Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kolay gelsin dkkat et üşütmee
snde allaha emanet ol grşrz

tmm olur ozmn ama 9 ay çok değilmi yaani 9 ay snr sıra bna gelicek demi gene sen daha ii bilirsin

rica ederim canım.amin cümlemizin inş.

dilerim en yakin zamanda hepimiz hamilelik haberlerini veririz kayracim,cok sagolasin

Aaa bilmiyodum gerci Tosti'yle hiç karsılasmadık eski yazılarını okumustum allah sabır versin allah bir daha nasip eder insallah.. anladım canım insallah listemizdeki hamileler artar..
amin canım yaa çok şükür atlattı inşallah tekrardan gelicek meleği
inşallah artar tatlım
garibim kolay gelsin çok yorma kendini görüşmek üzere
ben yeniyim ama benide alabilir misin listeye mümkün müdür bende 7 ay oldu
canım yeni yada esk olmak sorun değil hassas olduğumuz tek bişey var oda zamanında okumak ve bildirmek .yani bu hafta okudum diğer hafta okuyamadım filan olmuyo .aksaklık yaşanınca hepimizin morali bozuluyo .eğer sende dersenki ben sizinleyim dualarada herzaman katyılıcam tabiki yazarım seve seve .biçok kişiden dua almak kadar güzel bişey varmı

tmm olur ozmn ama 9 ay çok değilmi yaani 9 ay snr sıra bna gelicek demi gene sen daha ii bilirsin

dua okuma sırasında bebek için ugrastıgınız aya göre sıraya giriyorsunuz, siz eğer korunma ya girmeseydiniz 4 5 ay benim üstümde olacaktınız, yani yine öyle olacak ama korundugunuz için sanırım size simdilik sıra gelmicek korunma bitene kadar, ben öyle algıladım

hayır sen beni yanlış anladın canım
sen şimdi kaç aydır bekliyosun mesela 9 ay diyelim
listede 10 yıldır yada 5 yıldır bekliyenler var öncelik onlara okunuyor sonra sizlere yani bu sana 9 ay sonra gelicek anlamında değil .yani sen 9 aydır bekliyosun bebek
ay anlatabildimmi ya aslında listeye bakarsan anlarsın olurmu

bebek bekleme sürelerimiz

DURU..............15 YILokundu
BANU..............11 YILokundu
EBRAR.............10YILokundu
KARDELEN49........6 YILokundu
DERİN.............5,5 YILokundu
KARDELOŞ..........3,5 YILokundu
ALEYNA............3,5 YILokundu
KARDELENBHR.......3 YILokundu
NANELİŞKR.........3 YILokundu
ECEE...............3 YIL
GÜNEYCANAN........3 YILokundu
SUNGER............2,5 YILokundu
ANATOLİA..........2,5 YILokundu
GARİP.............2 YILokundu
BONCUK............2 YIL
LAGRİMA...........2 YIL
TOSTİ.............2 YIL
EGAL..............2 YIL
ELAEZEL...........19 AY
KAYRAM............1,5 YIL
PELİN.............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
SELİNA............11 AY
NAZ................9 AY
BAP...............8 AY
RANA..............7 AY
CİCİŞ.............4 AY
MİRANDA...........(HAMİŞ)
BİRSEN............(HAMİŞ)
DERDA.............(HAMİŞ)
SAMYELİ...........(HAMİŞ)okundu

Kızlar listeyi öne çektim inşallah anlarsınız
bugün mesela güneycanana ve garibe okundu
şimdi ondan sonrakilere okuncak

tabi ki elimden geldiğince her zaman katılırım sohbete dualara sadece cumaları değil her gün okurum hatta İsm-i a'zam duası okuyorum onu da okuruz o daha iyi bir dilek hacet duasıdır gördüğüm kadarıyla çoğunuz daha eskiden gelen bir samimiyete sahipsiniz yok dersende darılmam Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Amin

canım ilk girdiğimizde kkya hepimiz yeniydik bizim topicde asla ayrım olmaz herkese kapımız sonuna kadar açık sen katılmak istedikten sonra ben seve seve ekleim
bana nezamandır bebek beklediğini yazarsan eklerim listeye şimdi çıkmam gerek öptüm

7 aydır ...biliyorum çok olmadı ama biraz sabırsız bir anne adayıyım... Şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…