- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
pıhtıdaşlarım selam napıyosunuz bakıyım
ben geldi en rütbeliniz benim homozigot olarak
ben geldimmm bensiz kaynattınızmı yaahamaninnn,ebroşum gelmiş
ayy pıhtıdaşlarım canım arkadaşlarım bi kucaklıyım sizihoşgeldin pıhtıdaşımızben iyiyim sen nasılsın
selam kizlar nasilsiniz
selam kızlar mısafırım geldı bu aksam hıc gıremedım.15 kısı geldıler gecmıs olsuna.ben de cocuklar war dıye cekmeceye koymusum laptopu acık kalmısım burada=)))
ebrarcıgım bahsettıgınız ne degerlerı??? merak ettım de
demek seninde misafirin vardı benimde öyle oldu habersiz kardeşim ve eşi geldiselam kızlar mısafırım geldı bu aksam hıc gıremedım.15 kısı geldıler gecmıs olsuna.ben de cocuklar war dıye cekmeceye koymusum laptopu acık kalmısım burada=)))
ebrarcıgım bahsettıgınız ne degerlerı??? merak ettım de
ebrarcim iyiyiz canim sen nasilsin
demek seninde misafirin vardı benimde öyle oldu habersiz kardeşim ve eşi geldi
yemek çay meyve derken busaat oldu
canım onlar pıhtılaşma değerleri bizim kayıplarımız var genetik testte pıhtılaşma olduğu çıktı onun tedavisini oluyoruz
bende iyiyim zeynim ya çok zaman oldu görüşemedik özledim
ufaklık yoruyormu güzel kızın nasıl tatlım
ben geldimmm bensiz kaynattınızmı yaa
tutişim ve birsoşumu kaçırdım :44:
nabersin cano
ayy pıhtıdaşlarım canım arkadaşlarım bi kucaklıyım sizi
zeynim hoşgeldin canım nasılsın bıdık nasıl
açık kalsan bile,bi süre sonra of lıne oluyosun canım,yani saatlerdir açık değildin,merak etme.
pıhtılaşma değerleri bahsettiğimiz
canım allah kolaylık versin sağlık olsunda telaşsız birhayat yokcanim evet gündüzleri pek giremiyorum anca bu saatlerde vakit buluyorum ufaklik ugrastiriyor haliyle kizimda okula gidip geliyor hergün hep ayni telase devam ediyoruz
hmmm anladım cnm pek bılmıyorum bu sıteyı e ok sağolpeki bısey yasadınızmı bunla ılgılı aspırın fılan werılıyormu dr tarafından arkadasım kullanıp hamıle kalmıstı ben de bugun sordum dr a kanımda pıhtılasma olup da kalbı durmasın bebegın dedım hayır 2.3. gebelıkte takrarlarsa o zaman bunu soyleyebılırız demıstı...
demek seninde misafirin vardı benimde öyle oldu habersiz kardeşim ve eşi geldi
canım onlar pıhtılaşma değerleri bizim kayıplarımız var genetik testte pıhtılaşma olduğu çıktı onun tedavisini oluyoruz
ewet cnmmm aynen uzenımö yardım etmese yanmıstım...sağolsun o da koşturdu.börek ve salatayı eşim yaptı napıyımmm iş bölümü yaptık =))) cnm hatrlatmam ıstemem ama 1den fazla kayıp mı oyle olunca cıkıyor bu patolojıde sanırım???bana hamılelıgın 2.ayında test wermıstı dr um hıv v.s. hayvanlara karsı alerjım olup olmadıgı vs. 11 test wermıstı kanla ılgılı.bende de olsaydı o testte cıkar mıydı acaba???
evet hayat müşterek tabi yardım gereklidemek seninde misafirin vardı benimde öyle oldu habersiz kardeşim ve eşi geldi
ewet cnmmm aynen uzenımö yardım etmese yanmıstım...sağolsun o da koşturdu.börek ve salatayı eşim yaptı napıyımmm iş bölümü yaptık =))) cnm hatrlatmam ıstemem ama 1den fazla kayıp mı oyle olunca cıkıyor bu patolojıde sanırım???bana hamılelıgın 2.ayında test wermıstı dr um hıv v.s. hayvanlara karsı alerjım olup olmadıgı vs. 11 test wermıstı kanla ılgılı.bende de olsaydı o testte cıkar mıydı acaba???
evet canım benim 3 kaybım var şuanda coraspin içiyoruz
aslına bakarsan bunu ilk düşükte yapmalılar bizim canımızın yanması onları ğpek ilgilendirmiyo tabi illa birkaç kez yaşanıcak
buarada kusura bakmayın cevap gecikiyo sürekli düşüyorum netten
onemlı degıl cnm...ben de booyle dusunuyorum o yuzden bugun dr.uma sordum o da bundan sonrakı gebelıkler boyle olursa icabına bakılacagını soyledı.ama butun drşar aynı seyı soyluyor neden ılkıne onem werılmıyor ınceleme yapılmıyor anlamıyorum...
hmmm anladım cnm pek bılmıyorum bu sıteyı e ok sağolpeki bısey yasadınızmı bunla ılgılı aspırın fılan werılıyormu dr tarafından arkadasım kullanıp hamıle kalmıstı ben de bugun sordum dr a kanımda pıhtılasma olup da kalbı durmasın bebegın dedım hayır 2.3. gebelıkte takrarlarsa o zaman bunu soyleyebılırız demıstı...
ben üç defa kimyasal gebelik yaşadım sevcan.
ben üç defa kimyasal gebelik yaşadım sevcan.
evet hayat müşterek tabi yardım gerekli
canım osonuçlarla belli olmaz genetik test yapılmalı
malesef ilk düşükte hiçbişey yapmıyolar illa birkaç düşük yapıp canın yanıcak
çok geçmiş olsun anlayabılıyorum duygularını...ben de cok endıselenıyorum sonrakı gebelıklerım ıcın.neden baştan yapılmıyor bu testler sadece kan uyusmazlıgına bakılıyor...psıkolojım alt ust oldu arastırrmaktan gece bıle netteyım hep
pffff çok endıselenıyorum bennn :18:
ya cnm drunuz nekadr korunma werdı kayıp sonraları??***
çok geçmiş olsun anlayabılıyorum duygularını...ben de cok endıselenıyorum sonrakı gebelıklerım ıcın.neden baştan yapılmıyor bu testler sadece kan uyusmazlıgına bakılıyor...psıkolojım alt ust oldu arastırrmaktan gece bıle netteyım hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?