canım benim tabi ki burası insanı çok rahatlatan,dertlerimizi,sıkıntılarımızı aynı zamanda sevicimizi,mutlu anlarımızı da paylaştığımız bir yer.insanlar burda birbirlerine dert ortağı oluyor.ben fazla giremiyorum işlerimin yoğunluğundan dolayı.ama herzaman burda birsürü arkadaşlarım olduğunu biliyorum bu da çok mutlu ediyor tabi beni.kısacası yani dertleşmek istiyorum her ay hüsranla bitiyo ne yapıcamı bilmiyorum bende dertleşip rahatlamak istiyorum ALLAH ım bütün isteyenlere bir an önce bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder
sagolasin canim,cok sukur bende iyiyimislere baslamadan sizlere bir bakiyim dedim
canım benim tabi ki burası insanı çok rahatlatan,dertlerimizi,sıkıntılarımızı aynı zamanda sevicimizi,mutlu anlarımızı da paylaştığımız bir yer.insanlar burda birbirlerine dert ortağı oluyor.ben fazla giremiyorum işlerimin yoğunluğundan dolayı.ama herzaman burda birsürü arkadaşlarım olduğunu biliyorum bu da çok mutlu ediyor tabi beni.
canım daha 7 aylık evliyim demişsin.bende 5 yıllık evliyim.3 yıldır da bebeğim olmuyor.seni teselli etmek için yazdım.sıkıntı yapma kendine daha yolun çok başındasın.Rabbim hayırlı evlet nasip etsin herşeyden önemlisi o.sıkıntı ne sizde doktora gittinmi hiç muayene oldunmu
ii yapmışsın tatlım nasıl gidiyo hayat
kizlar,simdi cikmam gerekiyorhenuze kahvalti yapmadim,kahvalti yapacagim aranizda kahvalti yapmayan varsa,yada cay icmek isteyen,buyursun gelsin
kimse bana dua saatini söylemeyecekmiiii yaa
kizlar,simdi cikmam gerekiyorhenuze kahvalti yapmadim,kahvalti yapacagim aranizda kahvalti yapmayan varsa,yada cay icmek isteyen,buyursun gelsin
hoşbulduum iikide gelmişimm
bende iyiyim canım sen nasılsın... ben regliyim maalesefbende okuyamayacağım ama sürekli dua edeceğim cuma günü bir vakitte (öğlenden akşama kadar diye bir rivayet var) edilen dua mutlak kabul olurmuş Allah hepimizin duasını kabul etsin
iyiyim canim cok sukur,tasinma telasim var bu aralar,esya koliliyorum surekli:97::97:sen neler yapiyorsun tatlim:26:
Allah'a emanet canım.afiyet olsun.benim de karnım acıktıama ben şimdi öğle yemeğine çıkcam.dua saatine ben de denk gelemiyorum öğle yemeğinde oluyorum,yardımcı olmıycam yani tatlım
garip cim,saat 13 gibi olur türkiye saatiyle tatlım,sen kendi memleketine göre ayarlarsın artık
ooooo taşınmak zordur bilirim.Allah kolaylık versin.bende ii sayılırım işte.dün iğneye başladım kendime göbekten iğne yapıyorum.bu ay aşılama deniycez ya bakalım hayırlısı.inş.olur.Rabbim yar ve yardımcımız olsun
sende rabbime emanet ol tatlimolsun gönlun bizimle ya o yeter simdiden sana afiyet olsun tatlim
sagolasin kardelencim,biz sizden 1 saat geriyiz,ben buranin saati ile 12 gibi burda olmam gerekiyor o zamansagolasin canim,beni bilgilendirdigin icin
ooooo taşınmak zordur bilirim.Allah kolaylık versin.bende ii sayılırım işte.dün iğneye başladım kendime göbekten iğne yapıyorum.bu ay aşılama deniycez ya bakalım hayırlısı.inş.olur.Rabbim yar ve yardımcımız olsun
inşallah tutar aşılaman canan cım.
recaaaa ederim bacım:79::79::79::79:
yok kız,olar mı heç öyle.
napıyon,bitti mi şal?
garipcim,bizde seni öpüyoz tatlım.
afiyet olsun cnmm
kizlar sizle sohbet etmek isterdim ama,ben bir karnimi doyuruyim gelirim insallah yine.duaya burda olmaya calisacagim,hepiniz allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?