Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

geçmiş olsun canım[/QUOTE]

saol bırsencıgım

bırazdan yatacagım busra arkadasımızla konusuyorum da cıkmadım o yuzden

tuğba hosgeldın cnmnasısın face te rastlaşamadık bır turlu ben selm yazıyorum sen olmuyorsun senın yazdıgında da ben??? )) nasılsın ıyıyımısın??*

evet haftaya gitcem geç ovulasyonda olabilir dedi ama rahimde keseyi gördü böyle dış gebelik olurmu

canım msj gelmedi.. ismim ebrar istersen numaramıda veririm.. tekrar yazıyorum..
sen ankarada değilmiisin benim tanıdığım bi bayan var aktar etlikte karışım hazırlıyosa git yada ara konuş kolay hamile kalmak içinde karışımlar yapıyo istersen konuşuyum

kimse yazmıyor ben cıkıyorum ozaman..Allah rahatlık versin... birsencim senden msj bekliyorum

hastaneler 2 gündür gervde bı sonuc gosteremedım.internette araştırdım cmv nın pozıtıf olması ıyımıs geçmişte geçirilen cocuk hastalıklarının bebeğe gecıp gecmıyecegını anlatıyomuşşş..kendim buldummmm kendımın doktoru oldum kızlarrrr... belkı merak edenler olur dıye yazdım.nete anca gırdım ütü yaptım 2 saat o kadar coktu kı yenı bıttı.....

birsencim hayırlısı inşallah.az kalmış yaa..2 aydan az yani...
dükkan işi henüz olmadı cnm ya..sorma yani yılan hikayesine döndü...
kredi çıkıyo ama keflisiz vermiyolar.bikaç kişi kefil olmak istedi ama onlarında kredi ödeemeleri oldugu için kabul olmadı.bakalım hayırlısı..

off nerde kaldı bu kıslar yaaa...net yokken erken uyumaya alıştım heran gidebilirim(

Son düzenleme:
kimse yazmıyor ben cıkıyorum ozaman..Allah rahatlık versin... birsencim senden msj bekliyorum
canım sen özelden numaranı ver ben yarın ararım
derincim hayırlsı olsun neyse ben çıkıyorum yatıyım geç oldu herkese iyigeceler

jensu ,trakya selam kızlar...

trakya geçmiş olsun cnm düşük olmuş üzüldüm..inşallah en yakın zamanda yeniden kalırsın...

ebrar kardeloş kardelenler selina bütün topik nerdeydiniz neyse gelinde kızarım sonra herkese iyigeceler byyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…