Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

geçmiş olsun canım nişye ağrıdığını biliyorum ben istersen yat dinlen canım

allahhhhhhhhhhhhhh hamişmi çıkıcak topicden yoksam
kız kocayı ne döversin yazuk yazuk

ayy ablacım herkesi burda bulmuşken gitmem bi yere yok şimdi kafamı dağıtır düşünmemeye çalışırım geçer

iyi geceler kizlar masallah sohbet koyu ,oylesine girdim
baktim herkescikler burdayken bi selam verim dedim
derken tamda konunun uzzerine gelmisim :)

ayy ablacım herkesi burda bulmuşken gitmem bi yere yok şimdi kafamı dağıtır düşünmemeye çalışırım geçer
değilmi canım bugece maşallahımız var

ay canım hoşgeldin sefalar getirdin sevindim seni gördüğüme nasılsın miniş nasıl herşey yolunda inşallah
ya tam senin uzmanlık alanın kulakların çınladı galiba

ayyy ewet bişeyler war oralarda ben görmemezlikten gelerek hemencik geçiverdim:76::76:
heeeiyiy yapmışsın..bende acıkmıştım süt bisküviyle geçiştirdim şimdi..ekmek yersem olmaz bisküvide ondan pek aşagı degikl ama neyse

ooo hoşgeldin cnm nasılsın sempatigim görüşemedik bayadır..herşey yolundamı?evet tamda yemeklerden bahsediyoduk.ama canın çekerse karışmam

ewet ablacım maşallah maşallah inş. hep böle olsun

sende ii yapmışsın cnm bu saatte en güzeli sen bakma köftelere falan mmm mis gibi süt bisküvi warken demi yanii bak bnm de cipsim kolam war köftelere bakmıyorm bile

hosbuldum kizlar ,valla kulagimda cinlamadi ama biranda geldim nasil oldu bilmiyorum :)
hic istahim yok canim bisey istemiyor ve bulantimda yok amaaa

problemimiz var malesef , gecen cuma baya kanamam oldu acile gittim ,bebegim baya asagidaymis ve dusme riski vardi
ogun bugundur hic kalkmadan devamli yatiyorum
yinede arada kanama oluyor lekelenme oluyor, dinlendikce gececek sanirim
iste normalde baska problemim yok ama sadece buyuk bu var ,insallah bisey olmadan su bikac haftayida atlatirim

hep dua ediyorum insallah Rabbim en kisa zamanda sizede versin diye

kıslarr kalabalık olduk ama ben çıkayım artık bırakmakta istemiyorum aslında...geç de oldu yaa gözlerim kayıyo...yarın inş daha çok konuşabliriz..herkese iyi geceler tatlı rüyalar

ALLAH yardımcın olsun canım meleğini ve seni korusun inş. ewet bol bol yat cnm kalkma hiç...zor bir durum ama sabret cnm meleğin seni bırakmaz ALLAH' ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…