Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sevindim canom şükür kavuşturana
bidaha ayrılmamak üzere diyim
ya cano benim pc yedi kafayı sürekli atıyo beni msn yokmu?
canım yaa bende çok sevindim inanki..kociş sürpriz yaptı geçen gece ama hemen giremedik nete..bi program yüklemek gerekiyomuş..hatta son girdigimde kayınvalidemdeydim htırlarsan...eve bi geldik amanınnn sürprizzzama çalışmadı hemen çok üzüldüm sizede sürpriz yapcektim göyaama şimdi burdayım cano Allah izin verirse...msn yok galiba kıs bakmadım daha...
Selam kızlarrrrrrr hayırlı gecelerrrrr

hoşgördüm kuzumm napıyosunuz bakemmm

canım benim iyilik nolsun..bende yoktum bayadır gene hasret gideriyom:))

NİSAN AYI LİSTEMİZ

*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN***************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN**************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN****************

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS****************
****************************TOSTİ***************************7 MAYIS****************
****************************CİCİ35****************************10 MAYIS**************
*****************************PELİN67**************************15 MAYIS***************
*****************************GARİP***************************16 MAYIS****************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS****************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS****************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY**************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/*******************ELİXSİRR************

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:

ay merak ettim yaa :26:

canım sorma internetim yoktu ..ondan öncesinde pc de sorun vardı tam döndüm bu sefer telefondan dolayı netim gitti...aa niye şikayet etmişler acep.
yok be cnm ne yaşlanması delürme..küçüklerde bilem oluyo o çarpıntı.bizimki sinirsel sanırsam..hele müşterilere sinirlenince gör beni:))
neyse çıkıyorum ben... hayırlı geceler.. öptüm sizi....

cnm iyi geceler...öptüm.

bizim topiği mi şikayet etmişler yoksa forumu mu ? Ne diye şikayet ettilerki hayret doğrusu:26:
Neyse sen gidiyorsun galiba cnm iyi geceler

hoşbuldum ablammm evet şansımaa

heee kuzuuu gözümüzaydın artıkın gelirisn sürekliii

neyse çıkıyorum ben... hayırlı geceler.. öptüm sizi....
iyi uykular canım bende öptüm

cano dün gece gördüm biara sonra kayboldun ?*
buda süpriz oldu bukadar erken olacağını tahmin etmiyodum ohhh şükür canom yaa

kızlar kocişe dedim ki bu gece bırak tadını çıkarıyım netin..söz hergece böyle yapmıcam dedimtmm dedi.
ebrarım messenger yüklememiş cnm hemen yüklüyom .

öyle aslında bu sinir stres biyere vurcak cano millet delürmüşşş
buarada günler uzasın tutişle yanına gelcez

evet kuzu valla çok şanslısın

boncukum hoşgeldin balım nasılsın

evet inşallah canım...sen neler yaptın..çalışıyomusun aynı yerde hala ..sıkıntı vardı işle ilgili..
adetler nasıl ne durumdasın kuşum?
iyi uykular canım bende öptüm

cano dün gece gördüm biara sonra kayboldun ?*
buda süpriz oldu bukadar erken olacağını tahmin etmiyodum ohhh şükür canom yaa

hee dün gece biraz okudum ama yazamadan çıktım cano kimselerde yoktu zaten.

ben işten çıktım kuzum bayagı oluyor,kurtuldum şükür

kalabalıgız canlarım nazar degmesınnasılsınız

maşallah kuzumm hoşgeldin bu arada

bende iyim cnm, hmmmm anladim neyse belki düzelir :44::44::44::44:
valla düzelcek gibi durmuyoda bakalım
kızlar kocişe dedim ki bu gece bırak tadını çıkarıyım netin..söz hergece böyle yapmıcam dedimtmm dedi.
ebrarım messenger yüklememiş cnm hemen yüklüyom .

sefamız olsun ohhhhhh enişteye teşekkürler
okiş canım bekleriz

öyle aslında bu sinir stres biyere vurcak cano millet delürmüşşş
buarada günler uzasın tutişle yanına gelcez

evet kuzu valla çok şanslısın

boncukum hoşgeldin balım nasılsın
aynen cnm benim..

aa ne mazan gelcenis kıss yarın gelin yarın yarınnn nolurrrrrrrrrrrrrrr

bebişkomm hoşgeldinn cnm benim napıyosunn

boncuğum ne iyi yaptın ohhhh sefamız olsun

anladım cano kılpayı kaçırdım dimek neyse bundan sonra beraberiz :87:

ben işten çıktım kuzum bayagı oluyor,kurtuldum şükür

maşallah kuzumm hoşgeldin bu arada
heee hadi bakalım kurtulmuşun gerçekten..ya hem bi yandan soruyorum hemde diyorum galiba çıkmıştı unuttum anlıcagın
valla düzelcek gibi durmuyoda bakalım

sefamız olsun ohhhhhh enişteye teşekkürler
okiş canım bekleriz

he accık kızıyo gibi ama bişy demiyo hergün abartmazsam kızmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…