canım sevindim yumuşların büyümüş inş bunan sonrasıda güzel olur ve bebişin cok bekletmeden gelir hayırlısıyla...2. ebrar_53+
3. CİCİ35
4. pelin67
5. AnaToLia_
6. kardelen5233
7. GokceRana23
8. kutaylin
herkezeee merhabaaaaaaa özlediniz mi beniiii çok mutluyum yumoşlarım kocaman kocamn olmuş
aramıza hoşgeldin inş en yakın zamanda dilegin kabul olur...selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim benimde isteğim bir an önce bebeğimi kucağıma almak
amin canım inş ben cok ilginc rüyalar görürüm garipcim inş rabbim hayırlara cıkarır...senin taşınma telaşın bitmemiş daha kolay gelsin cok yorma kendiniherkese gunaydiiiiin,gunaydiiiiiiiiiin arkadaslarimhepiniz iyisiniz insallah??dun gelemedim hic,arkadaslarimizla beraberdik,aksamda esimin arkadaslarina gezmeye gittik,gec gelince giremedim siteye
ebrarcim,nasilsin canim?demek disci ile ilgili aci tecrubelerin var,kiyamam sana,ama dis ihmale gelmez canim,ihmal etmne istersen,bu arada ruyan hayr olsun tatlim
kayracim kizmizilari görmussun,senin adina cok sevindim,son kirmizilarin olur insallah,9 ay gelmezler
pelincim,seninde ruyan cok ilginc canimhayr olsun insallah,
naneli seker ve ugurboncugum sizede sinavlarinizda basarilar kizlar,allah yardimciniz olsun
banucum,seninde rabbim yardimcin olsun canim,ameliyat olacakmissin,rabbim sifa versin,kolayliklar ihsan etsin
selinacim sende yeni örgu baslamissin,hayirli olsun tatlim,masallah cok özeniyorum örgu örenlere,özelliklede koltuk altinda öruyorlarya bayiliyorum,sende öylemi yapiyorsun?
durucum,net sorununun halledilmesine cok sevindim,özlemistiik seni
eliksircim,agrilarin nasil oldu canim,insaallah hafiflaemistir?bu arada kavusmusundur insallah kocisine
lagmiracim,seni merak ettim ya,insallah bir sorun yoktur:26:
ececim,sende yoksun bu aralar,insallah kocisin gelmis hasret gideriyorsnuzdur
gökcecim,sende uzulme canim havalar artik isiniyor,önumuz yaz koyarsin gökcemizi arabasina gezersiniz ana kiz
derincim,sen nasil oldun canim ya,insallah daha iyisindir artik,rabbim sifa versin
kardelenbhrcim,canim sen nasilsin?hala devam ediyormu agrilarin?rabbim sevindirsin tatlim,ümit ettiklerine nail eylesin,insallah hamis haberini aliriz en yakin zamanda
kardelencim,sen nasilsin canim?
egalcim,sende uzulme canim yaa,kayinvaliden ile yasadiklarina uzuldum,bosver rabbim buyuk,kimsenin yaptigi yanina kar kalmaz,hem ailem yok sahipsizim deyip uzulme,senin sahibin rabbim canim,o seni kollar gözetir korur merak etme,yarica bizlerde variz yaa,keske yakin olsaydik,gidip gelirdik birbirimize
kizlar unuttuklarim varsa kusuruma bakmayin,aklimda kaldigi kadari ile yazmaya calistimvarsa sayet unututuklarim onlarida
ay selina bende neffret ederim fareden bana öyle bi şaka yapsaydı senin yaptıgını yapardım...bende kocişime bi şaka yaptım yazımın sonunda anlatacam...kızlar bugun sabahın köründe yani uyanır uyanmaz eşimden 1 nisan şakasını yedim.
ben uykumun tatlı haliyle ayy wc gitmem lazım dedim.oda dedi ya aşkım bişey dicem korkma tamam mı dedi.noldu dedim.dün ben wc girerken delikten farenin kaçtığını gördüm dedi.ayyyy ne diyosun yaaa hayatta girmem bi daha o wc ye nolcak şimdi dedim.bilmiyom ki diyo.midem kalktı zaten wc fln gitmeyi unuttum.ya sen ne rahatsın napıcaz diyom dedim.napalım canım bugun 1 nisan dedi.patakladım tabi
canım inş bundan sonrakilerde 9 ay boyunca hgelmez kırmızıların hakkında hayırlısı olsun...amin inş gercek olur kayracım...evet canım gercekten ole yapmam gerekıyor ama ben tez canlıyım hele adet olamadıgım zamanlarda gunler gecmek bılmıyor tabıkı bu aya kadar boleydı bıdahakı ay bebegım gelırde kırmızılar gelmez ınsallah bu arada herkes sana hamıle gozuyle bakıyor sımdıden ınsallah allah soletıyordur ınsallahhhhhhh
geldı kuzum geldı cok sukur ama resmen dedım ya benı de mahvettı agrı agrı ucuncu gun hala agrı var ama bu ay bole olacagı bellıydı sen nasılsın
canım senın tedavı ılemı olmustu galıba ıkızdı allahım bır daha yasatmasın sundan sordum bende bebegımı kaybettım 5 aylıkken doktorum ban a hıc beklemem gerekmedıgını hemen gebelık dusunebılecegımı soledı ama baska seyler gırdı araya ben daha yenı baslıcam ınsallahhh hayırlısıyla
ah kuzum agzından bal damlıyor cok sukur geldı evet herkes gelmesın dıye beklıyor ben de gelsın dıye bu topıgın de delısı benım ıstetabıkı bu aya kadardı bundan sonra mınıgım gelsın kırmızı gelmesın bu arada ruyan hayrolsun ınsallah gercek olur:26:
canım ben hatrladıgım kadarıyla tarıh veren olmadı galıba ben varım ama sen gelınce vercem ben tarıhı gecmısın sayfalarında arayıp yorulma dıyesınavında basarılar dılıyorum bu arada senın benım ve bızım gıbı ler ıcın dun doktoruma bır soru sordum ıste rahım fılmın de sol tupum kapalıydı dedım ama amelıyyatta acık oldugu gorulmus bu normalmı dedım evet dedı cunku ılac verılırken spazm olabılıyormus rahım kasılmalarından dolayı ve gecıs engellenebılıyormus en ıyısı hıstereskopı yaptırmak galıba
canım senın sorununla ılgılı bılgım yok ama tek tuple ılgılı soleyebılırım tek tupu drlar cıddı bır sorun olarak gormuyorlar bıle cunku tek tup hamıle kalmak ıcın yeterlı ınsallah en kısa zamanda bebısıne kavusursun
evet ablam bende onu dusundum hanı normalde hapı bıtırıp adet olmak gerekıyor demekkı kendılgınden geldı ama ben acelecı ben hemen basladım neyse sımdılık hosum ıyıyım bır haftadır ustumdekı gergınlık bıraz kalktı ustumden
ah kuzum benımmmm kıyamam ben sana yaaa nasıl doktormus o ole doverım ben onu
canım bu sıralarda herhalde amelıyatın rabbım herseyı yolunda ve guzel olmasını nasıp etsın ınsallah hemencık ayaga kalkacaksın canım sonrada gelsın bebısın
ınsallah cicim benım insallah hersey gusel olacak yaaa ben de senı dusunuyorum hafta sonu grerse araya hıc grusemeyız hemen sana ulasmalıyım bugun ne yaptın doktora gıttınmı yada aradınmı yada kanda baktırdınmı cok sordum galıbaama merak edıyorum senıııııııııı
canım evet sevınılecek bırsey degıl ama ben 5 aydır herhangı bır deneme yapmadıgım ıcın benım ıcın zamanında gelmesı onemlı bırde amelıyttan sonrakı ılk adet bu yuzden bu kadar stres yapmıstım saol
ben senı yirim zuzuuuuuuuuuuuu bitanecik ablam ne demek valla ben doktorun dedıgıne cok bakmıyorum allah erseyı bıze gostrecek ve herseyı bılecek olan da o hamıleyken doktorum bana hersey gusel artık sorun beklemıyoruz dedıgı gunden ıkı gun sonra suyum geldı bu yuzden gorunen sebeblerın cozulmus olması tabıkı benı mutlu edıyor ama herseyı rabbım bılır onun ıznı ıle bende anne olacagım ınsallah
canım kanama ıcın 40 gunu beklemen gerekıyor egere 40 gunden sonra kanama devam edıyorsa o zaman kuran okuyabılırsın ama o zamandan once kanama bıtmezse kuran okumaman gerkıyor dıye bılıyorum yanlıssam duzeltın bende aynı seylerı sormustum zamanında ordan bılıyorum allah bır daha yasatmasın o kotu gunlerı
canımmmmmmmmmmmm saol kuzum cok tesekkur ederım allahım dularımızı kabul eylesın
ben geldım sen gıttın kac gundur zaten dogru duzgun konusamıyoruz rastlasamıyoruz hafta sonuda geldı yıne grusemıcez benı unuttunmu yoksaben gecelerı gremıyorum uyku duzenımı tutturmak ıcın sbaha vaktı ayakta olmak cok guzelmıs cunku 8 bucukta kalkıyorum artık aksam erken yatmam gerekıyor bu yuzden ama cok osledım senı
kardlen 49umlada grusemedık kac gundur ders calısıyor herhalde allah yardımcısı olsun
herkese selamlar yenı gelen arkadaslarımız hosgelmısler alıntılarımı yazmak uzun surdu ama yetıstım cok sukur nasılsınız fıstıklar
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ GÜNEYCANANIMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.AŞILAMASINDAN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET .EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMA YARABBİM
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
yürekten amin diyorum inş cananamızın tedavisi olumlu sonuclanır ve bebişi sıkı sıkı tutunur ona...
canım arkadaşımın duasına yürekten amin diyorum inş en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alır...
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ GARİBİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMA YARABBİM
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
amiiiiiiiiiiiiiin allahım inş bu topikteki her kezin yüzünü en kısa zamanda güldürür hayırlısıyla... inş bir gün bebişlerimizden konuşmak nasip olur hepimize...
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASLARIMIZA DİLEĞİM ANNE OLMAK DİYENLER TOPİĞİNİN CÜMLESİNE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMA YARABBİM
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER.CÜMLEMİZİ NAZARDAN SAKLA YARABBİM ..AMİN...
eboşum duada olmayı cok isterdim ama biliyosun dişcideydim...hic bişey göremedi dişci ama ben dolgumun üstüne hala yiemiyorum agrı yapıyo sadece biraz iltihap yapmış dedi korktugum başıma gelmedi allaha şükürarkadaşlar buarada çok kalabalık olduğumuzdan cevap veremediklerim oldu kusura bakmayın zaten bugün bi sorun var anlamadığım laptopdamı iflas ediyo nedir benim bu pclerden çektiğim
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum duamız çok bereketli oldu
canım sınavlarında başarılar diliyorum sana...herkese hayırlı cumalar hafta sonu sınavlarım var malum son gün.Dualarımız kabul olsun inşallah topiğimiz bebişten geçilmesin
hanimlarr benim kac gündür agrimm var mide bulantimm varrr.. karin agrilarim aksamlari basliyor sabahlari yokkk afedersiniz tuvaletimi yaparken karnima agri giri baze kasiklar bazen oturuken kassiktan karnima dogru agri cikiyooo. yaa hamile degill bundan eminim ilk hamileligimde göggsümde hassaslasma falan oldu sabah uyaninca gözümü acar acmaz midem bulaniodu simdi onlar yok ama karin agrim var her agri geldiginde bakiyorum adet oldun saniyorum ama yokkk. kizzlarr aca kist falan mi vAr acaba kist olunca blirtiler oluyomu nasil oluyo cokk korkuyorum 1 haftadir böyle daha adetime 1 hafta var bi fikir verin lütfennn!!! doktora gitmek istiyorum ama doktor yogun bide yakinlarda hic kadin doktoru yookk napcam bennnn korkuyorum bisi olcak dieee
canım bence bi doktoruna sor cünkü hamile kalamam diyosun söyledigin şeyler hamilelik belirtilerininde arasında var hakkında hayırlısı olsun...
selam kızlar nasılsınız...bugun eşime nisan bir şakası yaptım nasılmı...sabah biraz tartışmıştık kızmıştım ona... aradım bişey söyledim oda dedigimi yapmadı hatta tlfonu yüzüme kapattı bende cok sinirlendim...hemen msj yazdım...bitti artık senden ayrılıyorum diye...sonra kociş hemen aradı beni tabiki telefonlara cevap vermedim oda okadar işinin icinde hemen eve geldi şok olmuştu resmen
Son düzenleme: