Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim benimde isteğim bir an önce bebeğimi kucağıma almak

,bap980,n__a__z,Tugba66,kardelenbhr+,Nana_Nana,egal,garip,
tekrar s.a. kızlar yeni girenler olmuş onlar da gücenmesinler şimdi

kızlar stres yapmayın bol bol çalışıp tekrar edin

we aleyna aleyküm selam
amiiiiiiiin amin amin

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim benimde isteğim bir an önce bebeğimi kucağıma almak

hoşgeldin kendi adıma aldım gitti :))) valla burda herkesin derdi bebişe kavusmak , allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin, sende insallah biran önce kavusursun :)

hoşgeldin canım.Rabbim inş.kabul eder cümlemizin duasını.biraz kendinden bahsetsene bize

A.slm cnam amin amin

Son düzenleme:
afiyet olsuuun cnmm
aaa yeni farkettim senin ikizlerinmi war kardelen?

hayır canım,ikiz değil,tek bile yok,ama ikiz çok istediğim için,öyle yaptım tıcker i.
dallarımın tomurcuklanmasını ümid ediyorum bahara girmişken,mübarek cuma gününde.

bende gördüügün gibi cok iyim sizlere gec yaza bilirim saclarini kurulicam
maşallah canım rabbim neşeni bozmasın hep böyle ol inş.
hoşgeldin canım aramıza,dilerim rabbim çok bekletmeden gönderir bebeğini hayırlısıyla inş.
haklısın canım ama bu yaramazlar gelene kadar devam yaramaz gelincede çalışmalara son verelim kızlar

ahh ahh benimde hayalim o canım.bi olsa valla bikaç ay tatil yapcam.naza çekcem yasak koycam

valla tatlım bi cogumuz böyleyiz merak etme, benim sana gülmemdeki sebep, sana denilen hersey bana da deniliyor banada bıkkınlık geldi o yüzden artık annem dahil kimseyle bu konuyu konusmuyorum :)) etrafa biz zaten coccuk istemiyoruz daha erken demeyi cözdüm o zaman kimse bişi demiyor :))) insallah tatlım ben artık gercekten takmıyorum ne zaman olursa olsun ben burdayım :))

herkese gunaydiiiiin,gunaydiiiiiiiiiin arkadaslarimhepiniz iyisiniz insallah??dun gelemedim hic,arkadaslarimizla beraberdik,aksamda esimin arkadaslarina gezmeye gittik,gec gelince giremedim siteye

ebrarcim,nasilsin canim?demek disci ile ilgili aci tecrubelerin var,kiyamam sana,ama dis ihmale gelmez canim,ihmal etmne istersen,bu arada ruyan hayr olsun tatlim

kayracim kizmizilari görmussun,senin adina cok sevindim,son kirmizilarin olur insallah,9 ay gelmezler

pelincim,seninde ruyan cok ilginc canimhayr olsun insallah,

naneli seker ve ugurboncugum sizede sinavlarinizda basarilar kizlar,allah yardimciniz olsun

banucum,seninde rabbim yardimcin olsun canim,ameliyat olacakmissin,rabbim sifa versin,kolayliklar ihsan etsin

selinacim sende yeni örgu baslamissin,hayirli olsun tatlim,masallah cok özeniyorum örgu örenlere,özelliklede koltuk altinda öruyorlarya bayiliyorum,sende öylemi yapiyorsun?

durucum,net sorununun halledilmesine cok sevindim,özlemistiik seni

eliksircim,agrilarin nasil oldu canim,insaallah hafiflaemistir?bu arada kavusmusundur insallah kocisine

lagmiracim,seni merak ettim ya,insallah bir sorun yoktur:26:

ececim,sende yoksun bu aralar,insallah kocisin gelmis hasret gideriyorsnuzdur

gökcecim,sende uzulme canim havalar artik isiniyor,önumuz yaz koyarsin gökcemizi arabasina gezersiniz ana kiz

derincim,sen nasil oldun canim ya,insallah daha iyisindir artik,rabbim sifa versin

kardelenbhrcim,canim sen nasilsin?hala devam ediyormu agrilarin?rabbim sevindirsin tatlim,ümit ettiklerine nail eylesin,insallah hamis haberini aliriz en yakin zamanda

kardelencim,sen nasilsin canim?

egalcim,sende uzulme canim yaa,kayinvaliden ile yasadiklarina uzuldum,bosver rabbim buyuk,kimsenin yaptigi yanina kar kalmaz,hem ailem yok sahipsizim deyip uzulme,senin sahibin rabbim canim,o seni kollar gözetir korur merak etme,yarica bizlerde variz yaa,keske yakin olsaydik,gidip gelirdik birbirimize

kizlar unuttuklarim varsa kusuruma bakmayin,aklimda kaldigi kadari ile yazmaya calistimvarsa sayet unututuklarim onlarida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…