bak o olmadı işte hamile kalsakta burası bizim ilk göz ağrımız başka topik açmayız biz buralıyız gelenede sonuna kadar kapımız açık neyse canım çıkmam lazım iyigeceler
bak o olmadı işte hamile kalsakta burası bizim ilk göz ağrımız başka topik açmayız biz buralıyız gelenede sonuna kadar kapımız açık neyse canım çıkmam lazım iyigeceler
ii geceler kızlaaar
napıyonus kociş yattı ama bnm uykum yoook:97:
içim daraldı gene uffffffffffffiyi geceler, valla bişi yapmıyoduk, yeni geldim ben :)))
içim daraldı gene uffffffffffff
beyaza bakıyom bndee kızlar aranızda izmirli olan yokmu
Allah seni emi bide profum diye geçiniyon sağda alıntı yapın üstünde beğen diye yazıyo neyse kardeloş ben çıkıyorum canım iyigeceler kızlar sizedeyok kız,kıskanmadım bikerem
bu arada
Alıntı birsen29 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
canım listede hamile çoktu ama malesef hamile kalan ilk hamile kalınca arada geliyo sonrasında hiç gelmiyo başka topiklere girmeye fırsat zaman buluyolar ama bize gelince slm bile vermiyolar yani sorun hamile kalınca gelmemek
bu yazıyı beğencektim ama,aradım,taradım nerde yazdığını bulamadım
ewet yaa eski güzelliği yok beyazın bayıyo artk:97:ben izmirliyim ama sadece nüfusta bide yazdan yaza gideriz :) bende beyaza bakıyorum da cok salak salak esprileri var bayıyo bazen :))
Allah seni emi bide profum diye geçiniyon sağda alıntı yapın üstünde beğen diye yazıyo neyse kardeloş ben çıkıyorum canım iyigeceler kızlar sizede
yaaaaa bnm bu gece hç uykum yok :97::97:uykumuz geldi sanırım.
yaaaaa bnm bu gece hç uykum yok :97::97:
ii uykular cnmm allah rahatlık wersinherkeze hayırlı geceler kızlar
merhaba kızlar ben banu145 kardeşiyim şimdi aradı yazarmısın diye çok şükür ameliyatı çok güzel geçti ilk 1 saat ağrısı oldu şimdi çok şükür iyi ..herkese selam söylüyo....
hepinize teşekkür ederim hatırlayıp sorduğunuz için..Allah razı olsun..
ptesi hastaneye gittim iyi dedi.. salı sabah anneannemilaybettim uykusunda vefat etmiş.. inna lillahi ve inna lillahi raciun.. ''Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.”çok canım yanıyor.. bir nefes bir can gitti evimizden.. Rabbim taksiratını affetsin.. mekanını cennet etsin.. o küçücükkalbi yükü taşıyamadı ve durdu..dualarınızı eksik etmeyin.. canım yanıyor bir süre giremeyebilirim.. dua yazdınızmı okuyamadım geçmişi.. okumaya çalısacagım inşallah.. kaç tane yazıldı hemen biri cevap verirse sevinirim çıkmam lazım..
canım sevindim yumuşların büyümüş inş bunan sonrasıda güzel olur ve bebişin cok bekletmeden gelir hayırlısıyla...
aramıza hoşgeldin inş en yakın zamanda dilegin kabul olur...
amin canım inş ben cok ilginc rüyalar görürüm garipcim inş rabbim hayırlara cıkarır...senin taşınma telaşın bitmemiş daha kolay gelsin cok yorma kendini
ay selina bende neffret ederim fareden bana öyle bi şaka yapsaydı senin yaptıgını yapardım...bende kocişime bi şaka yaptım yazımın sonunda anlatacam...
canım inş bundan sonrakilerde 9 ay boyunca hgelmez kırmızıların hakkında hayırlısı olsun...amin inş gercek olur kayracım...
yürekten amin diyorum inş cananamızın tedavisi olumlu sonuclanır ve bebişi sıkı sıkı tutunur ona...
canım arkadaşımın duasına yürekten amin diyorum inş en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alır...
amiiiiiiiiiiiiiin allahım inş bu topikteki her kezin yüzünü en kısa zamanda güldürür hayırlısıyla... inş bir gün bebişlerimizden konuşmak nasip olur hepimize...
eboşum duada olmayı cok isterdim ama biliyosun dişcideydim...hic bişey göremedi dişci ama ben dolgumun üstüne hala yiemiyorum agrı yapıyo sadece biraz iltihap yapmış dedi korktugum başıma gelmedi allaha şükür
canım sınavlarında başarılar diliyorum sana...
canım bence bi doktoruna sor cünkü hamile kalamam diyosun söyledigin şeyler hamilelik belirtilerininde arasında var hakkında hayırlısı olsun...
selam kızlar nasılsınız...bugun eşime nisan bir şakası yaptım nasılmı...sabah biraz tartışmıştık kızmıştım ona... aradım bişey söyledim oda dedigimi yapmadı hatta tlfonu yüzüme kapattı bende cok sinirlendim...hemen msj yazdım...bitti artık senden ayrılıyorum diye...sonra kociş hemen aradı beni tabiki telefonlara cevap vermedim oda okadar işinin icinde hemen eve geldi şok olmuştu resmenne diyosun sen aşkım en ufak şeyden ayrılırmı falan filan dedi bana ama cok üzülmüştü bende gülmemek icin zor tutuyodum kendmi sonra dedimki aşkım bugun günlerden ne dedim o da bilmiyorum dedi...bende 1 nisan dedim o andaki yüzünü görcektiniz öyle bir rahatladıkı tabi ben gülüyorum hemen bana sarıldı aşkolsun aşkım ya cok kötüsün ne kadar korktum dedi bende aşkım ben senden hic ayrılabilirmiyım dedim şakası bile kötü ama napıyım öyle bişey geldi aklıma...rabbim bizleri kocişlerimizden ayırmasın inş...bu arada kocişte bana bi şaka yapacakmış ama anlarım artık ben 1 nisan oldugu hic aklımdan cıkmaz
ben en çok yılandan korkarım,fareden iğreniyorum ama
canımcım,bende seni özledim,inşallah gene bolca konuşcaz ama burda rastlaşmasak bile,msn den görüşürüz,sen sıkma tatlı canını
bizdende o na selam
tam 13 de gelmişin garibim,ne kadan dakiksin maşallah.
sanada başarılar kardelencim.
amin amin amin,rabbim canan arkadaşımıza,garibimize ve topicdeki bütün kızlara,hepimize hayırlı evlatlar nasib eylesin.
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnn
nana,burda eski yeni ayrımı yapılmadan devam edilir sohbetlere,okudukça görceksin zaten sende.
AMİN CANAN CIM,İNŞALLAH EB KISA ZAMANDA KAVUŞURSUN MİNİŞİNE
Eşim olma, karım ol! Bakma daha ilkel durduğuna sen, ruhu vardır kelimelerin. “Karı-koca” “eş”ten daha çok şey anlatır. Hatta belki bize unutulmuş bir şeyi söyler. Sahi, biliyor musun? Neden erkeğe “koca”, kadına da “onun karı” demiş eskiler? ... Eşim değil, karım ol! Kedilerin eşi olur, terliklerin de… İnsanın eşi olmaz. Bir ömür eşlik ediyor diye mi sevgiliye eş denir? Eşlik etmek yeter mi? Fazlasını beklemez mi insan yârinden? Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki, evlenecek erkeğe eskilerin neden ”koca” dediklerini. Çünkü “koca” bilge demektir, yüce demektir. Koca demek, dağ demektir. Ve ne kadar yüce olursa olsun, üstünde kar olmayan dağ eksiktir. Dağların yücesine kar yağar diye kadına da “kocanın karı” demişler. Bakma şimdi evlenenlerin “karı-koca” ilan edildiğine. “Koca ve onun karı” olmalıdır aslında. Yani yüce bir dağ olmalı adam. Kar gibi pak ve masum olmalı kadın. Örtmeli ve bir ömür, süsü olmalı dağın. Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun, yarım görünür… Eşim olma, karım ol! Bana benzemeye çalışma sakın. Bana benden lazım değil bir tane daha. Ama unutma ki sensiz yarımım. Her zaman söylemem, ama sen anla. Eşim olma, karım ol! Beni tamamla
(ALINTIDIR)
hanimlarr benim kac gündür agrimm var mide bulantimm varrr.. karin agrilarim aksamlari basliyor sabahlari yokkk afedersiniz tuvaletimi yaparken karnima agri giri baze kasiklar bazen oturuken kassiktan karnima dogru agri cikiyooo. yaa hamile degill bundan eminim ilk hamileligimde göggsümde hassaslasma falan oldu sabah uyaninca gözümü acar acmaz midem bulaniodu simdi onlar yok ama karin agrim var her agri geldiginde bakiyorum adet oldun saniyorum ama yokkk. kizzlarr aca kist falan mi vAr acaba kist olunca blirtiler oluyomu nasil oluyo cokk korkuyorum 1 haftadir böyle daha adetime 1 hafta var bi fikir verin lütfennn!!! doktora gitmek istiyorum ama doktor yogun bide yakinlarda hic kadin doktoru yookk napcam bennnn korkuyorum bisi olcak dieee
Allah hepinizden razı olsun canlarım.şu an gözümden yaşlar aktı akacak zor tutuyorum kendimi ağlamamalıyım iş yerindeyim çünkü.Allah'ım,Yüce Yaradanım öncelikle duamızı hazırlayan Ebrarımdan ve sizlerden milyonlarca kez razı olsun.ben çok kötü oldum yaaaa çok duygulandım kızlar kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?