kızlar stres yapmayın bol bol çalışıp tekrar edin
kızlar stres yapmayın bol bol çalışıp tekrar edin
we aleyna aleyküm selam,Tugba66,bap980,kardelenbhr+,n__a__z,SeLiNa23,
günaydın kızlar,cümleten selamün aleyküm.bugün ders erken bitti ben de bi bakıyım dedim belki duaya yetişebilirim diye,ben okuyamadım bu hafta malum hastayım,ama yürekten amiiiiiinnnnnn diyorum arkadaşlarımız için.inş.Rabbim duaya kalkan ellerimizi boş çevirmez.
ben geçmişi yine okuyamadım.ama fırsat bulursam öğleden sonra bakarım.
Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı affetsin,bizlere esenlik versin.ahir zaman fitnelerinden,kazalardan,belalardan,sıkıntılardan,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun,cumamız mübarek ve hayırlara vesile olsun inşaallah
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim benimde isteğim bir an önce bebeğimi kucağıma almak
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim benimde isteğim bir an önce bebeğimi kucağıma almak
bnde aralarında yeniyim cnmm hoşgeldinselam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim benimde isteğim bir an önce bebeğimi kucağıma almak
erken kaltinya ondandirevet misafir dedigzem annnacim ile yengem yani kaynanacigim ve esimin yengesi
:)))))) kafanıza takmayın da demeliydin, calısınca oluyomuş diyolar ama olmuyo :))) öff çalış çalış nereye kadar yahu :))
A.slm cnam amin amin,Tugba66,bap980,kardelenbhr+,n__a__z,SeLiNa23,
günaydın kızlar,cümleten selamün aleyküm.bugün ders erken bitti ben de bi bakıyım dedim belki duaya yetişebilirim diye,ben okuyamadım bu hafta malum hastayım,ama yürekten amiiiiiinnnnnn diyorum arkadaşlarımız için.inş.Rabbim duaya kalkan ellerimizi boş çevirmez.
ben geçmişi yine okuyamadım.ama fırsat bulursam öğleden sonra bakarım.
Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı affetsin,bizlere esenlik versin.ahir zaman fitnelerinden,kazalardan,belalardan,sıkıntılardan,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun,cumamız mübarek ve hayırlara vesile olsun inşaallah
afiyet olsuuun cnmm
aaa yeni farkettim senin ikizlerinmi war kardelen?
allahım gönlüne göre wersin işlhh :)hayır canım,ikiz değil,tek bile yok,ama ikiz çok istediğim için,öyle yaptım tıcker i.
dallarımın tomurcuklanmasını ümid ediyorum bahara girmişken,mübarek cuma gününde.
,bap980,n__a__z,Tugba66,kardelenbhr+,Nana_Nana,egal,garip,
tekrar s.a. kızlar yeni girenler olmuş onlar da gücenmesinler şimdi
maşallah canım rabbim neşeni bozmasın hep böyle ol inş.bende gördüügün gibi cok iyimsizlere gec yaza bilirim saclarini kurulicam
hoşgeldin canım aramıza,dilerim rabbim çok bekletmeden gönderir bebeğini hayırlısıyla inş.selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim benimde isteğim bir an önce bebeğimi kucağıma almak
haklısın canım amabu yaramazlar gelene kadar devam yaramaz gelincede çalışmalara son verelim kızlar
evet tatlım ya, normalde de erken kalkıyorum ama kocisi gönderince yatıyordum bugün temizlik olunca uyuyamadım(
ne güzel işte onlarda misafir :))
hoşbuldum canım ama inan elimde değil normalde sabırlı biri olmama rağmen nedense bu konuyu aklımdan çıkaramıyorum bir türlü Allah'ım hepimize bir an önce bebeklerimizi sevmemizi nasip eder inşallah her ay yeniden başlıyorum gün saymaya maalesef yine başladım 30 nisana kadar bakalım inşallah bu ay muradımıza hep beraber ereriz
maşallah canım rabbim neşeni bozmasın hep böyle ol inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?