noldu hayırdır inş cnm niye iyi sayılırım dedin rahatsız mısın?
Evet kaziklarim, göbegimin ici agriyor üsütdüm galiba
canım sen özelden numaranı ver ben yarın ararım
derincim hayırlsı olsun neyse ben çıkıyorum yatıyım geç oldu herkese iyigeceler
yaa.geçmiş olsun..adet oldunmu gününde..adet sancısı olmasın.
yatmadım daha..canım sıkılıyor... sizler napıyorsunuz??
sıkma canını lagrimacım..bende yatmakla yatmamak arasıyım işte uykumda var aslında.yatmadım daha..canım sıkılıyor... sizler napıyorsunuz??
hayırdır inş ..ya biliyo musun o bende de var kalp olayı yani...gerçi bende ritim bozuklugu var o ayrı konu da..böylee koşmuş gibi oluyom hele konusurken biraz fazla konuşayım nefessiz kalıyorum kalbim pır pır oluyo...bide fazla çay veya kahve çarpıntı yapar içiyosan bilgin olsun.yok daha adet olmadim 6-7 günüm var ama adet sancisi gibi deyilbide kalbim bazen hizli hizli atiyor biraz ama cok hafif basim dönuyor:26::26::26: hasta olcam galiba
selamlarin en guzeli hepinizin uzerine olsun arkadaslarimhepiniz iyisiniz insallah?sizler ile sohbet etmeyi özledim
ebrarim sen dualari bitti yazarsin canim,gerci msn de konustuk
sanirim kizlar pek gelmiyorsunuz topige,topik garip kalmis yaasaglik olsun kendinizi nasil iyi hissediyorsaniz öyle yapin insallah mayis ayi hepimiz icin,beklenen vaktin gelmesi olur,rabbim hepimizi sevindirir,hamis patlamasi olur topigimizde
ugurboncugum bu arada yeni tairifim 16 mayis,1 gün bile geciktirmedi beni kirmizilar,sanki cok bekleniyormus gibi
hepinizi rabbime emanet ediyorum kizlar,
hayırdır inş ..ya biliyo musun o bende de var kalp olayı yani...gerçi bende ritim bozuklugu var o ayrı konu da..böylee koşmuş gibi oluyom hele konusurken biraz fazla konuşayım nefessiz kalıyorum kalbim pır pır oluyo...bide fazla çay veya kahve çarpıntı yapar içiyosan bilgin olsun.
canım hoşgeldinn..yokk cano ya nerdeee...Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 3 ziyaretçi)
ebrar_53 Tugba66+ epsilonsigma DerinSu+ lagrima+ jensu
iyi geceler hanımlar pcde sorun var sürekli atıyo bunu yazasıya canım çıktı
derinim kuşum mm geldinmi yoksam geçmişe bakamadım napıyon yaa
yok bende kosmus gibi olmuyor ma kalp atisimi resmen hissediyorum böyle sanki disa vuruyormus gibicayi ve kahveyi cok icmiyorum arada sirada
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 3 ziyaretçi)
ebrar_53 Tugba66+ epsilonsigma DerinSu+ lagrima+ jensu
iyi geceler hanımlar pcde sorun var sürekli atıyo bunu yazasıya canım çıktı
derinim kuşum mm geldinmi yoksam geçmişe bakamadım napıyon yaa
huuuuuu kızlarrr niye ses vermiyosunuz
garibim ve birsenim kaçırdım sizi iyi geceler canım arkadaşlarım
derinim benimde kalpde oluyoya genelde stresli olduğum dönemlerde ben hematolasğa sormuştum kalple ilgili tahlillerim iyiydi strestendir dedi
canım hoşgeldinn..yokk cano ya nerdeee...
dermişimmmmmmmmmdöndüm annemmm döndümmm hasretine dayanamadım kuzummmm döndüm demey korkar oldum artıkın hee yine giderim diye sen naptın cnm iyisin?
geçmiş olsun cnm..kafanı sürekli oraya vermemeye çalış..insan taktıkça daha beter oluyo...
boncugummmm anatolıamm canlar hoşgeldinizkardeloş delüsü gelemedi hayla
ben unutulmaza bakiyorummüsik ac oyna
sıkma canını lagrimacım..bende yatmakla yatmamak arasıyım işte uykumda var aslında.
hayırdır inş ..ya biliyo musun o bende de var kalp olayı yani...gerçi bende ritim bozuklugu var o ayrı konu da..böylee koşmuş gibi oluyom hele konusurken biraz fazla konuşayım nefessiz kalıyorum kalbim pır pır oluyo...bide fazla çay veya kahve çarpıntı yapar içiyosan bilgin olsun.
garibim hoşgeldin cnm sanada selam...
demek adet oldun..vay gelmeyesice adet bi krede gelme beee
geçmiş olsun cnm..kafanı sürekli oraya vermemeye çalış..insan taktıkça daha beter oluyo...
kardeloşu zor buluruzboncugummmm anatolıamm canlar hoşgeldinizkardeloş delüsü gelemedi hayla
canım ben iyiyim sen nasılsıniyi geceler ablam , internette mi sorunun mu var, nasilsin iyi misin cancasim???
ah be cano yaşlandık diye boşa demiyorum bende farklı değilimevet bende de streslenince sinirlenince oluyo cnm..bide üfleme var demişti doktor..yeni deyimle ritim bozuklugu..üfleme o manaya geliyo dimi..ritim bozuklugu da dediler çünkü...merdicen çıkıp ineyim yüregim agzıma geliyo valla..yaşlı insanlar gibi iki saat soluklanıyom anama gittigimde.
kuzum hoşgeldin nasılsın ?bak bugün kalabalığızSelam kızlarrrrrrr hayırlı gecelerrrrr
hoşgördüm kuzumm napıyosunuz bakemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?