canım gözün aydın ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞşöyle anlatam sizlere amasyadan bir arkadaşım bana dulaı su hazırlamıstı yazarken bile ağlıyorum
birde koruyucu muska suyu 7 gün içtim ve muskayıda üzerimde tasıdım
adet oldum o yüzden şüphelenmedim bugunde ameliyat için randevu alcaktım doktor söyleyince ve gösterince şok oldum ağladım
mucizem gelmiş mehersem doktor tam 9 haftalık dedi bende dedim neden midem bulanıyor diye kendi kendime şaşırıyordum ama hiç şüphelenmemiştim hesaba göre suyu son içişimde kalmışımdarısı başınıza kıslar
kız kardeloş nasıl oldun özlettin kendini canımebroşum beni merak etmişsin,kuzu bazı işlerimden dolayı gelemedim,derincim de bizi rüyasında görmüş,hayrolsun inşallah.
kayra cım,sen iyi ol da,gerisi hiç önemli değil.
garipcim uzun zaman görüşemicek miyiz tatlım?üzüldüm gerçekten.
beni soran hatırtlayan herkeze selam.
geçmiş olsun canım adetin öyle geçiyosa kendini sıcak tutumarım canım içini ferah tut
canım üzülme hayırlısı hepimiz için
kızlar ben çok şiddetli agrılı bi adet geçiriyorumm parça parça geliyoodün çok yogundum akşamda eve gidince hep yattımmm bukadarr yogun ve parça gelmesi bugün doktorumu arıycam nasıl bir yöntem uygulycaz onu söylicek
kızlar şimdilik çıkıyorum işler beni bekler hepinizii kocamnn öptümm
selinacım sen nasılsın canım konuşmayalı inşallah yakında güzel haberler verirsinselam kızlar günaydın hayırlı sabahlar.cicişim geçmiş olsun canım ya sancılı adeti ben çok iyi biliyorum.allah yardımcın olsun.
tostim demek başlıyosun çalışmalara hayırlısı olsun canımcanım seni cok iyi anlıyorum sakın üzme kendini derdi veren rabbim dermanınıda veriyor sabrınıda veriyor hayırlısı buymuş demek ki benim dr düşüğe üzüleceğinize sevinin demişti bana çünkü sağlıklı bebek düşmez demişti bu allahın bir lutfu belkide bizlere ama annelik duygusu işte insanın mantığını durduruyor tamamen duygular devreye giriyor üzülme canım hayırlısı olsun
samyeli nasıl gidiyo bebiş nasıl kontroller nasıl ne zaman gidiyosun drmrb kızlar nasılsınız,
trakyacım ne diyeceğimi bilemiyorum, tosti çok haklı sağlıklı olmayanı vücut atarmış.
canım rabbim dualarımızı kabul etsin, rabbim hepimize sağlıklı analı babalı evlatlar nasip etsin.
ooo sünnger sende alıştın topiğin gezekçilerine sende geziyon demek:84::84::84::84::84::84:yaaaaa geliyom geliyommm kimseleriii bulamıyommm özledim sohbet etmeyiiiiii nerelere gidiyonuzzzzzzzzzz hepinizin kolundan tutup getirecemsonrada saatlerce sohbet edecem ohhhhh ne güzel olurrrrr herkezi öpüyorummmm yarını bekliyorum inşallah adet olmama tabi bebiş varsa yok sa hemen olurumda merakla beklemem beklemek daha çok can sıkıyo çünkiiiiiohhh akşam yemeğimi yaptım işimi bitirdim gezmeye gidiyorummm görüşürüzzzzzz çay kahve içççeeeeemde öyle gelem byyyyyyy
hepinize güzel birgün diliyorum inşallah müjdelerle ve mutluluklarla dolu olur
ben çok keyifliyim kızkardeşim gelicek10 gün beraberiz allahın izniyle
elixsircim hayırlısıyla sağlıklıca doğurmak nasip etsin canımgözün aydın ablammm bende cok mutluyum hamileymişimmeğer üstüne görmüşüm
doktor söledi bugun kalp atışlarını dai gördük cok şükürr
slm canım nasılsın sen neler yapıyosun çalışmalara ek olarakslm kızlarrrrrrrr
canım biz biliyoduk zaten bizi bırakmayacağını neyse iyiisin ya sevindim orda evler nasıl burdaki gibi tek katlı evler varmınasılsınız guzel topıgımın guzel anne adayları
oncelıkle benımıyılıgımı dusunup verdıgm kararı saygıyla karsıladıgınız cok ama cok tesekkur edıyorum
yorumlarınız ıcın de ayrıca tesekkur edıyorum
gulum yenı kararlar almısın hayrlı olsun bıtanem
ablacım kardeısn gelıyormus cok svındım cok guzel bır on gun sızı beklıyor bıtanem tadını cıkarın ınsallah
kardelosum yaaaa sende gremıyprsun galıba tedavın devam edıyor galıba canım ınsallah sıfa bulursun balımmmmm bu arada msnde de yoktun bende merak etmıstım
bırsencım gelıryorum canım ara ara bu arada 30 a merdıven dayadınız hee kaldı on hafta hade bakalım ınsallah kucagına da alırsın canımcım
garıpcım demek sende gıremıyorsun bu aralar canım evın ısını hemencık bıtırısın de gırersın ınsallahhh gorusuruz yıne canım bu arada ozelıme msn yollarsan eklerım senı ordan da konusuruz canımcım
cıcım senınle konustuk zaten o pıhtılar falan normal canım
selınam canım verıdgın bılgı ıcın saol kuzum ben yarım da olsa basladım tablo oluşturmaya saol kuzmmm
pelınım ben elımden geldıgınce msn de oluyorum bebeıkım gunduz ama sen olmuyorsun bu arada ıkıncı seans bıtmıs ınsallah en kısa zamanda krtulursun bu dertten
trakyacım canım be belırsızlık oldugu ıcın yorum yapmak ıstemedım cunku ne desem bostu cok uzuldugunu anlayabılıyorum ama sende gormusun ya senden ck dahakotu durumda olanlar var allah yardımcın olsun canım
egalcım senın ıcın okuyoduk bu hafta bıttı canım dua yapamıcaz ama ben sana guzel dıleklerımı ıleteyım dedım ınsallah kıstlerınden kurtulursun kuzum bebısın de gelır hemencık
tostıcım senınkıde bıttı canım allah bıdaha aynı acıları yasatmasın saglıcakla kavusursun bebısıne bundan sorna ınsallah
boncugum kuzum senın bır seyehat olayı vardı gıtmıyormusun hala bu arada yazacagımı unuttum sana soledım gercı
elıksrıcım cok tebrık ederım canım senınle de konustuk zaten
ay kızlar ben ıkı sattır acık gozukuyom ama msnye daldım anca yazdım sımdıde cıkıyorum grusuruz alaha emanet olun
canım gözün aydın ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞ
bu arada duaları bizlerede söylesende bizde okusak ben böle seylere gönülden inanıyorum bizlerede wesil olursun inş .....
hayırlısı olsun canım ya geç olsunda güç olmasın canımbanucum başınız sağolsun
Elixir hayırlı olsun gebeliğin canım.İnşallah bu sefer kucağına alacaksın sağlıkla darısıda bize.Hamişlerimiz çooğalıyo yaşasınnnn
Garipcim kolay gelsin sanada canım
Kayram çalışmaların hayırlı neticeler versin inşallah canım
Kardelen5233 sende görünmemişsin hayırdır canım
Trakyacım hakkında hayırlısı.Bencede araştırmaya başla en azından bu aşamada yaptırabilceklerini yaptır.
Güneycanan sanada kolay gelsin canım özledik senide
Birsencim sen nasılsın emre nasıl?Benim ümitler Mayısa kaldı adet oldum hafta sonu..
Ebrarcım gözünaydın kardeşin geliyomuş yine
Yazamadığım arkadaşlar kusura bakmayın hepinizi öpüyorum
Kızlar kayınvalidem bizde pek giremiyorum nete fırsat buldukça bakıyorum
Bu arada benım bebişş düşüyomuşşş...hayırlsııı....cumartesı kontroller başlıyacak bakalımmm
selamlarin en guzeli,dilegim anne olmak topiginin tum mudavimleri,ve arkadaslarim icin olsun:hepiniz iyisiniz insallah?:26::26:hepinizi özledim,bir kac gundur giremedim netimizde problem vardi dolayisiyla haberde veremedim,merak eden ve gönlunden geciren tum arkadaslarima tesekkurler:COLOR]
canlarim,bu aralar cok aktif olamayacagim forumda,tadilat isleri bitmek uzere,sonrasinda temizlik beni bekliyor,arkasindanda tasinacagiz insallah..ilerleyen gunlerde netimizde kesilecek zaten,
bu arada dualarimiz yasaklanmis neden nicin anlamadimhayirlisi olsun ne diyim
ugurboncugum özle msj aldim,siz okundu yazabilirsiniz,ben en yakin firsatta okurum insallah
ebrarim,kardelen,kardelenbhr,kardelen49,egal,ece,kayra,pelin,duru,tosti,derda,elixsir,trakya,bap,lagmira,ve ismini sayamadigim tum arkadaslarim hepinizi öptummhepiniz allah'a emanet olun
bitanem inan bende sizleri özledim geliyorum ama karşılaşamıyoruz bi türlü kendine iyi bak boncugum cok öpüyorum seni...bırsenım tatlı hamıs gecmıstemısın öptüm senı tatlım
pelınım ugramıssın özledık senı daha sık gel olurmu
aleynamda yok nerde acaba
kızlar ben kactım gece gelırım kendınıze ıyı bakın
iyiyim canım sagol sen nasılsın hüseyin emramiz nasıl maşallah ya baya büymüş...derincim ebrarım canım kızımı yatırdım ufak işlerim vardı onları yapmaya gidince pc açık kaldı geri geldiğimde gitmiştiniz konuşamadık neyse kendinize iyi bakın
nasılsın derdam bebişte iyiymiş sevindim dr iğneleri neye dayanarak azaltacak merak ettim sende pıhtılaşma testleri yaptırdınmı ben arada yaptırıyom ama iğne hariç coraspirinde kullanıyorum senin iğnen kaçlıktı
selam canım nasılsın işim vardı kapatmadan kalktım öylece kaldı
kız derinim aşkolsun kaçmadım işim vardı gelene kadar gitmişsiniz adet söktürücü içip rahatlasan iyi olur bence öyle kötü oluıyo
kayracım sen dayanamazsın bizi bırakmazsın buraya gelmeyince fikir atılmıyo haberin olsun
geçmiş olsun canım çabuk iyileş gel bizi bekletme
canım inşallah iyi geçer dikişin bu defa bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın
egelcim kafana takma o kistler çoğumuzda vardı içini ferah tut çabuk geçer
geçmiş olsun canım hayırlısı buymuş demek sağlıksız olunca öyle oluyo canını sıkma inşallah kürtaj olmana gerek kalmaz kendiliğinden düşer
gecmiş olsun canım...umarım canım içini ferah tut
canım üzülme hayırlısı hepimiz için
kızlar ben çok şiddetli agrılı bi adet geçiriyorumm parça parça geliyoodün çok yogundum akşamda eve gidince hep yattımmm bukadarr yogun ve parça gelmesi bugün doktorumu arıycam nasıl bir yöntem uygulycaz onu söylicek
kızlar şimdilik çıkıyorum işler beni bekler hepinizii kocamnn öptümm
::yaaaaa geliyom geliyommm kimseleriii bulamıyommm özledim sohbet etmeyiiiiii nerelere gidiyonuzzzzzzzzzz hepinizin kolundan tutup getirecem ::sonrada saatlerce sohbet edecem ohhhhhne güzel olurrrrr herkezi öpüyorummmm yarını bekliyorum inşallah adet olmama tabi bebiş varsa yok sa hemen olurumda merakla beklemem beklemek daha çok can sıkıyo çünkiiiiiohhh akşam yemeğimi yaptım işimi bitirdim gezmeye gidiyorummm görüşürüzzzzzz:çay kahve içççeeeeemde:öyle gelem byyyyyyy :::QUOTE]
canım inş adet olmassın hayırlısı gelir bebişin annesinin göbişine...
evet eboşum gönüller bir olsun yeter bu arada kardeşin geliyomuş cok sevindim gözünaydın seni mutlu görmek benide mutlu ediyo kendine iyi bak canım öpüyorum kocaman...peloşum sorun değil kuzum gönüller bir konuşuruz yine benimde çıkmam gerekiyordu
anladım canım sağlık olsun ama bence bu durumu araştır mutlaka genetiklerine bakılsın derim aynı şeyleri bende yaşadım çok zor allah sabır versin
saol bitanem bende iyiym şükür kardeşim geliyo yarın mutluyum
garibim yaa merak etmiştim seni çok şükür sorun yokmuş .işlerini hallet rada bizede selam ver kuzum özleriz seni yaa
tamam canım fikrini merak ediyorum mesaj atmamışsın ?
birsoş sorun değil canım tahmin ettim işinin çıktığını
ben yerim hüseyin emreyi yaa allahım korusun
allah yardımcın olsun inşallah hayırlı haberler alırsın
canım nerelerdesin ya uğra arada sağlığın sıhhatin nasıl
evet ettim merak bukadar uğramamazlık yapmazdın neyse sorun yokmuş kolay gelsin işlerinde
cicişim çok geçmiş olsun kuzum ama şunu söyleyim bende söktürücüyle adet olunca öyle oluyorum hem çok yoğun oluyo kanamam hemde pıhtılı .ağrıda cabası .kendini sıcak tut canım
selinam nasılsın kuzum
ah ah yanlızmı kaldın canım kıyamam
demek gezmelere gidiyorsun iyi oturmalar sana
buay müjde ver artık hepimizin ihtiyacı var
canımmmmmmm gözünaydın cok sevindim inanki rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı naip etsingözün aydın ablammm bende cok mutluyum hamileymişimmeğer üstüne görmüşüm
doktor söledi bugun kalp atışlarını dai gördük cok şükürr
cok sagol kayram ya inan bende kurtulmak istiyorum ama napalım her şey bebiş icin...ben öglenleri fazla giremeyorum canım ama bundan sonra seni görmek icin girmeye calışcam özledim seni kendine iyi bak öpüyorum...nasılsınız guzel topıgımın guzel anne adayları
oncelıkle benımıyılıgımı dusunup verdıgm kararı saygıyla karsıladıgınız cok ama cok tesekkur edıyorum
yorumlarınız ıcın de ayrıca tesekkur edıyorum
gulum yenı kararlar almısın hayrlı olsun bıtanem
ablacım kardeısn gelıyormus cok svındım cok guzel bır on gun sızı beklıyor bıtanem tadını cıkarın ınsallah
kardelosum yaaaa sende gremıyprsun galıba tedavın devam edıyor galıba canım ınsallah sıfa bulursun balımmmmm bu arada msnde de yoktun bende merak etmıstım
bırsencım gelıryorum canım ara ara bu arada 30 a merdıven dayadınız hee kaldı on hafta hade bakalım ınsallah kucagına da alırsın canımcım
garıpcım demek sende gıremıyorsun bu aralar canım evın ısını hemencık bıtırısın de gırersın ınsallahhh gorusuruz yıne canım bu arada ozelıme msn yollarsan eklerım senı ordan da konusuruz canımcım
cıcım senınle konustuk zaten o pıhtılar falan normal canım
selınam canım verıdgın bılgı ıcın saol kuzum ben yarım da olsa basladım tablo oluşturmaya saol kuzmmm
pelınım ben elımden geldıgınce msn de oluyorum bebeıkım gunduz ama sen olmuyorsun bu arada ıkıncı seans bıtmıs ınsallah en kısa zamanda krtulursun bu dertten
trakyacım canım be belırsızlık oldugu ıcın yorum yapmak ıstemedım cunku ne desem bostu cok uzuldugunu anlayabılıyorum ama sende gormusun ya senden ck dahakotu durumda olanlar var allah yardımcın olsun canım
egalcım senın ıcın okuyoduk bu hafta bıttı canım dua yapamıcaz ama ben sana guzel dıleklerımı ıleteyım dedım ınsallah kıstlerınden kurtulursun kuzum bebısın de gelır hemencık
tostıcım senınkıde bıttı canım allah bıdaha aynı acıları yasatmasın saglıcakla kavusursun bebısıne bundan sorna ınsallah
boncugum kuzum senın bır seyehat olayı vardı gıtmıyormusun hala bu arada yazacagımı unuttum sana soledım gercı
elıksrıcım cok tebrık ederım canım senınle de konustuk zaten
ay kızlar ben ıkı sattır acık gozukuyom ama msnye daldım anca yazdım sımdıde cıkıyorum grusuruz alaha emanet olun
canım başınız sagolsun rabbim mekanını cennet eylesin...Kızlar aslında hiçbişeyi kafaya takmaya değmez dün gece kuzenim gencecik 35 yaşında vefat etti hemde hasta değildi onun için herşeyi oluruna bırakalım yarının ne olduğunu bilmiyoruz ama herşeyi kafaya takıyoruz.
kardelencim adet olmuşsun hayırlısı olsun inş bidaki aya bebişin gelir...banucum başınız sağolsun
Elixir hayırlı olsun gebeliğin canım.İnşallah bu sefer kucağına alacaksın sağlıkla darısıda bize.Hamişlerimiz çooğalıyo yaşasınnnn
Trakyacım hakkında hayırlısı.Bencede araştırmaya başla en azından bu aşamada yaptırabilceklerini yaptır.
Birsencim sen nasılsın emre nasıl?Benim ümitler Mayısa kaldı adet oldum hafta sonu..
hayırlısı olsun canım ya geç olsunda güç olmasın canım
# elixsir+
# pelin67
# trakya
# kardelen49 kızlar nörüyonuz
canım gecmişteydim anca cıkabildim nasılsın...
Kızlar aslında hiçbişeyi kafaya takmaya değmez dün gece kuzenim gencecik 35 yaşında vefat etti hemde hasta değildi onun için herşeyi oluruna bırakalım yarının ne olduğunu bilmiyoruz ama herşeyi kafaya takıyoruz.
Kızlar aslında hiçbişeyi kafaya takmaya değmez dün gece kuzenim gencecik 35 yaşında vefat etti hemde hasta değildi onun için herşeyi oluruna bırakalım yarının ne olduğunu bilmiyoruz ama herşeyi kafaya takıyoruz.
,alya_26,swcnprlk,jensu,trakya,selam kızlar nasılsınız...
nedemek canım zevklekonuşaak boncukumm sende işe yararsa bizde deneriz demiştin hatırladımbu arada göbek atanlar cok sevimli sağol boncukum
sağol canımmm
selinacım cok sağol tatlımamin
sağolasın ablamm süpersinnn cok güselll
aldım mesajını tatlım saoliyiyizz cnm sen nasıslın?? siteye giriş yapamadımm bakım aşamasındadır die kusurabakma ancayazdım..
pek iyi deiğilim anneaannemi kaybettik 2 hafta oluyor annem toparlanamadı hala o sebeple ..
cnm siteye giremedim bakım var falan dedi ondan yazamadım şimdi hemen yazıyorum...
bana damat gibi gelmiyo kız olcak sankimamin canım inşallah müjdeler hepimizden inşallahhhh
oh ne güzel çok güzel on gün sizi bekliyo huzur la mutlulukla inşalllh
bugun dr. gittim anadolau saglık merkezine tüp bebeğe başlayacagız ama fiyat biraz fazla geldi bize suan karar veremedk
hayırlısıııı canım
:em
ir_bebek:ALLAHHHHHHHHHHH DAMAAAAAAAAAAAT GELİİİİİİYYYYOOOOOOOOO DÜNÜÜÜRRRRRRRR BENİM KIZ KARTAAAAAAAAA KAÇMADANNNNNNNN
YIRTTIIIIKKKKKKK
RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN VALLAHİ OKUYUNCA O KADAR ÇOK SEVİNDİM Kİ ANLATAMAM KENDİMDE BU KADAR MUTLU OLURDUM ANCAK YEMİN EDERİMMM ALLAHIM SENİ VE BEBİŞİNİ HER TÜRLÜ KÖTÜLÜK VE KÖTÜ GÖZLERDEN SAKLASINNNN AYY YYYAAAA KELİMELER YETMİYO HEP MUTLU OLDUM DİYE YAZASIM VAR BANA BAK DÜNÜR İİİ BAKK BEBİŞEEEE TABİ KENDİNEDE İNŞALLAH HAYIRLA KUCAĞINA DA ALISSINDA HEDİYENİ GÖNDERİRİZ BEBİŞİNE YAAAAA ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUOLDUMMMMMMMMMMMMMM
geldi tatlım fikirlerin için çok saol bişeyler yapıcaz inşallahebrarcım gönderdim geldimi?
aaa nolcak yaa susuz naapcan kuzum tüh çok kötü olmuş inanki ya allah kolaylık versin inşallah evin içinden değildir ya kırılıp dökülmesinde .selamını ileticem kardeşciğime çok saol balımsaol ablam dayanamadm geldım yıne sular kesıldı kocıs dısarı cıktı galıba kazı falan olcak cunku sadece ıkı evınkısı kesık borularda bır sorun var galıba yandık yanı neysekı evın dısında yapılacak ne olacaksa canım benım kardesıne benden selamlar gece grusuruz umarım kardelelos hanım unutmamıstır randevumuzu
evet kuzum ben geldım bende senı sevıyorum botanem aminnn guzel dıleklerın ıcın allah gonlune ferahlık versın ınsallah
canım sımdılık bır streesım yok nete gırmedıgım surece yanı kafam rahat gun ıcınde pek bı sıkıntım yok bıde deneyeyım dedım sadece merak yanı benımkısı bu arada yumurtlamaya kadar sureklı atesın artmasımı gerekıyor yoksa dusebılırmı mantıgını anlamadım neye gore bı cızelge olusturuyor acaba buay benımkını soleyemeyecek ya bunu da ogreneyım eksık kalmasınbana bı acıklayabılırmısın soz sana kardelosla bızzat konuscm sana bı maas ıkramıye versın
ınsallah canım ama ben o kıstlerle hamıle kaldım korkulacak bır durumun yok yanı ınsallah bıseycık olmaz
canım tekrardan allah analı babalı buyutsun kucagına almayı da nasıp etsın artık bızım ıcın daha cok dua et olmazmı
banum saol tatlışım nasipse yarın geliyo .sen nasılsın?Kızlar kardelenbhr haber varmı onuda çok merak ediyorum.
Yarın bende çapaya gidicem hormon tahlilleri için inşallah güzel çıkar sonuçlar.
Ebrarcım kardeşin gelmiş gözün aydın canım bolbol hasret giderin öpüyorum seni canım.
çok acı allahım sabır versin başınızsaolsun canım rabbim yerini mekanını cennet etsinKızlar aslında hiçbişeyi kafaya takmaya değmez dün gece kuzenim gencecik 35 yaşında vefat etti hemde hasta değildi onun için herşeyi oluruna bırakalım yarının ne olduğunu bilmiyoruz ama herşeyi kafaya takıyoruz.
kardelenim saol balım özledim senibanucum başınız sağolsun
canım benim kolay gelsin cok yorma kendini işlerin cabuk biterde hayırlısıyla cabuk aramıza dönersin cok öpüyorum seni allaha emanet ol...
bitanem inan bende sizleri özledim geliyorum ama karşılaşamıyoruz bi türlü kendine iyi bak boncugum cok öpüyorum seni...
iyiyim canım sagol sen nasılsın hüseyin emramiz nasıl maşallah ya baya büymüş...
gecmiş olsun canım...
::yaaaaa geliyom geliyommm kimseleriii bulamıyommm özledim sohbet etmeyiiiiii nerelere gidiyonuzzzzzzzzzz hepinizin kolundan tutup getirecem ::sonrada saatlerce sohbet edecem ohhhhhne güzel olurrrrr herkezi öpüyorummmm yarını bekliyorum inşallah adet olmama tabi bebiş varsa yok sa hemen olurumda merakla beklemem beklemek daha çok can sıkıyo çünkiiiiiohhh akşam yemeğimi yaptım işimi bitirdim gezmeye gidiyorummm görüşürüzzzzzz:çay kahve içççeeeeemde:öyle gelem byyyyyyy :::
canım inş adet olmassın hayırlısı gelir bebişin annesinin göbişine...
evet eboşum gönüller bir olsun yeter bu arada kardeşin geliyomuş cok sevindim gözünaydın seni mutlu görmek benide mutlu ediyo kendine iyi bak canım öpüyorum kocaman...
canımmmmmmm gözünaydın cok sevindim inanki rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı naip etsin
cok sagol kayram ya inan bende kurtulmak istiyorum ama napalım her şey bebiş icin...ben öglenleri fazla giremeyorum canım ama bundan sonra seni görmek icin girmeye calışcam özledim seni kendine iyi bak öpüyorum...
canım başınız sagolsun rabbim mekanını cennet eylesin...
kardelencim adet olmuşsun hayırlısı olsun inş bidaki aya bebişin gelir...
canım gecmişteydim anca cıkabildim nasılsın...
iyi pelinciğin sen nasılsınn??? sağlığın sıhhatin iyi mi????
iyi kşamlar kızlarrrr
selam tostişim nasılsın?
iyiyim ablacım sen nasılsın
millet aliyi seyre koyukmuş herhal
hoşgeldin canım nasılsın...iyi kşamlar kızlarrrr
nedemek canım zevkle
aldım mesajını tatlım saol
bana damat gibi gelmiyo kız olcak sankimsağlıklı sıhhatli olsunda
geldi tatlım fikirlerin için çok saol bişeyler yapıcaz inşallah
aaa nolcak yaa susuz naapcan kuzum tüh çok kötü olmuş inanki ya allah kolaylık versin inşallah evin içinden değildir ya kırılıp dökülmesinde .selamını ileticem kardeşciğime çok saol balım
banum saol tatlışım nasipse yarın geliyo .sen nasılsın?
çok acı allahım sabır versin başınızsaolsun canım rabbim yerini mekanını cennet etsin
kardelenim saol balım özledim seni
peloşum saol canım evet geliyo çok şükür valla keyfim yerinde zaten birkaç gündür içimde biheyecan var hayrolsun inşallah .sen nasılsın ağrın sızın yok inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?