Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

gözün aydın ablammm bende cok mutluyum hamileymişim meğer üstüne görmüşüm
doktor söledi bugun kalp atışlarını dai gördük cok şükürr

sağol canım doktor 9haftalık dedi

ay maşallah cnmm yaaaaa tutunmuş yawrumm:)))
ya canım suya edilen dua hangısıydı tam olarak nasıl yaptınız anlatırsan sewınırım ben gormemıstım yazdıgını hangı dua,kaç kez okunup uflenıyor ayrıntılı yazarsan ben de nasıplenmek ısterım cnnm :)

inan hangi dua ben bilmiyorum ali arkadaşım kendi yazdı yolladı bende suya koydum 7 gün ilişki öncesiçtim ama sorarım aliye hangi dua oldugunu

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 elixsir+ gul_tamer+ ugurboncugum+

selam hanımlar napıyosunuz

NİSAN AYI LİSTEMİZ

*****************************BAP980**************************3 NİSAN***************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN***************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN**************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN****************

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS***************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS***************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS***************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY**************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/**********************TRAKYA*********
*******************ELİXSİRR*******************/

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…