyorum
ayyy naapcan kuzum oda akşamdan akşama izliyo çalıştığı için fedakarlık gerek
hayırlı akşamlar arkadaşlar, bugünlerde iş yoğunluğu çok fazla olunca pek açamıyorum neti, zaten işyerinde internet bağlantısı mesai saatleri içinde kesildi(
akşamları da yorgunluktan vakit kalmıyor, inşaallah hepiniz de iyisinizdir...
ebrarcım ben duayı da okudum, Allah kabul etsin tüm dualarımızı
canım ya her dişcide aynı degildir ama sen yinede ihmal etme...öylede eboşum benim dizilerimde hep akşam nereye kadar fedakarlık yapcam bazen taviz vermiyorum valla
fatmagülün sucu ne onu izliyorum tabi evde olmasaydı kociş...ay o sefaya ben cok gülüyorum ya şimdimi var yetenek sizsiniz
haklısın canım ihmal etmemeliyim
sorma ya bu erkekler yüz verincede astar istiyolar neyse ortayı bulun sizde günleri bölüşün
datlum hoşgeldin napıyosun bakıyım kuzu babasındamı
ayyy peloş inşallah kuzum yaa hayırlara çıksın valla süper bellimi olur heyecanlandım inanki şimdi dört gözle bekliycez adetinikızlar ya bi rüya gördüm hayırlara cıkar inş... hic tanımadıgım birisi bana diiyoki nisanda hamile kalcaksın belkide hamilesindir diyo cok etkilendim ya inş gercek olur
slm kızlar
ebroşum gezmeye gittim geldim cicim kızımla o kadar uzaktı ki yer giderken üç vesait degiştik1. kat a indik yaa çagırmıştı sagolsun sonrada geldim yemek yaptım kociş geldi yedik biraz bakayım dedim sende burdaymışsın napıyon kociş dışarda mı
tekrardan meraba kızlar, ebrarcım sen yine dua yaz bana. ben her ne kadar düzenli siteye gelemesem de uğrayıp dua listesine bakıp okuyorum duaları
şimdi de ders dinlemek için açtım pc yi, haftasonu sınavlarım var, çalışamadım ama napalım artık, hayırlısı olsun, sizler nasılsınız, varmı yeni hamiş ?
h.g canım nasılsın minik gökceyle gezmişsin ne güzel yirim ben onu...slm kızlar
ebroşum gezmeye gittim geldim cicim kızımla o kadar uzaktı ki yer giderken üç vesait degiştik1. kat a indik yaa çagırmıştı sagolsun sonrada geldim yemek yaptım kociş geldi yedik biraz bakayım dedim sende burdaymışsın napıyon kociş dışarda mı
evet canım reklama girdi şimdi, aref var suan:)
bizde öyle yaptık eboşum en nefret ettigi dizilerde biraz gec geliyo...obur günlerde onun dedigi oluyo ne de olsa hayat paylaşmaktır
hoşbulduk datluş bebege babasına sepetledim çayd verdim artık bişe istemez benden:)
pelincim hayır olsun rüyan inş canım bende tüp bebek yaptırdıgımda bi rüya görmüştüm dr um bu olmayacak nisanda olucak demişti ki tüp bebek olmamıştı şubatta hamile oldugumu ögrenmiştim:) inş seninde öyle olur canım inş
amin canım inş ay ne güzel ya inş benimde senin gibi güzel bi prensesim olur...hayırlısı olsun tabiki ama icimden öyle gecti...hoşbulduk datluş bebege babasına sepetledim çayd verdim artık bişe istemez benden:)
pelincim hayır olsun rüyan inş canım bende tüp bebek yaptırdıgımda bi rüya görmüştüm dr um bu olmayacak nisanda olucak demişti ki tüp bebek olmamıştı şubatta hamile oldugumu ögrenmiştim:) inş seninde öyle olur canım inş
ayyy peloş inşallah kuzum yaa hayırlara çıksın valla süper bellimi olur heyecanlandım inanki şimdi dört gözle bekliycez adetini
delü tahmin etmiştim zaten 3 vesayit değiştiğini çocukda sende baya yorulmuşsunuzdur
gökce babasında galiba
ben napıyım kuzu dışardaydık yoruldum bende kocişin işi vardı çıktı birazdan gelir bende uzandım hem fatmagülü izliyorum hem sizle konuşuyorum
tamam canım yazmaz olurmuyum yazarım sen merak etme
sınavlarında başarılar diliyorum canım inşallah iyi geçer
biz aynıyız canım şimdilik hamiş yok ama çıkıcak enkısa zamanda
iyi yapmışsınız kuzum sefan olsun ohhh
ay yesinler seni demek sepetledin kuzuyu ben yerim onu azcıkda bana sepetle istersen
kanka yaa ben de demiştim sana sen inanmıyodun bak şimdi gökce kuzusu kucağında çok şükür
canım kalbinden geçen ne ise olsun tez vakitte inşş canım hem yaramazlık yapmadık diyon bende o ay iki defa oldu ama gökce olduamin canım inş ay ne güzel ya inş benimde senin gibi güzel bi prensesim olur...hayırlısı olsun tabiki ama icimden öyle gecti...
inş eboşum ya rüyam cıksa ne güzel olur dimi...gerci fazla yaramazlık yapamadık hic sanmıyorum canım ama hayırlısı olur inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?