onemlı degıl canım da neden sınırlendın kkdakı sorundan dolayı dun herkes de bıseyler olmus okudugum kadarıyla herkesın alıntıları bakıma rastgelmıs herhalde neyse sınırını bozma sen bu arada o yanmaya karsı benım arkadasım elma yerdı bıde zencefıl cayı ıcerdı reflu gıbı ya ıyı gelyormus bılmıyorum hamılelıgınde o ole yapıyordu
canım cım döndün demek o zaman gönül rahatlığıyla tarih verebilirim 1 mayıs bu sefer beklenmeyen tarih
canım inşallah bundan sonra daha çok girebilirsin pc yapıldımı bu arada ya bence bi doktora git bak ne olur ben korkmaya başladım yani biraz fazladeğilmi bu sefer geçmiş olsun demiştim dana önceden de ama yıne gecmıs olsun kusum mptüm sen,i çok
canım hafta sonu ben ugrayamıyorum cok gercı bu aralar hafta ıcıde ugrayamıyorum ondan grusemıyoruz nasılsın bu arada agrıların nasıl
kız unutulurmu o yaaa cici ben sana ne dıyeyım kuzum yaaaaa onun saatlerını bıle sasmamamn gerekıyor e bıraz gec gelecek o zaman neyse gelsın de yada gelmesın bebık gelsın
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yasasınnnnn benı cok mutlu ettın yaaa ınanamıyorummmm senın daha once hıc sasmadı ne zaman test yapcannn nolur nolurrrrrrr
hb ablam nasılsın ıyımısın bugunde ezel varya ramis ölüyormu ne yaaaaaaaa offfff
kardelosum bebıkım bıtanem ben ıyıyım sen nasılsın kusummmmmmm
ay sorma yaa ama nerden bilicektikki gerçi ben istedimde noldu kocam bildiğini okudu
ya şimdi diyorum acep ilk başlarda olmasın dedim diyemi nazlanıyo bu sıpa
yaa turşu bidonumuz hazır boy boyda kız yok ortada
buarada cidden eşim diyo kızım olursa biraz zor veririm kocaya
canım gozun aydın bak sen ne kadar sinir stres yapıyorsun daha zamanı gelmemıs bır adet ıcın yaaa bence kendını bu kadar yıpratma cunku yıprattıkca olmayan hastalıklarda orataya cıkıyor
evet yaaa su eysanı elıme verseler valla ole guzel sacını basını yolcam kı anlatamam yanı hıncım varbıde demek agrın oldu heee ayy ablammm en ıyı ben anlarım senı geberdım geberdım bu ay ama bıttı sukur sanada cok gecmısler olsun kusummmmmmm
hayırlısı egalim ben baya belirtilerinden ümitliydim sağlık olsunherhaldeeee neysee bidahaki aya umutlarr hehehe 3 mayisaaa artik kaldiii:89::90::90:
dogru soluyorum da bebısım yanı bı dahakı aya bunu yapmasan keske dmı amaaaaaaaaaaacooooooooooook dogru söylüyorsun tatliimmm. dogru sözee nedenirrrr
gunaydın kuzu nasılsınnnnnnKAYRAM29+,ebrar_53+,n__a__z,egal+,ayşe43,SeLiNa23+,ecinni,
hepinize gunaydiiiiiiiiin,gunaydiiiiiiiiiiiiin
merhaba arkadaslarimiyisiniz insallah
kız dur daha bişey yok.evt günüm pek şaşmaz da acaba çenemle nazar mı ettim düzenime diyorum.test yok no test no test.hiç gelemem onun sonucuna da stresine de.herif bugun dr a gitseydi o sırada bahaneyle kan verirdim belkii ama oda caydı.
hooşgeldin cnmmm günaydıın iyiyim şüküür sende iisin işlhhhKAYRAM29+,ebrar_53+,n__a__z,egal+,ayşe43,SeLiNa23+,ecinni,
allahım daha iyi etsin canım hava güzel sanırsam ay biz donuyoruz yaahoşbuldum cnm sende hoşgeldin çamaşır asıyodum dışarda:) çok şükür daha iyiceyimm...
bilmemki valla hali duman olcak sevene desteğimiz tamda kocam için pek geçerli olmazallah yandı desene kızcagız ya bırını severse ne yapcanız acebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selam kuzum hoşgeldin sefa getirdin nasılsınKAYRAM29+,ebrar_53+,n__a__z,egal+,ayşe43,SeLiNa23+,ecinni,
kız dur daha bişey yok.evt günüm pek şaşmaz da acaba çenemle nazar mı ettim düzenime diyorum.test yok no test no test.hiç gelemem onun sonucuna da stresine de.herif bugun dr a gitseydi o sırada bahaneyle kan verirdim belkii ama oda caydı.
o eyşanı yolmak isteyen okadar kişi varki topluca halletsekmiki
evet ya tuhaf normalde hiç olmaz benim buay bi anormallik var ama hayırlısı
senin normal kuzum ameliyat oldun sonuçta şükür buayı atlattın gelecek ayda olmıycaksın miniş gelmiş olcek
hayırlısı egalim ben baya belirtilerinden ümitliydim sağlık olsun
merhaba canım hoşgeldin,biz iyiyiz sen nasılsın.gördüğün gibi herkes uçuşa geçti.KAYRAM29+,ebrar_53+,n__a__z,egal+,ayşe43,SeLiNa23+,ecinni,
dama çıkıp miyavlarallah yandı desene kızcagız ya bırını severse ne yapcanız acebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay yok yapmıcam,1 hafta geçsin.bişe olmaz merak etme sende boşver sal gitsin bide meraklar boşa çıkar.dogru soluyorum da bebısım yanı bı dahakı aya bunu yapmasan keske dmı amaaaaaaaaaaa
gunaydın kuzu nasılsınnnnnn
hıc duramam valla kımse tutmasın benı evde yap o zaman tamam kan vermede evde yap mıllete yap yap derken ıyıydı sımdı kendıne gelınce nazlanma selınaaaaa meraktan oluyom burdaaaaaaaaaa
dogru soluyorum da bebısım yanı bı dahakı aya bunu yapmasan keske dmı amaaaaaaaaaaa
hıc duramam valla kımse tutmasın benı evde yap o zaman tamam kan vermede evde yap mıllete yap yap derken ıyıydı sımdı kendıne gelınce nazlanma selınaaaaa meraktan oluyom burdaaaaaaaaaa
hooşgeldin cnmmm günaydıın iyiyim şüküür sende iisin işlhhh
ay yok teysecım sen merak etme bız anneyle babayı ıkna edrrız sakın korkup gelmemeslık etmeeeeallahım daha iyi etsin canım hava güzel sanırsam ay biz donuyoruz yaa
bilmemki valla hali duman olcak sevene desteğimiz tamda kocam için pek geçerli olmaz
selam kuzum hoşgeldin sefa getirdin nasılsın
bencede no stres azcık daha bekle bakem inşallah pozitifi görücen
buarada belirti varmı
dogru soluyorum da bebısım yanı bı dahakı aya bunu yapmasan keske dmı amaaaaaaaaaaa
ya niye böyle karamsarsın anlamam ki,sen ki hamile kalmış birisisisn canokuzum katılırım katılmamammı ama ben kendımı kaptırınca kotu oluyor bılıyorsun ben sızın hayallerınızle ıdare edıyorum sımdılık ben sızın yerınıze de hyaller kurarım
geçmiş olsun kızlar.o eyşanı yolmak isteyen okadar kişi varki topluca halletsekmiki
evet ya tuhaf normalde hiç olmaz benim buay bi anormallik var ama hayırlısı
senin normal kuzum ameliyat oldun sonuçta şükür buayı atlattın gelecek ayda olmıycaksın miniş gelmiş olcek
hayırlısı egalim ben baya belirtilerinden ümitliydim sağlık olsun
aşk ol kız nazar degmesın dıye mı ole soledın :2:benım nazarım degmez kusum tamam sen bır hafta dıyorsan bır haftadır beklemeyıde bılırız bızmerhaba canım hoşgeldin,biz iyiyiz sen nasılsın.gördüğün gibi herkes uçuşa geçti.
dama çıkıp miyavlar
ay yok yapmıcam,1 hafta geçsin.bişe olmaz merak etme sende boşver sal gitsin bide meraklar boşa çıkar.
bende sevındım canım nasıl toparlanmaların nasıl gıdıyorrrrrcok sukur canim iyiyim,sen nasilsin canim?ayy sizleri sabah sabah onlein gördum sevindirik oldum heheuzun suredir hic karsilasamiyorduk
hosbulduk nazcim,bende iyiyim sukur,sagolasin
ay evet yaaaaa allahım bıde sole albenısı olsa ıcım yanmıcak ıkı adamı hatta ucunu bırden yurutuyor saka gıbı yanı
senın garıp mı bu durum ben hep aynı agrıyı cektıgım ıcın normaldede bana ılk gunku zor gelmedıde ben bes gun boyunca agrı cekınce o garıp geldı ama dedıgın gıbı amelıyattan
kız benı umıtlendırme yok bebıs falan sonra benı gokdelenın tepesınde bulursunuz elımde negatıf cubukla:18::18::18::18::18:
allahım daha iyi etsin canım hava güzel sanırsam ay biz donuyoruz yaa
bilmemki valla hali duman olcak sevene desteğimiz tamda kocam için pek geçerli olmaz
buarada belirti varmı
merhaba canım hoşgeldin,biz iyiyiz sen nasılsın.gördüğün gibi herkes uçuşa geçti.
dama çıkıp miyavlar
ay yok yapmıcam,1 hafta geçsin.bişe olmaz merak etme sende boşver sal gitsin bide meraklar boşa çıkar.
yok abla hiç belirtim yok,o yüzden teste yanaşmıyorum.allahım daha iyi etsin canım hava güzel sanırsam ay biz donuyoruz yaa
buarada belirti varmı
aşk ol kız nazar degmesın dıye mı ole soledın :2:benım nazarım degmez kusum tamam sen bır hafta dıyorsan bır haftadır beklemeyıde bılırız bız
bende sevındım canım nasıl toparlanmaların nasıl gıdıyorrrrr
ayyy kızımın teyzesini sevsinleray yok teysecım sen merak etme bız anneyle babayı ıkna edrrız sakın korkup gelmemeslık etmeeee
saol cana sanada geçmiş olsunya niye böyle karamsarsın anlamam ki,sen ki hamile kalmış birisisisn cano
geçmiş olsun kızlar.
isteriz isteriz isteriz.
suuusma,sustukca sıra sana gele cekkkkk
garipcim selam.
kızlar ben azcık çıkim en iyisi,bi yarım saat uyursam belki geçer.
ya niye böyle karamsarsın anlamam ki,sen ki hamile kalmış birisisisn cano
geçmiş olsun kızlar.
isteriz isteriz isteriz.
suuusma,sustukca sıra sana gele cekkkkk
garipcim selam.
kızlar ben azcık çıkim en iyisi,bi yarım saat uyursam belki geçer.
aşk ol kız nazar degmesın dıye mı ole soledın :2:benım nazarım degmez kusum tamam sen bır hafta dıyorsan bır haftadır beklemeyıde bılırız bız
bende sevındım canım nasıl toparlanmaların nasıl gıdıyorrrrr
hosbulduk ebrarim,iyiyim sukur,sen nasilsin?ay sizi onlein görunce pek bir sevindirik oldum hehehayirdir canim,sen erken kalkmiyordun dimi,yanlismi hatirliyorum?
bende iyiyim selinacim,dur kizz nereye ucuyorsunuz,benide alinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?