Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aminnn. garip arkadaşımıza rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.

[/COLOR][/QUOTE]
aminn hepimize inşallah en kısa zamanda meleklerimizi yollar ALLAHIM
ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.(amin)

garibim için ve güneycanan için dualarımız kabul olsun allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh

aminnnnnnnnnn allahimm dualirimizi kabul etsiinnn .yarabbiim sana actigimiz elleri bos cevirme yarabbimm amiinnn...

amin.. Allah hepimize nasip etsin. Allah ağzımızın tadını bozmasın....

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn inşallah

amiin garip arkadaşımıza canan arkadaşımıza we cümlemize hayırlı ewlat nasip etsin allahım işlhh

amiiiiiiiiiiiiiin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM DİLEĞİM ANNE OLMAK TOPİCİNİN ANNE ADAYLARINA KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...HEPİMİZE HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARIMIZI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMAMIZI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.BİZLERİ BU MÜBAREK GÜNDE KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME .EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA YARABBİM .HAMİLE ARKADAŞLARIMIZADA HAYIRLISIYLA BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ET .
HER DARALDIĞIMIZDA YAR VE YARDIMCIMIZ OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

dualara tüm kalbimle amin diyorum.
güneycananımızın aşılamasında rabbim yardımcısı olsun okuduğumuz duaları vesile kılsın inş.
garibimize katından hayırlı evlatlar nasip etsin inş
ve topiğimizdeki tüm anne olmak isteyen arkadaşlarımıza hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.muhabbetimizi de nazarlardan saklasın inş.
amin amin amin Allahım kabul etsin inş.

kendi kendime dua etmek ne kadar uygun bilmiyorum ama, icimden geldi.rabbim bu edilen dualari efendimiz (sav)hürmetine benim ve tum arakdaslarimin hayirli evlat sahip olmasinda vesile kilsin,en yakin zamanda hepimizin yuzunu guldursun,rabbim hepimize merhametiyle muamele etsin,iki dunyada istek ve arzularimiza nail eylesin,eslerimizle aramizda muhabbetimizi artirsin,bizi sevdiklerimizden ayirmasin,vesile olan gönlu guzel ebrarimizinda en yakin zamanda yuzunu guldursun,kendi gibi iyi huylu evlatlar versin

anladım canım benımde 22. haftaya gırmıstı ıste ama bıttı neyse amacım senı de kendımı de uzmek degıldı allah saglıklı sıhhatlı yavrular nasıp etsın tabıkı kolay bır hamılelıkle bırlıkte cunku hastanelerde surunmek cok zor
Kayra'cım hoşgeldin, hayırlı olsun kırmızılar gelmiş, insallah son olur :)
evet canım geldı ınsallah dedıgın gıbı son olur ama bebıs gelecekse yoksa kendılıgınden olsun
hoşgeldin kayramm nasılsın canım?
ıyıyım kuzum bı ara gıremedım sayfaya goremedım yazdıklarınızı sonrada esım geldı yemek yedı falan smdı ancak gelebıldım
herkeze selammm hayırlı cumalar dr geldim yomoşlarımın biri28 diğeri 23 bir diğeride 20 imiş iğnemi yaptı baaklım çatlayacaklarmı bekleyip görecezzzzzzzz:26::26:
masallah ne kadar guzelmıs ınsallah bırınden bırı tutar canım
canım hıc korkma benım de dogumdan sonra ole olmustu hatta normal gununden de fazla surmustu normal yanı ıcın temıslenıyordur su anda bıle amelıyattan sonra ılk adetım su anda da aynı sekılde oluyor benım ıcının toplaması ve temıslemesı ıcın hıc telaslanma canım

hosgeldın fıstıgım nasılsın

Aminnn , Aminnnnn

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 1 ziyaretçi)
SeLiNa23 elixsir+ bap980+ garip+ samyeli26 ebrar_53+ sunger egal kardelen49 kardelenbhr KAYRAM29+ n__a__z Nana_Nana CİCİ35 jensu

maşallahhh duamız bereketli oldu.arkadaşlarımıza da bu bereket sıçrasın inş.

ay kızlar çok özür diliyorum ben duaları yoluyamadım neden oldu bilemiyorum ama
selinamdan allah razı olsun yaptı duaları
herşeyde bihayır vardır belki onun elleri daha uğurlu gelicek
bende tüm kalbimle amin diyorum
ALLAHIM GARİBE,GÜNEYCANANA VE HEPİMİZE hayırlı evlatlar versin
hamile arkadaşlarımızada hayırlı doğumlar nasip etsin
BANUMUZADA şifa versin ameliyatı inşallah çok başarılı geçmiştir
MİRANDAMIZINDA test sonuçları çok çok iyi çıkar inşallah
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN

aminnn. garip arkadaşımıza rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.

garibim için ve güneycanan için dualarımız kabul olsun allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh

aminnnnnnnnnn allahimm dualirimizi kabul etsiinnn .yarabbiim sana actigimiz elleri bos cevirme yarabbimm amiinnn...

amin.. Allah hepimize nasip etsin. Allah ağzımızın tadını bozmasın....

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn inşallah

amiin garip arkadaşımıza canan arkadaşımıza we cümlemize hayırlı ewlat nasip etsin allahım işlhh

amiiiiiiiiiiiiiin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

AMİNNN.. Rabbim güneycananımıza hayırlı evlatlar nasip etsin.

canı gönülden aminn diyorumm

ezan vaktinde dualarımız kabul olsun, Allah güneycan'a en yakın zaman da bebiş nasip etsin...

amiiiiiiiiiiiiin diyen gönlu guzel arkadaslarim,rabbim hepinizden razi olsun.,hepinize hayirli evlatlar versincok duygulandim

aminnnnnnnnn Garipcim allah dualarımızı kabul etsin, insallah en yakın zaman da bebişine kavusursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…