hadi güsel sonuclarla gelirsin inş cnmyarın ben dr gidiyorum dua edn bana kızlar kötü bişey cıkmasın(
ebroşum beni merak etmişsin,kuzu bazı işlerimden dolayı gelemedim,derincim de bizi rüyasında görmüş,hayrolsun inşallah.
kayra cım,sen iyi ol da,gerisi hiç önemli değil.
garipcim uzun zaman görüşemicek miyiz tatlım?üzüldüm gerçekten.
beni soran hatırtlayan herkeze selam.
peloşum sorun değil kuzum gönüller bir konuşuruz yine benimde çıkmam gerekiyordueboşum ya gecmişe bakarken yine kacırdım senineyse görüşmek üzre kendine iyi bak canım
anladım canım sağlık olsun ama bence bu durumu araştır mutlaka genetiklerine bakılsın derim aynı şeyleri bende yaşadım çok zor allah sabır versincanım oncekı 140 dı sımdı 104 ya da 110 du hatırlmıyommm düşüyo anlıyacağınnn....
saol bitanem bende iyiym şükür kardeşim geliyo yarın mutluyumh.b ablacım elh. sen nasılsın
üzülme canım hayırlısı neyse o olsun seni cok iyi anlıyorum
garibim yaa merak etmiştim seni çok şükür sorun yokmuş .işlerini hallet rada bizede selam ver kuzum özleriz seni yaaselamlarin en guzeli,dilegim anne olmak topiginin tum mudavimleri,ve arkadaslarim icin olsunhepiniz iyisiniz insallah?:26::26:hepinizi özledim,bir kac gundur giremedim netimizde problem vardi dolayisiyla haberde veremedim,merak eden ve gönlunden geciren tum arkadaslarima tesekkurler
canlarim,bu aralar cok aktif olamayacagim forumda,tadilat isleri bitmek uzere,sonrasinda temizlik beni bekliyor,arkasindanda tasinacagiz insallah..ilerleyen gunlerde netimizde kesilecek zaten,
bu arada dualarimiz yasaklanmis neden nicin anlamadimhayirlisi olsun ne diyim
ugurboncugum özle msj aldim,siz okundu yazabilirsiniz,ben en yakin firsatta okurum insallah
ebrarim,kardelen,kardelenbhr,kardelen49,egal,ece,kayra,pelin,duru,tosti,derda,elixsir,trakya,bap,lagmira,ve ismini sayamadigim tum arkadaslarim hepinizi öptummhepiniz allah'a emanet olun
tamam canım fikrini merak ediyorum mesaj atmamışsın ?ooo anlatmaya kalksam roman olur..
cnm özelden fikrimi söyleyeceğimm sana
merhaba nasılsınız? cann arkadaşlarım...
birsoş sorun değil canım tahmin ettim işinin çıktığınısgl canım bebiş şimdilik iyi bakalım 7 aylık olduk 29 haftaya girdik darısı size
allah yardımcın olsun inşallah hayırlı haberler alırsınyarın ben dr gidiyorum dua edn bana kızlar kötü bişey cıkmasın(
canım nerelerdesin ya uğra arada sağlığın sıhhatin nasılhayırlı geceler kızlar nasılsınız
evet ettim merak bukadar uğramamazlık yapmazdın neyse sorun yokmuş kolay gelsin işlerindeebroşum beni merak etmişsin,kuzu bazı işlerimden dolayı gelemedim,derincim de bizi rüyasında görmüş,hayrolsun inşallah.
kayra cım,sen iyi ol da,gerisi hiç önemli değil.
garipcim uzun zaman görüşemicek miyiz tatlım?üzüldüm gerçekten.
beni soran hatırtlayan herkeze selam.
cicişim çok geçmiş olsun kuzum ama şunu söyleyim bende söktürücüyle adet olunca öyle oluyorum hem çok yoğun oluyo kanamam hemde pıhtılı .ağrıda cabası .kendini sıcak tut canımumarım canım içini ferah tut
canım üzülme hayırlısı hepimiz için
kızlar ben çok şiddetli agrılı bi adet geçiriyorumm parça parça geliyoodün çok yogundum akşamda eve gidince hep yattımmm bukadarr yogun ve parça gelmesi bugün doktorumu arıycam nasıl bir yöntem uygulycaz onu söylicek
kızlar şimdilik çıkıyorum işler beni bekler hepinizii kocamnn öptümm
selinam nasılsın kuzumselam kızlar günaydın hayırlı sabahlar.cicişim geçmiş olsun canım ya sancılı adeti ben çok iyi biliyorum.allah yardımcın olsun.
:84::84::84::84::84::84:yaaaaa geliyom geliyommm kimseleriii bulamıyommm özledim sohbet etmeyiiiiii nerelere gidiyonuzzzzzzzzzz hepinizin kolundan tutup getirecemsonrada saatlerce sohbet edecem ohhhhh ne güzel olurrrrr herkezi öpüyorummmm yarını bekliyorum inşallah adet olmama tabi bebiş varsa yok sa hemen olurumda merakla beklemem beklemek daha çok can sıkıyo çünkiiiiiohhh akşam yemeğimi yaptım işimi bitirdim gezmeye gidiyorummm görüşürüzzzzzz çay kahve içççeeeeemde öyle gelem byyyyyyy :7
dualarımız seninle inşallah her şey yolundadırrr
bugun dr. gittim anadolau saglık merkezine tüp bebeğe başlayacagız ama fiyat biraz fazla geldi bize suan karar veremedk
hepinize güzel birgün diliyorum inşallah müjdelerle ve mutluluklarla dolu olur
ben çok keyifliyim kızkardeşim gelicek10 gün beraberiz allahın izniyle
slm kızlar herkese güzel bi gündiliyorum
ebroşum oh keyfin yerinde kardeşin gelicek demek ne güzel :) benimde ablam 26 sında geliyoözlemişim bende :) bu arada cano msn gelsene azcık müsaitsen
nasılsın canım moralin biraz düzeldi inşallah
gözün aydın ablammm bende cok mutluyum hamileymişimmeğer üstüne görmüşüm
doktor söledi bugun kalp atışlarını dai gördük cok şükürr
inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper bir haber ben demedimmi sana ay nasıl mutluyum canım gözünaydın
kızlar halayaaaaaaaaa
canım hayırlısı olsun sen nerdesin ne fiyat dediler ?
gözün aydın ablammm bende cok mutluyum hamileymişimmeğer üstüne görmüşüm
doktor söledi bugun kalp atışlarını dai gördük cok şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?