Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

:84::84::84::84::84::84:yaaaaa geliyom geliyommm kimseleriii bulamıyommm özledim sohbet etmeyiiiiii nerelere gidiyonuzzzzzzzzzz hepinizin kolundan tutup getirecem sonrada saatlerce sohbet edecem ohhhhhne güzel olurrrrr herkezi öpüyorummmm yarını bekliyorum inşallah adet olmama tabi bebiş varsa yok sa hemen olurumda merakla beklemem beklemek daha çok can sıkıyo çünkiiiiiohhh akşam yemeğimi yaptım işimi bitirdim gezmeye gidiyorummm görüşürüzzzzzzçay kahve içççeeeeemdeöyle gelem byyyyyyy

♥ Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydınnnnnnn

yarın ben dr gidiyorum dua edn bana kızlar kötü bişey cıkmasın(
hadi güsel sonuclarla gelirsin inş cnm

kardeloşum nasılsın bebikiim

eboşum ya gecmişe bakarken yine kacırdım senineyse görüşmek üzre kendine iyi bak canım
peloşum sorun değil kuzum gönüller bir konuşuruz yine benimde çıkmam gerekiyordu
canım oncekı 140 dı sımdı 104 ya da 110 du hatırlmıyommm düşüyo anlıyacağınnn....
anladım canım sağlık olsun ama bence bu durumu araştır mutlaka genetiklerine bakılsın derim aynı şeyleri bende yaşadım çok zor allah sabır versin
h.b ablacım elh. sen nasılsın

üzülme canım hayırlısı neyse o olsun seni cok iyi anlıyorum
saol bitanem bende iyiym şükür kardeşim geliyo yarın mutluyum
garibim yaa merak etmiştim seni çok şükür sorun yokmuş .işlerini hallet rada bizede selam ver kuzum özleriz seni yaa
ooo anlatmaya kalksam roman olur..

cnm özelden fikrimi söyleyeceğimm sana

merhaba nasılsınız? cann arkadaşlarım...
tamam canım fikrini merak ediyorum mesaj atmamışsın ?
sgl canım bebiş şimdilik iyi bakalım 7 aylık olduk 29 haftaya girdik darısı size
birsoş sorun değil canım tahmin ettim işinin çıktığını
ben yerim hüseyin emreyi yaa allahım korusun
yarın ben dr gidiyorum dua edn bana kızlar kötü bişey cıkmasın(
allah yardımcın olsun inşallah hayırlı haberler alırsın
hayırlı geceler kızlar nasılsınız
canım nerelerdesin ya uğra arada sağlığın sıhhatin nasıl
evet ettim merak bukadar uğramamazlık yapmazdın neyse sorun yokmuş kolay gelsin işlerinde
cicişim çok geçmiş olsun kuzum ama şunu söyleyim bende söktürücüyle adet olunca öyle oluyorum hem çok yoğun oluyo kanamam hemde pıhtılı .ağrıda cabası .kendini sıcak tut canım
selam kızlar günaydın hayırlı sabahlar.cicişim geçmiş olsun canım ya sancılı adeti ben çok iyi biliyorum.allah yardımcın olsun.
selinam nasılsın kuzum

ah ah yanlızmı kaldın canım kıyamam
demek gezmelere gidiyorsun iyi oturmalar sana
buay müjde ver artık hepimizin ihtiyacı var

hepinize güzel birgün diliyorum inşallah müjdelerle ve mutluluklarla dolu olur
ben çok keyifliyim kızkardeşim gelicek 10 gün beraberiz allahın izniyle

[
dualarımız seninle inşallah her şey yolundadırrr[/QUOTE]

bugun dr. gittim anadolau saglık merkezine tüp bebeğe başlayacagız ama fiyat biraz fazla geldi bize suan karar veremedk

slm kızlar herkese güzel bi gündiliyorum
ebroşum oh keyfin yerinde kardeşin gelicek demek ne güzel :) benimde ablam 26 sında geliyo özlemişim bende :) bu arada cano msn gelsene azcık müsaitsen

hepinize güzel birgün diliyorum inşallah müjdelerle ve mutluluklarla dolu olur
ben çok keyifliyim kızkardeşim gelicek 10 gün beraberiz allahın izniyle

gözün aydın ablammm bende cok mutluyum hamileymişim meğer üstüne görmüşüm
doktor söledi bugun kalp atışlarını dai gördük cok şükürr

slm kızlar herkese güzel bi gündiliyorum
ebroşum oh keyfin yerinde kardeşin gelicek demek ne güzel :) benimde ablam 26 sında geliyo özlemişim bende :) bu arada cano msn gelsene azcık müsaitsen

hoşgeldin kanka nabersin ?
a demek geliyo memleketine sizinde gözünüzaydın cano

inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper bir haber ben demedimmi sana ay nasıl mutluyum canım gözünaydın
kızlar halayaaaaaaaaa

inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper bir haber ben demedimmi sana ay nasıl mutluyum canım gözünaydın
kızlar halayaaaaaaaaa

sorma ablam tam ameliyat olcak ken ve kocaman kistim varken sok oldum ama dulaı suyu içmiştim adet olunca hiç ümidim kalmamıstı meher kuşum gelmişş

pıt ptı kalbinin atısını bile görüdüm RABBİME cok şükür

gözün aydin cnmm.. daha önce yazdinmiydi görmediimmm ayyy canmm kankamm nekadar sevindiiimm.. allaahhii sagliklii 9 ay gecirsin sonrada saglikla kucagina almayi nasipp etsin cnmm ne kadar sevindimm anlatammaammm cnmm yaaa mutlluktann bi hoss oldumm haaa :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…