Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım yaa.çok geçmiş olsun sempatikçim dikkat et valla kendine..Allahım saglıcakla kucagına aldıgın günüde göstersin...sagol duaların için cnm...

kızlar kaçtım ben...zeynim sende hoşgeldin cnm benim ama ben gidiyom...öptüm senide...

aa inşaallah zamanında Sağlıcakla alırsın kucagına,Rabbim korusun

kıslarr kalabalık olduk ama ben çıkayım artık bırakmakta istemiyorum aslında...geç de oldu yaa gözlerim kayıyo...yarın inş daha çok konuşabliriz..herkese iyi geceler tatlı rüyalar

iyi geceler canım ALLAH rahatlık versin ii bak kendine öptüm hoşçakal:80:

kızlar sıze doyum olmaz ben kacıyorum kendınıze ıyı bakın ıyıgeceler

sanada ii geceler canımmmm ALLAH rahatlık versin sende ii bak kendine hoşçakalll:80:

canim gecmis olsun ozaman sen su bir kac haftayida yatirmaktan gecir , allahim saglik versin

cikan arkadaslar hepinize iyi geceler
hepinize cok tesekkur ederim
insallah bisey olmadan atlatiriz
Rabbim bir gun sizinde yuzunu guldurcek insallah

amin kuzum yaa iyi oldu bugün muhabbet ettik
ben cuma, cumrtesi, pazar, pazartesi bosum annemgile gidelim dedim gitmek istemiyorum dedi bana baya bi kavga ettik bugün küsüm halen
ama gerçektende haketmiş olmaz döv tubiş yaa insan azcık hanım sözü dinler ah bu erkekler
ay canım ya çok geçmiş olsun üzüldüm ama korkma canım allahın izniyle bişey olmaz dualarım seninle canım allahım esirgesin minişini .birdaha olmasın kanaman inşallah
3 ayı geçtimi tehlike biter inşallah tatlım
duaların için çok saol
kıslarr kalabalık olduk ama ben çıkayım artık bırakmakta istemiyorum aslında...geç de oldu yaa gözlerim kayıyo...yarın inş daha çok konuşabliriz..herkese iyi geceler tatlı rüyalar
derinim iyi uykular kuzum çok öpüyorum seni :80:

ama gerçektende haketmiş olmaz döv tubiş yaa insan azcık hanım sözü dinler ah bu erkekler

evet ablacigim bütün gün morelim sifir 3-4 aydir ailemi görmüyorum ben , egerki cuma günü gitmeyelim varya bende onun burnundan fitil fitil getirmesem banada tugba demesinler inadimi biliyor valla hele bi cuma olsun bugun zaten sinir kirizi gecirdim ne var ne yok yiktim

Son düzenleme:

tesekkur ederim canim benimya, dikkat ediyorum hep
haftaya sali randovum var insallah ozamana kadar bisey olmaaz duzelir degilse hastaneye alirlar kesin , iyi dusunuyorum iyi olsun diye

bu arada sen nasilsin son konusmadan bu yana bi gelisme varmi

kızlar sıze doyum olmaz ben kacıyorum kendınıze ıyı bakın ıyıgeceler
iyi geceler sanada boncuğum çok öptüm
selam canim bizler iyiyyiz sizi sormali yarin kizimin dogumgünü teyzezi 14 olucak insallah
ay maşallah güzel kızına hayırlı yaşlar olsun güzel seneler inşallah
ömer napıyo yaramazlık varmı
bende kaçıyorum kuzular hepinize iyi geceler Aallah'a emanet olun
iyi uykular kuzum çok öptüm
cikan arkadaslar hepinize iyi geceler
hepinize cok tesekkur ederim
insallah bisey olmadan atlatiriz
Rabbim bir gun sizinde yuzunu guldurcek insallah
inşallah canım hepimizin gülsün yüzü sende sağlıkla kucağına al inşallah
8 senedir bekledigimiz biseydi, bu yollardan gectim en cok ben isterim insallah Rabbim goruyor herseyi

canım yaa allahım ayırmasın bir ömür boyu bolca dinlen sen inşallah herşey güzel olur

ömer bugünlerde biraz huzursuz pipimizde problem var onun icin huysuzluk yapiyor allah nasip ederse 16 mayista sünnet olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…