Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağol canım ağrılarım geçti cok şükür arada geliyor ama bunada şüküür

evett kocişime kavustuum annemde geldi sabah annem gitti kocişte uyuyo şimdik yine yalnız kaldım

kızlar bugun sabahın köründe yani uyanır uyanmaz eşimden 1 nisan şakasını yedim.
ben uykumun tatlı haliyle ayy wc gitmem lazım dedim.oda dedi ya aşkım bişey dicem korkma tamam mı dedi.noldu dedim.dün ben wc girerken delikten farenin kaçtığını gördüm dedi.ayyyy ne diyosun yaaa hayatta girmem bi daha o wc ye nolcak şimdi dedim.bilmiyom ki diyo.midem kalktı zaten wc fln gitmeyi unuttum.ya sen ne rahatsın napıcaz diyom dedim.napalım canım bugun 1 nisan dedi.patakladım tabi

canım yaa ben şakaları hiç sevmem heleki söz konusu fare olursaa benimki böle yapsa çekiceği olur elimden

en korktugum hayvandır fare
:84::84::84::84::84:

bgnde bnm kocimin doğum günüü:))

canım yaa ben şakaları hiç sevmem heleki söz konusu fare olursaa benimki böle yapsa çekiceği olur elimden

en korktugum hayvandır fare
:84::84::84::84::84:

sorma ya benimde en iğrendiğim hayvandırrr.çekti zaten bahaneyle iyice patakladım.deşarj oldum yani

sağolasın canım

canım bidaha ki sefer doktoru dinle iyi haberler almana sevindim inşallah herşey daha iyi olucak
evet canım gercekten ole yapmam gerekıyor ama ben tez canlıyım hele adet olamadıgım zamanlarda gunler gecmek bılmıyor tabıkı bu aya kadar boleydı bıdahakı ay bebegım gelırde kırmızılar gelmez ınsallah bu arada herkes sana hamıle gozuyle bakıyor sımdıden ınsallah allah soletıyordur ınsallahhhhhhh
hadi gözün aydın canım kırmızıların gelmişş
geldı kuzum geldı cok sukur ama resmen dedım ya benı de mahvettı agrı agrı ucuncu gun hala agrı var ama bu ay bole olacagı bellıydı sen nasılsın
ayyy işlhh tutmuştur böle gzl hbrler alınca moralim düzeliyoo gerçekteen bn 6 ay kapattım dr 3 ay dedi ama bn 5 6 ay düşünmüyorum tabiii gene herşey allahtan
canım senın tedavı ılemı olmustu galıba ıkızdı allahım bır daha yasatmasın sundan sordum bende bebegımı kaybettım 5 aylıkken doktorum ban a hıc beklemem gerekmedıgını hemen gebelık dusunebılecegımı soledı ama baska seyler gırdı araya ben daha yenı baslıcam ınsallahhh hayırlısıyla
ah kuzum agzından bal damlıyor cok sukur geldı evet herkes gelmesın dıye beklıyor ben de gelsın dıye bu topıgın de delısı benım ıstetabıkı bu aya kadardı bundan sonra mınıgım gelsın kırmızı gelmesın bu arada ruyan hayrolsun ınsallah gercek olur:26:
canım ben hatrladıgım kadarıyla tarıh veren olmadı galıba ben varım ama sen gelınce vercem ben tarıhı gecmısın sayfalarında arayıp yorulma dıye sınavında basarılar dılıyorumbu arada senın benım ve bızım gıbı ler ıcın dun doktoruma bır soru sordum ıste rahım fılmın de sol tupum kapalıydı dedım ama amelıyyatta acık oldugu gorulmus bu normalmı dedım evet dedı cunku ılac verılırken spazm olabılıyormus rahım kasılmalarından dolayı ve gecıs engellenebılıyormus en ıyısı hıstereskopı yaptırmak galıba
canım senın sorununla ılgılı bılgım yok ama tek tuple ılgılı soleyebılırım tek tupu drlar cıddı bır sorun olarak gormuyorlar bıle cunku tek tup hamıle kalmak ıcın yeterlı ınsallah en kısa zamanda bebısıne kavusursun
evet ablam bende onu dusundum hanı normalde hapı bıtırıp adet olmak gerekıyor demekkı kendılgınden geldı ama ben acelecı ben hemen basladım neyse sımdılık hosum ıyıyım bır haftadır ustumdekı gergınlık bıraz kalktı ustumden

ay valla öyleydi peloş ya bildiğin gibi değil bağırta bağırta çekti şimdide tırsıyorum
ayyy naapcan kuzum oda akşamdan akşama izliyo çalıştığı için fedakarlık gerek
ah kuzum benımmmm kıyamam ben sana yaaa nasıl doktormus o ole doverım ben onu
canım bu sıralarda herhalde amelıyatın rabbım herseyı yolunda ve guzel olmasını nasıp etsın ınsallah hemencık ayaga kalkacaksın canım sonrada gelsın bebısın
ınsallah cicim benım insallah hersey gusel olacak yaaa ben de senı dusunuyorum hafta sonu grerse araya hıc grusemeyız hemen sana ulasmalıyım bugun ne yaptın doktora gıttınmı yada aradınmı yada kanda baktırdınmı cok sordum galıbaama merak edıyorum senıııııııııı
canım evet sevınılecek bırsey degıl ama ben 5 aydır herhangı bır deneme yapmadıgım ıcın benım ıcın zamanında gelmesı onemlı bırde amelıyttan sonrakı ılk adet bu yuzden bu kadar stres yapmıstım saol
ben senı yirim zuzuuuuuuuuuuuu bitanecik ablam ne demek valla ben doktorun dedıgıne cok bakmıyorum allah erseyı bıze gostrecek ve herseyı bılecek olan da o hamıleyken doktorum bana hersey gusel artık sorun beklemıyoruz dedıgı gunden ıkı gun sonra suyum geldı bu yuzden gorunen sebeblerın cozulmus olması tabıkı benı mutlu edıyor ama herseyı rabbım bılır onun ıznı ıle bende anne olacagım ınsallah
bn 15 gün önce 21 haftalk bebeklerimi kaybettim cnmm ilk gnler yoğun kanamam oldu şimdi baya az kahwerengi geliyo ama bn okumak istiyorum olmazmı acabaa? normal doğum yaptım bu arada
canım kanama ıcın 40 gunu beklemen gerekıyor egere 40 gunden sonra kanama devam edıyorsa o zaman kuran okuyabılırsın ama o zamandan once kanama bıtmezse kuran okumaman gerkıyor dıye bılıyorum yanlıssam duzeltın bende aynı seylerı sormustum zamanında ordan bılıyorum allah bır daha yasatmasın o kotu gunlerı
canımmmmmmmmmmmm saol kuzum cok tesekkur ederım allahım dularımızı kabul eylesın
garip cim,saat 13 gibi olur türkiye saatiyle tatlım,sen kendi memleketine göre ayarlarsın artık
ben geldım sen gıttın kac gundur zaten dogru duzgun konusamıyoruz rastlasamıyoruz hafta sonuda geldı yıne grusemıcez benı unuttunmu yoksaben gecelerı gremıyorum uyku duzenımı tutturmak ıcın sbaha vaktı ayakta olmak cok guzelmıs cunku 8 bucukta kalkıyorum artık aksam erken yatmam gerekıyor bu yuzden ama cok osledım senı

kardlen 49umlada grusemedık kac gundur ders calısıyor herhalde allah yardımcısı olsun

herkese selamlar yenı gelen arkadaslarımız hosgelmısler alıntılarımı yazmak uzun surdu ama yetıstım cok sukur nasılsınız fıstıklar

KAYRAM29 bnm doğal yolla olmuştu ikizlerim tek yumurtaydılar tedawi değildi bana dr 3 ay korunun dedi çnkü bnm 21. haftam bitmişti ondan belkide ama başka dr 6 ay dedi en az ztn bnmde şimdi cesaretim hiç yok szler gibi bnde büyük acılar yaşadım haladaha yaşıyorum brz zmn geçsin istiyoruz eşimle doğru zmnda rabbim bnada isteyen herkesede hayırlı bi ewlat nasip etsin işlhh

öyle canım..zaman ilaç olur inşallah hepimize...rabbim hayırlı zamanda nasip eder inşallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…