Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kısacası yani dertleşmek istiyorum her ay hüsranla bitiyo ne yapıcamı bilmiyorum bende dertleşip rahatlamak istiyorum ALLAH ım bütün isteyenlere bir an önce bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder
canım benim tabi ki burası insanı çok rahatlatan,dertlerimizi,sıkıntılarımızı aynı zamanda sevicimizi,mutlu anlarımızı da paylaştığımız bir yer.insanlar burda birbirlerine dert ortağı oluyor.ben fazla giremiyorum işlerimin yoğunluğundan dolayı.ama herzaman burda birsürü arkadaşlarım olduğunu biliyorum bu da çok mutlu ediyor tabi beni.
canım daha 7 aylık evliyim demişsin.bende 5 yıllık evliyim.3 yıldır da bebeğim olmuyor.seni teselli etmek için yazdım.sıkıntı yapma kendine daha yolun çok başındasın.Rabbim hayırlı evlet nasip etsin herşeyden önemlisi o.sıkıntı ne sizde doktora gittinmi hiç muayene oldunmu
sagolasin canim,cok sukur bende iyiyimislere baslamadan sizlere bir bakiyim dedim

ii yapmışsın tatlım nasıl gidiyo hayat

kizlar,simdi cikmam gerekiyorhenuze kahvalti yapmadim,kahvalti yapacagimaranizda kahvalti yapmayan varsa,yada cay icmek isteyen,buyursun gelsin

kimse bana dua saatini söylemeyecekmiiii yaa

iyiyim canim cok sukur,tasinma telasim var bu aralar,esya koliliyorum surekli:97::97:sen neler yapiyorsun tatlim:26:

kizlar,simdi cikmam gerekiyorhenuze kahvalti yapmadim,kahvalti yapacagimaranizda kahvalti yapmayan varsa,yada cay icmek isteyen,buyursun gelsin

Allah'a emanet canım.afiyet olsun.benim de karnım acıktı ama ben şimdi öğle yemeğine çıkcam.dua saatine ben de denk gelemiyorum öğle yemeğinde oluyorum,yardımcı olmıycam yani tatlım

garip cim,saat 13 gibi olur türkiye saatiyle tatlım,sen kendi memleketine göre ayarlarsın artık

iyiyim canim cok sukur,tasinma telasim var bu aralar,esya koliliyorum surekli:97::97:sen neler yapiyorsun tatlim:26:

ooooo taşınmak zordur bilirim.Allah kolaylık versin.bende ii sayılırım işte.dün iğneye başladım kendime göbekten iğne yapıyorum.bu ay aşılama deniycez ya bakalım hayırlısı.inş.olur.Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Allah'a emanet canım.afiyet olsun.benim de karnım acıktı ama ben şimdi öğle yemeğine çıkcam.dua saatine ben de denk gelemiyorum öğle yemeğinde oluyorum,yardımcı olmıycam yani tatlım

sende rabbime emanet ol tatlimolsun gönlun bizimle ya o yetersimdiden sana afiyet olsun tatlim

garip cim,saat 13 gibi olur türkiye saatiyle tatlım,sen kendi memleketine göre ayarlarsın artık

sagolasin kardelencim,biz sizden 1 saat geriyiz,ben buranin saati ile 12 gibi burda olmam gerekiyor o zamansagolasin canim,beni bilgilendirdigin icin

inşallah tutar aşılaman canan cım.

recaaaa ederim bacım:79::79::79::79:

evet canim cok zor,amin canim.allah daha iyi etsin tatlim,emeklerini bosa cikarmasin.igneni kendin mi yapiyorsun canim?zor olmuyor muu?masallah cesaretlisin o zaman,ben olsam yapmazdim.rabbim yuzunu guldursun guneycanancim.

yok kız,olar mı heç öyle.
napıyon,bitti mi şal?

garipcim,bizde seni öpüyoz tatlım.

napim canım çamaşırlarla uğraşıyom bugun hep şükür bitti.şal da bitti.motif makinasıyla dolama yapılan şallardandı ben doladım annem birbirine bağlayacak tığla.zaten ona yapmıştım şalı bitmiş halini anneme gittiğimde foto çeker koyarım.
garipcim senin oranın saatiyle 12 de burda olucaksın.bu arada yeni örgü başladım evet.daha 1 parmak ördüm duruyo.koltuk altında örüyorum daha düzgün oluyo öyle.kahvaltıdasın sanırım afiyet olsun öptüm.

bende çıkıyorum
duada burda olmaya çalışırım,ama olamasamda şimdiden amin diyorum canı gönülden.

kızlar bnde bi duşa giriim bgn 2. cumam bebeklerimden ayrılalı mübarek gün temiz pak olalım gene gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…