haklısın canım amabu yaramazlar gelene kadar devam yaramaz gelincede çalışmalara son verelim kızlar
ögle uykusu yaparsinevet onlarda misafir
,Tugba66,bap980,kardelenbhr+,n__a__z,SeLiNa23,
günaydın kızlar,cümleten selamün aleyküm.bugün ders erken bitti ben de bi bakıyım dedim belki duaya yetişebilirim diye,ben okuyamadım bu hafta malum hastayım,ama yürekten amiiiiiinnnnnn diyorum arkadaşlarımız için.inş.Rabbim duaya kalkan ellerimizi boş çevirmez.
ben geçmişi yine okuyamadım.ama fırsat bulursam öğleden sonra bakarım.
Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı affetsin,bizlere esenlik versin.ahir zaman fitnelerinden,kazalardan,belalardan,sıkıntılardan,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun,cumamız mübarek ve hayırlara vesile olsun inşaallah
# Tugba66
# bap980
# jensu
# kardelenbhr
# n__a__z
# AnaToLia_
# SeLiNa23+
# kardelen5233+
# guneycanan
# Nana_Nana
merhaba arkadaslarim,nasilsiniz??kalabaligiz
kizlar simdi turkiye ile burasi arasinda saat farki var biliyorsunuz,simdi siz duayi hangi saatta yapiyorsunuz?ben hep kaciriyorum daa
,bap980,n__a__z,Tugba66,kardelenbhr+,Nana_Nana,egal,garip,
tekrar s.a. kızlar yeni girenler olmuş onlar da gücenmesinler şimdi
kizlar ya esimle kahvaltiya gitcem kaynanama ama bir türlü kopamiyom burdan daha sacim yarim kaldi ohhhooo daha cok isim var , esim de hadi yap sacini diyip duruyyo
hoşgeldin garip, ben iyiyim sagol sen nasılsın?
sagolasin canim,cok sukur bende iyiyimislere baslamadan sizlere bir bakiyim dedim
kerdelencim nasılsın canım.pek selamsız gördüm seni
cık cabuk o zaman kaynana bekletilmez dedikodu olur :)) döndüğünde gelirsin yine :))
yok kız,olar mı heç öyle.
napıyon,bitti mi şal?
garipcim,bizde seni öpüyoz tatlım.
iyi yapmıssın tatlım, bende arada bakıyorum benimde iş var bugün .
bnde bu topike geldiğimde çok moralsizdim hep ağlıyodum ama arkadaşlar sağolsun destek oldular bana gözümü açar açmz buraya giriyoum içim açılıyoo seninde öle olucak moralini yüksek tut yaşında gençtir kaç yaşındasınkısacası yani dertleşmek istiyorum her ay hüsranla bitiyo ne yapıcamı bilmiyorum bende dertleşip rahatlamak istiyorum ALLAH ım bütün isteyenlere bir an önce bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder
kısacası yani dertleşmek istiyorum her ay hüsranla bitiyo ne yapıcamı bilmiyorum bende dertleşip rahatlamak istiyorum ALLAH ım bütün isteyenlere bir an önce bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder
garip merhaba bn yeniyim aranıza :)
hahahahaha allahtan benim kaynana öyle deyil hahahahah ayni benim öz annem gibi hergün bereaberiz asil biz ikimiz dedikodu yapiyoruz hahahhahahahahahahahha hadi ben kaciyom arkadaslar sonra görüsürüz koisle geziyim tosiyim az hele öpyorum hepiniziabla sende yyat yoksa pc basinda uyuklarin
hosgeldin aramiza canim,dualarina gönulden amiiin diyorum
marhaba canim,hosgeldin aramiza
# Tugba66
# bap980
# jensu
# kardelenbhr
# n__a__z
# AnaToLia_
# SeLiNa23+
# kardelen5233+
# guneycanan
# Nana_Nana
merhaba arkadaslarim,nasilsiniz??kalabaligiz
kizlar simdi turkiye ile burasi arasinda saat farki var biliyorsunuz,simdi siz duayi hangi saatta yapiyorsunuz?ben hep kaciriyorum daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?