Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

banucum başınız sağolsun
Elixir hayırlı olsun gebeliğin canım.İnşallah bu sefer kucağına alacaksın sağlıkla darısıda bize.Hamişlerimiz çooğalıyo yaşasınnnn
Garipcim kolay gelsin sanada canım
Kayram çalışmaların hayırlı neticeler versin inşallah canım
Kardelen5233 sende görünmemişsin hayırdır canım
Trakyacım hakkında hayırlısı.Bencede araştırmaya başla en azından bu aşamada yaptırabilceklerini yaptır.
Güneycanan sanada kolay gelsin canım özledik senide
Birsencim sen nasılsın emre nasıl?Benim ümitler Mayısa kaldı adet oldum hafta sonu..
Ebrarcım gözünaydın kardeşin geliyomuş yine

Yazamadığım arkadaşlar kusura bakmayın hepinizi öpüyorum
Kızlar kayınvalidem bizde pek giremiyorum nete fırsat buldukça bakıyorum

Son düzenleme:
canım gözün aydın ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞ
bu arada duaları bizlerede söylesende bizde okusak ben böle seylere gönülden inanıyorum bizlerede wesil olursun inş .....

kız kardeloş nasıl oldun özlettin kendini canım
geçmiş olsun canım adetin öyle geçiyosa kendini sıcak tut
selam kızlar günaydın hayırlı sabahlar.cicişim geçmiş olsun canım ya sancılı adeti ben çok iyi biliyorum.allah yardımcın olsun.
selinacım sen nasılsın canım konuşmayalı inşallah yakında güzel haberler verirsin
tostim demek başlıyosun çalışmalara hayırlısı olsun canım
samyeli nasıl gidiyo bebiş nasıl kontroller nasıl ne zaman gidiyosun dr
ooo sünnger sende alıştın topiğin gezekçilerine sende geziyon demek
hepinize güzel birgün diliyorum inşallah müjdelerle ve mutluluklarla dolu olur
ben çok keyifliyim kızkardeşim gelicek 10 gün beraberiz allahın izniyle

gözün aydın ablammm bende cok mutluyum hamileymişim meğer üstüne görmüşüm
doktor söledi bugun kalp atışlarını dai gördük cok şükürr
elixsircim hayırlısıyla sağlıklıca doğurmak nasip etsin canım
slm kızlarrrrrrrr
slm canım nasılsın sen neler yapıyosun çalışmalara ek olarak
canım biz biliyoduk zaten bizi bırakmayacağını neyse iyiisin ya sevindim orda evler nasıl burdaki gibi tek katlı evler varmı

canım sağol kardelencim sende sağolasın ama ben hangi dua bilmem arkadaş hazırladı yolladı bana ama sorarım

kıslar ben cıkıyorum uyucam herkeze hayırlı geceler hepinize teşekkür ederim

hayırlısı olsun canım ya geç olsunda güç olmasın canım
# elixsir+
# pelin67
# trakya
# kardelen49 kızlar nörüyonuz

Bu arada benım bebişş düşüyomuşşş...hayırlsııı....cumartesı kontroller başlıyacak bakalımmm

hayırlısı canım yaa üzülme Rabbim bida verr inş.normal yollamı kalmıştn bende yaşadım aynı şeyi hamile olduguma sevinemeden düştü

canım benim kolay gelsin cok yorma kendini işlerin cabuk biterde hayırlısıyla cabuk aramıza dönersin cok öpüyorum seni allaha emanet ol...
bitanem inan bende sizleri özledim geliyorum ama karşılaşamıyoruz bi türlü kendine iyi bak boncugum cok öpüyorum seni...
iyiyim canım sagol sen nasılsın hüseyin emramiz nasıl maşallah ya baya büymüş...
gecmiş olsun canım...

,ebrar_53,alya_26,swcnprlk,jensu,trakya,selam kızlar nasılsınız...

Son düzenleme:

ALLAH rahmet eylesin,haklısın cnm halımıze şükretmelıyızzz.herseyın hayırlısı.

,alya_26,swcnprlk,jensu,trakya,selam kızlar nasılsınız...

iyi pelinciğin sen nasılsınn??? sağlığın sıhhatin iyi mi????

nedemek canım zevkle
aldım mesajını tatlım saol
bana damat gibi gelmiyo kız olcak sankim sağlıklı sıhhatli olsunda
ebrarcım gönderdim geldimi?
geldi tatlım fikirlerin için çok saol bişeyler yapıcaz inşallah
aaa nolcak yaa susuz naapcan kuzum tüh çok kötü olmuş inanki ya allah kolaylık versin inşallah evin içinden değildir ya kırılıp dökülmesinde .selamını ileticem kardeşciğime çok saol balım
banum saol tatlışım nasipse yarın geliyo .sen nasılsın?
çok acı allahım sabır versin başınızsaolsun canım rabbim yerini mekanını cennet etsin
kardelenim saol balım özledim seni

peloşum saol canım evet geliyo çok şükür valla keyfim yerinde zaten birkaç gündür içimde biheyecan var hayrolsun inşallah .sen nasılsın ağrın sızın yok inşallah

iyi kşamlar kızlarrrr
hoşgeldin canım nasılsın...

hayırlara gitsin eboşum ne güzel ya kardeşinle bol bol hasret giderirsin benim ablamda fransada haziranın 27 sinde gelcek inş bende cok sevincliyım gecen sene gelemedi cok özledim onu ve yigenlerimi...karnım agrıyo biraz canım adet olcam heralde...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…