tuğba hosgeldın cnmnasısın face te rastlaşamadık bır turlu ben selm yazıyorum sen olmuyorsun senın yazdıgında da ben???)) nasılsın ıyıyımısın??*
ben de 1 ay once bebeısımın kalbı durdugu ıcın kurtaj oldum ınsallah bırdaha tekrarlanmaz .....
cnm bole bı kaıde yok bence sen baska bır dr a daha göirrün alttan bakmadan kesın konusulmaz kıı e ne dedı bı sure sonramı gel dedı sana dr un
sen ankarada değilmiisin benim tanıdığım bi bayan var aktar etlikte karışım hazırlıyosa git yada ara konuş kolay hamile kalmak içinde karışımlar yapıyo istersen konuşuyum
canım msj gelmedi.. ismim ebrar istersen numaramıda veririm.. tekrar yazıyorum..
Slm kızlar nasılsiniz??
a.selam cnm sagol sen nasılsın?
Bende iyi sayılırım cnm sagol
canım sen özelden numaranı ver ben yarın ararımkimse yazmıyor ben cıkıyorum ozaman..Allah rahatlık versin... birsencim senden msj bekliyorum
derincim hayırlsı olsun neyse ben çıkıyorum yatıyım geç oldu herkese iyigecelerbirsencim hayırlısı inşallah.az kalmış yaa..2 aydan az yani...
dükkan işi henüz olmadı cnm ya..sorma yani yılan hikayesine döndü...
kredi çıkıyo ama keflisiz vermiyolar.bikaç kişi kefil olmak istedi ama onlarında kredi ödeemeleri oldugu için kabul olmadı.bakalım hayırlısı..
off nerde kaldı bu kıslar yaaa...net yokken erken uyumaya alıştım heran gidebilirim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?