kolay gelsin dkkat et üşütmeekizlar benim simdi cikmam gerek,yatak odasinin halisini yikayacagimsonrada esimle alisverise gidecegiz nasip olursa bir arkadasim dogum yapti bebisine cicisler alicaz tekrar hepinizden rabbim razi olsun
kardelen49 canim sinavlarinda basarilar dilerim,rabbim yardimcin olsun
hepiniz allaha emanet olun arkadaslarim
tmm olur ozmn ama 9 ay çok değilmi yaani 9 ay snr sıra bna gelicek demi gene sen daha ii bilirsinamin canım inşallah hepimizin
kuzuya o diğer pc bunda sorun yoktu ama noldu bilmiyorum
atmam gerek galiba
aferim kuzum takılma tabiki allahım çok büyük herşey yolana giriyo yavaş yavaş
ben iyiyim kuzum bildiğin gibi işte
canım o liste sırasına göre okuyoruz
yani çok bekleyenden az bekleyene doğru ama arada tedavide olanlara okuyoruz
rica ederim canım.amin cümlemizin inş.
duygulanma bebısım ınsallah bıze hamıle haberlerını verırsın de o zaman sevınc gozyaslarını dokerız bırlıkte
agrılar bıraz hafıfledı ama aynı yanı olsun ablam artık onlara takılmıyorum ben sen nasılsın
saol canım hepımızın ınsallah
amin canım yaa çok şükür atlattı inşallah tekrardan gelicek meleğiAaa bilmiyodum gerci Tosti'yle hiç karsılasmadık eski yazılarını okumustumallah sabır versin allah bir daha nasip eder insallah.. anladım canım insallah listemizdeki hamileler artar..
garibim kolay gelsin çok yorma kendini görüşmek üzerekizlar benim simdi cikmam gerek,yatak odasinin halisini yikayacagimsonrada esimle alisverise gidecegiz nasip olursa bir arkadasim dogum yapti bebisine cicisler alicaz tekrar hepinizden rabbim razi olsun
kardelen49 canim sinavlarinda basarilar dilerim,rabbim yardimcin olsun
hepiniz allaha emanet olun arkadaslarim
canım yeni yada esk olmak sorun değil hassas olduğumuz tek bişey var oda zamanında okumak ve bildirmek .yani bu hafta okudum diğer hafta okuyamadım filan olmuyo .aksaklık yaşanınca hepimizin morali bozuluyo .eğer sende dersenki ben sizinleyim dualarada herzaman katyılıcam tabiki yazarım seve seve .biçok kişiden dua almak kadar güzel bişey varmıben yeniyim ama benide alabilir misin listeye mümkün müdür bende 7 ay oldu
tmm olur ozmn ama 9 ay çok değilmi yaani 9 ay snr sıra bna gelicek demi gene sen daha ii bilirsin
tmm olur ozmn ama 9 ay çok değilmi yaani 9 ay snr sıra bna gelicek demi gene sen daha ii bilirsin
niye kiiiay naz sen beni güldürdün ALLAHda seni güldürsün
amin canım yaa çok şükür atlattı inşallah tekrardan gelicek meleği
inşallah artar tatlım
garibim kolay gelsin çok yorma kendini görüşmek üzere
canım yeni yada esk olmak sorun değil hassas olduğumuz tek bişey var oda zamanında okumak ve bildirmek .yani bu hafta okudum diğer hafta okuyamadım filan olmuyo .aksaklık yaşanınca hepimizin morali bozuluyo .eğer sende dersenki ben sizinleyim dualarada herzaman katyılıcam tabiki yazarım seve seve .biçok kişiden dua almak kadar güzel bişey varmı
niye kiii
niye kiii
tabi ki elimden geldiğince her zaman katılırım sohbete dualara sadece cumaları değil her gün okurum hatta İsm-i a'zam duası okuyorum onu da okuruz o daha iyi bir dilek hacet duasıdır gördüğüm kadarıyla çoğunuz daha eskiden gelen bir samimiyete sahipsiniz yok dersende darılmam Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Amin
Hanımlar eşim geldi ben çıkıyorum daha sonra görüşürüz
hepinizi öpüyorum :80::80:
Hanımlar eşim geldi ben çıkıyorum daha sonra görüşürüz
hepinizi öpüyorum :80::80:
güle güle Ebrar'cım , görüsürüz daha sonra.. bende kocaman öptüm seni
canım ilk girdiğimizde kkya hepimiz yeniydik bizim topicde asla ayrım olmaz herkese kapımız sonuna kadar açık sen katılmak istedikten sonra ben seve seve ekleim
bana nezamandır bebek beklediğini yazarsan eklerim listeye şimdi çıkmam gerek öptüm
canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?