Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kardelenler toplandık toplandık toplandık

nasılsınız adaşlarım
evet toplanmışız canım,demek dalgınlık yaşadın,neyse geçmiş olmuş inşallah.
yine bn geldim..
kardeloş bende beni görünce kaçtın sandım
lagrima başın sağolsun Allah mekanını cennet eylesin..
Birsenimm sağol kuzum iyiyim çok şükür,sen nasılsın?

ayağın nasıl oldu tutişim?

5.kez denemek için yola çıktık canım.Çalışmalar tam gazRabbimden hayırlısı.Sen neler yaptın
bende bi değişiklik yok cnm geçen ay yumoş takibi yaptırmıştım bu ay hiçbişe :)hayırlısı inş en kısa zamanda gelir cnm bebişin...
evet toplanmışız canım,demek dalgınlık yaşadın,neyse geçmiş olmuş inşallah.

ayağın nasıl oldu tutişim?

iyi cnm biraz daha keyif yapıyorum işlerden yırttım bi süreliğine:)

kızlar kendinize iyi bakın hepinize iyigeceler ben çıkıyorum daha iğnede yapacam heryerim morardı zaten neyse bebiş iyi olsunda morarsın önemli değil kardelen49 inşallah bebiş vardır ondan geçmiştir bu sefer tekrardan hepinize iyigeceler byee

ya kızlarr kusura bakmayın ben çıkıyorum kaç saattir netteyim başım ağrıdı valla ne zamandır bilgisayar başında bu kadar uzun süre kalmamıştım herkese iyi gecelerr
Allah'a emanet olun...

iyi geceler canım.senin iğnen kaçlık.Bi de faktörün hangisiydi bunu daha önce sordummu bilmiyorum:26:

ya kızlarr kusura bakmayın ben çıkıyorum kaç saattir netteyim başım ağrıdı valla ne zamandır bilgisayar başında bu kadar uzun süre kalmamıştım herkese iyi gecelerr
Allah'a emanet olun...

güle güle kızlar.
tutiş,senin adet günün ne zamandı tatlım,bi onu de hele.

kardelencim,bu faktörlerle ilgili bildiklerini bana bi kere daha anlatabilir misin canım?

Tabi ki tatlım anladığım kadarıyla anlatıyım.5 faktör var.bunlardan biri yada birkaçı bulunabiliyo insanlarda.Bazı genler mutasyona uğramış oluyo yani bozuluyo.anneden babadan gelebiliyo.Kalıtsal bişey.Bide 2 şekli var.Heterozigot ve homozigot.Heterozigot tek gen mutasyonu homozigot iki genin mutasyonu.Kan pıhtılaşmaya daha eğimli oluyo diğer insanlara göre.Çeşidine görede derecesi değişiyo.Bildiklerim bunlar yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin lütfen

teşekkür ederim tatlım.
şimdi bende faktör v 677 heterozigot var,çok mu vahim durumdayım ki diğerlerine göre,yani 1298 falan olanlara göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…