Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayy cano yaa o geldide sen nie gelmedin onlan keşke gelseydin görüşmüş olurduk begenmiş demek aslında havalar güzel olsa elazıg daha iyi güzel oluyo gezmek de havalar soguk şansına:) bi daha gelirse sende gel cano

valla çok zor be cano o iş için geldi ve döndü keşke olsaydıda nerdeeee
valla çok beğenmiş memleketini diyoki tam yaşanılcak yer
burda böyle mi davranılıyo herkese

canım sana yazdım ama görmedin sanırsam önce yazdığıma cevap yazki bizde sana yazalım

selam cano nasılsın naaptın bugün
bugün siz naptınız asıl,gıcıklar sizi
şaka şaka.
ben bildiğin gibi cano,malum cuma günü,biliyosun işte,eve gelincede yemek falan,teyzem bizde ,böyle geçti.
ben erken yatıyom bikerem,suçlu bunlar

şaka şaka.
ben bildiğin gibi cano,malum cuma günü,biliyosun işte,eve gelincede yemek falan,teyzem bizde ,böyle geçti.

he he nolduki ben bugün kimseyle buluşmadım gözünkaldı değilmi buluşamadık işte
tutişim ayağını incitmiş yaa
bende annemlere gittim akşamda evedöndüm işte demek teyzen var iyi negüzel
kusura bakma görmemeşim

önemli değil

ben kaçtım eşim geliyo yemek hazırlıycam daha sonra görüşürüz
gökcem öpüyorum kuzu
birsoşum senide öptümm
kardeloşum senide canım öptüm :80:

aaa,geçmiş olsun,nasıl olmuş ki,tühhhhhh.
çok yorulmuş koşturmaktan,sızdı garibim.:78:

canım sana yazdım ama görmedin sanırsam önce yazdığıma cevap yazki bizde sana yazalım [/QUOTE]

acemilik işte ne yazıcanıda karar veremiyo insan:93::93:

meselaaaa kendinden bahsedebilirsin,ne kadarlık evlisin,ne kadardır bebek düşünüyosun,neler uyguladınız,hangi tetkikler yapıldı falan

ohh kebap desene bolca dinlen kuzum keşke gitseydi yaa ne iyi olurdu senin için

helal olsun birsoşum yaa nedemek seve seve
evet ebrarcım kebap ama kayınbaba var neyse nisan sonu adanaya gidecekler 1 hafta o zaman yaparım tatili
amanın gökçem o kadar soğukmu orası

kızlar kusura bakmayın kaçmak zorundayım bende gökce uyanmıştı az önce gene uyuttum geldim ama yatma vakti geldi kib öptm
ebroşum kısmet olurda gelmek istersen beklerim canım bende kaçayım kuzura bakma az önce hemen yazamadım gökceyi uyuttum geldim
neyse hadi bende kaçtım ii geceler herkeseeee

şaka şaka.

kardeloş o zaman sen gündüz söyle çok yazmayın geçmişi okuyanlara zor oluyo diye
kusura bakma görmemeşim
canım hoşgeldin de burda geçmişi okumak yazıları takip etmek dikkat istiyo ama zamanla alışırsın
tutişe geçmiş olsun canım kesin kardeloş kıskanmıştır nazar değmiştir
ben kaçtım eşim geliyo yemek hazırlıycam daha sonra görüşürüz
gökcem öpüyorum kuzu
birsoşum senide öptümm
kardeloşum senide canım öptüm :80:
iyigeceler ebrarım

canım listede hamile çoktu ama malesef hamile kalan ilk hamile kalınca arada geliyo sonrasında hiç gelmiyo başka topiklere girmeye fırsat zaman buluyolar ama bize gelince slm bile vermiyolar yani sorun hamile kalınca gelmemek

Valla Birsen'cim bir yere zor alısırım alıstımmıda ordan kopamam, hamile dahi olsam burdan cıkmayı düsünmüyorum he buna ne kadar inanırsın bilemem haklıda olabilirsin inanmamakla , ben hamile kalırsam sizi beklerim hepimiz hamile kalınca kendimize yine baska bir topik acarız :)))

Son düzenleme:

yok kız,kıskanmadım bikerem

bu arada
Alıntı birsen29 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
canım listede hamile çoktu ama malesef hamile kalan ilk hamile kalınca arada geliyo sonrasında hiç gelmiyo başka topiklere girmeye fırsat zaman buluyolar ama bize gelince slm bile vermiyolar yani sorun hamile kalınca gelmemek

bu yazıyı beğencektim ama,aradım,taradım nerde yazdığını bulamadım

Son düzenleme:

bak o olmadı işte hamile kalsakta burası bizim ilk göz ağrımız başka topik açmayız biz buralıyız gelenede sonuna kadar kapımız açık neyse canım çıkmam lazım iyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…