sağol canım ağrılarım geçti cok şükür arada geliyor ama bunada şüküürherkese gunaydiiiiin,gunaydiiiiiiiiiin arkadaslarimhepiniz iyisiniz insallah??dun gelemedim hic,arkadaslarimizla beraberdik,aksamda esimin arkadaslarina gezmeye gittik,gec gelince giremedim siteye
ebrarcim,nasilsin canim?demek disci ile ilgili aci tecrubelerin var,kiyamam sana,ama dis ihmale gelmez canim,ihmal etmne istersen,bu arada ruyan hayr olsun tatlim
kayracim kizmizilari görmussun,senin adina cok sevindim,son kirmizilarin olur insallah,9 ay gelmezler
pelincim,seninde ruyan cok ilginc canimhayr olsun insallah,
naneli seker ve ugurboncugum sizede sinavlarinizda basarilar kizlar,allah yardimciniz olsun
banucum,seninde rabbim yardimcin olsun canim,ameliyat olacakmissin,rabbim sifa versin,kolayliklar ihsan etsin
selinacim sende yeni örgu baslamissin,hayirli olsun tatlim,masallah cok özeniyorum örgu örenlere,özelliklede koltuk altinda öruyorlarya bayiliyorum,sende öylemi yapiyorsun?
durucum,net sorununun halledilmesine cok sevindim,özlemistiik seni
eliksircim,agrilarin nasil oldu canim,insaallah hafiflaemistir?bu arada kavusmusundur insallah kocisine
lagmiracim,seni merak ettim ya,insallah bir sorun yoktur:26:
ececim,sende yoksun bu aralar,insallah kocisin gelmis hasret gideriyorsnuzdur
gökcecim,sende uzulme canim havalar artik isiniyor,önumuz yaz koyarsin gökcemizi arabasina gezersiniz ana kiz
derincim,sen nasil oldun canim ya,insallah daha iyisindir artik,rabbim sifa versin
kardelenbhrcim,canim sen nasilsin?hala devam ediyormu agrilarin?rabbim sevindirsin tatlim,ümit ettiklerine nail eylesin,insallah hamis haberini aliriz en yakin zamanda
kardelencim,sen nasilsin canim?
egalcim,sende uzulme canim yaa,kayinvaliden ile yasadiklarina uzuldum,bosver rabbim buyuk,kimsenin yaptigi yanina kar kalmaz,hem ailem yok sahipsizim deyip uzulme,senin sahibin rabbim canim,o seni kollar gözetir korur merak etme,yarica bizlerde variz yaa,keske yakin olsaydik,gidip gelirdik birbirimize
kizlar unuttuklarim varsa kusuruma bakmayin,aklimda kaldigi kadari ile yazmaya calistimvarsa sayet unututuklarim onlarida
kızlar bugun sabahın köründe yani uyanır uyanmaz eşimden 1 nisan şakasını yedim.
ben uykumun tatlı haliyle ayy wc gitmem lazım dedim.oda dedi ya aşkım bişey dicem korkma tamam mı dedi.noldu dedim.dün ben wc girerken delikten farenin kaçtığını gördüm dedi.ayyyy ne diyosun yaaa hayatta girmem bi daha o wc ye nolcak şimdi dedim.bilmiyom ki diyo.midem kalktı zaten wc fln gitmeyi unuttum.ya sen ne rahatsın napıcaz diyom dedim.napalım canım bugun 1 nisan dedi.patakladım tabi
kızlar bugun sabahın köründe yani uyanır uyanmaz eşimden 1 nisan şakasını yedim.
ben uykumun tatlı haliyle ayy wc gitmem lazım dedim.oda dedi ya aşkım bişey dicem korkma tamam mı dedi.noldu dedim.dün ben wc girerken delikten farenin kaçtığını gördüm dedi.ayyyy ne diyosun yaaa hayatta girmem bi daha o wc ye nolcak şimdi dedim.bilmiyom ki diyo.midem kalktı zaten wc fln gitmeyi unuttum.ya sen ne rahatsın napıcaz diyom dedim.napalım canım bugun 1 nisan dedi.patakladım tabi
canım yaa ben şakaları hiç sevmem heleki söz konusu fare olursaa benimki böle yapsa çekiceği olur elimden
en korktugum hayvandır fare
:84::84::84::84::84:
sorma ya benimde en iğrendiğim hayvandırrr.çekti zaten bahaneyle iyice patakladım.deşarj oldum yani
ayy banunun bugun ameliyatı vardı dimi ALLAH yardımcısı olsun
evet canım ALLAH yardımcısı olsun banunun şifa versin
gelen kızlar hoşgeldiniz
bende kaçar kızlar gökcenin uyku saati geldi huysuzlanıp duruyo bende kalkayım uyuttuktan sonrameyve getireyim kocişle yiyelim kib öptm hepinizi
eliksirim sanada çok geçmiş olsun agrın varmış
boncugum soınavda sanada başarılar canım inş iyi geçer
derinim rastlaşamadık kuşum öptm senide
ebroşum rabbim büyük inş senide isteyen herkeside sevindirir kib öptm bacım aeo
mrb kızlar nasılsınız?
mrb hoşgeldin canım,sen nasılsın.görünmüyodun kaç gündür,dinlendinmi dikiş nasıl geçti.
çok şükür canım dikiş iyi geçti, hep yatıyorum. giremedim evet. gelen giden oldu.
evet canım gercekten ole yapmam gerekıyor ama ben tez canlıyım hele adet olamadıgım zamanlarda gunler gecmek bılmıyor tabıkı bu aya kadar boleydı bıdahakı ay bebegım gelırde kırmızılar gelmez ınsallah bu arada herkes sana hamıle gozuyle bakıyor sımdıden ınsallah allah soletıyordur ınsallahhhhhhhcanım bidaha ki sefer doktoru dinle iyi haberler almana sevindim inşallah herşey daha iyi olucak
geldı kuzum geldı cok sukur ama resmen dedım ya benı de mahvettı agrı agrı ucuncu gun hala agrı var ama bu ay bole olacagı bellıydı sen nasılsınhadi gözün aydın canım kırmızıların gelmişş
canım senın tedavı ılemı olmustu galıba ıkızdı allahım bır daha yasatmasın sundan sordum bende bebegımı kaybettım 5 aylıkken doktorum ban a hıc beklemem gerekmedıgını hemen gebelık dusunebılecegımı soledı ama baska seyler gırdı araya ben daha yenı baslıcam ınsallahhh hayırlısıylaayyy işlhh tutmuştur böle gzl hbrler alınca moralim düzeliyoo gerçekteen bn 6 ay kapattım dr 3 ay dedi ama bn 5 6 ay düşünmüyorum tabiii gene herşey allahtan
ah kuzum agzından bal damlıyor cok sukur geldı evet herkes gelmesın dıye beklıyor ben de gelsın dıye bu topıgın de delısı benım ıstecanım ne güzel fazla bekletmemiş seni kırmızılar özün aydın doktordan da iyi haberler almışsın inş bidaki aya hayırlısıyla gelir minişin tatlım...
canım ikinci cizgi silikte olsa hamilelik vardır bence hemen bi kan testı yaptır...
selam kızlar ben geldim nasılsınız
canım ben hatrladıgım kadarıyla tarıh veren olmadı galıba ben varım ama sen gelınce vercem ben tarıhı gecmısın sayfalarında arayıp yorulma dıyeslm kızlar
hemen cıkıcam ebusa haber vermek için gırdım cnm dualara bıttı yaz allah kabuletsın sımdıden
sınavada bırgün kaldı az kaldı kavusmamızagecmıse bakamıyorum kusurabakmayın kızlar neolur buarada lısteye yenı tarıh veren oldumu onuda bılmıyorum artık pazar gecesı bakar düzenlerım ebus veren olduysada bana bıldırırsın cnm gözüne carparsa hadı allaha emanet olun ıyıaksamlar kızlar
canım senın sorununla ılgılı bılgım yok ama tek tuple ılgılı soleyebılırım tek tupu drlar cıddı bır sorun olarak gormuyorlar bıle cunku tek tup hamıle kalmak ıcın yeterlı ınsallah en kısa zamanda bebısıne kavusursunMerhaba kızlar ben yeni üyeyim.Size kendi hikayemi anlatmak istiyorum.2009 ocakta evlendim 2009 martta çikolata kistinden ameliyat oldum.Çocuğum olmasını istiyorum.Şu an 2 tane çikolata kistim var.Pazartesi laparoskopi oldum tüpümün biri (sol) sıvı toplamış ve şişmişmiş ondan onu yumurtadan ayırdılar.Sağ tüpüm az açıkmış.Doktor önce doğal yollarla hamile kalmayı öneriyor.Adetimin 2. günü yanına gitmemi söyledi.Eşim sperm tahlili yaptırmış çok iyi tahlili.Yani sorun bende .Şimdi öğrenmek isterdim benim sorunlarımla hamile kalan var mı? Cevap yazarsanız sevinirim.TŞK
evet ablam bende onu dusundum hanı normalde hapı bıtırıp adet olmak gerekıyor demekkı kendılgınden geldı ama ben acelecı ben hemen basladım neyse sımdılık hosum ıyıyım bır haftadır ustumdekı gergınlık bıraz kalktı ustumdencanım ya önemli değil yeterki bana cevap vermediniz demeçünkü oluyo gözden kaçma
kızın nasıl oldu buarada iyidir umarım
yumoşlarda büyümüş maşallah bak gör sen doktoru sevmedin ama inşallah hamile kalıcaksın canım
ayyy kuzum ameliyat oluyosun demek keşke karşılaşsaydık özledim seni canım
allahım yardımcın olsun dualarım seninle bitanem tez vakitte aramıza dönersin inşallah
kuzuya tek çizgi çıkmış galiba hayırlısı olsun doktor farlutale başla demiş merak etme hamilelik olsa bile bişey yapmıyo kuzucum allahım mucizesini yollasın inşallah
bencede başla tabiki doktorlar 3 ay önceden başlatıyolar ben sürekli kullanıyorum gerçi
folikasit eksikliği olduğundan
aleykümselam kuzum saolasın
nerelerde hiranurumuz ya unuttu bizi özledik onu iletirsin dediklerimi
kız yoksam hamişmisin niye bulantın varki
gezmeci seni nerelere gittin acep kuzuyla
ay öyle bi yazmışsınki kardelenim bian yüreğim ağzıma geldi hadi inşallah ağrılar hayra çıksın
kuzum gözünaydın bencede doktoru dinleyip bekleseydin kendiliğinden olacaktın çünkü farlutalı içince 7 gün içinde oluyo bu gösteriyoki kendiliğinden oldun çok sevindim
duaları tutiş halletti kuzum sorun yok şükür önemli değil takma kafaya
aaa havada hamiş kokusu var çok sevindim hadi inşallah hamilesin canım
kuzuya özledik seni hayırlısıyla atlat inşallah sınavlarını dön aramıza
ya aslında bende iki gündür geçmişe bakamıyorum umarım tarih veren olmamıştır :26:
eğer görürsem tabiki iletirim bitanem
çok geçmiş olsun merak etme rabbim dilerse tek tüplede olur allahım hayırlısını nasip etsin
dua olayını selinam çok güzel anlatmış heralde tekrar etmeme gerek yok devamlılık şartıyla herkes listemizde olabilir seve seve
ayy sevsinler miikpaşayı canım gözünadın çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
buarada dua okumamızı istersen bildirmen yeterli okey canım
peloşum saol kuzum ağzına sağlık
geçmiş olsun dişinmi ağrıyo canım
ya bende özledim ama fırsatım olmuyo hiç gece burdayım ozamanda sen olmuyosun denk gelemiyoruz yaa
evet canım ben ayarlıyorum nasipse önümüzdeki hafta yazarız senide listeye
nekadardır bebek bekliyosun onuda söylersen sevinirim canım
hoşgeldin aramıza
ah kuzum benımmmm kıyamam ben sana yaaa nasıl doktormus o ole doverım ben onu
ay valla öyleydi peloş ya bildiğin gibi değil bağırta bağırta çekti şimdide tırsıyorum
ayyy naapcan kuzum oda akşamdan akşama izliyo çalıştığı için fedakarlık gerek
canım bu sıralarda herhalde amelıyatın rabbım herseyı yolunda ve guzel olmasını nasıp etsın ınsallah hemencık ayaga kalkacaksın canım sonrada gelsın bebısınKızlar ben çıkıyorum geçmişe öyle bir baktım ama stresten anlamadım bile Ebrarcım dualarımı okudum canım yarın banada dua edin kızlar inşallah iyi geçer ameliyatım hepinizi çok öptüm şimdi gidiyim banyomu yapıyım hazırlıklarımı bitireyim şimdiden dualarınıza canı gönülden amin kızlarrrr
ınsallah cicim benım insallah hersey gusel olacak yaaa ben de senı dusunuyorum hafta sonu grerse araya hıc grusemeyız hemen sana ulasmalıyım bugun ne yaptın doktora gıttınmı yada aradınmı yada kanda baktırdınmı cok sordum galıbacanım çok sevindim umarımm gebesindir
hadii güzel haberler inşallahh
süper süper süperrrallahın izniyle herşeyy çok güzel olcakk canımm
iyi akşamlar anlamm herşeyi yoluna sokmak için ugraşıyorumm diyeyimm
slm kuzumm
canım evet sevınılecek bırsey degıl ama ben 5 aydır herhangı bır deneme yapmadıgım ıcın benım ıcın zamanında gelmesı onemlı bırde amelıyttan sonrakı ılk adet bu yuzden bu kadar stres yapmıstım saolgeçmiş olsun canım inallah hayırlısıyla atlatırsın
adet olmuşsun pek sevinilecek bişey değil ama sevindim en azından düzenli olmakta bişey inşallah hayırla bi bebiş sahibi olursun canım
bence pozitiftir benim ilk hamileliğimdede inanılmaz pembeydi hamileymişim o zaman hayırlısı olsun canım
geçmiş olsun
herkeze iiiiiii akşamlarrrrrrrrrrrrr
ben senı yirim zuzuuuuuuuuuuuu bitanecik ablam ne demek valla ben doktorun dedıgıne cok bakmıyorum allah erseyı bıze gostrecek ve herseyı bılecek olan da o hamıleyken doktorum bana hersey gusel artık sorun beklemıyoruz dedıgı gunden ıkı gun sonra suyum geldı bu yuzden gorunen sebeblerın cozulmus olması tabıkı benı mutlu edıyor ama herseyı rabbım bılır onun ıznı ıle bende anne olacagım ınsallahbuarada KAYRAM alıntı aldım ama sadece farlutalle ilgili yorum yaptım doktordan yazmadım hiç ablanın kusuruna bakma
güzel şeyler söylemiş çok sevindim canım allahın izniyle aslanlar gibi taşıyacaksın minişini yeterki iyi düşün olurmu
canım kanama ıcın 40 gunu beklemen gerekıyor egere 40 gunden sonra kanama devam edıyorsa o zaman kuran okuyabılırsın ama o zamandan once kanama bıtmezse kuran okumaman gerkıyor dıye bılıyorum yanlıssam duzeltın bende aynı seylerı sormustum zamanında ordan bılıyorum allah bır daha yasatmasın o kotu gunlerıbn 15 gün önce 21 haftalk bebeklerimi kaybettim cnmm ilk gnler yoğun kanamam oldu şimdi baya az kahwerengi geliyo ama bn okumak istiyorum olmazmı acabaa? normal doğum yaptım bu arada
canımmmmmmmmmmmm saol kuzum cok tesekkur ederım allahım dularımızı kabul eylesınherkese gunaydiiiiin,gunaydiiiiiiiiiin arkadaslarimhepiniz iyisiniz insallah??dun gelemedim hic,arkadaslarimizla beraberdik,aksamda esimin arkadaslarina gezmeye gittik,gec gelince giremedim siteye
ebrarcim,nasilsin canim?demek disci ile ilgili aci tecrubelerin var,kiyamam sana,ama dis ihmale gelmez canim,ihmal etmne istersen,bu arada ruyan hayr olsun tatlim
kayracim kizmizilari görmussun,senin adina cok sevindim,son kirmizilarin olur insallah,9 ay gelmezler
pelincim,seninde ruyan cok ilginc canimhayr olsun insallah,
naneli seker ve ugurboncugum sizede sinavlarinizda basarilar kizlar,allah yardimciniz olsun
banucum,seninde rabbim yardimcin olsun canim,ameliyat olacakmissin,rabbim sifa versin,kolayliklar ihsan etsin
selinacim sende yeni örgu baslamissin,hayirli olsun tatlim,masallah cok özeniyorum örgu örenlere,özelliklede koltuk altinda öruyorlarya bayiliyorum,sende öylemi yapiyorsun?
durucum,net sorununun halledilmesine cok sevindim,özlemistiik seni
eliksircim,agrilarin nasil oldu canim,insaallah hafiflaemistir?bu arada kavusmusundur insallah kocisine
lagmiracim,seni merak ettim ya,insallah bir sorun yoktur:26:
ececim,sende yoksun bu aralar,insallah kocisin gelmis hasret gideriyorsnuzdur
gökcecim,sende uzulme canim havalar artik isiniyor,önumuz yaz koyarsin gökcemizi arabasina gezersiniz ana kiz
derincim,sen nasil oldun canim ya,insallah daha iyisindir artik,rabbim sifa versin
kardelenbhrcim,canim sen nasilsin?hala devam ediyormu agrilarin?rabbim sevindirsin tatlim,ümit ettiklerine nail eylesin,insallah hamis haberini aliriz en yakin zamanda
kardelencim,sen nasilsin canim?
egalcim,sende uzulme canim yaa,kayinvaliden ile yasadiklarina uzuldum,bosver rabbim buyuk,kimsenin yaptigi yanina kar kalmaz,hem ailem yok sahipsizim deyip uzulme,senin sahibin rabbim canim,o seni kollar gözetir korur merak etme,yarica bizlerde variz yaa,keske yakin olsaydik,gidip gelirdik birbirimize
kizlar unuttuklarim varsa kusuruma bakmayin,aklimda kaldigi kadari ile yazmaya calistimvarsa sayet unututuklarim onlarida
ben geldım sen gıttın kac gundur zaten dogru duzgun konusamıyoruz rastlasamıyoruz hafta sonuda geldı yıne grusemıcez benı unuttunmu yoksagarip cim,saat 13 gibi olur türkiye saatiyle tatlım,sen kendi memleketine göre ayarlarsın artık
KAYRAM29 bnm doğal yolla olmuştu ikizlerim tek yumurtaydılar tedawi değildi bana dr 3 ay korunun dedi çnkü bnm 21. haftam bitmişti ondan belkide ama başka dr 6 ay dedi en az ztn bnmde şimdi cesaretim hiç yok szler gibi bnde büyük acılar yaşadım haladaha yaşıyorum brz zmn geçsin istiyoruz eşimle doğru zmnda rabbim bnada isteyen herkesede hayırlı bi ewlat nasip etsin işlhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?