Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

haklısın canım ama bu yaramazlar gelene kadar devam yaramaz gelincede çalışmalara son verelim kızlar

öyle malesef :))

ögle uykusu yaparsin evet onlarda misafir

evet tatlım yapıcam zor dayanıyorum

hoşgeldin, güzel duaların için sagol kocaman bir AMİNNNNNNNNNNNN :)

# Tugba66
# bap980
# jensu
# kardelenbhr
# n__a__z
# AnaToLia_
# SeLiNa23+
# kardelen5233+
# guneycanan
# Nana_Nana

merhaba arkadaslarim,nasilsiniz??kalabaligiz

kizlar simdi turkiye ile burasi arasinda saat farki var biliyorsunuz,simdi siz duayi hangi saatta yapiyorsunuz?ben hep kaciriyorum daa

kizlar ya esimle kahvaltiya gitcem kaynanama ama bir türlü kopamiyom burdan daha sacim yarim kaldi ohhhooo daha cok isim var , esim de hadi yap sacini diyip duruyyo

hoşgeldin garip, ben iyiyim sagol sen nasılsın?

cık cabuk o zaman kaynana bekletilmez dedikodu olur :)) döndüğünde gelirsin yine :))

hahahahaha allahtan benim kaynana öyle deyil hahahahah ayni benim öz annem gibi hergün bereaberiz asil biz ikimiz dedikodu yapiyoruz hahahhahahahahahahahha hadi ben kaciyom arkadaslar sonra görüsürüz koisle geziyim tosiyim az hele öpyorum hepinizi abla sende yyat yoksa pc basinda uyuklarin

kısacası yani dertleşmek istiyorum her ay hüsranla bitiyo ne yapıcamı bilmiyorum bende dertleşip rahatlamak istiyorum ALLAH ım bütün isteyenlere bir an önce bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder

kısacası yani dertleşmek istiyorum her ay hüsranla bitiyo ne yapıcamı bilmiyorum bende dertleşip rahatlamak istiyorum ALLAH ım bütün isteyenlere bir an önce bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder
bnde bu topike geldiğimde çok moralsizdim hep ağlıyodum ama arkadaşlar sağolsun destek oldular bana gözümü açar açmz buraya giriyoum içim açılıyoo seninde öle olucak moralini yüksek tut yaşında gençtir kaç yaşındasın
bn 25 yaşındaym bu arada

hosgeldin aramiza canim,dualarina gönulden amiiin diyorum

garip merhaba bn yeniyim aranıza :)

marhaba canim,hosgeldin aramiza

tamam tatlım görüsürüz daha sonra, yatıcam da şimdi kadını bırakıp yatamıyorum öğleden sonra yatarım artık :))

bende iyiyim canım sen nasılsın... ben regliyim maalesef bende okuyamayacağım ama sürekli dua edeceğim cuma günü bir vakitte (öğlenden akşama kadar diye bir rivayet var) edilen dua mutlak kabul olurmuş Allah hepimizin duasını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…