Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

2. ebrar_53+
3. CİCİ35
4. pelin67
5. AnaToLia_
6. kardelen5233
7. GokceRana23
8. kutaylin

herkezeee merhabaaaaaaa özlediniz mi beniiii çok mutluyum yumoşlarım kocaman kocamn olmuş
canım sevindim yumuşların büyümüş inş bunan sonrasıda güzel olur ve bebişin cok bekletmeden gelir hayırlısıyla...
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim benimde isteğim bir an önce bebeğimi kucağıma almak
aramıza hoşgeldin inş en yakın zamanda dilegin kabul olur...
amin canım inş ben cok ilginc rüyalar görürüm garipcim inş rabbim hayırlara cıkarır...senin taşınma telaşın bitmemiş daha kolay gelsin cok yorma kendini
ay selina bende neffret ederim fareden bana öyle bi şaka yapsaydı senin yaptıgını yapardım...bende kocişime bi şaka yaptım yazımın sonunda anlatacam...
canım inş bundan sonrakilerde 9 ay boyunca hgelmez kırmızıların hakkında hayırlısı olsun...amin inş gercek olur kayracım...

yürekten amin diyorum inş cananamızın tedavisi olumlu sonuclanır ve bebişi sıkı sıkı tutunur ona...

canım arkadaşımın duasına yürekten amin diyorum inş en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alır...
amiiiiiiiiiiiiiin allahım inş bu topikteki her kezin yüzünü en kısa zamanda güldürür hayırlısıyla... inş bir gün bebişlerimizden konuşmak nasip olur hepimize...
eboşum duada olmayı cok isterdim ama biliyosun dişcideydim...hic bişey göremedi dişci ama ben dolgumun üstüne hala yiemiyorum agrı yapıyo sadece biraz iltihap yapmış dedi korktugum başıma gelmedi allaha şükür
herkese hayırlı cumalar hafta sonu sınavlarım var malum son gün.Dualarımız kabul olsun inşallah topiğimiz bebişten geçilmesin
canım sınavlarında başarılar diliyorum sana...

canım bence bi doktoruna sor cünkü hamile kalamam diyosun söyledigin şeyler hamilelik belirtilerininde arasında var hakkında hayırlısı olsun...

selam kızlar nasılsınız...bugun eşime nisan bir şakası yaptım nasılmı...sabah biraz tartışmıştık kızmıştım ona... aradım bişey söyledim oda dedigimi yapmadı hatta tlfonu yüzüme kapattı bende cok sinirlendim...hemen msj yazdım...bitti artık senden ayrılıyorum diye...sonra kociş hemen aradı beni tabiki telefonlara cevap vermedim oda okadar işinin icinde hemen eve geldi şok olmuştu resmenne diyosun sen aşkım en ufak şeyden ayrılırmı falan filan dedi bana ama cok üzülmüştü bende gülmemek icin zor tutuyodum kendmi sonra dedimki aşkım bugun günlerden ne dedim o da bilmiyorum dedi...bende 1 nisan dedim o andaki yüzünü görcektiniz öyle bir rahatladıkı tabi ben gülüyorumhemen bana sarıldı aşkolsun aşkım ya cok kötüsün ne kadar korktum dedi bende aşkım ben senden hic ayrılabilirmiyım dedim şakası bile kötü ama napıyım öyle bişey geldi aklıma...rabbim bizleri kocişlerimizden ayırmasın inş...bu arada kocişte bana bi şaka yapacakmış ama anlarım artık ben 1 nisan oldugu hic aklımdan cıkmaz

Son düzenleme:

canım yaa ben şakaları hiç sevmem heleki söz konusu fare olursaa benimki böle yapsa çekiceği olur elimden

en korktugum hayvandır fare
:84::84::84::84::84:
ben en çok yılandan korkarım,fareden iğreniyorum ama
canımcım,bende seni özledim,inşallah gene bolca konuşcaz ama burda rastlaşmasak bile,msn den görüşürüz,sen sıkma tatlı canını
arkadaşlar hepimizin cuması mübarek olsun
ALLAHIM gönlümüzün muratlarını versin inşallah
boncuğumun selamı var sizlere dualara amin diyor giremediği için bildirmemi söyledi
bizdende o na selam
# kardelenbhr
# sunger
# ebrar_53+
# n__a__z
# jensu
# kardelen49
# oranje
# bap980
# Tugba66
# samyeli26
# egal

merhaba kizlar,kahvaltimi yaptim geldimen sonunda dua saati sizlerle olmayi basardim
tam 13 de gelmişin garibim,ne kadan dakiksin maşallah.
sanada başarılar kardelencim.

amin amin amin,rabbim canan arkadaşımıza,garibimize ve topicdeki bütün kızlara,hepimize hayırlı evlatlar nasib eylesin.
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnn
nana,burda eski yeni ayrımı yapılmadan devam edilir sohbetlere,okudukça görceksin zaten sende.

AMİN CANAN CIM,İNŞALLAH EB KISA ZAMANDA KAVUŞURSUN MİNİŞİNE

Son düzenleme:
iyi akşamlar...ben geldimm arkadaşlar..Bugunde yogun bır gundu.malesef kan testı yaptıramadım.devlete gıttım 10 da gelin dedıler.mudur ızın vermıyo bızım.ozelı aradım bgun yaparsan yarın alırsın dedıler.yarın memleket dışındayım.Abıcımın nişanı var..artık pazartesi yaptırıcamm..daha da idrar testi yapmadımm.2 tane yapmıştım ikiside silik çıktı...ama ikinci çizgi çıktı silik de olsa..adet de olmadım çok şükürr....bi de buğün başladı yemek kokusuna dayanamıyorumm içim almıyoo.sabahtan beri kuru ekmek yedimm..kafayı yiyicem nasıl bekliyicem pazartersiyiii bana yardımıc olabilir misinizzzzz......

selam kızlar.biraz dinlendim,yemeğimide yaptım,azıcıkta örgü ördüm geldim.nasılsınız bakalım.?
trakya imkanlar nedeniyle kan verememişsin.ama hamilesin bunu bil.kan sadece kesinleştirmek için bide o değeri doktora göstermek için.sen kendine dikkat et,pazartesiye kaldıysa beklicen.seyyar kan tahlili alan biyer yok midenin almadığı zamanlarda çubuk kraker yiyerek bastırabilirsin.

canımsın benımmmmm inşallahhh...bakalımmmm

çiğ köfte deyince,bu lagrima nerelerde ki?:26:

sanada selam canım.
nerde bu lagrıma evet en son pazartesi dr gidecem diyodu.pazar günü yazmıştı sanırım.

benimde aklima lagmira geldi kardlencim cig köfte deyince selinamerak ettik,insallah iyidir:26::26:

hepinize teşekkür ederim hatırlayıp sorduğunuz için..Allah razı olsun..
ptesi hastaneye gittim iyi dedi.. salı sabah anneannemilaybettim uykusunda vefat etmiş.. inna lillahi ve inna lillahi raciun.. ''Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.” çok canım yanıyor.. bir nefes bir can gitti evimizden.. Rabbim taksiratını affetsin.. mekanını cennet etsin.. o küçücükkalbi yükü taşıyamadı ve durdu..dualarınızı eksik etmeyin.. canım yanıyor bir süre giremeyebilirim.. dua yazdınızmı okuyamadım geçmişi.. okumaya çalısacagım inşallah.. kaç tane yazıldı hemen biri cevap verirse sevinirim çıkmam lazım..

özel msj ile duaları yazarsanız bakar okurum ben inşallah cumaya kadar.. Allah a emanet olun.. dualarınızı eksik etmeyin..

ayy bn yanlış anlamışım kardelenbhr
tmm ebrarcım anladım hafta içide okuyabilirz demi cuma olması şart değil
yok zaten cuma okunmuyo ben cuma günü listeyi yapıyorum ohafta içinde duayı okuyup perşembe akşamına kadar bildiriyorsun canım
7 aydır ...biliyorum çok olmadı ama biraz sabırsız bir anne adayıyım... Şimdiden teşekkür ederim
hayırlısı olsun inşallah fazla bekletmez bebişin listeye ekliyeceğim senide canım
ay canım ya kıyamam duygulanmışsın allahım dualarımızı kabul etsin inşallah aşılaman pozitif olur tatlım ayrıca cümlemizden razı olsun mevlam
canım çok telaş ediyosun hem niye adet olacaksın ya dur bakalım belkide hamilesin
allahım inşallah nasip eder
ay çok duygulandım yaa saol canım paylaşımın için
peloşum olsun kuzum yaa amin dedinya yeter bu
demek sorun yokmuş çok sevindim canım
buarada kocana yaptığın şaka baya kötü olmuş yaa adamın yüreğine inseydi yaa ay bilmiyomda benimki böyle bir şakayı asla kaldıramazdı kesin pataklardı beni kocişine maşallah diyim kuzum ama korkutanda iyi olmuş boşver güldüm çok
ayy canım ya çok üzüldüm başınsaolsun allahım sabır versin
anneannenin mekanı cennet olsun zordur elbet allahım geride kalanlara hayırlı ömür versin canım
özel msj ile duaları yazarsanız bakar okurum ben inşallah cumaya kadar.. Allah a emanet olun.. dualarınızı eksik etmeyin..

tamam canım sen merak etme ben sana bildiririm

canım liste hazırlıycam senden haber bekliyorum kocişin geldimiki ona göre duayı sana okurduk
görürsen bana bildir tatlım yarına kadar

afiyet olsuuun cnmm
aaa yeni farkettim senin ikizlerinmi war kardelen?
slm nazcım kardeloşun bebeişleri yok ama inşallah ikizleri olur belki Allah söyletmiştir
amin inşallah güneycanan canım sana en kısa zamanda güzel sağlıklı hayırlı bebişler gelir
garipcim canım Allahım sanada bol bebişler verir inşallah sana tekrar kolay gelsin

aminn hemde çok çok amiinn kızlar Allahım topiğimizin bütün hepsine bol bol bebişler versin olanlara da sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin

Aaa bilmiyodum gerci Tosti'yle hiç karsılasmadık eski yazılarını okumustum allah sabır versin allah bir daha nasip eder insallah.. anladım canım insallah listemizdeki hamileler artar..
canım listede hamile çoktu ama malesef hamile kalan ilk hamile kalınca arada geliyo sonrasında hiç gelmiyo başka topiklere girmeye fırsat zaman buluyolar ama bize gelince slm bile vermiyolar yani sorun hamile kalınca gelmemek
kaziklarim agriyo:85::85:
Allah seni ne etmesin kız hangi kazıkların ağrıyo neyse geçmiş olsun dikkatli ol
Allah emi kız öyle şaka yapılırmı yazık kız kocişine neyse biraz kıymetini anlamıştır
canım ya beklemek zor geliyodu madem özelde yaptırıp yarın alsaydın sonucunu neyse vardır bundada bi hayır
canım başın sağolsun mekanı cennet olsun

merhaba kızlar ben banu145 kardeşiyim şimdi aradı yazarmısın diye çok şükür ameliyatı çok güzel geçti ilk 1 saat ağrısı oldu şimdi çok şükür iyi ..herkese selam söylüyo....

özel msj ile duaları yazarsanız bakar okurum ben inşallah cumaya kadar.. Allah a emanet olun.. Dualarınızı eksik etmeyin..
allahım sabır versin,taksiratını affetsin inşallah.
Baya merak etmeye başlamıştık seni.
slm kızlar nasılsınız geçmişen çıkmak baya zor oldu
öyle oluyo,zor çıkılıyo bu sıra geçmişten.
selam kızlar herkese hayırlı geceler

hayırlı geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…