hoşgeldin canım nasılsın...
hayırlara gitsin eboşum ne güzel ya kardeşimle bol bol hasret giderirsinbenim ablamda fransada haziranın 27 sinde gelcek inş bende cok sevincliyım gecen sene gelemedi cok özledim onu ve yigenlerimi...karnım agrıyo biraz canım adet olcam heralde...
Kızlar aslında hiçbişeyi kafaya takmaya değmez dün gece kuzenim gencecik 35 yaşında vefat etti hemde hasta değildi onun için herşeyi oluruna bırakalım yarının ne olduğunu bilmiyoruz ama herşeyi kafaya takıyoruz.
kızlar carolinin cadılığını görüyomusunuz yaa aliyede bu lazımdıda adamda deli carolin bile yola getiremedi
iyiyim canım aynı bildiğin gibi
ay sorma yaa fena bi haldeyiz şuan koptum yaa
ay baksana o hepsini hakediyo tam zır deli yaa tövbe varmıdır böyle adamlarali hakediyo öyle bi kadını canım sinir oluyorum ben o adama
ay tam stres yaa abla ben kapattım dli bu adam :S adamı hasta eder
iyiyim canım aynı bildiğin gibi
ay sorma yaa fena bi haldeyiz şuan koptum yaa
bende iyiyim canım sagol saglıgımda iyi allaha şükür ama rahimagzında yara var onun tedavisini görüyorum
inşallah hayır olur canım
aa negüzel ya seninde gözünaydın şimdiden hayırlısıyla gelirler inşallah
adet gününmü canım belkide dondurma işleminden ağrıyordur
ay baksana o hepsini hakediyo tam zır deli yaa tövbe varmıdır böyle adamlar
valla ya ama koptum ben gülmekten
ay inanmıyorum yaa resmen manyak bu ali
allah akıl fikir versin
sende sagol eboşum inş...canım biliyosun gecen ay 15 gün sürmüştü adetim şimdi adet olma zamanlarım ama dondurma işlemindende agrıyo olabilir... helede o işlemi yaprken cok kötü oluyorum kramplar giriyo bi kurtulsam hayırlısıyla başka bişey istemiyorum
evet ya ama ben bakamdım kociş film izliyodu uyuyakaldı şimdi bakcam ama bittimi eboşum dizi...ay baksana o hepsini hakediyo tam zır deli yaa tövbe varmıdır böyle adamlar
valla ya ama koptum ben gülmekten
cnm afedersın gormedım hıc belkı acıklamıssındrı ne yarası war cnmmmm,gebelık gecırıdn mı hıc???? ya kıslar msn den face ten gorusuyormussunuz ben neden gorusmuyom sızle???? :S
ay sorma yaa facia bu adam tövbe yarabbim allah böylelerinden uzak etsintam trajedık bı olay walla ya ben dızı takıp etmem cok ama bu akşam ızledım cemile kadını neden tekneye cagrdı zor kullandı anlamadım :SSS kontak yaaaa kadının yerınde olsam çakarım ağzına
manyak ne kelimeadam çıldırmışya.. caroline laf geçiremiyor borusu cemileye ötüyor.. çıldırtırlar adamı hep manyak dolu..Allah Allah...
evet ya ama ben bakamdım kociş film izliyodu uyuyakaldı şimdi bakcam ama bittimi eboşum dizi...
canımm önemli degil ne kusuru yeni geldin sen...ben aralıkta bi düşük yaptım ilk hamileligimdi ondan sonra doktora gidince alttan muayene etti ve rahimagzında yara oldugunu söyledi şimdide onun tedavisini görüyorum dondurma işlemi yapıyo gecen hafta ikinci seans icin gittim iyileşme varmış allaha şükür...canım sende özelden msn adersini yolla ekleyim görüşürüz tabi neden görüşmeyelim
canım inşallah kurtulmuşsundur derinimde dondurmuştu biliyosun sorun yok şuanda seninde son olur inşallah
belli olmaz ozaman uzun sürdüğü için bide işlemde değiştirebilir adet döngünü canım hayırlısı olsun
kıslarr ay bır sorum olacak size.hanı ben sıze cewap yazıyorum ya yanıtı ya da yenı yazılan yazıyı gormek ıcın bı oncekı sayfayı tıklayıp yıne son sayfaya gecıyorum öle gorebılıyorum daha pratık bır yolu warmı sadece ben mı bole kullanıyorum acaba :S
ay sorma yaa facia bu adam tövbe yarabbim allah böylelerinden uzak etsin
ay aminn yaaaa :S
canım eskiden bende aynı senin gibi yapardım kolay yolu varmış f5 tuşu var klavyede ona basarsan sayfayı yeniler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?