yok cnm diğeleri erkenden düşmüştü
sağolasın
şöyle anlatam sizlere amasyadan bir arkadaşım bana dulaı su hazırlamıstı yazarken bile ağlıyorum
Birde koruyucu muska suyu 7 gün içtim ve muskayıda üzerimde tasıdım
adet oldum o yüzden şüphelenmedim bugunde ameliyat için randevu alcaktım doktor söyleyince ve gösterince şok oldum ağladım
Mucizem gelmiş mehersem doktor tam 9 haftalık dedi bende dedim neden midem bulanıyor diye kendi kendime şaşırıyordum ama hiç şüphelenmemiştim hesaba göre suyu son içişimde kalmışımDarısı başınıza kıslar
canım üzülme lütfen bak yeni bir umudun var şu an ne mutlu sana kaçıncı hamilelik bu diğerleri neden düşmüştü
TAM TEDAVİ GÖRÜYORDUM düşükler için diğerleri ilk haftalarda düştü 4. gebeliğim 9.haftadayım
elixsir canim gözünaydinsimdi okudum inan cok sevindim ,rabbim korusun melegini insallah size bagislasin
amin canim cümlemizden... buarada sat ve tahmini dogum tarihini verirsen melegine güzel bir cizelge yaparim ben seve seve ......sağol canım ALLAH razı olsun
evet pko kist kocaman ne arasan vardı bende cok şükür bir dualı su vesile oldugunu düşünüyorum geçmişede yazdım oalanları hayırlısı ALLAH tanRABBİM TEZ ZAMNDA İSTEYEN HERKEZE VERSİN
Hayırdır neden acaba...Merhaba arkadaşlar.Duamıza yasak gelmiş çok üzüldüm.Bi şekilde hallederiz inşallah.
Trakyacım inşallah bebeğin seninledir sağlıklı bi şekilde devam eder gebeliğin
işte size anlattıgım dualı suyun mucizesi ALLAH vesile etti cok mutluyum darısı bütün isteyenlere inş
şöyle anlatam sizlere amasyadan bir arkadaşım bana dulaı su hazırlamıstı yazarken bile ağlıyorum
birde koruyucu muska suyu 7 gün içtim ve muskayıda üzerimde tasıdım
adet oldum o yüzden şüphelenmedim bugunde ameliyat için randevu alcaktım doktor söyleyince ve gösterince şok oldum ağladım
mucizem gelmiş mehersem doktor tam 9 haftalık dedi bende dedim neden midem bulanıyor diye kendi kendime şaşırıyordum ama hiç şüphelenmemiştim hesaba göre suyu son içişimde kalmışımdarısı başınıza kıslar
okiş canımsorar yazarım sana
Bu arada benım bebişş düşüyomuşşş...hayırlsııı....cumartesı kontroller başlıyacak bakalımmm
Kızlar aslında hiçbişeyi kafaya takmaya değmez dün gece kuzenim gencecik 35 yaşında vefat etti hemde hasta değildi onun için herşeyi oluruna bırakalım yarının ne olduğunu bilmiyoruz ama herşeyi kafaya takıyoruz.
Kızlar aslında hiçbişeyi kafaya takmaya değmez dün gece kuzenim gencecik 35 yaşında vefat etti hemde hasta değildi onun için herşeyi oluruna bırakalım yarının ne olduğunu bilmiyoruz ama herşeyi kafaya takıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?