eğer anasına çektiyse kesin yapar benim kız çünkü ilk evlendiğimizde korunalım diye çıldıran bendim
sende az değilsin he korkulur yok benimki nazlı olcek zati vermem sana
kanka,bişey olduğundan değil,klasik migren etkileri işte,zaten accık rahatlatma işlemi gerçekleşti
slm canım az önce yazmıştım ama görmedin sanırsam nasılsın
onemlı degıl canım da neden sınırlendın kkdakı sorundan dolayı dun herkes de bıseyler olmus okudugum kadarıyla herkesın alıntıları bakıma rastgelmıs herhalde neyse sınırını bozma sen bu arada o yanmaya karsı benım arkadasım elma yerdı bıde zencefıl cayı ıcerdı reflu gıbı ya ıyı gelyormus bılmıyorum hamılelıgınde o ole yapıyordukız kayra gerçekten görmedim heral zaten sinirlendim ondan görmemiş olabilirim kusura bakma canım
canım cım döndün demek o zaman gönül rahatlığıyla tarih verebilirim 1 mayıs bu sefer beklenmeyen tarihslm kızlar
ben geldım sınavlar bıttı cok şükür bana göre ıyı gectı hıc bakamadım cvplara korktumartık hayırlısı
ben sımdı yemek yapcam gece görüşürüz canlarım
canım inşallah bundan sonra daha çok girebilirsin pc yapıldımı bu arada ya bence bi doktora git bak ne olur ben korkmaya başladım yani biraz fazladeğilmi bu sefer geçmiş olsun demiştim dana önceden de ama yıne gecmıs olsun kusum mptüm sen,i çokselam kızlar,geçmişe hiç bakamıyorum şuanda hemen çıkıcam çünkü..selam vermek istedim...
Ebuşum iletiyodur gerçi ama ben yinede diyim...çok hastaydım bikaç gün önce ama şimdi daha iyiyim...
Adette olamadım...bekliyorum bakalım..bugün itibariyle 27 gün geçti kızlar yaa patlıcak gibiyim gene...
Hepinizi çok özxledim allaha emanet olun...
canım hafta sonu ben ugrayamıyorum cok gercı bu aralar hafta ıcıde ugrayamıyorum ondan grusemıyoruz nasılsın bu arada agrıların nasılinşallah ablam inşallah
kıss bende kırk yılda bir gittim
aman bebişş olsundaa biz gezmeyi veririzz canım ben razıyııım
tebrikler canım darısı basımızaa
bitirdinmi kıss siparişşlerii
basın sağolsun canım allah sabır versin
üzülme canım yaa inş bekletmeden gelir bebiş kendiliğinden
Egalcim nasılsın kayraamm nerelerdesin hiç görüşemedikk
semracım sana yazmıstım göremedin sanırıım
Cicişimde uğramamıss
Herkeze hayırlı aksamlar ben cıkıyorum hepinizi öpüyorum
kız unutulurmu o yaaa cici ben sana ne dıyeyım kuzum yaaaaa onun saatlerını bıle sasmamamn gerekıyor e bıraz gec gelecek o zaman neyse gelsın de yada gelmesın bebık gelsıncanım iyiyimm sanırımm yada offf semram yaa hala adet olmadım 2 tane ilacı içmeyi de unuttummEe tabii içmezsen nasıl adet olcam kii
Sen nasılsın canım
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yasasınnnnn benı cok mutlu ettın yaaa ınanamıyorummmm senın daha once hıc sasmadı ne zaman test yapcannn nolur nolurrrrrrrgünaydın kızlar hayırlı sabahlar.dün akşam girdim ama malesef tam son 2 sayfa kalmışken kk bakımda dedi.sinir oldum.kayram bi sen sormuşsun zaten bende söyliyeyim daha kırmızılar yok.bugun eşimde yan çizdi dr a gitmekten o yüzden bende kan fln veremicem.onun dra gitme bahanesiyle veririm diyordum ama şimdi hususi gidip kan testi vermicem.
Cicişim sende olmadın hala hayırlısı bişey yoksa geliversin hemen sıkıp bunaltmasın seni.
Derincim rekora falan mı gitmeye çalışıyon ne o 27 gün.bi dr a gitsen belki kalp atışlarını falan duyarsın
hb ablam nasılsın ıyımısın bugunde ezel varya ramis ölüyormu ne yaaaaaaaa offfffnazcım,egalcim,kayram hoşgeldiniz hanımlar nasılsınız bakalım
sanki ben 1 sene korunmadımevlendik hemen 1 seferde çocuk olcak sanki diye ödüm koptu korundum.yok zaten sende kızın kıymetli olur kimseye vermezsin sen turşu bidonunu hazırla
yok canım no problem ben iyiyim şükür dün baya karın ağrım vardı gece zor uyudum şuanlık bişey yokgörmedim cnmm kusura bakmaaiyyi sayilirimm cnm sen nasilsinnn,,
onemlı degıl canım da neden sınırlendın kkdakı sorundan dolayı dun herkes de bıseyler olmus okudugum kadarıyla herkesın alıntıları bakıma rastgelmıs herhalde neyse sınırını bozma sen bu arada o yanmaya karsı benım arkadasım elma yerdı bıde zencefıl cayı ıcerdı reflu gıbı ya ıyı gelyormus bılmıyorum hamılelıgınde o ole yapıyordu
canım cım döndün demek o zaman gönül rahatlığıyla tarih verebilirim 1 mayıs bu sefer beklenmeyen tarih
canım inşallah bundan sonra daha çok girebilirsin pc yapıldımı bu arada ya bence bi doktora git bak ne olur ben korkmaya başladım yani biraz fazladeğilmi bu sefer geçmiş olsun demiştim dana önceden de ama yıne gecmıs olsun kusum mptüm sen,i çok
canım hafta sonu ben ugrayamıyorum cok gercı bu aralar hafta ıcıde ugrayamıyorum ondan grusemıyoruz nasılsın bu arada agrıların nasıl
kız unutulurmu o yaaa cici ben sana ne dıyeyım kuzum yaaaaa onun saatlerını bıle sasmamamn gerekıyor e bıraz gec gelecek o zaman neyse gelsın de yada gelmesın bebık gelsın
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yasasınnnnn benı cok mutlu ettın yaaa ınanamıyorummmm senın daha once hıc sasmadı ne zaman test yapcannn nolur nolurrrrrrr
hb ablam nasılsın ıyımısın bugunde ezel varya ramis ölüyormu ne yaaaaaaaa offfff
kardelosum bebıkım bıtanem ben ıyıyım sen nasılsın kusummmmmmm
kız sankı bız hıc korunmadık da hemen gelıcerdımı bak bızımkıde nazlanıyor demekkı anam zamane cocukları ıste akıl sır ermıyorkıay sorma yaa ama nerden bilicektikki gerçi ben istedimde noldu kocam bildiğini okudu
ya şimdi diyorum acep ilk başlarda olmasın dedim diyemi nazlanıyo bu sıpa
yaa turşu bidonumuz hazır boy boyda kız yok ortada
buarada cidden eşim diyo kızım olursa biraz zor veririm kocaya
yok kız,sen şimdiye olmalıydın,bu işin içinde(yada senin içinde)başka bi iş var.iyiyim abla çok şükür.inş vardır bişeyler.ben hiç öyle hissetmiyorum ama,nasip.reglim düzenli düzenli derken bozdum mu acaba düzeni diyorum çenemle.
kız kardelen senin bulantıların nie acep.yazarken bile unuttum az önce.?bunadım ben bunadımm
he abla toplu hamilelik olcak,toplu doğuma gitcez,sora erkek olanlarınki de toplu sünnete götürcez.ehh nikahıda toplu kıyarız artıkın..
bak sen kaynana milletine,defolu przv le hamile kalcekler yani:82:yaparım ben yapatım gizlice evlerindeki przvtf varsa iğneyle delerim onlarıbelli mi olur senin kız vücudum bozulmasın diye korunur falan.
sanmıyorum kanka yaaa,inşallahta,çok zor.bellimi olur kanka yaa sen migren de bakem bakarsın bebiş çıkar
rahatlatmayı kocişinmi yaptı
iyi diyelim ki,iyi olalım kayra m.onemlı degıl canım da neden sınırlendın kkdakı sorundan dolayı dun herkes de bıseyler olmus okudugum kadarıyla herkesın alıntıları bakıma rastgelmıs herhalde neyse sınırını bozma sen bu arada o yanmaya karsı benım arkadasım elma yerdı bıde zencefıl cayı ıcerdı reflu gıbı ya ıyı gelyormus bılmıyorum hamılelıgınde o ole yapıyordu
canım cım döndün demek o zaman gönül rahatlığıyla tarih verebilirim 1 mayıs bu sefer beklenmeyen tarih
canım inşallah bundan sonra daha çok girebilirsin pc yapıldımı bu arada ya bence bi doktora git bak ne olur ben korkmaya başladım yani biraz fazladeğilmi bu sefer geçmiş olsun demiştim dana önceden de ama yıne gecmıs olsun kusum mptüm sen,i çok
canım hafta sonu ben ugrayamıyorum cok gercı bu aralar hafta ıcıde ugrayamıyorum ondan grusemıyoruz nasılsın bu arada agrıların nasıl
kız unutulurmu o yaaa cici ben sana ne dıyeyım kuzum yaaaaa onun saatlerını bıle sasmamamn gerekıyor e bıraz gec gelecek o zaman neyse gelsın de yada gelmesın bebık gelsın
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yasasınnnnn benı cok mutlu ettın yaaa ınanamıyorummmm senın daha once hıc sasmadı ne zaman test yapcannn nolur nolurrrrrrr
hb ablam nasılsın ıyımısın bugunde ezel varya ramis ölüyormu ne yaaaaaaaa offfff
kardelosum bebıkım bıtanem ben ıyıyım sen nasılsın kusummmmmmm
baba ben evlenmek istiyom deyince napcekmişay sorma yaa ama nerden bilicektikki gerçi ben istedimde noldu kocam bildiğini okudu
ya şimdi diyorum acep ilk başlarda olmasın dedim diyemi nazlanıyo bu sıpa
yaa turşu bidonumuz hazır boy boyda kız yok ortada
buarada cidden eşim diyo kızım olursa biraz zor veririm kocaya
[sıze="3"] kızlarrrr daha yenı tuvalette gıttımm veeeee kırmızılar geldııı:2::2::2::2:Yanııı beklenen oldu ama erken oldu hehehehehe [/sıze]
canım gozun aydın bak sen ne kadar sinir stres yapıyorsun daha zamanı gelmemıs bır adet ıcın yaaa bence kendını bu kadar yıpratma cunku yıprattıkca olmayan hastalıklarda orataya cıkıyorkızlarrrr daha yenı tuvalette gıttımm veeeee kırmızılar geldııı:2::2::2::2:Yanııı beklenen oldu ama erken oldu hehehehehe
yok canım no problem ben iyiyim şükür dün baya karın ağrım vardı gece zor uyudum şuanlık bişey yok
senin negündü adet sendende müjde bekliyorum inşallah
iyiyim kuzum şükür dün gece azcık debelendim karnım çok ağrıdı bugün iyi şimdilik
ölüyomu ya ölürse dizi biter diycemde zaten biticek gerçi 2 ayı var emme
:84::84::84:
hayırlısı ya tam sordım nezaman diye anında benimi duyduki bu kırmızılar
yaa işte kuzum bunların gelme istekleri yokmuş biz napalımkız sankı bız hıc korunmadık da hemen gelıcerdımı bak bızımkıde nazlanıyor demekkı anam zamane cocukları ıste akıl sır ermıyorkı
yok kız,sen şimdiye olmalıydın,bu işin içinde(yada senin içinde)başka bi iş var.
bak sen kaynana milletine,defolu przv le hamile kalcekler yani:82:
sanmıyorum kanka yaaa,inşallahta,çok zor.
ne kocişi kız,fiziksel rahatlamadan bahsettim ben,böööööööööööööööööööööööööö
iyi diyelim ki,iyi olalım kayra m.
hamilelik hayalleri kuruyoz,sende katılmaz mısın?
baba ben evlenmek istiyom deyince napcekmiş
kuzum katılırım katılmamammı ama ben kendımı kaptırınca kotu oluyor bılıyorsun ben sızın hayallerınızle ıdare edıyorum sımdılık ben sızın yerınıze de hyaller kurarımyok kız,sen şimdiye olmalıydın,bu işin içinde(yada senin içinde)başka bi iş var.
bak sen kaynana milletine,defolu przv le hamile kalcekler yani:82:
sanmıyorum kanka yaaa,inşallahta,çok zor.
ne kocişi kız,fiziksel rahatlamadan bahsettim ben,böööööööööööööööööööööööööö
iyi diyelim ki,iyi olalım kayra m.
hamilelik hayalleri kuruyoz,sende katılmaz mısın?
baba ben evlenmek istiyom deyince napcekmiş
canım gozun aydın bak sen ne kadar sinir stres yapıyorsun daha zamanı gelmemıs bır adet ıcın yaaa bence kendını bu kadar yıpratma cunku yıprattıkca olmayan hastalıklarda orataya cıkıyor
evet yaaa su eysanı elıme verseler valla ole guzel sacını basını yolcam kı anlatamam yanı hıncım varbıde demek agrın oldu heee ayy ablammm en ıyı ben anlarım senı geberdım geberdım bu ay ama bıttı sukur sanada cok gecmısler olsun kusummmmmmm
hoşbuldum cnm sende hoşgeldin çamaşır asıyodum dışarda:) çok şükür daha iyiceyimm...NAZCIM,EGALCİM,KAYRAM hoşgeldiniz hanımlar nasılsınız bakalım
yaa işte kuzum bunların gelme istekleri yokmuş biz napalım
bazen diyoruzki eşimle kızım yada oğlum gel bak biz sana neler neler alıcaz yok kanmıyo velet
ayyy tam böööööö demeklik bir laf etmişim sory kuzu
ya bilemiyorumda benimki arıza damadın vay haline laz damarı tuttumu tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?