canım yaa bende çok sevindim inanki..kociş sürpriz yaptı geçen gece ama hemen giremedik nete..bi program yüklemek gerekiyomuş..hatta son girdigimde kayınvalidemdeydim htırlarsan...eve bi geldik amanınnn sürprizzzyupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçok sevindim canom şükür kavuşturana
bidaha ayrılmamak üzere diyim
ya cano benim pc yedi kafayı sürekli atıyo beni msn yokmu?
Selam kızlarrrrrrr hayırlı gecelerrrrr
hoşgördüm kuzumm napıyosunuz bakemmm
ev ahalisi 2. uykuya bile geçti :) müzik açarsam atarlar beni evden :)
[/SIZE][/U]
ev ahalisi 2. uykuya bile geçti :) müzik açarsam atarlar beni evden :)
uykum benimde geldi.. yatalım en iyisi sabah kalkamıyorum sonra.. sen bayadır nerelerdeydin? geçen senin önceki avatarını gördüm face de aklıma geldin ama bi soramadım...
bu arada ben başka bir siteye daha takılıyorum orda burayı şikayet etmişler.. bilginize :)
canım sorma internetim yoktu ..ondan öncesinde pc de sorun vardı tam döndüm bu sefer telefondan dolayı netim gitti...aa niye şikayet etmişler acep.ev ahalisi 2. uykuya bile geçti :) müzik açarsam atarlar beni evden :)
uykum benimde geldi.. yatalım en iyisi sabah kalkamıyorum sonra.. sen bayadır nerelerdeydin? geçen senin önceki avatarını gördüm face de aklıma geldin ama bi soramadım...
bu arada ben başka bir siteye daha takılıyorum orda burayı şikayet etmişler.. bilginize :)
yok be cnm ne yaşlanması delürme..küçüklerde bilem oluyo o çarpıntı.bizimki sinirsel sanırsam..hele müşterilere sinirlenince gör beni:))kardeloşu zor buluruz
canım ben iyiyim sen nasılsın
nette değil kuzum ya pcde sorun var 1 saatte yollamıyo malesef ve atıyo
ah be cano yaşlandık diye boşa demiyorum bende farklı değilimallahım başka dert keder vermesin
kuzum hoşgeldin nasılsın ?bak bugün kalabalığız
neyse çıkıyorum ben... hayırlı geceler.. öptüm sizi....
bizim topiği mi şikayet etmişler yoksa forumu mu ? Ne diye şikayet ettilerki hayret doğrusu:26:ev ahalisi 2. uykuya bile geçti :) müzik açarsam atarlar beni evden :)
hoşbuldum ablammm evet şansımaakardeloşu zor buluruz
ah be cano yaşlandık diye boşa demiyorum bende farklı değilimallahım başka dert keder vermesin
kuzum hoşgeldin nasılsın ?bak bugün kalabalığız
canım yaa bende çok sevindim inanki..kociş sürpriz yaptı geçen gece ama hemen giremedik nete..bi program yüklemek gerekiyomuş..hatta son girdigimde kayınvalidemdeydim htırlarsan...eve bi geldik amanınnn sürprizzzama çalışmadı hemen çok üzüldüm sizede sürpriz yapcektim göya ama şimdi burdayım cano Allah izin verirse...msn yok galiba kıs bakmadım daha...
canım benim iyilik nolsun..bende yoktum bayadır gene hasret gideriyom:))
iyi uykular canım bende öptümneyse çıkıyorum ben... hayırlı geceler.. öptüm sizi....
canım yaa bende çok sevindim inanki..kociş sürpriz yaptı geçen gece ama hemen giremedik nete..bi program yüklemek gerekiyomuş..hatta son girdigimde kayınvalidemdeydim htırlarsan...eve bi geldik amanınnn sürprizzzama çalışmadı hemen çok üzüldüm sizede sürpriz yapcektim göya ama şimdi burdayım cano Allah izin verirse...msn yok galiba kıs bakmadım daha...
canım benim iyilik nolsun..bende yoktum bayadır gene hasret gideriyom:))
öyle aslında bu sinir stres biyere vurcak cano millet delürmüşşşcanım sorma internetim yoktu ..ondan öncesinde pc de sorun vardı tam döndüm bu sefer telefondan dolayı netim gitti...aa niye şikayet etmişler acep.
yok be cnm ne yaşlanması delürme..küçüklerde bilem oluyo o çarpıntı.bizimki sinirsel sanırsam..hele müşterilere sinirlenince gör beni:))
cnm iyi geceler...öptüm.
bizim topiği mi şikayet etmişler yoksa forumu mu ? Ne diye şikayet ettilerki hayret doğrusu:26:
Neyse sen gidiyorsun galiba cnm iyi geceler
hoşbuldum ablammm evet şansımaa
heee kuzuuu gözümüzaydın artıkın gelirisn sürekliii
evet inşallah canım...sen neler yaptın..çalışıyomusun aynı yerde hala ..sıkıntı vardı işle ilgili..bizim topiği mi şikayet etmişler yoksa forumu mu ? Ne diye şikayet ettilerki hayret doğrusu:26:
Neyse sen gidiyorsun galiba cnm iyi geceler
hoşbuldum ablammm evet şansımaa
heee kuzuuu gözümüzaydın artıkın gelirisn sürekliii
iyi uykular canım bende öptüm
cano dün gece gördüm biara sonra kayboldun ?*
buda süpriz oldu bukadar erken olacağını tahmin etmiyodum ohhh şükür canom yaa
kızlar kocişe dedim ki bu gece bırak tadını çıkarıyım netin..söz hergece böyle yapmıcam dedimtmm dedi.
ebrarım messenger yüklememiş cnm hemen yüklüyom .
ben işten çıktım kuzum bayagı oluyor,kurtuldum şükürevet inşallah canım...sen neler yaptın..çalışıyomusun aynı yerde hala ..sıkıntı vardı işle ilgili..
adetler nasıl ne durumdasın kuşum?
hee dün gece biraz okudum ama yazamadan çıktım cano kimselerde yoktu zaten.
kalabalıgız canlarım nazar degmesınnasılsınız
valla düzelcek gibi durmuyoda bakalımbende iyim cnm, hmmmm anladim neyse belki düzelir :44::44::44::44:
kızlar kocişe dedim ki bu gece bırak tadını çıkarıyım netin..söz hergece böyle yapmıcam dedimtmm dedi.
ebrarım messenger yüklememiş cnm hemen yüklüyom .
aynen cnm benim..öyle aslında bu sinir stres biyere vurcak cano millet delürmüşşş
buarada günler uzasın tutişle yanına gelcez
evet kuzu valla çok şanslısın
boncukum hoşgeldin balım nasılsın
evet inşallah canım...sen neler yaptın..çalışıyomusun aynı yerde hala ..sıkıntı vardı işle ilgili..
adetler nasıl ne durumdasın kuşum?
hee dün gece biraz okudum ama yazamadan çıktım cano kimselerde yoktu zaten.
heee hadi bakalım kurtulmuşun gerçekten..ya hem bi yandan soruyorum hemde diyorum galiba çıkmıştı unuttum anlıcagınben işten çıktım kuzum bayagı oluyor,kurtuldum şükür
maşallah kuzumm hoşgeldin bu arada
valla düzelcek gibi durmuyoda bakalım
sefamız olsun ohhhhhh enişteye teşekkürler
okiş canım bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?