[ımg]http://img366.imageshack.us/img366/7835/dsc03363hj8.jpg[/ımg]
çay kuru kuru gtmez sımdı ebusum bunlarda benden
iyi geceler herkese nasılsınız kızlarr
hee maşallah abla çekiyosun milleti
öyle deme olur inş ümidini kaybetme..çok da oralı olma tabi sürekli aklında bebiş olursa sıkıntı yapar..kafanı dagıtıcak bişyler bul...yok cnm agrim yokinsallah cnm insallah bebekdendir ama ümidim yok ya neyse aman artik kafama takmicam ister olur ister olmaz banane
ohh sagol cnm içim ısındıToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)
ebrar_53 Tugba66+ AnaToLia_+ DerinSu+ ugurboncugum+
çaylar benden kızlar
bakarsın olmazsın be fıstıgım Allah büyük..sıkma canınıkuzum kendımı tanıyorum 2 yıl gectı olcam bellı hayırlısı olsun bakalım
selam cnm sagol sen nasılsın hoşgeldin...iyi geceler herkese nasılsınız kızlarr
ay deme benımde cnm cok cektı asmı erıyoruz neallahhhhhhhhhhhhhhh neddın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz offffffffffff offffffffffff canım pek cektıııııııııııııııııı agzımdan su akıyorrrrrKeske ellımı pc ye soka bılsem hepsını yerdım
anammm o da nesi yawww neettin böyle gece gece uyuyamıcaz hamur işinden
boncugum napıyım herşey aynı valla bi değişiklik yok aynen devam anlıcagıngülcüm hoşgeldın cnm
tutısım neden konusmuyorsun sekerım neler yapıyorsun anlat bakalım hayat nasıl gıdıyor
ebusum ınsallah cnm nedımkı
valla çekiyomuyum bilmiyorumda azcuk öyle sanırsam
öyle deme olur inş ümidini kaybetme..çok da oralı olma tabi sürekli aklında bebiş olursa sıkıntı yapar..kafanı dagıtıcak bişyler bul...
ay deme benımde cnm cok cektı asmı erıyoruz neınsallah senınkı as ermedendır cnm
hoşgeldin tatlışım nasılsın?
gülcüm hoşgeldın cnm
tutısım neden konusmuyorsun sekerım neler yapıyorsun anlat bakalım hayat nasıl gıdıyor
oo hosgeldın cnm ben ıyım sen nasılsın??
öyle deme olur inş ümidini kaybetme..çok da oralı olma tabi sürekli aklında bebiş olursa sıkıntı yapar..kafanı dagıtıcak bişyler bul...
ohh sagol cnm içim ısındı
bakarsın olmazsın be fıstıgım Allah büyük..sıkma canını
selam cnm sagol sen nasılsın hoşgeldin...
anammm o da nesi yawww neettin böyle gece gece uyuyamıcaz hamur işinden
boncuğum yaa naaptın sen süper gözüküyo bunlar off ağzımın suyu aktı
aynen öyle kuzum imtihan dünyasıyani ablam allah´im belkide bizi bundan siniyordur :44::44::44: allahdan gelen :44:herseye raziyim ister olur ister olmaz yeterki sagliki olalimahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh yalan dünya iste ahhhhhhhhhhhhhh
gülcüm hoşgeldın cnm
al bendende okadarboncugum napıyım herşey aynı valla bi değişiklik yok aynen devam anlıcagın
uyandır cnmay bılmemkı kız ama ınanırmısın fecı sekılde canım cektı ayıp olmaza kaynanamı uyandırcam yaptırcam
hş. ablacım ii yim tşk ler biraz başım ağrıyo o kadar sen nasılsın
hş.b cnm nbr
hş.b cnm tşk edrm bende ii yim çok şükür
hş.b tşk edrm cnm ii yim sen nasılsın
benım gözüm köfteyle dolmalara takıldı
yanı haklısınKafamı neyle dagıtacagımı buldum kocayı dövmekle anca hahahhaha
hş. ablacım ii yim tşk ler biraz başım ağrıyo o kadar sen nasılsın
hş.b cnm nbr
gel cnm gel ben sana neler yaparım neleraynen yaa inanki yarın güne gidesim var tabi bunlardan olcakyada sizemi gelsem
geçmiş olsun canım nişye ağrıdığını biliyorum ben istersen yat dinlen canımhş. ablacım ii yim tşk ler biraz başım ağrıyo o kadar sen nasılsın
hş.b cnm nbr
ablaaaaaaaa canım acayıp cıgköfte ısdedııı ben nasıl uyucam bugun karnım kurulduyor allahhhhhhh herıfımı dövsem ne hahahahaahha
iyiyim cnm sagol bide şu mercimek köftsi benim yanımda olsydı daha iyi olacaktım
uyandır cnmhakkını helalet ha canını cektırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?