Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

burda yazdım herşeyii

elixsir canim gözünaydin simdi okudum inan cok sevindim ,rabbim korusun melegini insallah size bagislasin

oh oh ne güzelll... hayırlısıyla kucagınada alırsın inşşş
evet pko kist kocaman ne arasan vardı bende cok şükür bir dualı su vesile oldugunu düşünüyorum geçmişede yazdım oalanları hayırlısı ALLAH tan RABBİM TEZ ZAMNDA İSTEYEN HERKEZE VERSİN

Merhaba arkadaşlar.Duamıza yasak gelmiş çok üzüldüm.Bi şekilde hallederiz inşallah.
Trakyacım inşallah bebeğin seninledir sağlıklı bi şekilde devam eder gebeliğin
Hayırdır neden acaba...
işte size anlattıgım dualı suyun mucizesi ALLAH vesile etti cok mutluyum darısı bütün isteyenlere inş

Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin ayy ne mutlu yaaa...

cnm daha detaylı anlatırmısın? biz nerde yaptıralım ne suyu vs ?

ayyyyyyyyyyyyyy buğünün en güzel haberi elixsir hamileeeeeeeeeee gözün aydın canımmmmm allahım nazarlardan saklasınnnn...inan çokkk sevindimm sana çok dua etmiştimmm çok şükürrrrrrrrrrr

Kızlar kardelenbhr haber varmı onuda çok merak ediyorum.
Yarın bende çapaya gidicem hormon tahlilleri için inşallah güzel çıkar sonuçlar.
Ebrarcım kardeşin gelmiş gözün aydın canım bolbol hasret giderin öpüyorum seni canım.

Kızlar aslında hiçbişeyi kafaya takmaya değmez dün gece kuzenim gencecik 35 yaşında vefat etti hemde hasta değildi onun için herşeyi oluruna bırakalım yarının ne olduğunu bilmiyoruz ama herşeyi kafaya takıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…