ayy cano yaa o geldide sen nie gelmedin onlan keşke gelseydin görüşmüş olurduk begenmiş demek aslında havalar güzel olsa elazıg daha iyi güzel oluyo gezmek de havalar soguk şansına:) bi daha gelirse sende gel canooyy demek kuzu uyudu datlı datlı uyusunda büyüsün inşallah
sizede afiyet şeker olsun benim kocişim gelmedi heran gelebilir bizim gece başlıyo çay meyva faslı
hava çok soğuk yaa donuyoruz canobuarada dün kardeşim iş için elazığdaymış bayılmış oraya yaa
valla çok zor be cano o iş için geldi ve döndü keşke olsaydıda nerdeeeeayy cano yaa o geldide sen nie gelmedin onlan keşke gelseydin görüşmüş olurduk begenmiş demek aslında havalar güzel olsa elazıg daha iyi güzel oluyo gezmek de havalar soguk şansına:) bi daha gelirse sende gel cano
burda böyle mi davranılıyo herkese
bugün siz naptınız asıl,gıcıklar siziselam cano nasılsın naaptın bugün
ben erken yatıyom bikerem,suçlu bunlarinan canım ya okudum ama alıntı yapmamış olabilirim kusura bakma yorgun hamileyim ben
burcucum bizdende çok selam söyle banuya geçmiş olsun tekrardan
kardeloş sizde çok konuşmayın zor olmasın okumak
he he nolduki ben bugün kimseyle buluşmadım gözünkaldı değilmi buluşamadık iştebugün siz naptınız asıl,gıcıklar sizi
şaka şaka.
ben bildiğin gibi cano,malum cuma günü,biliyosun işte,eve gelincede yemek falan,teyzem bizde ,böyle geçti.
ben erken yatıyom bikerem,suçlu bunlar
kusura bakma görmemeşim
he he nolduki ben bugün kimseyle buluşmadım gözünkaldı değilmi buluşamadık işte
tutişim ayağını incitmiş yaa
bende annemlere gittim akşamda evedöndüm işte demek teyzen var iyi negüzel
önemli değil
ben kaçtım eşim geliyo yemek hazırlıycam daha sonra görüşürüz
gökcem öpüyorum kuzu
birsoşum senide öptümm
kardeloşum senide canım öptüm :80:
ohh kebap desene bolca dinlen kuzum keşke gitseydi yaa ne iyi olurdu senin için
evet ebrarcım kebap ama kayınbaba var neyse nisan sonu adanaya gidecekler 1 hafta o zaman yaparım tatilihelal olsun birsoşum yaa nedemek seve seve
amanın gökçem o kadar soğukmu orasıayy cano yaa o geldide sen nie gelmedin onlan keşke gelseydin görüşmüş olurduk begenmiş demek aslında havalar güzel olsa elazıg daha iyi güzel oluyo gezmek de havalar soguk şansına:) bi daha gelirse sende gel cano
kardeloş o zaman sen gündüz söyle çok yazmayın geçmişi okuyanlara zor oluyo diyebugün siz naptınız asıl,gıcıklar sizi
şaka şaka.
ben bildiğin gibi cano,malum cuma günü,biliyosun işte,eve gelincede yemek falan,teyzem bizde ,böyle geçti.
ben erken yatıyom bikerem,suçlu bunlar
canım hoşgeldin de burda geçmişi okumak yazıları takip etmek dikkat istiyo ama zamanla alışırsınkusura bakma görmemeşim
tutişe geçmiş olsun canım kesin kardeloş kıskanmıştır nazar değmiştirhe he nolduki ben bugün kimseyle buluşmadım gözünkaldı değilmi buluşamadık işte
tutişim ayağını incitmiş yaa
bende annemlere gittim akşamda evedöndüm işte demek teyzen var iyi negüzel
önemli değil
iyigeceler ebrarımben kaçtım eşim geliyo yemek hazırlıycam daha sonra görüşürüz
gökcem öpüyorum kuzu
birsoşum senide öptümm
kardeloşum senide canım öptüm :80:
canım listede hamile çoktu ama malesef hamile kalan ilk hamile kalınca arada geliyo sonrasında hiç gelmiyo başka topiklere girmeye fırsat zaman buluyolar ama bize gelince slm bile vermiyolar yani sorun hamile kalınca gelmemek
kardeloş o zaman sen gündüz söyle çok yazmayın geçmişi okuyanlara zor oluyo diye
canım hoşgeldin de burda geçmişi okumak yazıları takip etmek dikkat istiyo ama zamanla alışırsın
tutişe geçmiş olsun canım kesin kardeloş kıskanmıştır nazar değmiştir
iyigeceler ebrarım
Valla Birsen'cim bir yere zor alısırım alıstımmıda ordan kopamam, hamile dahi olsam burdan cıkmayı düsünmüyorum he buna ne kadar inanırsın bilemem haklıda olabilirsin inanmamakla , ben hamile kalırsam sizi beklerim hepimiz hamile kalınca kendimize yine baska bir topik acarız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?