Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kızlar mısafırım geldı bu aksam hıc gıremedım.15 kısı geldıler gecmıs olsuna.ben de cocuklar war dıye cekmeceye koymusum laptopu acık kalmısım burada=)))
ebrarcıgım bahsettıgınız ne degerlerı??? merak ettım de

açık kalsan bile,bi süre sonra of lıne oluyosun canım,yani saatlerdir açık değildin,merak etme.
pıhtılaşma değerleri bahsettiğimiz

demek seninde misafirin vardı benimde öyle oldu habersiz kardeşim ve eşi geldi
yemek çay meyve derken busaat oldu
canım onlar pıhtılaşma değerleri bizim kayıplarımız var genetik testte pıhtılaşma olduğu çıktı onun tedavisini oluyoruz
ebrarcim iyiyiz canim sen nasilsin

bende iyiyim zeynim ya çok zaman oldu görüşemedik özledim
ufaklık yoruyormu güzel kızın nasıl tatlım

canim evet gündüzleri pek giremiyorum anca bu saatlerde vakit buluyorum ufaklik ugrastiriyor haliyle kizimda okula gidip geliyor hergün hep ayni telase devam ediyoruz

açık kalsan bile,bi süre sonra of lıne oluyosun canım,yani saatlerdir açık değildin,merak etme.
pıhtılaşma değerleri bahsettiğimiz

hmmm anladım cnm pek bılmıyorum bu sıteyı e ok sağol peki bısey yasadınızmı bunla ılgılı aspırın fılan werılıyormu dr tarafından arkadasım kullanıp hamıle kalmıstı ben de bugun sordum dr a kanımda pıhtılasma olup da kalbı durmasın bebegın dedım hayır 2.3. gebelıkte takrarlarsa o zaman bunu soyleyebılırız demıstı...

canim evet gündüzleri pek giremiyorum anca bu saatlerde vakit buluyorum ufaklik ugrastiriyor haliyle kizimda okula gidip geliyor hergün hep ayni telase devam ediyoruz
canım allah kolaylık versin sağlık olsunda telaşsız birhayat yok

evet canım benim 3 kaybım var şuanda coraspin içiyoruz
aslına bakarsan bunu ilk düşükte yapmalılar bizim canımızın yanması onları ğpek ilgilendirmiyo tabi illa birkaç kez yaşanıcak

buarada kusura bakmayın cevap gecikiyo sürekli düşüyorum netten

evet canım benim 3 kaybım var şuanda coraspin içiyoruz
aslına bakarsan bunu ilk düşükte yapmalılar bizim canımızın yanması onları ğpek ilgilendirmiyo tabi illa birkaç kez yaşanıcak

buarada kusura bakmayın cevap gecikiyo sürekli düşüyorum netten[/QUOTE]

onemlı degıl cnm...ben de booyle dusunuyorum o yuzden bugun dr.uma sordum o da bundan sonrakı gebelıkler boyle olursa icabına bakılacagını soyledı.ama butun drşar aynı seyı soyluyor neden ılkıne onem werılmıyor ınceleme yapılmıyor anlamıyorum...

evet hayat müşterek tabi yardım gerekli
canım osonuçlarla belli olmaz genetik test yapılmalı

malesef ilk düşükte hiçbişey yapmıyolar illa birkaç düşük yapıp canın yanıcak

ben üç defa kimyasal gebelik yaşadım sevcan.

çok geçmiş olsun anlayabılıyorum duygularını...ben de cok endıselenıyorum sonrakı gebelıklerım ıcın.neden baştan yapılmıyor bu testler sadece kan uyusmazlıgına bakılıyor...psıkolojım alt ust oldu arastırrmaktan gece bıle netteyım hep

evet hayat müşterek tabi yardım gerekli
canım osonuçlarla belli olmaz genetik test yapılmalı

malesef ilk düşükte hiçbişey yapmıyolar illa birkaç düşük yapıp canın yanıcak

pffff çok endıselenıyorum bennn :18:

ya cnm drunuz nekadr korunma werdı kayıp sonraları??***

canım çok fazla araştırma herşey olacağına varıyo
aslında şey yapsan biraz yalan söylemiş oluyosunda mecbur bırakıyolar
benim 2 düşüğüm oldu desen araştırma hastanesine gidip belki yaparlar genetik testlerini

canım benim ilk düşükten sonra anlaşıldı testler yapıldı ama sonuç değişmedi.İğnelerimi yapıyorum ilaçlarımı kullanıyorum ama 3 kayıp daha yaşadım nasip yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…