Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

anladım canım sağol bilgilendirdiğin içn yengemde bana bahsetmişti böyle bi sudan ama nerdendi hatırlamıyorum...bi tuhaf oldum yaaa senn adına cok sevindim Rabbim bizlerede nasip edr inş...

kızlar bende işlerimi halledip geliyim öpüyorum sizi çok
iksirim tekrardan gözünaydın ablam allahım tamamına erdirsin sağlıkla
boncuğum gelsinde listeye eklesin hemen seni :118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119:

sağol ablam inşallah sizede en kısa zamanda göbişinize gelirr bebişlerr görüşürüz ablacım bende yemek yapıcam

telefonda konusuncaa çokk duygulandımm canımsınn tekrar tekrar tebrik ederimmm

gözün aydın ablammm bende cok mutluyum hamileymişim meğer üstüne görmüşüm
doktor söledi bugun kalp atışlarını dai gördük cok şükürr

bitanem nasıl sewindim anlatamam geçmişi okurken biden görünce inan bir anda şok oldummmmmmmmm canımm ALLAH tamamına erdirsin inş. gözünüz aydın meleğin hayırlı sağlıklı bir şekilde gelsin dilerimmmm...işte böyle mutlu haberleri duymak nasıl bir umut ve mutluluk oluyo bana bir bilsen kocaman öpüyorum seni bitanem bebişe dikkat et bol bol dinlen olurmu

gözün aydın ablammm bende cok mutluyum hamileymişim meğer üstüne görmüşüm
doktor söledi bugun kalp atışlarını dai gördük cok şükürr

elixir ciğim canım ya cok sewındım yenı bır hamıle haberı daha ALLAH SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMANIZI NASIP ETSIN CNM YAAA.SÜPER BİR HABER.ne kadrlıkmış tam olarak cnmm???kalp atışını duyduğunuza göre 2 aylık war değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…