Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

elıxsırım senın ıcın oynattım hatunları
ya bende ıstıyorum o sudan belkı bızede vesıle olur bıara konusalım
konuşaak boncukumm sende işe yararsa bizde deneriz demiştin hatırladım bu arada göbek atanlar cok sevimli sağol boncukum
sağol canımmm
selinacım cok sağol tatlımamin

iksircim senin için ve bebşin için

sağolasın ablamm süpersinnn cok güselll

iyiyizz cnm sen nasıslın?? siteye giriş yapamadımm bakım aşamasındadır die kusurabakma ancayazdım..
slm kızlarrrr trakya,lagrima,elixsir,alya_26,birsen29,
hepınız nasılsınız????
trakya üzülme cnm ALLAH hyrlı zamanda hayırlı yawrular nasip etsın ınşallah...

pek iyi deiğilim anneaannemi kaybettik 2 hafta oluyor annem toparlanamadı hala o sebeple ..
İYİYİM CNM BEN DE ALLAHA ŞÜKÜR.İYİ İŞTE DERKEN iyi değilsin gibi geldi????sorun yok değil mi cnm?

cnm siteye giremedim bakım var falan dedi ondan yazamadım şimdi hemen yazıyorum...

amin canım inşallah müjdeler hepimizden inşallahhhh
hepinize güzel birgün diliyorum inşallah müjdelerle ve mutluluklarla dolu olur
ben çok keyifliyim kızkardeşim gelicek 10 gün beraberiz allahın izniyle
oh ne güzel çok güzel on gün sizi bekliyo huzur la mutlulukla inşalllh
[
dualarımız seninle inşallah her şey yolundadırrr

bugun dr. gittim anadolau saglık merkezine tüp bebeğe başlayacagız ama fiyat biraz fazla geldi bize suan karar veremedk[/QUOTE]
hayırlısıııı canım
gözün aydın ablammm bende cok mutluyum hamileymişim meğer üstüne görmüşüm
doktor söledi bugun kalp atışlarını dai gördük cok şükürr

:em
ir_bebek:ALLAHHHHHHHHHHH DAMAAAAAAAAAAAT GELİİİİİİYYYYOOOOOOOOO DÜNÜÜÜRRRRRRRR BENİM KIZ KARTAAAAAAAAA KAÇMADANNNNNNNN

YIRTTIIIIKKKKKKK

RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN VALLAHİ OKUYUNCA O KADAR ÇOK SEVİNDİM Kİ ANLATAMAM KENDİMDE BU KADAR MUTLU OLURDUM ANCAK YEMİN EDERİMMM ALLAHIM SENİ VE BEBİŞİNİ HER TÜRLÜ KÖTÜLÜK VE KÖTÜ GÖZLERDEN SAKLASINNNN AYY YYYAAAA KELİMELER YETMİYO HEP MUTLU OLDUM DİYE YAZASIM VAR BANA BAK DÜNÜR İİİ BAKK BEBİŞEEEE TABİ KENDİNEDE İNŞALLAH HAYIRLA KUCAĞINA DA ALISSINDA HEDİYENİ GÖNDERİRİZ BEBİŞİNE YAAAAA ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUOLDUMMMMMMMMMMMMMM

Ahanda dünürüm gördüm seni çok sevindim canım ya yemene içmene dikkat et bak bi tosuncuk bekliyom senden

hayırlısıııı canım

:em
ir_bebek:ALLAHHHHHHHHHHH DAMAAAAAAAAAAAT GELİİİİİİYYYYOOOOOOOOO DÜNÜÜÜRRRRRRRR BENİM KIZ KARTAAAAAAAAA KAÇMADANNNNNNNN

YIRTTIIIIKKKKKKK

RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN VALLAHİ OKUYUNCA O KADAR ÇOK SEVİNDİM Kİ ANLATAMAM KENDİMDE BU KADAR MUTLU OLURDUM ANCAK YEMİN EDERİMMM ALLAHIM SENİ VE BEBİŞİNİ HER TÜRLÜ KÖTÜLÜK VE KÖTÜ GÖZLERDEN SAKLASINNNN AYY YYYAAAA KELİMELER YETMİYO HEP MUTLU OLDUM DİYE YAZASIM VAR BANA BAK DÜNÜR İİİ BAKK BEBİŞEEEE TABİ KENDİNEDE İNŞALLAH HAYIRLA KUCAĞINA DA ALISSINDA HEDİYENİ GÖNDERİRİZ BEBİŞİNE YAAAAA ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUOLDUMMMMMMMMMMMMMM[/QUOTE]
sağol dünürüüümm geldi kuşum

aaaaaaaaaaaa elixsir hamileymişşşşşş
çoooook sevindim canımcım ay cokta duygulandım rabbim sorunsuz bir 9 ay geçirmeni ve mutlu sonla sonlanmasını nasip etsin inş. darısı tüm isteyenlerin başına olsunnnsenin ilk hamilelik miydi

yok cnm diğeleri erkenden düşmüştü

sağolasın

kuzummm saol evet kardeşim gelicek nasipse çok keyifliyim bide iksirimin haberi bomba etkisi yaratytı bende darısı bizlere inşallah
buarada yine kimseyi es geçmemişsin kutluyorum seni güzelim
saol ablam dayanamadm geldım yıne sular kesıldı kocıs dısarı cıktı galıba kazı falan olcak cunku sadece ıkı evınkısı kesık borularda bır sorun var galıba yandık yanı neysekı evın dısında yapılacak ne olacaksa canım benım kardesıne benden selamlar gece grusuruz umarım kardelelos hanım unutmamıstır randevumuzu
evet kuzum ben geldım bende senı sevıyorum botanem aminnn guzel dıleklerın ıcın allah gonlune ferahlık versın ınsallah
canım sımdılık bır streesım yok nete gırmedıgım surece yanı kafam rahat gun ıcınde pek bı sıkıntım yok bıde deneyeyım dedım sadece merak yanı benımkısı bu arada yumurtlamaya kadar sureklı atesın artmasımı gerekıyor yoksa dusebılırmı mantıgını anlamadım neye gore bı cızelge olusturuyor acaba buay benımkını soleyemeyecek ya bunu da ogreneyım eksık kalmasın bana bı acıklayabılırmısın soz sana kardelosla bızzat konuscm sana bı maas ıkramıye versın

hepinizden allah razi olsun tstlim.. aminnn canmm inss kistlerden kurtulurumm .. sen nasilsin.

ebossum hadi gözün aydinn cnm bacin geliomuss
ınsallah canım ama ben o kıstlerle hamıle kaldım korkulacak bır durumun yok yanı ınsallah bıseycık olmaz
canım tekrardan allah analı babalı buyutsun kucagına almayı da nasıp etsın artık bızım ıcın daha cok dua et olmazmı

ayy ciddenmi???????? çok sevindim...

canım çok sevindim.. sende pkoluydun değil mi? Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin tatlım.. darısı isteyenlerin başına inşallah

evet pko kist kocaman ne arasan vardı bende cok şükür bir dualı su vesile oldugunu düşünüyorum geçmişede yazdım oalanları hayırlısı ALLAH tan RABBİM TEZ ZAMNDA İSTEYEN HERKEZE VERSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…