hosbulduk ebrarim,iyiyim sukur,sen nasilsin?ay sizi onlein görunce pek bir sevindirik oldum hehehayirdir canim,sen erken kalkmiyordun dimi,yanlismi hatirliyorum?
bende iyiyim selinacim,dur kizz nereye ucuyorsunuz,benide alinnnnnn
büyükk hayellerde uçuyoruz canım,buyur gel
geçmiş olsun cnmmkizlar yaa,herkes gider mersine,ben gidiyorum tersine,sicakligin 25 dereceye ciktigi bir zamanda girip oldum iyimiiii
ayy galiba nisanıda böyle soğuk geçiricez ya inanki dondum iki gündür petek yanıyoda sanki etkilemiyo birazda adetli olduğumdanmı ne üşüyorumebrarcım hawa burdada çok gzl diil kapalı yağış olcak we soğuk bnm peteklerim yanıyo yanii
yok abla hiç belirtim yok,o yüzden teste yanaşmıyorum.
kız ne nazarı ya hiç aklıma öyle gelmedi.diyorum ya belirti olsa belki hemen test yapardım ama hiç belirtim yok.o yüzden elim varmıyo teste falan.hayırlısıyla varsa gösterir zaten kendini
ayyy bende inanki sabah sabah pozitif enerji aldım hepinizden güne güzel başladım öylede devam edicek inşallah
ya aslında erken kalkmıyodumda kocamın gıcıklığı tuttu bugün 9buçukda kalktım kahvaltı filan hazırladım beyefendi son anda eleman izinli değil ben biraz daha yatıyım dedi bende gıcık oldumbirazdan kaldırcamda işe gitcek beyimiz
bencede yapma canım yanı senın zaten bır problemın yokmus allaha sukur oluruna bırak ve gelıversın bebısyoook yokk yapmam canmm ben hiccc üzülmedim aslinda gelcegini biliyordumm cnmm. ümitlenmedim bileee yanii. cünkü bu ay^cok sinir stress yasadimm yumurtlama günümü kacirdimmm bende umutlar uctuuu gittiydi otamatikmennn
tamam kuzum cık dınlen kıyamam yaaa ben karamsar karamsar ıyyım bosver dua edıp kendımı kaptırmamalıyım bole programladım kendımıya niye böyle karamsarsın anlamam ki,sen ki hamile kalmış birisisisn cano
geçmiş olsun kızlar.
isteriz isteriz isteriz.
suuusma,sustukca sıra sana gele cekkkkk
garipcim selam.
kızlar ben azcık çıkim en iyisi,bi yarım saat uyursam belki geçer.
evet dımı ben dedım hep haklısın valla hakettım benyokmu öyle hatunlar var valla hep erkeklermi aldatıcak ama
evet azcık garip kuzum normalde sessiz olur benimki sadece ilaç kullandığımda ağrım olur
kıyamam sana inşallah olcak sen derken iyiydi değilmi bende diycem işte
güle güle cnmmkızlar ben çıkıyorum.görüşürüz,hoşçakalın.:80:
ewet cnmm nisanda soğuk oluck bnde çook üşüyorum kansızdım bide doğumda çok kaybettim ya ellerim ayaklarım buuzzayy galiba nisanıda böyle soğuk geçiricez ya inanki dondum iki gündür petek yanıyoda sanki etkilemiyo birazda adetli olduğumdanmı ne üşüyorum
hayırlısı kuzum hiç belli olmaz belirti aramıalım zaten
ayy kıyamam kuzum ya çok geçmiş olsun allahım şifa versin aslında bahar havası aldatır hasta olmak çok daha kolay oluyo dikkat et kendine kuzumkizlar yaa,herkes gider mersine,ben gidiyorum tersine,sicakligin 25 dereceye ciktigi bir zamanda girip oldum iyimiiii
kızlar ben çıkıyorum.görüşürüz,hoşçakalın.:80:
geçmiş olsun cnmm
aminnn inşallah canım hepimizininsallah ebrarim,tum gunlerin guzel gecsin,hep pozitif ol insallah
neyse canim bizim orada erken kalkan yol alir derler,erkenden islerini bitirirsin,ay söyleyene bak,sanki kendim erken kalkiyorum daaa
evet hakettin dur sen daha neler yapıcam benbencede yapma canım yanı senın zaten bır problemın yokmus allaha sukur oluruna bırak ve gelıversın bebıs
tamam kuzum cık dınlen kıyamam yaaa ben karamsar karamsar ıyyım bosver dua edıp kendımı kaptırmamalıyım bole programladım kendımı
evet dımı ben dedım hep haklısın valla hakettım ben
güle güle cnmm
ewet cnmm nisanda soğuk oluck bnde çook üşüyorum kansızdım bide doğumda çok kaybettim ya ellerim ayaklarım buuzz
ayy kıyamam kuzum ya çok geçmiş olsun allahım şifa versin aslında bahar havası aldatır hasta olmak çok daha kolay oluyo dikkat et kendine kuzum
görüşürüz kuzum dikkat et kendine
bilirm bnde çok sık hasta olurum bol bol ballı ıhlamur iç bn hep öle yapardım hamileyken bide limon yee çok ii geliyosagolasin canim yaa,bogazlarim cok aciyor:2::2::2:
aminnn inşallah canım hepimizin
valla bu duruma çok alışmayın bidaha belki 1 hafta sonra beni bu saatte bulursunuzuykuyu seviyorum kuzum insan uyuyunca unutuyo herşeyi
evet hakettin dur sen daha neler yapıcam ben
canım kan ilacı vermedilermi kullansan iyi olurdu
allahım şifa versin birdaha yaşatmasın inşallah
kuzum saka yaptım zaten bazıları belırtısız olur anacım adetın gecıkmıs daha buyuk belırtımı olur tatıl falan suya mı dustu ne ınsallahhhhhh cıkıyon bu barada herhalde grusuruz bebıkımyok abla hiç belirtim yok,o yüzden teste yanaşmıyorum.
kız ne nazarı ya hiç aklıma öyle gelmedi.diyorum ya belirti olsa belki hemen test yapardım ama hiç belirtim yok.o yüzden elim varmıyo teste falan.hayırlısıyla varsa gösterir zaten kendini
asıl teyzesı onu yesın gelsın de bır an once yesın teyzesı gercı psa da olsa severım onu ben kuzularım benımmmmmmmayyy kızımın teyzesini sevsinler
valla kızımın gözleri yaşardı kesin arkasında sizin gibi teyzoşları varken sırtı yere gelmez
saol cana sanada geçmiş olsun
git dinlen bari yoksa fena olursun hadi allahım şifa versin
ay ya bılmemmı zaten o her yer ayaktadır ya o ınsanı oldurur ınsallah en kısa zamanda bıter canımaleykum selam kardelencim,hayirdir canim,neyin var??
daha bitiremedim yaa,gunler yaklastikca,sanki islerim artiyor gibime geliyornasip olursa ay sonu tasinacagiz,bir tasinsak,yerlessekte bende kurtulsam
ah kıyamamm gecmıs olsunnnnnnkizlar yaa,herkes gider mersine,ben gidiyorum tersine,sicakligin 25 dereceye ciktigi bir zamanda girip oldum iyimiiii
ay bende valla guya temıslık yapcaktım ama sımdı cıkıp yapmam lazımmmm ama kaldım burda ortam gusel ohhhhhhhayyy bende inanki sabah sabah pozitif enerji aldım hepinizden güne güzel başladım öylede devam edicek inşallah
ya aslında erken kalkmıyodumda kocamın gıcıklığı tuttu bugün 9buçukda kalktım kahvaltı filan hazırladım beyefendi son anda eleman izinli değil ben biraz daha yatıyım dedi bende gıcık oldumbirazdan kaldırcamda işe gitcek beyimiz
bilirm bnde çok sık hasta olurum bol bol ballı ıhlamur iç bn hep öle yapardım hamileyken bide limon yee çok ii geliyo
canım yaa yapıyoruz ohataları malesef gerçi dondurma hasta etmez diyolarda özelliklede hazır dondurmalar nederece doğru bilemiyorumsagolasin ebrarim ya,cumartesi ve pazar dondurma yemistim,sanirim onun diyetini öduyorum:2::2::2:tutamadim bogazimi yineee,guya diyet yapiyorum hehehaklisin bahar havasi insani cok aldatiyor
gule gule selinacim
tabi canım iç bolca şifa olsun kan olsun bide siyah kuruüzüm varya oda çok iyiymiş çekirdekli olanından oçekirdeğinide çiğniyceksin aklında olsun seversen ye ondandaamin ebrarcım amiin
werdiler sabah akşam içiyorum pekmezde içiyrm anca toparlıcak
bende uykuyu seviyorum ebrarcim,ama 2,3 haftadir bende erken kalkiyorum 7 gibi falan,neden oldugunu hala anlamis degilim,folik asit iciyorum bu aralar acaba onun etkisimi,yoksa baharin mi hala anlamis degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?