Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Garip arkadaşım inşallah meleğin gelir en yakın zamanda seni bekletmeden
Güneycanan inşallah seninde bebişinin haberini alırız tez zamanda
Topiğimiin duasıda kabul olsun inşallah.İyi oldu bu toplu dua bi ferahlık geldi bana

ayy abla inşşş inşş uğurlu gelsin valla çok sevinirim.allah senden de razı olsun abla ilgilenip ayarlayıp vesile oluyorsun.eline yüreğine sağlık.rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün.

İnsallah, Aminnn

aminnnnnnnnn Garipcim allah dualarımızı kabul etsin, insallah en yakın zaman da bebişine kavusursun..

amiiiiiiiiiiiiin rabbim razi olsun kizalar,rabbim edilen dualar hurmetine hepimize nasip etsin hayirli evlatlar

Allahım guneycanan arkadasımızın yuzunu guldursun tedavısını olumlu sonuclandırsın emeklerını bosa cıkarmasın saglıklı sıhhatlı anne bbasına ve vatanına mılletıne hayırlı evlatlar nasıp etsın amin
garip arkadaşımızın duasına da gönülden amin diyorum rabbiim daha fazla bekletmesim bildiği bilmediği bütün hastalıklarına şifalar versin ve yavrusuna hayılısı ve saglıkla bir an once kavussun amin
ve güzeller güzeli topiğimizin tüm arkadaşları için okunan duaya canı gönülden binlerce kez amin dıyorum allahım hıcbırımızı daha fazla bekletmesın ve sımdı burada yazan tum arkadaslarımızla bırlıkte hepımız hamıle kalalım ve hamıle topıgınde yazmak da nasıp olsun ınsallah bızı nazarlardan korusun aramızdakı muhabbetı artırsın amin

amin
amin rabbim sesimizi duyan kullardan etsin hayırla inşallah hepipmiz bebişlerimizle bu günleri analım

amin amin amin canım allah razı olsun rabbim önce hiç bebişi olmayanlara sonrada bizlere yani benim gibilere nasip etsin inşallahhhhh

ben kaçıyorum kızlar memlekete gidiyoz yola çıkacaz birazdan anacımı görecem inşallah pazar dönerm çok yazmayın geçmişten çıkamaıyom sonra hepinize canı gönülden iii dileklerimle dua ediyorum allah kabul etsin bu arada dua ya ilk kez katıldım muhteşemdi

KAYRAM29 olurma ne üzmesi dertlerimizi sewinçlerimizi paylaşıyrz burda bnm çok yeni tabii gn geçtikçe acımda hafifleyecek biliyrm senin ne kdr olduu ikiz değildi dimi tekti,?

ayy abla inşşş inşş uğurlu gelsin valla çok sevinirim.allah senden de razı olsun abla ilgilenip ayarlayıp vesile oluyorsun.eline yüreğine sağlık.rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün.

canımsın ya bugün teknik bi arıza yaşadık ama saolasın hallettin sen
cümlemizden RABBİM RAZI OLSUN inşallah dualar vesile olur

canımsın amin inşallah bu dileklerimiz enkısa zamanda gerçek olsun inşallah

güle güle canım allaha emanet olasın anacığınada selamlar
görüşmek üzere canım
duayı beğenmene sevindim hep daim olur inşallah

Amin Amin Amin Allah Dualarımızı Kabul Etsin

evet selinam cok bereketli oldu,allah tum arkadaslarimizdan razi olsun

rabbim edilen dualar hurmetine,tum topik arkadaslarimizi,herturlu kaza,bela afetlarden korusun

ebrarim,ozur dilemeni gerektirecek bir durum yok tatlim,olanda hayir hikmet vardir,uzme kendini

allah razi olsun kayracim,dilerim rabbim hepimizin hastaliklarina sifa versin,hepimize hayirli evlatlar versin,allah hepinizden razi olsun,cok duygulandim,iyiki varsiniz

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 bap980+ SeLiNa23+ kardelen49+ kardelenbhr+ jensu Nana_Nana garip+ KAYRAM29+ n__a__z sunger+ elixsir+ samyeli26+

maşallah çok duygulandım yaa
RABBİM bunların karşılığını verecektir inanıyorum böyle güzel bir vakitte yapılan duaların ve aminlerin

KAYRAM29 olurma ne üzmesi dertlerimizi sewinçlerimizi paylaşıyrz burda bnm çok yeni tabii gn geçtikçe acımda hafifleyecek biliyrm senin ne kdr olduu ikiz değildi dimi tekti,?
tabı canım senı cok ama cok ıyı anlıyorum benım kısı tektı oglum oldu bır tane melek oldu gıttı 5 ay oldu ben hemen baslayacaktım calısmalara ama cıft rahımden dolayı amelıyat olmam gerektı kaldı ole ınsallah bu ay adetım bıtınce baslayacagım calısmalara
canımsın ya bugün teknik bi arıza yaşadık ama saolasın hallettin sen
cümlemizden RABBİM RAZI OLSUN inşallah dualar vesile olur

canım benım olsun yaaa uzulursun sen sımdı bende gremıyorum ıkı saattır

a. s canım amin daim olsun inşallah by

garibim öyle valla herşeyde hayır vardır
selinamın gönlü çok güzel inşallah uğurlu elleriyle yaptığı dualar kabul olcak
canı gönülden istiyorum bunu

valla çok üzüldüm ama çok şükür halletti selina kuzusu
allahım hepinizden razı olsun
nasılsın buarada ağrıların geçtimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…