kızlar sıze doyum olmaz ben kacıyorum kendınıze ıyı bakın ıyıgeceler
hosbuldum kizlar ,valla kulagimda cinlamadi ama biranda geldim nasil oldu bilmiyorum :)
hic istahim yok canim bisey istemiyor ve bulantimda yok amaaa
problemimiz var malesef , gecen cuma baya kanamam oldu acile gittim ,bebegim baya asagidaymis ve dusme riski vardi
ogun bugundur hic kalkmadan devamli yatiyorum
yinede arada kanama oluyor lekelenme oluyor, dinlendikce gececek sanirim
iste normalde baska problemim yok ama sadece buyuk bu var ,insallah bisey olmadan su bikac haftayida atlatirim
hep dua ediyorum insallah Rabbim en kisa zamanda sizede versin diye
hosbuldum kizlar ,valla kulagimda cinlamadi ama biranda geldim nasil oldu bilmiyorum :)
problemimiz var malesef , gecen cuma baya kanamam oldu acile gittim ,bebegim baya asagidaymis ve dusme riski vardi
iste normalde baska problemim yok ama sadece buyuk bu var ,insallah bisey olmadan su bikac haftayida atlatirim
kıslarr kalabalık olduk ama ben çıkayım artık bırakmakta istemiyorum aslında...geç de oldu yaa gözlerim kayıyo...yarın inş daha çok konuşabliriz..herkese iyi geceler tatlı rüyalar
kıslarr kalabalık olduk ama ben çıkayım artık bırakmakta istemiyorum aslında...geç de oldu yaa gözlerim kayıyo...yarın inş daha çok konuşabliriz..herkese iyi geceler tatlı rüyalar
zeynim hoşgeldin canım nasılsın kızın ve oğlun iyilerdir inşallah
bende kaçıyorum kuzular hepinize iyi geceler Aallah'a emanet olun
amin kuzum yaa iyi oldu bugün muhabbet ettikewet ablacım maşallah maşallah inş. hep böle olsun
sende ii yapmışsın cnm bu saatte en güzeli sen bakma köftelere falan mmm mis gibi süt bisküvi warken demi yanii bak bnm de cipsim kolam war köftelere bakmıyorm bile
ama gerçektende haketmiş olmaz döv tubiş yaa insan azcık hanım sözü dinler ah bu erkeklerben cuma, cumrtesi, pazar, pazartesi bosum annemgile gidelim dedim gitmek istemiyorum dedi bana baya bi kavga ettik bugün küsüm halen
ay canım ya çok geçmiş olsun üzüldüm ama korkma canım allahın izniyle bişey olmaz dualarım seninle canım allahım esirgesin minişini .birdaha olmasın kanaman inşallahhosbuldum kizlar ,valla kulagimda cinlamadi ama biranda geldim nasil oldu bilmiyorum :)
derinim iyi uykular kuzum çok öpüyorum seni :80:kıslarr kalabalık olduk ama ben çıkayım artık bırakmakta istemiyorum aslında...geç de oldu yaa gözlerim kayıyo...yarın inş daha çok konuşabliriz..herkese iyi geceler tatlı rüyalar
bende kaçıyorum kuzular hepinize iyi geceler Aallah'a emanet olun
cikan arkadaslar hepinize iyi geceler
hepinize cok tesekkur ederim
insallah bisey olmadan atlatiriz
Rabbim bir gun sizinde yuzunu guldurcek insallah
AMİNNNNN canım yürekten AMİNN kendim we arkadaşlarım için... güzel temennin için tşk cnm ALLAH razı olsun
ama gerçektende haketmiş olmaz döv tubiş yaa insan azcık hanım sözü dinler ah bu erkekler
ay canım ya çok geçmiş olsun üzüldüm ama korkma canım allahın izniyle bişey olmaz dualarım seninle canım allahım esirgesin minişini .birdaha olmasın kanaman inşallah
3 ayı geçtimi tehlike biter inşallah tatlım
duaların için çok saol
:80:
8 senedir bekledigimiz biseydi, bu yollardan gectim en cok ben isterim insallah Rabbim goruyor herseyi
iyi geceler sanada boncuğum çok öptüm
ay maşallah güzel kızına hayırlı yaşlar olsun güzel seneler inşallahselam canim bizler iyiyyiz sizi sormali yarin kizimin dogumgünü teyzezi 14 olucak insallah
iyi uykular kuzum çok öptümbende kaçıyorum kuzular hepinize iyi geceler Aallah'a emanet olun
inşallah canım hepimizin gülsün yüzü sende sağlıkla kucağına al inşallahcikan arkadaslar hepinize iyi geceler
hepinize cok tesekkur ederim
insallah bisey olmadan atlatiriz
Rabbim bir gun sizinde yuzunu guldurcek insallah
8 senedir bekledigimiz biseydi, bu yollardan gectim en cok ben isterim insallah Rabbim goruyor herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?