Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hepinize gunaydiiiiiiiiiiiiiin,arkadaslarim:80::80::80:

dilerim bu gununuz,gecirmis oldugunuz tüm günlerinizden güzel ve hayirli gecsin

canım ya ne demek merak ettik,allah senden de razı olsun.allah rahmet eylesin canım ya mekanı cennet olsun inş.Rabbim sizlerede sabır versin.
merhaba kızlar ben banu145 kardeşiyim şimdi aradı yazarmısın diye çok şükür ameliyatı çok güzel geçti ilk 1 saat ağrısı oldu şimdi çok şükür iyi ..herkese selam söylüyo....
tşk ederiz canım haber verdiğin için.ablana da geçmiş olsun dileklerimizi iletirsen seviniriz.canım ya düşünüp kardeşini yollamış haber ver diye.allah razı osun,tez zamanda şifasını versin inş.
topiğimizin en hayırlı,vefalı,güzel kalpli hamilesi birsencimm nasılsın canım.hüseyin emre nasıl tepikliyo mu seni yoruyo sanırım anneciğini.neyse doğsunda kucağına alınca geçer yorgunluğun.
selam hanımlar günaydın hayırlı sabahlar herkese.nasılsınızz???

Son düzenleme:
merhaba kizlar derincim sana malum olmus sen beni sordugun gece sancilarim basladi. 22 martta kavustum ogluma ucbucuk hafta erken geldi. ama cok sukur sorun yasamadik. 3100 dogdu. 2950ye dustu odemleri gidince. cok sukur iyiyiz birbirimize alismaya calisiyoruz. senacim sana email atip bildirmistim dogumu ama almadin sanirim.
kizlar dogumda acil sezeryana alinmama ragmen unutmadim dua ettim hepinize biliyorsunuz ben de hep doguma gidenlerden dua isterdim cok onemliydi benim icin.
Rabbim en kisa zamanda size de nasip edicek Insallah. ne zor biliyorum beklemek ama sonunda kucaginizda olunca her sey unutuluyormus meger.
inanin hala soktayim inanamiyorum binlerce kez sukurler olsun.
biraz erken dogdugu icin daha yeni yeni gozunu aciyor oglum hafiften gaz sancilari basladi; genelde uslu simdilik haftasini doldurunca degisir diorlar.
bense genelde ya cok sinirliyim ya da cok alingan tuhaf bir haldeyim onemi yok tabii oglum iyi olduktan sonra.
hepinizi sevgiyle opuyorum.

abla ben dualarımı okudum.allahım kabul etsin inş.boncuğum şuan sınavdasın diye tahmin ederek dualarıma ekledim seni ayrıca.allahım yardımcın olsun zihin açıklığı versin inş,emeklerini boşa çıkarmasın.

Son düzenleme:

gözün aydın canım.Allahım analı babalı büyütsün inş.3 hafta erken gelmiş oğluşun ama maşallah 3100 kg doğmuş.sağlığı yerinde olsun da önemli olan o.ömür boyu yavrun ve eşinle huzurla mutlulukla sağlıkla yaşamak nasip olsun canım.doğum sonrası normal sanırım seninde ruh halinin biraz sıkıntılı olması.zamanla alışırsın inş.içini ferah tutmaya çalış bol bol dua et rahatlarsın inş.ömürlü olsun oğluşun canım.

evet on dokuz yaşındayım yeniyiz ama eşimde sprm sayısı düşüklüğü çıktı tedavi başarısız oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…