ay kızlar çok özür diliyorum ben duaları yoluyamadım neden oldu bilemiyorum ama
selinamdan allah razı olsun yaptı duaları
herşeyde bihayır vardır belki onun elleri daha uğurlu gelicek
bende tüm kalbimle amin diyorum
ALLAHIM GARİBE,GÜNEYCANANA VE HEPİMİZE hayırlı evlatlar versin
hamile arkadaşlarımızada hayırlı doğumlar nasip etsin
BANUMUZADA şifa versin ameliyatı inşallah çok başarılı geçmiştir
MİRANDAMIZINDA test sonuçları çok çok iyi çıkar inşallah
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ GARİBİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMA YARABBİM
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
aminnnnnnnnn Garipcim allah dualarımızı kabul etsin, insallah en yakın zaman da bebişine kavusursun..
Garip arkadaşım inşallah meleğin gelir en yakın zamanda seni bekletmeden
Güneycanan inşallah seninde bebişinin haberini alırız tez zamanda
Topiğimiin duasıda kabul olsun inşallah.İyi oldu bu toplu dua bi ferahlık geldi bana
amin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ GARİBİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMA YARABBİM
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
amin rabbim sesimizi duyan kullardan etsin hayırla inşallah hepipmiz bebişlerimizle bu günleri analım
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASLARIMIZA DİLEĞİM ANNE OLMAK DİYENLER TOPİĞİNİN CÜMLESİNE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMA YARABBİM
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER.CÜMLEMİZİ NAZARDAN SAKLA YARABBİM ..AMİN...
YA RABBİ
ALLAHIM DİLEĞİM ANNE OLMAK TOPİCİNİN ANNE ADAYLARINA KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...HEPİMİZE HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARIMIZI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMAMIZI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.BİZLERİ BU MÜBAREK GÜNDE KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME .EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA YARABBİM .HAMİLE ARKADAŞLARIMIZADA HAYIRLISIYLA BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ET .
HER DARALDIĞIMIZDA YAR VE YARDIMCIMIZ OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
ayy abla inşşş inşş uğurlu gelsin valla çok sevinirim.allah senden de razı olsun abla ilgilenip ayarlayıp vesile oluyorsun.eline yüreğine sağlık.rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün.
canımsın amin inşallah bu dileklerimiz enkısa zamanda gerçek olsun inşallahAllahım guneycanan arkadasımızın yuzunu guldursun tedavısını olumlu sonuclandırsın emeklerını bosa cıkarmasın saglıklı sıhhatlı anne bbasına ve vatanına mılletıne hayırlı evlatlar nasıp etsın amin
garip arkadaşımızın duasına da gönülden amin diyorum rabbiim daha fazla bekletmesim bildiği bilmediği bütün hastalıklarına şifalar versin ve yavrusuna hayılısı ve saglıkla bir an once kavussun amin
ve güzeller güzeli topiğimizin tüm arkadaşları için okunan duaya canı gönülden binlerce kez amin dıyorum allahım hıcbırımızı daha fazla bekletmesın ve sımdı burada yazan tum arkadaslarımızla bırlıkte hepımız hamıle kalalım ve hamıle topıgınde yazmak da nasıp olsun ınsallah bızı nazarlardan korusun aramızdakı muhabbetı artırsın amin
amin
amin rabbim sesimizi duyan kullardan etsin hayırla inşallah hepipmiz bebişlerimizle bu günleri analım
amin amin amin canım allah razı olsun rabbim önce hiç bebişi olmayanlara sonrada bizlere yani benim gibilere nasip etsin inşallahhhhh
ben kaçıyorum kızlar memlekete gidiyoz yola çıkacaz birazdan anacımı görecem inşallah pazar dönerm çok yazmayın geçmişten çıkamaıyom sonra hepinize canı gönülden iii dileklerimle dua ediyorum allah kabul etsin bu arada dua ya ilk kez katıldım muhteşemdi
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ GÜNEYCANANIMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.AŞILAMASINDAN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET .EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMA YARABBİM
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 1 ziyaretçi)
SeLiNa23 elixsir+ bap980+ garip+ samyeli26 ebrar_53+ sunger egal kardelen49 kardelenbhr KAYRAM29+ n__a__z Nana_Nana CİCİ35 jensu
maşallahhh duamız bereketli oldu.arkadaşlarımıza da bu bereket sıçrasın inş.
YA RABBİ
ALLAHIM DİLEĞİM ANNE OLMAK TOPİCİNİN ANNE ADAYLARINA KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...HEPİMİZE HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARIMIZI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMAMIZI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.BİZLERİ BU MÜBAREK GÜNDE KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME .EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA YARABBİM .HAMİLE ARKADAŞLARIMIZADA HAYIRLISIYLA BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ET .
HER DARALDIĞIMIZDA YAR VE YARDIMCIMIZ OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
ay kızlar çok özür diliyorum ben duaları yoluyamadım neden oldu bilemiyorum ama
selinamdan allah razı olsun yaptı duaları
herşeyde bihayır vardır belki onun elleri daha uğurlu gelicek
bende tüm kalbimle amin diyorum
ALLAHIM GARİBE,GÜNEYCANANA VE HEPİMİZE hayırlı evlatlar versin
hamile arkadaşlarımızada hayırlı doğumlar nasip etsin
BANUMUZADA şifa versin ameliyatı inşallah çok başarılı geçmiştir
MİRANDAMIZINDA test sonuçları çok çok iyi çıkar inşallah
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Allahım guneycanan arkadasımızın yuzunu guldursun tedavısını olumlu sonuclandırsın emeklerını bosa cıkarmasın saglıklı sıhhatlı anne bbasına ve vatanına mılletıne hayırlı evlatlar nasıp etsın amin
garip arkadaşımızın duasına da gönülden amin diyorum rabbiim daha fazla bekletmesim bildiği bilmediği bütün hastalıklarına şifalar versin ve yavrusuna hayılısı ve saglıkla bir an once kavussun amin
ve güzeller güzeli topiğimizin tüm arkadaşları için okunan duaya canı gönülden binlerce kez amin dıyorum allahım hıcbırımızı daha fazla bekletmesın ve sımdı burada yazan tum arkadaslarımızla bırlıkte hepımız hamıle kalalım ve hamıle topıgınde yazmak da nasıp olsun ınsallah bızı nazarlardan korusun aramızdakı muhabbetı artırsın amin
tabı canım senı cok ama cok ıyı anlıyorum benım kısı tektı oglum oldu bır tane melek oldu gıttı 5 ay oldu ben hemen baslayacaktım calısmalara ama cıft rahımden dolayı amelıyat olmam gerektı kaldı ole ınsallah bu ay adetım bıtınce baslayacagım calısmalaraKAYRAM29 olurma ne üzmesi dertlerimizi sewinçlerimizi paylaşıyrz burda bnm çok yeni tabii gn geçtikçe acımda hafifleyecek biliyrm senin ne kdr olduu ikiz değildi dimi tekti,?
canımsın ya bugün teknik bi arıza yaşadık ama saolasın hallettin sen
cümlemizden RABBİM RAZI OLSUN inşallah dualar vesile olur
canımsın amin inşallah bu dileklerimiz enkısa zamanda gerçek olsun inşallah
güle güle canım allaha emanet olasın anacığınada selamlar
görüşmek üzere canım
duayı beğenmene sevindim hep daim olur inşallah
evet selinam cok bereketli oldu,allah tum arkadaslarimizdan razi olsun
rabbim edilen dualar hurmetine,tum topik arkadaslarimizi,herturlu kaza,bela afetlarden korusun
ebrarim,ozur dilemeni gerektirecek bir durum yok tatlim,olanda hayir hikmet vardir,uzme kendini
allah razi olsun kayracim,dilerim rabbim hepimizin hastaliklarina sifa versin,hepimize hayirli evlatlar versin,allah hepinizden razi olsun,cok duygulandim,iyiki varsiniz
Amin Amin Amin Allah Dualarımızı Kabul Etsin
duanıza canı gönülden amin diyorum inşllh kabul olur:81::81::81:
tabı canım senı cok ama cok ıyı anlıyorum benım kısı tektı oglum oldu bır tane melek oldu gıttı 5 ay oldu ben hemen baslayacaktım calısmalara ama cıft rahımden dolayı amelıyat olmam gerektı kaldı ole ınsallah bu ay adetım bıtınce baslayacagım calısmalara
canım benım olsun yaaa uzulursun sen sımdı bende gremıyorum ıkı saattır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?