Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ameliyat oldu bu aydan sonrada gazi antebe gidcez damar yolu genişlemesi oldunu söyledi bide doktor

ewet cnm ya varikosel miş
keçi boynuzu kürünü kullan,o kür ilk 7 gün günde 2 bardak içiliyo.7 günden sonra 3 ay günde 1 bardak.o bir bardak içtiği günler sabahlarıda keçi boynuzu pekmezi yesin.spermler için en doğal yöntem.tabi dr ameliyat dediyse ameliyatını da olsun.ama 1 dr un dediğiyle değil bikaç dr a görünmekte fayda var.

ewet dört ay sonra gidiliyo teste inşallah cnm ALLAH ım herkesin gönlüne göre versinn herşeyin önce hayırlısını versin

eee bebiş sağlıklı o yüzden mide bulantıların vardır.tabiki çok şükür.bizde iyiyiz çok şükür.yuvarlanıp gidiyoz.

eee bebiş sağlıklı o yüzden mide bulantıların vardır.tabiki çok şükür.bizde iyiyiz çok şükür.yuvarlanıp gidiyoz.

inşallah canım ya tek dileğim o sağ salim doğsun rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallah hayırlısıyla. iyi olmanıza sevindim

fıstıklar benim çıkmam gerekiyor markete gidecez hepinizi tek tek öpüyorum allah emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…