Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

eğer anasına çektiyse kesin yapar benim kız çünkü ilk evlendiğimizde korunalım diye çıldıran bendim
sende az değilsin he korkulur yok benimki nazlı olcek zati vermem sana

sanki ben 1 sene korunmadım evlendik hemen 1 seferde çocuk olcak sanki diye ödüm koptu korundum.yok zaten sende kızın kıymetli olur kimseye vermezsin sen turşu bidonunu hazırla

kız kayra gerçekten görmedim heral zaten sinirlendim ondan görmemiş olabilirim kusura bakma canım
onemlı degıl canım da neden sınırlendın kkdakı sorundan dolayı dun herkes de bıseyler olmus okudugum kadarıyla herkesın alıntıları bakıma rastgelmıs herhalde neyse sınırını bozma sen bu arada o yanmaya karsı benım arkadasım elma yerdı bıde zencefıl cayı ıcerdı reflu gıbı ya ıyı gelyormus bılmıyorum hamılelıgınde o ole yapıyordu
slm kızlar
ben geldım sınavlar bıttı cok şükür bana göre ıyı gectı hıc bakamadım cvplara korktumartık hayırlısı
ben sımdı yemek yapcam gece görüşürüz canlarım
canım cım döndün demek o zaman gönül rahatlığıyla tarih verebilirim 1 mayıs bu sefer beklenmeyen tarih
canım inşallah bundan sonra daha çok girebilirsin pc yapıldımı bu arada ya bence bi doktora git bak ne olur ben korkmaya başladım yani biraz fazladeğilmi bu sefer geçmiş olsun demiştim dana önceden de ama yıne gecmıs olsun kusum mptüm sen,i çok
canım hafta sonu ben ugrayamıyorum cok gercı bu aralar hafta ıcıde ugrayamıyorum ondan grusemıyoruz nasılsın bu arada agrıların nasıl
canım iyiyimm sanırımm yada offf semram yaa hala adet olmadım 2 tane ilacı içmeyi de unuttumm Ee tabii içmezsen nasıl adet olcam kii

Sen nasılsın canım
kız unutulurmu o yaaa cici ben sana ne dıyeyım kuzum yaaaaa onun saatlerını bıle sasmamamn gerekıyor e bıraz gec gelecek o zaman neyse gelsın de yada gelmesın bebık gelsın
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yasasınnnnn benı cok mutlu ettın yaaa ınanamıyorummmm senın daha once hıc sasmadı ne zaman test yapcannn nolur nolurrrrrrr
nazcım,egalcim,kayram hoşgeldiniz hanımlar nasılsınız bakalım
hb ablam nasılsın ıyımısın bugunde ezel varya ramis ölüyormu ne yaaaaaaaa offfff

kardelosum bebıkım bıtanem ben ıyıyım sen nasılsın kusummmmmmm

sanki ben 1 sene korunmadım evlendik hemen 1 seferde çocuk olcak sanki diye ödüm koptu korundum.yok zaten sende kızın kıymetli olur kimseye vermezsin sen turşu bidonunu hazırla

ay sorma yaa ama nerden bilicektikki gerçi ben istedimde noldu kocam bildiğini okudu
ya şimdi diyorum acep ilk başlarda olmasın dedim diyemi nazlanıyo bu sıpa
yaa turşu bidonumuz hazır boy boyda kız yok ortada
buarada cidden eşim diyo kızım olursa biraz zor veririm kocaya

kızlarrrr daha yenı tuvalette gıttımm veeeee kırmızılar geldııı:2::2::2::2: Yanııı beklenen oldu ama erken oldu hehehehehe

Son düzenleme:
görmedim cnmm kusura bakmaa iyyi sayilirimm cnm sen nasilsinnn,,
yok canım no problem ben iyiyim şükür dün baya karın ağrım vardı gece zor uyudum şuanlık bişey yok
senin negündü adet sendende müjde bekliyorum inşallah

iyiyim kuzum şükür dün gece azcık debelendim karnım çok ağrıdı bugün iyi şimdilik
ölüyomu ya ölürse dizi biter diycemde zaten biticek gerçi 2 ayı var emme

kız sankı bız hıc korunmadık da hemen gelıcerdımı bak bızımkıde nazlanıyor demekkı anam zamane cocukları ıste akıl sır ermıyorkı

yok kız,sen şimdiye olmalıydın,bu işin içinde(yada senin içinde)başka bi iş var.
he abla toplu hamilelik olcak,toplu doğuma gitcez,sora erkek olanlarınki de toplu sünnete götürcez.ehh nikahıda toplu kıyarız artıkın..

yaparım ben yapatım gizlice evlerindeki przvtf varsa iğneyle delerim onları belli mi olur senin kız vücudum bozulmasın diye korunur falan.
bak sen kaynana milletine,defolu przv le hamile kalcekler yani:82:
bellimi olur kanka yaa sen migren de bakem bakarsın bebiş çıkar
rahatlatmayı kocişinmi yaptı
sanmıyorum kanka yaaa,inşallahta,çok zor.
ne kocişi kız,fiziksel rahatlamadan bahsettim ben,böööööööööööööööööööööööööö
iyi diyelim ki,iyi olalım kayra m.
hamilelik hayalleri kuruyoz,sende katılmaz mısın?
baba ben evlenmek istiyom deyince napcekmiş

[sıze="3"] kızlarrrr daha yenı tuvalette gıttımm veeeee kırmızılar geldııı:2::2::2::2: Yanııı beklenen oldu ama erken oldu hehehehehe [/sıze]

:84::84::84:
hayırlısı ya tam sordım nezaman diye anında benimi duyduki bu kırmızılar

kızlarrrr daha yenı tuvalette gıttımm veeeee kırmızılar geldııı:2::2::2::2: Yanııı beklenen oldu ama erken oldu hehehehehe
canım gozun aydın bak sen ne kadar sinir stres yapıyorsun daha zamanı gelmemıs bır adet ıcın yaaa bence kendını bu kadar yıpratma cunku yıprattıkca olmayan hastalıklarda orataya cıkıyor

evet yaaa su eysanı elıme verseler valla ole guzel sacını basını yolcam kı anlatamam yanı hıncım varbıde demek agrın oldu heee ayy ablammm en ıyı ben anlarım senı geberdım geberdım bu ay ama bıttı sukur sanada cok gecmısler olsun kusummmmmmm

kız sankı bız hıc korunmadık da hemen gelıcerdımı bak bızımkıde nazlanıyor demekkı anam zamane cocukları ıste akıl sır ermıyorkı
yaa işte kuzum bunların gelme istekleri yokmuş biz napalım
bazen diyoruzki eşimle kızım yada oğlum gel bak biz sana neler neler alıcaz yok kanmıyo velet

ayyy tam böööööö demeklik bir laf etmişim sory kuzu
ya bilemiyorumda benimki arıza damadın vay haline laz damarı tuttumu tutar

kuzum katılırım katılmamammı ama ben kendımı kaptırınca kotu oluyor bılıyorsun ben sızın hayallerınızle ıdare edıyorum sımdılık ben sızın yerınıze de hyaller kurarım

cooooooooooook dogru söylüyorsun tatliimmm. dogru sözee nedenirrrr

allah yandı desene kızcagız ya bırını severse ne yapcanız acebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

KAYRAM29+,ebrar_53+,n__a__z,egal+,ayşe43,SeLiNa23+,ecinni,

hepinize gunaydiiiiiiiiin,gunaydiiiiiiiiiiiiin

merhaba arkadaslarimiyisiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…