Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar carolinin cadılığını görüyomusunuz yaa aliyede bu lazımdıda adamda deli carolin bile yola getiremedi

inşallah hayır olur canım
aa negüzel ya seninde gözünaydın şimdiden hayırlısıyla gelirler inşallah
adet gününmü canım belkide dondurma işleminden ağrıyordur

Ayy canım Allah rahmet eylesin.. mekanı cennet olsun..bende iki hafta önce anneannemi kaybettim biliyorsunuz ya onun da hiç bir şeyi yoktu... Rabbim herşeyi ayarlıyor biz boşuna düşünüp plan yapıyoruz...

iyiyim canım aynı bildiğin gibi
ay sorma yaa fena bi haldeyiz şuan koptum yaa

bende iyiyim canım sagol saglıgımda iyi allaha şükür ama rahimagzında yara var onun tedavisini görüyorum

cnm afedersın gormedım hıc belkı acıklamıssındrı ne yarası war cnmmmm,gebelık gecırıdn mı hıc???? ya kıslar msn den face ten gorusuyormussunuz ben neden gorusmuyom sızle???? :S

inşallah hayır olur canım
aa negüzel ya seninde gözünaydın şimdiden hayırlısıyla gelirler inşallah
adet gününmü canım belkide dondurma işleminden ağrıyordur

sende sagol eboşum inş...canım biliyosun gecen ay 15 gün sürmüştü adetim şimdi adet olma zamanlarım ama dondurma işlemindende agrıyo olabilir... helede o işlemi yaprken cok kötü oluyorum kramplar giriyo bi kurtulsam hayırlısıyla başka bişey istemiyorum

ay baksana o hepsini hakediyo tam zır deli yaa tövbe varmıdır böyle adamlar

valla ya ama koptum ben gülmekten

tam trajedık bı olay walla ya ben dızı takıp etmem cok ama bu akşam ızledım cemile kadını neden tekneye cagrdı zor kullandı anlamadım :SSS kontak yaaaa kadının yerınde olsam çakarım ağzına

canım inşallah kurtulmuşsundur derinimde dondurmuştu biliyosun sorun yok şuanda seninde son olur inşallah
belli olmaz ozaman uzun sürdüğü için bide işlemde değiştirebilir adet döngünü canım hayırlısı olsun

ay baksana o hepsini hakediyo tam zır deli yaa tövbe varmıdır böyle adamlar

valla ya ama koptum ben gülmekten
evet ya ama ben bakamdım kociş film izliyodu uyuyakaldı şimdi bakcam ama bittimi eboşum dizi...
cnm afedersın gormedım hıc belkı acıklamıssındrı ne yarası war cnmmmm,gebelık gecırıdn mı hıc???? ya kıslar msn den face ten gorusuyormussunuz ben neden gorusmuyom sızle???? :S

canımm önemli degil ne kusuru yeni geldin sen...ben aralıkta bi düşük yaptım ilk hamileligimdi ondan sonra doktora gidince alttan muayene etti ve rahimagzında yara oldugunu söyledi şimdide onun tedavisini görüyorum dondurma işlemi yapıyo gecen hafta ikinci seans icin gittim iyileşme varmış allaha şükür...canım sende özelden msn adersini yolla ekleyim görüşürüz tabi neden görüşmeyelim

kıslarr ay bır sorum olacak size.hanı ben sıze cewap yazıyorum ya yanıtı ya da yenı yazılan yazıyı gormek ıcın bı oncekı sayfayı tıklayıp yıne son sayfaya gecıyorum öle gorebılıyorum daha pratık bır yolu warmı sadece ben mı bole kullanıyorum acaba :S

tam trajedık bı olay walla ya ben dızı takıp etmem cok ama bu akşam ızledım cemile kadını neden tekneye cagrdı zor kullandı anlamadım :SSS kontak yaaaa kadının yerınde olsam çakarım ağzına
ay sorma yaa facia bu adam tövbe yarabbim allah böylelerinden uzak etsin
manyak ne kelime adam çıldırmışya.. caroline laf geçiremiyor borusu cemileye ötüyor.. çıldırtırlar adamı hep manyak dolu..Allah Allah...

sorma yaa dişliya carolin ona bişey yok tabi başedemiyo gücü anca cemileye
ay akşam akşam deli oldum

hmm anladım ozaman cok gecmıs olsun aynı kaderı paylasıyoruzzz benım de kalbı durdu 9 hafta 2 gunlukken.ok yazıyorum sımdı özelden face we msn i

biliyorum eboşumda derinimin bu kadar uzun sürmüşmüydü tedavisi benimki baya uzun sürdü hatta bitmedi bidaki ay yine gitcem...olabilir canım zaten düşükten sonra adet düzensizligimde oldu dedigin gibi hayırlısı inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür hayırlısıyla saglıklı bebişler gönderir inş...

canım eskiden bende aynı senin gibi yapardım kolay yolu varmış f5 tuşu var klavyede ona basarsan sayfayı yeniler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…