kaziklarim agriyo:85::85:
hoşgeldin canım
kardelenbhr ım Allah kabul etsin canım
sana özelden bişeyler sormak istiyorum müsaitmisin
evet bencede erken yat gece uykusu daha iyi valla
kazıkların mı sende kazık mı varp sen daha almasaydın o termini daha cok agrırdı
heee kaziki var bende ay yalnis miyazdim yoksa hahahhaha ohooo termine 12 gün var daha
evet tatlım yarın zaten 11 de spermogrom için hastaneye gideceğiz. bakalım nolcak. sonra oğluşumuzu traşa götürcez :) aksam da kocişimin kuzeninde toplanıyoruz. yarın büyük ihtimalle gelemem ama telefondan girip bakar takip ederim arada:)
haber verirsin noldu diye okisoglun mu var senin???
ee dün almasaydın sallasaydın kaç gün olacaktı kim bilir, neyse 12 gün daha sık disini, kazıklarını üsütme sıcak tut :))
kedoşum var 1 tane , oğluşum o benim :))))))
hanimlarr benim kac gündür agrimm var mide bulantimm varrr.. karin agrilarim aksamlari basliyor sabahlari yokkk afedersiniz tuvaletimi yaparken karnima agri giri baze kasiklar bazen oturuken kassiktan karnima dogru agri cikiyooo. yaa hamile degill bundan eminim ilk hamileligimde göggsümde hassaslasma falan oldu sabah uyaninca gözümü acar acmaz midem bulaniodu simdi onlar yok ama karin agrim var her agri geldiginde bakiyorum adet oldun saniyorum ama yokkk. kizzlarr aca kist falan mi vAr acaba kist olunca blirtiler oluyomu nasil oluyo cokk korkuyorum 1 haftadir böyle daha adetime 1 hafta var bi fikir verin lütfennn!!! doktora gitmek istiyorum ama doktor yogun bide yakinlarda hic kadin doktoru yookk napcam bennnn korkuyorum bisi olcak dieee
oda cocugum benim öle deme((
ayyy ben kedileri hic sevmem evime hayatta kedi sokmam
hıh sevme, kedi sevmeyenlerin hepsi benim ogluma bayılıyor, cok güzel cünkü :)) face de bak fotolarına , o bizim evimizin gercek sahibi valla ona göre hareket ediyoruz hep canımız o bizim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?