Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hosbulduk ebrarim,iyiyim sukur,sen nasilsin?ay sizi onlein görunce pek bir sevindirik oldum hehehayirdir canim,sen erken kalkmiyordun dimi,yanlismi hatirliyorum?

bende iyiyim selinacim,dur kizz nereye ucuyorsunuz,benide alinnnnnn

ayyy bende inanki sabah sabah pozitif enerji aldım hepinizden güne güzel başladım öylede devam edicek inşallah
ya aslında erken kalkmıyodumda kocamın gıcıklığı tuttu bugün 9buçukda kalktım kahvaltı filan hazırladım beyefendi son anda eleman izinli değil ben biraz daha yatıyım dedi bende gıcık oldum birazdan kaldırcamda işe gitcek beyimiz

ebrarcım hawa burdada çok gzl diil kapalı yağış olcak we soğuk bnm peteklerim yanıyo yanii
ayy galiba nisanıda böyle soğuk geçiricez ya inanki dondum iki gündür petek yanıyoda sanki etkilemiyo birazda adetli olduğumdanmı ne üşüyorum

hayırlısı kuzum hiç belli olmaz belirti aramıalım zaten

insallah ebrarim,tum gunlerin guzel gecsin,hep pozitif ol insallah

neyse canim bizim orada erken kalkan yol alir derler,erkenden islerini bitirirsin,ay söyleyene bak,sanki kendim erken kalkiyorum daaa

yoook yokk yapmam canmm ben hiccc üzülmedim aslinda gelcegini biliyordumm cnmm. ümitlenmedim bileee yanii. cünkü bu ay^cok sinir stress yasadimm yumurtlama günümü kacirdimmm bende umutlar uctuuu gittiydi otamatikmennn
bencede yapma canım yanı senın zaten bır problemın yokmus allaha sukur oluruna bırak ve gelıversın bebıs
tamam kuzum cık dınlen kıyamam yaaa ben karamsar karamsar ıyyım bosver dua edıp kendımı kaptırmamalıyım bole programladım kendımı
evet dımı ben dedım hep haklısın valla hakettım ben

kızlar ben çıkıyorum.görüşürüz,hoşçakalın.:80:
güle güle cnmm
ewet cnmm nisanda soğuk oluck bnde çook üşüyorum kansızdım bide doğumda çok kaybettim ya ellerim ayaklarım buuzz

kizlar yaa,herkes gider mersine,ben gidiyorum tersine,sicakligin 25 dereceye ciktigi bir zamanda girip oldum iyimiiii
ayy kıyamam kuzum ya çok geçmiş olsun allahım şifa versin aslında bahar havası aldatır hasta olmak çok daha kolay oluyo dikkat et kendine kuzum
kızlar ben çıkıyorum.görüşürüz,hoşçakalın.:80:

görüşürüz kuzum dikkat et kendine

insallah ebrarim,tum gunlerin guzel gecsin,hep pozitif ol insallah

neyse canim bizim orada erken kalkan yol alir derler,erkenden islerini bitirirsin,ay söyleyene bak,sanki kendim erken kalkiyorum daaa
aminnn inşallah canım hepimizin
valla bu duruma çok alışmayın bidaha belki 1 hafta sonra beni bu saatte bulursunuz uykuyu seviyorum kuzum insan uyuyunca unutuyo herşeyi
evet hakettin dur sen daha neler yapıcam ben
güle güle cnmm

ewet cnmm nisanda soğuk oluck bnde çook üşüyorum kansızdım bide doğumda çok kaybettim ya ellerim ayaklarım buuzz

canım kan ilacı vermedilermi kullansan iyi olurdu
allahım şifa versin birdaha yaşatmasın inşallah

ayy kıyamam kuzum ya çok geçmiş olsun allahım şifa versin aslında bahar havası aldatır hasta olmak çok daha kolay oluyo dikkat et kendine kuzum

görüşürüz kuzum dikkat et kendine

sagolasin ebrarim ya,cumartesi ve pazar dondurma yemistim,sanirim onun diyetini öduyorum:2::2::2:tutamadim bogazimi yineee,guya diyet yapiyorum hehehaklisin bahar havasi insani cok aldatiyor

gule gule selinacim

bende uykuyu seviyorum ebrarcim,ama 2,3 haftadir bende erken kalkiyorum 7 gibi falan,neden oldugunu hala anlamis degilim,folik asit iciyorum bu aralar acaba onun etkisimi,yoksa baharin mi hala anlamis degilim

kizlar size birsey sorucam,benim hicbir zaman adet donemi göguslerim hassaslasmazdi,yani bu yasima kadar hic yasamadim..ama 2, aydir adetim bittikten sonra,yani adetime 15,20 gun kala basliyor gögus uclarim acimayaöyle cok aciyor kii,dokunamiyorum,ustune yatamiyorum..sizce ne yapmaliyim?doktora gitmelimiyim:26::26:daha adetime var yine basladi

kuzum saka yaptım zaten bazıları belırtısız olur anacım adetın gecıkmıs daha buyuk belırtımı olur tatıl falan suya mı dustu ne ınsallahhhhhh cıkıyon bu barada herhalde grusuruz bebıkım
asıl teyzesı onu yesın gelsın de bır an once yesın teyzesı gercı psa da olsa severım onu ben kuzularım benımmmmmmm
aleykum selam kardelencim,hayirdir canim,neyin var??

daha bitiremedim yaa,gunler yaklastikca,sanki islerim artiyor gibime geliyornasip olursa ay sonu tasinacagiz,bir tasinsak,yerlessekte bende kurtulsam
ay ya bılmemmı zaten o her yer ayaktadır ya o ınsanı oldurur ınsallah en kısa zamanda bıter canım
kizlar yaa,herkes gider mersine,ben gidiyorum tersine,sicakligin 25 dereceye ciktigi bir zamanda girip oldum iyimiiii
ah kıyamamm gecmıs olsunnnnnn
ay bende valla guya temıslık yapcaktım ama sımdı cıkıp yapmam lazımmmm ama kaldım burda ortam gusel ohhhhhhh

sagolasin ebrarim ya,cumartesi ve pazar dondurma yemistim,sanirim onun diyetini öduyorum:2::2::2:tutamadim bogazimi yineee,guya diyet yapiyorum hehehaklisin bahar havasi insani cok aldatiyor

gule gule selinacim
canım yaa yapıyoruz ohataları malesef gerçi dondurma hasta etmez diyolarda özelliklede hazır dondurmalar nederece doğru bilemiyorum
boğaz gargarası yada spreyi varsa kullan iyi geliyo
amin ebrarcım amiin
werdiler sabah akşam içiyorum pekmezde içiyrm anca toparlıcak
tabi canım iç bolca şifa olsun kan olsun bide siyah kuruüzüm varya oda çok iyiymiş çekirdekli olanından oçekirdeğinide çiğniyceksin aklında olsun seversen ye ondanda
bende uykuyu seviyorum ebrarcim,ama 2,3 haftadir bende erken kalkiyorum 7 gibi falan,neden oldugunu hala anlamis degilim,folik asit iciyorum bu aralar acaba onun etkisimi,yoksa baharin mi hala anlamis degilim

hayırdır kuzum niye yle olduki baya erken kalkıyosun maşallah
folkasit yapmaz öyle bişey o çok etkisiz bir ilaç ben nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…