hg hayırlı cumalararkadaşlar hepimizin cuması mübarek olsun
ALLAHIM gönlümüzün muratlarını versin inşallah
boncuğumun selamı var sizlere dualara amin diyor giremediği için bildirmemi söyledi
arkadaşlar hepimizin cuması mübarek olsun
ALLAHIM gönlümüzün muratlarını versin inşallah
boncuğumun selamı var sizlere dualara amin diyor giremediği için bildirmemi söyledi
hoşbuldum saol canım sanada hayırlı cumalarhg hayırlı cumalar
Hoşgeldin Ebrar'cım, seninde cuman mübarek olsun duaların kabul olsun insallah..
walla cnm normaldir herh bn daha adet görmedim doğumdan snr tecrübeli arklar daha ii bilirkızlar ben 2 gündür regli görüyorum ama bugün çok fazla ve şimdiye kadarkilerdeb farklı ..çok geliyo su gibi akıyo wc ye gittiğimde.birde üşütmüşüm hapşırınca alttan birden boşalıyo oluyo ...yerimden kalkmaya korkuyorum ped dayanmadı bugün ...normal sanırsam demi.doğumdan sonra fazla olabilir demişti doktor çünkü.
canım doğumdan sonra kaçıncı reglin bu?kızlar ben 2 gündür regli görüyorum ama bugün çok fazla ve şimdiye kadarkilerdeb farklı ..çok geliyo su gibi akıyo wc ye gittiğimde.birde üşütmüşüm hapşırınca alttan birden boşalıyo oluyo ...yerimden kalkmaya korkuyorum ped dayanmadı bugün ...normal sanırsam demi.doğumdan sonra fazla olabilir demişti doktor çünkü.
aaa negüzel ya hadi hayırlı olsun gelsin bebişin inşallah canımherkeze selammm hayırlı cumalar dr geldim yomoşlarımın biri28 diğeri 23 bir diğeride 20 imiş iğnemi yaptı baaklım çatlayacaklarmı bekleyip görecezzzzzzzz:26::26:
saol seninde cuman mübarek olsun canımhepinizin cuması mübarek olsun arkadaşlar
kızlar ben 2 gündür regli görüyorum ama bugün çok fazla ve şimdiye kadarkilerdeb farklı ..çok geliyo su gibi akıyo wc ye gittiğimde.birde üşütmüşüm hapşırınca alttan birden boşalıyo oluyo ...yerimden kalkmaya korkuyorum ped dayanmadı bugün ...normal sanırsam demi.doğumdan sonra fazla olabilir demişti doktor çünkü.
hb arkadaşın amiin saolTugba66 n__a__z bap980 ebrar_53+ oranje jensu samyeli26 egal kardelenbhr KAYRAM29
merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar herkes iyi inşallah.
Kayram adet olmana sevindim inşallah öbür aya bebeğin gelsin.
Samyeli dikişlerin iyiymiş canım inşallah bebeğin sağlıkla gelsin
Tuğba,naz,bap siz de hoşgeldiniz.Hikayelerinizi okudum.Allah sizede kolaylık versin.
Uğurboncuğum sınava son 1 gün başarılar canım.
arkadaşlar listemiz tamam çok şükür ben duaları hazırlayım başlıyalım olurmu
vakit tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?