canım ozaman napıyosun hemen gidip yemek yapıyorsun bende çıkıyorum zaten sonra görüşürüz kolay gelsin :80:
tamam ama önce seni kocaman öpüp öyle gidiyorummmmm olar mı_? hadi grşrz tşk edrm ablacık sanada kolay gelsin
konuşaak boncukumm sende işe yararsa bizde deneriz demiştin hatırladımelıxsırım senın ıcın oynattım hatunları
ya bende ıstıyorum o sudan belkı bızede vesıle olur bıara konusalım
sağol canımmmnasılsınız guzel topıgımın guzel anne adayları
oncelıkle benımıyılıgımı dusunup verdıgm kararı saygıyla karsıladıgınız cok ama cok tesekkur edıyorum
yorumlarınız ıcın de ayrıca tesekkur edıyorum
gulum yenı kararlar almısın hayrlı olsun bıtanem
ablacım kardeısn gelıyormus cok svındım cok guzel bır on gun sızı beklıyor bıtanem tadını cıkarın ınsallah
kardelosum yaaaa sende gremıyprsun galıba tedavın devam edıyor galıba canım ınsallah sıfa bulursun balımmmmm bu arada msnde de yoktun bende merak etmıstım
bırsencım gelıryorum canım ara ara bu arada 30 a merdıven dayadınız hee kaldı on hafta hade bakalım ınsallah kucagına da alırsın canımcım
garıpcım demek sende gıremıyorsun bu aralar canım evın ısını hemencık bıtırısın de gırersın ınsallahhh gorusuruz yıne canım bu arada ozelıme msn yollarsan eklerım senı ordan da konusuruz canımcım
cıcım senınle konustuk zaten o pıhtılar falan normal canım
selınam canım verıdgın bılgı ıcın saol kuzum ben yarım da olsa basladım tablo oluşturmaya saol kuzmmm
pelınım ben elımden geldıgınce msn de oluyorum bebeıkım gunduz ama sen olmuyorsun bu arada ıkıncı seans bıtmıs ınsallah en kısa zamanda krtulursun bu dertten
trakyacım canım be belırsızlık oldugu ıcın yorum yapmak ıstemedım cunku ne desem bostu cok uzuldugunu anlayabılıyorum ama sende gormusun ya senden ck dahakotu durumda olanlar var allah yardımcın olsun canım
egalcım senın ıcın okuyoduk bu hafta bıttı canım dua yapamıcaz ama ben sana guzel dıleklerımı ıleteyım dedım ınsallah kıstlerınden kurtulursun kuzum bebısın de gelır hemencık
tostıcım senınkıde bıttı canım allah bıdaha aynı acıları yasatmasın saglıcakla kavusursun bebısıne bundan sorna ınsallah
boncugum kuzum senın bır seyehat olayı vardı gıtmıyormusun hala bu arada yazacagımı unuttum sana soledım gercı
elıksrıcım cok tebrık ederım canım senınle de konustuk zaten
ay kızlar ben ıkı sattır acık gozukuyom ama msnye daldım anca yazdım sımdıde cıkıyorum grusuruz alaha emanet olun
selinacım cok sağol tatlımanaamm çok sevindim kızzz.Allahım sağlıkla sıhhatle mutlulukla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşşş.tebrik ederimm
canım ya tablo oluşturmaya başlamışsın ama eğer çok stres olursa bırakıver.ben şimdi hem kafam dağılsın diye hemde rahatlamak için peygamber efendimiz için salavat-ı şerif okuyorum 10.000 tane okuycam.
iksircim senin için ve bebşin için
slm kızlarrrr trakya,lagrima,elixsir,alya_26,birsen29,
hepınız nasılsınız????
trakya üzülme cnm ALLAH hyrlı zamanda hayırlı yawrular nasip etsın ınşallah...
İYİYİM CNM BEN DE ALLAHA ŞÜKÜR.İYİ İŞTE DERKEN iyi değilsin gibi geldi????sorun yok değil mi cnm?
peloşum sorun değil kuzum gönüller bir konuşuruz yine benimde çıkmam gerekiyordu
anladım canım sağlık olsun ama bence bu durumu araştır mutlaka genetiklerine bakılsın derim aynı şeyleri bende yaşadım çok zor allah sabır versin
saol bitanem bende iyiym şükür kardeşim geliyo yarın mutluyum
garibim yaa merak etmiştim seni çok şükür sorun yokmuş .işlerini hallet rada bizede selam ver kuzum özleriz seni yaa
tamam canım fikrini merak ediyorum mesaj atmamışsın ?
birsoş sorun değil canım tahmin ettim işinin çıktığını
ben yerim hüseyin emreyi yaa allahım korusun
allah yardımcın olsun inşallah hayırlı haberler alırsın
canım nerelerdesin ya uğra arada sağlığın sıhhatin nasıl
evet ettim merak bukadar uğramamazlık yapmazdın neyse sorun yokmuş kolay gelsin işlerinde
cicişim çok geçmiş olsun kuzum ama şunu söyleyim bende söktürücüyle adet olunca öyle oluyorum hem çok yoğun oluyo kanamam hemde pıhtılı .ağrıda cabası .kendini sıcak tut canım
selinam nasılsın kuzum
ah ah yanlızmı kaldın canım kıyamam
demek gezmelere gidiyorsun iyi oturmalar sana
buay müjde ver artık hepimizin ihtiyacı var
amin canım inşallah müjdeler hepimizden inşallahhhhpeloşum sorun değil kuzum gönüller bir konuşuruz yine benimde çıkmam gerekiyordu
anladım canım sağlık olsun ama bence bu durumu araştır mutlaka genetiklerine bakılsın derim aynı şeyleri bende yaşadım çok zor allah sabır versin
saol bitanem bende iyiym şükür kardeşim geliyo yarın mutluyum
garibim yaa merak etmiştim seni çok şükür sorun yokmuş .işlerini hallet rada bizede selam ver kuzum özleriz seni yaa
tamam canım fikrini merak ediyorum mesaj atmamışsın ?
birsoş sorun değil canım tahmin ettim işinin çıktığını
ben yerim hüseyin emreyi yaa allahım korusun
allah yardımcın olsun inşallah hayırlı haberler alırsın
canım nerelerdesin ya uğra arada sağlığın sıhhatin nasıl
evet ettim merak bukadar uğramamazlık yapmazdın neyse sorun yokmuş kolay gelsin işlerinde
cicişim çok geçmiş olsun kuzum ama şunu söyleyim bende söktürücüyle adet olunca öyle oluyorum hem çok yoğun oluyo kanamam hemde pıhtılı .ağrıda cabası .kendini sıcak tut canım
selinam nasılsın kuzum
ah ah yanlızmı kaldın canım kıyamam
demek gezmelere gidiyorsun iyi oturmalar sana
buay müjde ver artık hepimizin ihtiyacı var
oh ne güzel çok güzel on gün sizi bekliyo huzur la mutlulukla inşalllhhepinize güzel birgün diliyorum inşallah müjdelerle ve mutluluklarla dolu olur
ben çok keyifliyim kızkardeşim gelicek10 gün beraberiz allahın izniyle
[
dualarımız seninle inşallah her şey yolundadırrr
gözün aydın ablammm bende cok mutluyum hamileymişimmeğer üstüne görmüşüm
doktor söledi bugun kalp atışlarını dai gördük cok şükürr
nasılsınız arkadaşlar?? keyifler yerindemi?
SELAMMM ÇOK ŞÜKÜR HAMİŞ HABERİ ALDIK DAHA MUTLUYUZZZ
# serapd
# ugurboncugum
# CİCİ35
# pelin67SELAMMM HERKEZEEEEEE
hayırlısıııı canımamin canım inşallah müjdeler hepimizden inşallahhhh
oh ne güzel çok güzel on gün sizi bekliyo huzur la mutlulukla inşalllh
bugun dr. gittim anadolau saglık merkezine tüp bebeğe başlayacagız ama fiyat biraz fazla geldi bize suan karar veremedk
kim hamile??? Geçmişe gidemiyorum sayfa atıyor beni..
Ahanda dünürüm gördüm seni çok sevindim canım ya yemene içmene dikkat et bak bi tosuncuk bekliyom senden
aaaaaaaaaaaa elixsir hamileymişşşşşş
çoooook sevindim canımcım ay cokta duygulandım rabbim sorunsuz bir 9 ay geçirmeni ve mutlu sonla sonlanmasını nasip etsin inş. darısı tüm isteyenlerin başına olsunnnsenin ilk hamilelik miydi
elixsirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah canım
saol ablam dayanamadm geldım yıne sular kesıldı kocıs dısarı cıktı galıba kazı falan olcak cunku sadece ıkı evınkısı kesık borularda bır sorun var galıba yandık yanı neysekı evın dısında yapılacak ne olacaksa canım benım kardesıne benden selamlar gece grusuruz umarım kardelelos hanım unutmamıstır randevumuzukuzummm saol evet kardeşim gelicek nasipse çok keyifliyim bide iksirimin haberi bomba etkisi yaratytı bende darısı bizlere inşallah
buarada yine kimseyi es geçmemişsin kutluyorum seni güzelim
evet kuzum ben geldım bende senı sevıyorum botanem aminnn guzel dıleklerın ıcın allah gonlune ferahlık versın ınsallahayyy canımın içi senmi geldinn ewet yeni ve güzel kararlar aldım içim huzurlu mutluyum walla rabbim hep böyle daim etsin....şeytanı ve onun hilelerini,vesveselerini üzerimizden uzak eylesin....seni sewiyorum canım arkadaşım
canım sımdılık bır streesım yok nete gırmedıgım surece yanı kafam rahat gun ıcınde pek bı sıkıntım yok bıde deneyeyım dedım sadece merak yanı benımkısı bu arada yumurtlamaya kadar sureklı atesın artmasımı gerekıyor yoksa dusebılırmı mantıgını anlamadım neye gore bı cızelge olusturuyor acaba buay benımkını soleyemeyecek ya bunu da ogreneyım eksık kalmasınanaamm çok sevindim kızzz.Allahım sağlıkla sıhhatle mutlulukla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşşş.tebrik ederimm
canım ya tablo oluşturmaya başlamışsın ama eğer çok stres olursa bırakıver.ben şimdi hem kafam dağılsın diye hemde rahatlamak için peygamber efendimiz için salavat-ı şerif okuyorum 10.000 tane okuycam.
ınsallah canım ama ben o kıstlerle hamıle kaldım korkulacak bır durumun yok yanı ınsallah bıseycık olmaz
hepinizden allah razi olsun tstlim.. aminnn canmm inss kistlerden kurtulurumm .. sen nasilsin.
ebossum hadi gözün aydinn cnm bacin geliomuss
canım tekrardan allah analı babalı buyutsun kucagına almayı da nasıp etsın artık bızım ıcın daha cok dua et olmazmıkonuşaak boncukumm sende işe yararsa bizde deneriz demiştin hatırladımbu arada göbek atanlar cok sevimli sağol boncukum
sağol canımmm
selinacım cok sağol tatlımamin
sağolasın ablamm süpersinnn cok güselll
ayy ciddenmi???????? çok sevindim...
canım çok sevindim.. sende pkoluydun değil mi? Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin tatlım.. darısı isteyenlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?