Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bütün dualara canı gönülden amin diyorum allahım kabul eder inşallah amin

bise sorcam adetimiz bbittikten sonra temizlenince yapıcaz dimi bide uzerimizde yazı varken günah olmasın ilşki ben yaparım aslında ama hocalara sormak lazım aslında

sagol canım paylaştıgın için

mrb kızlar nasılsınz bayadır giremiyordum
hayırlı cumalar hepinize rabbim dualarımızı kabul etsin

BİSMİLLAHİ ALLAHÜMME CENNİBNA-Ş ŞEYTANE VE CENNİBİ-Ş ŞEYTANE VEMA RAZAKTENA...ANLAMI ALLAH IN İSMİYLE ALLAH IM BİZİ VE BİZE VERECEĞİN EVLADIMIZI ŞEYTANIN ŞERRİNDEN MUHAFAZA EYLE ilişkiden önce bu duayı okuyun kızlar...

AMİNNNNNNNNNNNNN CANİ YÜREKTEN ...
güneycan garip we bu topiğin bütün üyelerine dualarımız kabul olsun ALLAHIM bu mübarek cuma günü inş cümlemizin dileğini kabul eder ..!!!

Adet bittikten 3 gün sonra öğle saatlerine yakın yazacakmısız tatlım, sonrasında da ilişki sırasında takacakmısız, ve bebek olana kadar cıkarmıcakmısız, sonucta bunu bilenler yazmış diğer siteye ama tabi sormakta fayda var, bende bugün gördüm yapmadım hiç, ama ne için yapacagını allah biliyor günah olmaz gibi geliyor, böyle yapıpta sanırım cocuk sahibi olanlarda varmıs.. ben bu ay deneyeceğim.. allah affetsin :)

inşallah tutar aşılaman canan cım.

Allah hepinizden razı olsun canlarım.şu an gözümden yaşlar aktı akacak zor tutuyorum kendimi ağlamamalıyım iş yerindeyim çünkü.Allah'ım,Yüce Yaradanım öncelikle duamızı hazırlayan Ebrarımdan ve sizlerden milyonlarca kez razı olsun.ben çok kötü oldum yaaaa çok duygulandım kızlar kusura bakmayın

Allah kabul eder insallah dualarımızıda en yakın zamanda bebişine kavusursun..

hanimlarr benim kac gündür agrimm var mide bulantimm varrr.. karin agrilarim aksamlari basliyor sabahlari yokkk afedersiniz tuvaletimi yaparken karnima agri giri baze kasiklar bazen oturuken kassiktan karnima dogru agri cikiyooo. yaa hamile degill bundan eminim ilk hamileligimde göggsümde hassaslasma falan oldu sabah uyaninca gözümü acar acmaz midem bulaniodu simdi onlar yok ama karin agrim var her agri geldiginde bakiyorum adet oldun saniyorum ama yokkk. kizzlarr aca kist falan mi vAr acaba kist olunca blirtiler oluyomu nasil oluyo cokk korkuyorum 1 haftadir böyle daha adetime 1 hafta var bi fikir verin lütfennn!!! doktora gitmek istiyorum ama doktor yogun bide yakinlarda hic kadin doktoru yookk napcam bennnn korkuyorum bisi olcak dieee

siz bence bi dr'a danısın, madem hamilelik şüphesi yoksa, ama dediğin seylerin aynısı bende oldu bu ay adet olunca gecti, hem mevsimsel değişim hemde üşütmüş olabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…