Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız dur daha bişey yok.evt günüm pek şaşmaz da acaba çenemle nazar mı ettim düzenime diyorum.test yok no test no test.hiç gelemem onun sonucuna da stresine de.herif bugun dr a gitseydi o sırada bahaneyle kan verirdim belkii ama oda caydı.

o eyşanı yolmak isteyen okadar kişi varki topluca halletsekmiki
evet ya tuhaf normalde hiç olmaz benim buay bi anormallik var ama hayırlısı
senin normal kuzum ameliyat oldun sonuçta şükür buayı atlattın gelecek ayda olmıycaksın miniş gelmiş olcek
herhaldeeee neysee bidahaki aya umutlarr hehehe 3 mayisaaa artik kaldiii:89::90::90:
hayırlısı egalim ben baya belirtilerinden ümitliydim sağlık olsun

cooooooooooook dogru söylüyorsun tatliimmm. dogru sözee nedenirrrr
dogru soluyorum da bebısım yanı bı dahakı aya bunu yapmasan keske dmı amaaaaaaaaaaa
KAYRAM29+,ebrar_53+,n__a__z,egal+,ayşe43,SeLiNa23+,ecinni,

hepinize gunaydiiiiiiiiin,gunaydiiiiiiiiiiiiin

merhaba arkadaslarimiyisiniz insallah
gunaydın kuzu nasılsınnnnnn

hıc duramam valla kımse tutmasın benı evde yap o zaman tamam kan vermede evde yap mıllete yap yap derken ıyıydı sımdı kendıne gelınce nazlanma selınaaaaa meraktan oluyom burdaaaaaaaaaa

hoşbuldum cnm sende hoşgeldin çamaşır asıyodum dışarda:) çok şükür daha iyiceyimm...
allahım daha iyi etsin canım hava güzel sanırsam ay biz donuyoruz yaa
allah yandı desene kızcagız ya bırını severse ne yapcanız acebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bilmemki valla hali duman olcak sevene desteğimiz tamda kocam için pek geçerli olmaz

selam kuzum hoşgeldin sefa getirdin nasılsın

bencede no stres azcık daha bekle bakem inşallah pozitifi görücen
buarada belirti varmı

ay evet yaaaaa allahım bıde sole albenısı olsa ıcım yanmıcak ıkı adamı hatta ucunu bırden yurutuyor saka gıbı yanı
senın garıp mı bu durum ben hep aynı agrıyı cektıgım ıcın normaldede bana ılk gunku zor gelmedıde ben bes gun boyunca agrı cekınce o garıp geldı ama dedıgın gıbı amelıyattan
kız benı umıtlendırme yok bebıs falan sonra benı gokdelenın tepesınde bulursunuz elımde negatıf cubukla:18::18::18::18::18:

merhaba canım hoşgeldin,biz iyiyiz sen nasılsın.gördüğün gibi herkes uçuşa geçti.
allah yandı desene kızcagız ya bırını severse ne yapcanız acebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dama çıkıp miyavlar
ay yok yapmıcam,1 hafta geçsin.bişe olmaz merak etme sende boşver sal gitsin bide meraklar boşa çıkar.

cok sukur canim iyiyim,sen nasilsin canim?ayy sizleri sabah sabah onlein gördum sevindirik oldum heheuzun suredir hic karsilasamiyorduk

hooşgeldin cnmmm günaydıın iyiyim şüküür sende iisin işlhhh

hosbulduk nazcim,bende iyiyim sukur,sagolasin

ay yok teysecım sen merak etme bız anneyle babayı ıkna edrrız sakın korkup gelmemeslık etmeeee

yoook yokk yapmam canmm ben hiccc üzülmedim aslinda gelcegini biliyordumm cnmm. ümitlenmedim bileee yanii. cünkü bu ay^cok sinir stress yasadimm yumurtlama günümü kacirdimmm bende umutlar uctuuu gittiydi otamatikmennn

kuzum katılırım katılmamammı ama ben kendımı kaptırınca kotu oluyor bılıyorsun ben sızın hayallerınızle ıdare edıyorum sımdılık ben sızın yerınıze de hyaller kurarım
ya niye böyle karamsarsın anlamam ki,sen ki hamile kalmış birisisisn cano
geçmiş olsun kızlar.

isteriz isteriz isteriz.
suuusma,sustukca sıra sana gele cekkkkk

garipcim selam.
kızlar ben azcık çıkim en iyisi,bi yarım saat uyursam belki geçer.

aşk ol kız nazar degmesın dıye mı ole soledın :2:benım nazarım degmez kusum tamam sen bır hafta dıyorsan bır haftadır beklemeyıde bılırız bız
cok sukur canim iyiyim,sen nasilsin canim?ayy sizleri sabah sabah onlein gördum sevindirik oldum heheuzun suredir hic karsilasamiyorduk

hosbulduk nazcim,bende iyiyim sukur,sagolasin
bende sevındım canım nasıl toparlanmaların nasıl gıdıyorrrrr

ebrarcım hawa burdada çok gzl diil kapalı yağış olcak we soğuk bnm peteklerim yanıyo yanii

yokmu öyle hatunlar var valla hep erkeklermi aldatıcak ama
evet azcık garip kuzum normalde sessiz olur benimki sadece ilaç kullandığımda ağrım olur
kıyamam sana inşallah olcak sen derken iyiydi değilmi bende diycem işte

hosbulduk ebrarim,iyiyim sukur,sen nasilsin?ay sizi onlein görunce pek bir sevindirik oldum hehehayirdir canim,sen erken kalkmiyordun dimi,yanlismi hatirliyorum?

bende iyiyim selinacim,dur kizz nereye ucuyorsunuz,benide alinnnnnn

yok abla hiç belirtim yok,o yüzden teste yanaşmıyorum.

kız ne nazarı ya hiç aklıma öyle gelmedi.diyorum ya belirti olsa belki hemen test yapardım ama hiç belirtim yok.o yüzden elim varmıyo teste falan.hayırlısıyla varsa gösterir zaten kendini

ay yok teysecım sen merak etme bız anneyle babayı ıkna edrrız sakın korkup gelmemeslık etmeeee
ayyy kızımın teyzesini sevsinler
valla kızımın gözleri yaşardı kesin arkasında sizin gibi teyzoşları varken sırtı yere gelmez
saol cana sanada geçmiş olsun
git dinlen bari yoksa fena olursun hadi allahım şifa versin

aleykum selam kardelencim,hayirdir canim,neyin var??

daha bitiremedim yaa,gunler yaklastikca,sanki islerim artiyor gibime geliyornasip olursa ay sonu tasinacagiz,bir tasinsak,yerlessekte bende kurtulsam

hosbulduk ebrarim,iyiyim sukur,sen nasilsin?ay sizi onlein görunce pek bir sevindirik oldum hehehayirdir canim,sen erken kalkmiyordun dimi,yanlismi hatirliyorum?

bende iyiyim selinacim,dur kizz nereye ucuyorsunuz,benide alinnnnnn

büyükk hayellerde uçuyoruz canım,buyur gel

kizlar yaa,herkes gider mersine,ben gidiyorum tersine,sicakligin 25 dereceye ciktigi bir zamanda girip oldum iyimiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…