garibim öyle valla herşeyde hayır vardır
selinamın gönlü çok güzel inşallah uğurlu elleriyle yaptığı dualar kabul olcak
canı gönülden istiyorum bunu
geçmiş olsun cnmmmtabı canım senı cok ama cok ıyı anlıyorum benım kısı tektı oglum oldu bır tane melek oldu gıttı 5 ay oldu ben hemen baslayacaktım calısmalara ama cıft rahımden dolayı amelıyat olmam gerektı kaldı ole ınsallah bu ay adetım bıtınce baslayacagım calısmalara
canım benım olsun yaaa uzulursun sen sımdı bende gremıyorum ıkı saattır
bebek bekleme sürelerimiz
DURU..............15 YILokundu
BANU..............11 YILokundu
EBRAR.............10YILokundu
KARDELEN49........6 YILokundu
DERİN.............5,5 YILokundu
KARDELOŞ..........3,5 YILokundu
ALEYNA............3,5 YILokundu
KARDELENBHR.......3 YILokundu
NANELİŞKR.........3 YILokundu
ECEE...............3 YIL
GÜNEYCANAN........3 YILokundu
SUNGER............2,5 YILokundu
ANATOLİA..........2,5 YILokundu
GARİP.............2 YILokundu
BONCUK............2 YIL
LAGRİMA...........2 YIL
TOSTİ.............2 YIL
EGAL..............2 YIL
ELAEZEL...........19 AY
KAYRAM............1,5 YIL
PELİN.............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
SELİNA............11 AY
BAP...............8 AY
RANA..............7 AY
CİCİŞ.............4 AY
MİRANDA...........(HAMİŞ)
BİRSEN............(HAMİŞ)
DERDA.............(HAMİŞ)
SAMYELİ...........(HAMİŞ)okundu
görmedim cnmm ya kusura bakma bn 15 gn önce kaybettim bebeklerimi ikizdi şimdi 5 6 ay korunma sürecine giricem öncesi ise 3 ay içinde hamile kakmıştımnaz sen dualara katılmak istediğini söylemiştin bende cevap yazmıştım ama görmedin sanırsam
nezamadır bebek istediğini bana bildirirsen eklerim listeye canım
canım hamileydide bebeğini kaybetti oda malesefeline saglık , tosti falanda hamile değilmi öyle okumustum sanki..
görmedim cnmm ya kusura bakma bn 15 gn önce kaybettim bebeklerimi ikizdi şimdi 5 6 ay korunma sürecine giricem öncesi ise 3 ay içinde hamile kakmıştım
arkadaşlar buarada çok kalabalık olduğumuzdan cevap veremediklerim oldu kusura bakmayın zaten bugün bi sorun var anlamadığım laptopdamı iflas ediyo nedir benim bu pclerden çektiğim
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum duamız çok bereketli oldu
canım evet tosti hamileydi ama kürtaj olmak zorunda kaldı.eline saglık , tosti falanda hamile değilmi öyle okumustum sanki..
at çöpe abla o pc nin sana garezi var.bazen geçmişe baktırmıyo bazende sistemden atıyo.arkadaşlar buarada çok kalabalık olduğumuzdan cevap veremediklerim oldu kusura bakmayın zaten bugün bi sorun var anlamadığım laptopdamı iflas ediyo nedir benim bu pclerden çektiğim
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum duamız çok bereketli oldu
duygulanma bebısım ınsallah bıze hamıle haberlerını verırsın de o zaman sevınc gozyaslarını dokerız bırlıkteevet selinam cok bereketli oldu,allah tum arkadaslarimizdan razi olsun
rabbim edilen dualar hurmetine,tum topik arkadaslarimizi,herturlu kaza,bela afetlarden korusun
ebrarim,ozur dilemeni gerektirecek bir durum yok tatlim,olanda hayir hikmet vardir,uzme kendini
allah razi olsun kayracim,dilerim rabbim hepimizin hastaliklarina sifa versin,hepimize hayirli evlatlar versin,allah hepinizden razi olsun,cok duygulandim,iyiki varsiniz
agrılar bıraz hafıfledı ama aynı yanı olsun ablam artık onlara takılmıyorum ben sen nasılsınvalla çok üzüldüm ama çok şükür halletti selina kuzusu
allahım hepinizden razı olsun
nasılsın buarada ağrıların geçtimi
geçmiş olsun cnmmm
allah gönlümüze göre wersin tez zmnda işlhh
olur sen daha i bilirsin ama o ay ne için yazılıyo anlamadımcanım hamileydide bebeğini kaybetti oda malesef
aslına bakarsan listeden çok hamiş çıkardıkda bu listede sadece aramızda olanlar var
canım evet biliyorum allahım sabır versin
ozaman 9 ay yazıyorum uygunmudur
bende sana ve selinama cok tesekkur ediyorum ebrarcim,ikinizinde ellerine saglik.rabbim ikinizinde gönlundeki muradini versin
canım hamileydide bebeğini kaybetti oda malesef
aslına bakarsan listeden çok hamiş çıkardıkda bu listede sadece aramızda olanlar var
canım evet tosti hamileydi ama kürtaj olmak zorunda kaldı.
bebek bekleme sürelerimiz
DURU..............15 YILokundu
BANU..............11 YILokundu
EBRAR.............10YILokundu
KARDELEN49........6 YILokundu
DERİN.............5,5 YILokundu
KARDELOŞ..........3,5 YILokundu
ALEYNA............3,5 YILokundu
KARDELENBHR.......3 YILokundu
NANELİŞKR.........3 YILokundu
ECEE...............3 YIL
GÜNEYCANAN........3 YILokundu
SUNGER............2,5 YILokundu
ANATOLİA..........2,5 YILokundu
GARİP.............2 YILokundu
BONCUK............2 YIL
LAGRİMA...........2 YIL
TOSTİ.............2 YIL
EGAL..............2 YIL
ELAEZEL...........19 AY
KAYRAM............1,5 YIL
PELİN.............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
SELİNA............11 AY
BAP...............8 AY
RANA..............7 AY
CİCİŞ.............4 AY
MİRANDA...........(HAMİŞ)
BİRSEN............(HAMİŞ)
DERDA.............(HAMİŞ)
SAMYELİ...........(HAMİŞ)okundu
amin canım inşallah hepimizinbende sana ve selinama cok tesekkur ediyorum ebrarcim,ikinizinde ellerine saglik.rabbim ikinizinde gönlundeki muradini versin
kuzuya o diğer pc bunda sorun yoktu ama noldu bilmiyorumcanım evet tosti hamileydi ama kürtaj olmak zorunda kaldı.
at çöpe abla o pc nin sana garezi var.bazen geçmişe baktırmıyo bazende sistemden atıyo.
aferim kuzum takılma tabiki allahım çok büyük herşey yolana giriyo yavaş yavaşduygulanma bebısım ınsallah bıze hamıle haberlerını verırsın de o zaman sevınc gozyaslarını dokerız bırlıkte
agrılar bıraz hafıfledı ama aynı yanı olsun ablam artık onlara takılmıyorum ben sen nasılsın
saol canım hepımızın ınsallah
olur sen daha i bilirsin ama o ay ne için yazılıyo anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?