Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ben çıkıyorum,herkeze hayırlı geceler.
iyi geceler cano bende kaçıyorum listeyi öne çekip
öpüyorum seni
ben de aynen cnmm adet sorunum war...klomenle kaldım 3.ayında ben de...bana 1 ay dedı dr ılk adetınden sonra korunmayı bırakın dedı bakalım hayrlısı

kader Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah çok bekletmeden gelir tekrardan bebişin

BONCUK için AYETEL KÜRSİ listesi

ELİXSİR...................15bitti
SUNGER...................15
DURU.......................15
DERİN......................15
GARİP......................15
BAP.........................15
NANA.......................15
RANA.......................15
KARDELENBHR...........15
PELİN........................15
KARDELEN49..............15
SELİNA.....................10bitti
LAGRİMA..................10
CİCİŞ.......................10
ALEYNA....................10
GÜNEYCANAN...........10
TOSTİ.....................10
BANU.......................10
NANELİŞKR...............10
KARDELOŞ................10
ANATOLİA.................10
MİRANDA..................10
SAMYELİ...................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8

ECE için AYETEL KÜRSİ listesi

DURU.........................15
BONCUK.....................15
DERİN.........................15
GARİP........................15
BAP...........................15
NANA.........................15
RANA.........................15
PELİN.........................15
SUNGER.....................15
ELİXSİR.....................10Bitti
CİCİŞ........................10
KARDLENBHR..............10
SELİNA......................10bitti
LAGRİMA...................10
ALEYNA.....................10
GÜNEYCANAN.............10
KARDELEN49..............10
TOSTİ.......................10
BANU........................10
NANELİŞKR................10
KARDELOŞ.................10
ANATOLİA.................10
MİRANDA..................10
SAMYELİ...................10
EGAL.........................10
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8

LAGRİMA için AYETEL KÜRSİ listesi

GARİP........................15
BAP...........................15
NANA........................15
RANA........................15
ELİXSİR.....................15bitti
CİCİŞ........................15
DERİN........................15
BONCUK.....................15
SUNGER.....................15
PELİN.........................15
DURU.........................15
KARDELENBHR.............10
SELİNA.......................10bitti
ALEYNA.....................10
GÜNEYCANAN.............10
KARDLEN49................10
TOSTİ.......................10
BANU.........................10
NANELİŞKR.................10
KARDELOŞ.................10
ANATOLİA..................10
MİRANDA....................10
SAMYELİ....................10
EGAL.........................10
DERDA......................10
BİRSEN.......................8

ya ben tostiyi merak ettim sorun yok inşallah epeydir uğramadı hayrolsun

hanımlar bende kaçar herkese iyi geceler
kardelenim sınavlarında başarılar

ben ilkinden sonra 6 ay krundum
zaten korunmasamda kolay hamile kalmıyorum

ya ben tostiyi merak ettim sorun yok inşallah epeydir uğramadı hayrolsun

hanımlar bende kaçar herkese iyi geceler
kardelenim sınavlarında başarılar

ebrar we kardelen sıze de ıyı geceler ben de kacarım malum yoruldumkanamam da war opuyorum sızı.şu kanamam bıtse de ben de lısteye katılsam dua okumak ıcın sabırsızlanıyorum...ıyı geceler güzeller...

yok canımcım,ben gene gelirim buralara,öyle sürekli dışarda değilim hoş,zaten pek çıkasımda gelmiyo.
hadi size kolay gelsin,testinizin sonucuda güzel çıkar inşallah
inşallah bebişim inşallah güzel çıkar neyse ki o hoş sohbetinden bir yudumcuk da olsa tatttım dün dışarı çıkmadan zaten çıkmadan öyle bir ağrı geldi ki revire giitik iğne vurdurmaya dr başka bir yerde nöbetçiymiş oraya gidene kadar da ağrım geçti kız valla dalga geçiyor benimle deli olacam
canım yaa birşey dicem ama hemen korkma olurmu akıntım kokulu diye sen mi yazmıştın ben mi yanlış hatırlıyorum hani idtersen bi ultrasona gir çünkü kötü akıntı iltihap olabilir gibi bir şüphe uyandırdı bende ama bu seni korkutmasın ufacık bir ilaç desteğiyle geçiyor :26:
evet ablam baya yoğun yani canım manım kalmadı yani ama olsun evet bu arada çok ilginç rahimlerimi bu sefer bende gördümaralarındaki küçük perde kalkınca öle oluyormuş canım çok yandı ama insan görünce de bi garip oluyor yaaa delimiyim neyimbu arada ablam benim normalde de on güne uzama ihtimali olur da ondan dedim ya yine ortalığı karıstırdım galıba inşallah haftaya bana da yaz ama olurmu bu arada misafirlerin gelmiş yorulmusundur dıcem ama kardesın gelmıs kardeslere yorulmaz ınsan bılırım hele sen hıc ne kadar duskun oldugunu bılıyorum az cok
saol bebısım ınsallah hayrlısıyla guzel sonuclar alırız pzt alacaktık ama esım nobetcı bu yuzden salıya kaldı bekle allah bekle artık sende gezmelerdesın hee ıyı ıyı gez de dıkkat et kendıne bu arada kırmızılardan haber yoktur ınsallah
canım unuturmuyum hıc ask olsun msnde konusmustuk en son dıye ole oldu kusuruma bkma demek tosuncuk tepıklıyor heee eee naza cekcek kendını pasa yapacak bırsey yok kaynana gıtmıs gozun aydın darısı dıgerlerının basına artık
canım kusuruma bakma kendı derdıme daldım basın saolsun allah mekanını cennet eylesın arkada kalanlara da sabırlar versın ınsallah
ah ben senin heyecanını yerim kız baya bir badireler atlatmışsın ama inşallah sonucu güzel olur sınavının
Birsencim günüm geçti dün itibariyle.Ama ben 40 günde bir oluyorum yani 1hafta daha var belki beklemem dayanamam bilmiyorum
bak şimdi beni kötü kötü konuşturcan heeeeee ben ne dedim sana 40 günde bir adet olduğuna göre geç döllenme olabilir yani şu an yapma nolur boşu boşuna canını sıkma lütfen bir haftacık daha bekleeee
teşekkür ederim tatlım.
şimdi bende faktör v 677 heterozigot var,çok mu vahim durumdayım ki diğerlerine göre,yani 1298 falan olanlara göre
allah seni ne etmesin hemi hemn de araştırmaya girişmişsin kız allahın izni ile git sen bir riskli gebelik uzmanı bul balım ona görün bi bence
yok seninkide çok yaygın ve hafif bi mutasyon canım.Bende 1298 heterozigotum
bende bende ondanımmmmmmmmmmmmmm
canım öncelikle patoloji spnucunun iyi çıkmasına çok sevindim inşallah bundan sonra bebeklerini sağlıcakla kucağına aalırsın benım de bir kaybım var ama allah razı olsun doktorum her türlü tetkiki yaptırdı mesela bende pıhtılasmaya yatkınlık var ve sukurler olsun bunu ılk hamılelıgımde ogrendım ayrıca cıft rahmım var bunu da ogrendım yanı dr um bana da deseydı kı ıkı dusuk daha bekleyecegız her turlu yıpranırdım su anda yıne bır suru rıskım var ama en azından bılıorum ve ona gore davranacagım gerısı allaha kalmıs tabıkı o ısterse olur ıstemesse olmaz ama bnce tetkıklerını yaptır bız hastanede o sancıları cekerken psıkolojık yonden saymıyorum bıle dr lar mı uzuluyor bızım yerımıze bu yuzden herseyını bıl ole hamıle kal derım ben sana
kızlr günaydın maalesef adet oldum
olemı kuzu yaaaa cok uzuldum ınana bana ama hyrlısı olsun artık ne dıyeyım ne dıyecegımı de bılemıyorum cunku ınsan uzulur

gercektenmiiiiiiiiiii???????? aboooooovvvvvv... kötü koku intihabmi olyormuss yeni duydum haaa.. baska belirtisi olmuyomu sadece pis pismi koku yoor acaba???? saol cnmm hic olmassa budan sonra doktorumu degistircegimi anladimmm hic bisi demo yaaa gicik edio beni bos gebelik gecirdim hala bana horman testi yapmadii 2 yil oldu beee insan bi horman testi falan yapar demiii???

valla öle güzelim hatta yengemde aynı şikayetten doktora gitti onada aynı şeyi sölemiş bazılarında birde kaşıntı yanma gibi şeylerde olabiliyormuş
bende sabah oldum kardelen senin daha 1 hafta yokmuydu cok erken olmuşsun hayırlısı olsun kardelen başkada bişey diyemiyorum ALLAHIM yardım etsin bizlere
ölemi kuzum yaaa sende gördün demek kırmızıları allah yardımcımız olsun en kısa zamanda göndersin bebişlerimizi

slm topiğin güzel hatunları nasılsınız bakalım daha gecmişe bakamadım ama merak etmişsiniz sizleri çok özledim ama çok mutluyum koçiş geldi ondan gelemedim nasılsınız neler yaptınız pek gelemem koçiş pcye el koydu arada fırsat bulunca gelerim inş gez toz anca fırsantım oldu oy ne güzelmiş burda olmak beni merak edip soranlara tskler

kızlr günaydın maalesef adet oldum
üzülme dicem ama ,eminimki çok üzülüyosun,rabbim bu ay nasib eder inşallah.

o senin tatlılığın kuşum,teşekkür ediyorum.
araştırıyorum,pıhtılaşmayıda,bağışıklık sistemini de,riskli gebeliğide,hepsini araştırıyorum ama ankara ya mı gitsem karar veremedim.burda en prof a gidiyorum aslında.
offffffffffffffffffffffffff
öyle kolayda hamile kalamıyoırum ki.

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

1. kardelen5233
2. jensu
3. eecee
4. Tugba66
selam kızlar yazcaktım,yapıştırıp yollamışım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…