sorma ablam tam ameliyat olcak ken ve kocaman kistim varken sok oldum ama dulaı suyu içmiştim adet olunca hiç ümidim kalmamıstı meher kuşum gelmişş
pıt ptı kalbinin atısını bile görüdüm RABBİME cok şükür
gözün aydin cnmm.. daha önce yazdinmiydi görmediimmm ayyy canmm kankamm nekadar sevindiiimm.. allaahhii sagliklii 9 ay gecirsin sonrada saglikla kucagina almayi nasipp etsin cnmm ne kadar sevindimm anlatammaammm cnmm yaaa mutlluktann bi hoss oldumm haaa :2::2:
iyyim cnmm.. sogan kürü yaptim onu ictimm kafamda problemler varr istee .. sogan suyu kist icin iyyimi diyee .. sen nasilsinn..
işte size anlattıgım dualı suyun mucizesi ALLAH vesile etti cok mutluyum darısı bütün isteyenlere inş
iksirim yaa okadar sevindimki canım valla nediyeceğimi bilmiyorum gözünaydın alahım tamamına erdirsin sağlıkla darısıda bize valla ilaç gibi geldi hamileliğinsorma ablam tam ameliyat olcak ken ve kocaman kistim varken sok oldum ama dulaı suyu içmiştim adet olunca hiç ümidim kalmamıstı meher kuşum gelmişş
pıt ptı kalbinin atısını bile görüdüm RABBİME cok şükür
sagol canım henuz karar vermedk gebzedeyim ben gebzede asm varya oraya gittim 3600 dediler ilaçlar hariç ilaçlarda 1000 1500 bulyomuş çidere üye olursan indirim varmış fazla bir bilgim yok ama
işte size anlattıgım dualı suyun mucizesi ALLAH vesile etti cok mutluyum darısı bütün isteyenlere inş
egalcim hiç korkma bak bendede var kist pkoda varbebişte olmuş
sağol canım tam 9. haftadayım muskalarımda üzerimde inş sağlıklı bir gebelik olur darısı isteyen herkeze
evet bir ara yazmıstım buraya
evet bir ara yazmıstım buraya
allahım korusun canım
ay canım hamilemisin çok çok sevindim yaaa rabbim tamamına erdirsin inş saglıkla dünyaya gelsin darısıda diger arkadaşlarımıza olsun inşşşşşş
halaya geldim ebroşum
şöyle anlatam sizlere amasyadan bir arkadaşım bana dulaı su hazırlamıstı yazarken bile ağlıyorum
birde koruyucu muska suyu 7 gün içtim ve muskayıda üzerimde tasıdım
adet oldum o yüzden şüphelenmedim bugunde ameliyat için randevu alcaktım doktor söyleyince ve gösterince şok oldum ağladım
mucizem gelmiş mehersem doktor tam 9 haftalık dedi bende dedim neden midem bulanıyor diye kendi kendime şaşırıyordum ama hiç şüphelenmemiştim hesaba göre suyu son içişimde kalmışımdarısı başınıza kıslar
şimdi o arkadaşa bir hediye yollamak istiyorum ne alsam acaba cook duamı aldı o ayrıda erkek gömlek flnmı alsam:26:
ayyy canım yaa bende duygulandım inanki allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
vrya ilaç gibi geldi bizlere gözümüzaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?