Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selamlarin en guzeli hepinizin uzerine olsun arkadaslarimhepiniz iyisiniz insallah?sizler ile sohbet etmeyi özledim

ebrarim sen dualari bitti yazarsin canim,gerci msn de konustuk

sanirim kizlar pek gelmiyorsunuz topige,topik garip kalmis yaasaglik olsun kendinizi nasil iyi hissediyorsaniz öyle yapininsallah mayis ayi hepimiz icin,beklenen vaktin gelmesi olur,rabbim hepimizi sevindirir,hamis patlamasi olur topigimizde

ugurboncugum bu arada yeni tairifim 16 mayis,1 gün bile geciktirmedi beni kirmizilar,sanki cok bekleniyormus gibi

hepinizi rabbime emanet ediyorum kizlar,

yatmadım daha..canım sıkılıyor... sizler napıyorsunuz??
sıkma canını lagrimacım..bende yatmakla yatmamak arasıyım işte uykumda var aslında.
yok daha adet olmadim 6-7 günüm var ama adet sancisi gibi deyil bide kalbim bazen hizli hizli atiyor biraz ama cok hafif basim dönuyor:26::26::26: hasta olcam galiba
hayırdır inş ..ya biliyo musun o bende de var kalp olayı yani...gerçi bende ritim bozuklugu var o ayrı konu da..böylee koşmuş gibi oluyom hele konusurken biraz fazla konuşayım nefessiz kalıyorum kalbim pır pır oluyo...bide fazla çay veya kahve çarpıntı yapar içiyosan bilgin olsun.

garibim hoşgeldin cnm sanada selam...
demek adet oldun..vay gelmeyesice adet bi krede gelme beee

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 3 ziyaretçi)

ebrar_53 Tugba66+ epsilonsigma DerinSu+ lagrima+ jensu

iyi geceler hanımlar pcde sorun var sürekli atıyo bunu yazasıya canım çıktı
derinim kuşum mm geldinmi yoksam geçmişe bakamadım napıyon yaa

yok bende kosmus gibi olmuyor ma kalp atisimi resmen hissediyorum böyle sanki disa vuruyormus gibi cayi ve kahveyi cok icmiyorum arada sirada

canım hoşgeldinn..yokk cano ya nerdeee...
dermişimmmmmmmmmdöndüm annemmm döndümmm hasretine dayanamadım kuzummmmdöndüm demey korkar oldum artıkın hee yine giderim diyesen naptın cnm iyisin?
yok bende kosmus gibi olmuyor ma kalp atisimi resmen hissediyorum böyle sanki disa vuruyormus gibi cayi ve kahveyi cok icmiyorum arada sirada

geçmiş olsun cnm..kafanı sürekli oraya vermemeye çalış..insan taktıkça daha beter oluyo...

huuuuuu kızlarrr niye ses vermiyosunuz
garibim ve birsenim kaçırdım sizi iyi geceler canım arkadaşlarım
derinim benimde kalpde oluyoya genelde stresli olduğum dönemlerde ben hematolasğa sormuştum kalple ilgili tahlillerim iyiydi strestendir dedi

iyi geceler ablam , internette mi sorunun mu var, nasilsin iyi misin cancasim ???

evet bende de streslenince sinirlenince oluyo cnm..bide üfleme var demişti doktor..yeni deyimle ritim bozuklugu..üfleme o manaya geliyo dimi..ritim bozuklugu da dediler çünkü...merdicen çıkıp ineyim yüregim agzıma geliyo valla..yaşlı insanlar gibi iki saat soluklanıyom anama gittigimde.

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sevindim canom şükür kavuşturana
bidaha ayrılmamak üzere diyim
ya cano benim pc yedi kafayı sürekli atıyo beni msn yokmu?

ev ahalisi 2. uykuya bile geçti :) müzik açarsam atarlar beni evden :)
ben unutulmaza bakiyorum müsik ac oyna

uykum benimde geldi.. yatalım en iyisi sabah kalkamıyorum sonra.. sen bayadır nerelerdeydin? geçen senin önceki avatarını gördüm face de aklıma geldin ama bi soramadım...
bu arada ben başka bir siteye daha takılıyorum orda burayı şikayet etmişler.. bilginize :)

boncugummmm anatolıamm canlar hoşgeldinizkardeloş delüsü gelemedi hayla
kardeloşu zor buluruz
iyi geceler ablam , internette mi sorunun mu var, nasilsin iyi misin cancasim ???
canım ben iyiyim sen nasılsın
nette değil kuzum ya pcde sorun var 1 saatte yollamıyo malesef ve atıyo
ah be cano yaşlandık diye boşa demiyorum bende farklı değilim allahım başka dert keder vermesin
Selam kızlarrrrrrr hayırlı gecelerrrrr

hoşgördüm kuzumm napıyosunuz bakemmm
kuzum hoşgeldin nasılsın ?bak bugün kalabalığız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…