tubişim hadi bende kaçar artıkseni kocaman öpüyorum sende uyu emi. ALLAH rahatlık versin tatlı rüyalae ii bak kendinede üzülmek yok okiş grşrz bebem :79:
ben seni görmeden çıkmışım canım.evet döndüm cnm şükür.inş gitmez.
kardeşin gelmiş bilmiyodum ondan giremiyon demek.
anacım gündüzleri 2 gündür bende buralardayım topici ayakta tutmaya çalışyom ondan dolu gelmiştir sana
selammmmmkardeloş alttsın cnm ama gidiyodun galiba.iyi geceler.
canımcım,ben progestan alıyorum ,o yüzdende uykum geliyo,daha öncede böyle oluyodu bildiğin üzere.selam tatlışlar herkese iyi geceler
hepiniz iyisinizdir umarım benim nette problem var birkaç kez düştüm oyüzden tek tek alıntı alamıycam geçmişi okudum
KAYRAM canım hoşgeldin gözünaydın olsun kardeşciğin gelmiş çok sevindim sizinkide bizimki gibi nazlı sanırsam olsun kardeşini mutlu et kuzum .dualar için rica ederim rabbim vesile kılsın inşallah .umutsuz konuşmalar yapma nerden biliyosun adet olucan dur bakalım hayırlısı olsun inşallah .9 ay gelmesin kırmızılar .seni çok öpüyorum kuzum enkısa zamanda kavuşmak üzere
PELOŞUM sende hoşgeldin canım ayrıca geçmiş olsun başın ağrıyomuş mevlam şifa versin .demek artık gitmek yok bak hatırlatıım ona göre ayrıca akıldan atılmıyo kuzum yaa nekadar atmak istesekde olmuyo .ateş ölçüyomuşsun inşallah bebişin gelir bu vesileyle .öpüyorum senide canım
KARDELOŞUM sen buara çok derinmi uyuyon kuzu yoksa hayırdır inşallahkarşılaşamadık senlede öptüm canom
DERİNİM bugün gün vardı evet ama çok sıkıldım yaa karar aldım bidaha arkadaşlarımın haricinde güne gitmiycem orta yaşdaki kadınlar sanki azcık daha patavatsız oluyolar canım sıkıldı her konu bebeğe bağlanıyo .bana dua etmeleri bile çileden çıkrıyo beni .neyse sen nasılsın canım
JENSUCUM hayırlısı olsun tatlım üzülme inşallah önümüzdeki aya gelir bebişin
TUBİŞİM seninde gelmiş kırmızılar hayırlısı tatlım .buarada naaptın kocişinle barıştınmı
GÜLÜM sen nasılsın canım yine başın ağrıyo sanırsam dikkat et kuzum benimde fena karnım ağrıyo
SELİNAM senide öptüm kuzum allahım okuduğun duaları kabul etsin
İKSİRİM sen nasılsın?yokluğun belli oluyo ya msndede göremedim seni inşallah iyisindir
benimkinide bi oranlasana kızzzzzzgulcum canım hep ıyı ol canım ıyı olunca daha cabuk gelıcek bebeık ınan bana hee kelın ılacı olsa kendı basına ama ne demısler dedıgımı yap yaptıgımı yapma:)
ablam kavustuk sonunda oslemısım senı ya kıyamam sana gecmıs olsun
banum fsh ı yenımı olcturdun o degılde kuzu lh la oranlarsan o ne cıkıyoronemlı olan o bıde prolaktın ıcın ne dedıler
tubacım durum ne bılmıyorum canım ama duzelmesıne sevındım
hayırlısı olsun,inşallah son adetin olsun,bebiş gelsin.hb kızlar ben hıc ıyı degılım adet oldum bgn
banucum ınsallah son olur cnm ekledım
kayracım kardeşin gelmiş gözünaydın bende nerde bu hatun diyorum msnde de karşılaşamıyoruz...neyse canım kardeşin gidince görüşürüz inş kendine iyi bak cok öpüyorum seni....kızlar nasılsınız kaedeşim geldi kafam rahatladı şükür bu ay bana şimdiden negatifi görmüş muamelesi yapabilirsiniz o kadar alıştım ki bu fikre ama üzüntülü değilim en azından adet olursam bir nebze rahatlayacağım hepinizi çok özledim ama şim dide elimde olmayan sebeblerden giremiyorum ne zaman p cyi elime alsam kardeşim başlıyor mızmızlanmaya neyse uzatmayım ben iyiyim anlayacağınız ebosum ellerıne saglık balım saolasın
derınım hosgeldın kuzucummmmmmm
hepnızı cok osledım hem de cok benım ıcın dua okuyan ve dua eden herkese çok ama teşekkür ediyorum
sevcancım senınle cok konusma fırsatım olmamasına rağmen duanda benı de unutmaıdıgn ıcın ayrıca tesekkur ederım canım hepınızıın agızına saglık allaha emanet olun
evet derinim aile gibi olduk valla insan dayanamıyo ama gercekten hepinizi cok özlemiştim bir daha biyere gitmek yok hep burdayım inş canım...biliyorum cnm benim sagolasın...evet bazen insan çok sık girmeme kararı alıyo bende yaptım ama olmuyo işte.aile gibi olduk artık bebem
sagol cnm iyi akşamlar..seninlede çoktandır görüşemiyoruz aslında tüm gün buralardaydım ama bi göründün kayboldun...
kız nerelerdesin sen.hoşbuldum sagolasın canım..madem özledin arada ugra o zaman...hem niye hemen adet görecek muamelesi ypıyon ki kendine inşallah olmazsın kayram.öpüyom seni
hayırlısı olsun canım üzülme lütfen bidaki aya gelir inş bebişin..slm kızlar benim kırmızılar geliyo
canım ya napalım sabredecez inş bidaki aya güzel haberi verirsin hayırlısıyla...Slm kızlar nasılsiniz?? Bu arada benim kırmızılar geldinapalim bidakine artık :))
canım sen nasıl oldun uzun zamandır görüşemedik iyisindir inş...naber kızlar ben geldim ama sizler nerdesiniz bakıyım.geçmişi gene okuyamadım çünkü çok sayfa var ne olur bu aralar affedin beni.Bebek varmı bakiyim hadi güzel haberleri sıralayın öpüldünüz.
hoşbulduk eboşum ya gercekten sizlerden ayrı kalınmıyomuş bir daha gitmek yok zaten aklımdan atamaıyorumki farketmiyo yani...sagol canım bu baş agrısı bi yakaladımı bırakmıyo bugunde hafif agrı var inş şiddetlenmez...evet kuzum ya ateş olcme yöntemini deniyorum aslında bişeyde anlamıyorum ama ateş olcme topiginde ki kızlara yorumlattırıyorum inş bu vesileyle gelir bebişim hayırlısıyla...bıu arada banada özel msj atabilirsin dualar icin kenine iyi bak canım cok öpüyorum seni...selam tatlışlar herkese iyi geceler
hepiniz iyisinizdir umarım benim nette problem var birkaç kez düştüm oyüzden tek tek alıntı alamıycam geçmişi okudum
KAYRAM canım hoşgeldin gözünaydın olsun kardeşciğin gelmiş çok sevindim sizinkide bizimki gibi nazlı sanırsam olsun kardeşini mutlu et kuzum .dualar için rica ederim rabbim vesile kılsın inşallah .umutsuz konuşmalar yapma nerden biliyosun adet olucan dur bakalım hayırlısı olsun inşallah .9 ay gelmesin kırmızılar .seni çok öpüyorum kuzum enkısa zamanda kavuşmak üzere
PELOŞUM sende hoşgeldin canım ayrıca geçmiş olsun başın ağrıyomuş mevlam şifa versin .demek artık gitmek yok bak hatırlatıım ona göre ayrıca akıldan atılmıyo kuzum yaa nekadar atmak istesekde olmuyo .ateş ölçüyomuşsun inşallah bebişin gelir bu vesileyle .öpüyorum senide canım
KARDELOŞUM sen buara çok derinmi uyuyon kuzu yoksa hayırdır inşallahkarşılaşamadık senlede öptüm canom
DERİNİM bugün gün vardı evet ama çok sıkıldım yaa karar aldım bidaha arkadaşlarımın haricinde güne gitmiycem orta yaşdaki kadınlar sanki azcık daha patavatsız oluyolar canım sıkıldı her konu bebeğe bağlanıyo .bana dua etmeleri bile çileden çıkrıyo beni .neyse sen nasılsın canım
JENSUCUM hayırlısı olsun tatlım üzülme inşallah önümüzdeki aya gelir bebişin
TUBİŞİM seninde gelmiş kırmızılar hayırlısı tatlım .buarada naaptın kocişinle barıştınmı
GÜLÜM sen nasılsın canım yine başın ağrıyo sanırsam dikkat et kuzum benimde fena karnım ağrıyo
SELİNAM senide öptüm kuzum allahım okuduğun duaları kabul etsin
İKSİRİM sen nasılsın?yokluğun belli oluyo ya msndede göremedim seni inşallah iyisindir
canım ya bu ayda ne cok adet olan var inş bidaki aya hayırlısıyla gelir bebişin canım...hb kızlar ben hıc ıyı degılım adet oldum bgn
banucum ınsallah son olur cnm ekledım
eboşum ya bugundemi görüşemiycez özledim ben seni ama akşamda ben giremiyorum...Ben kaçıyorum bugün çarşıda işlerim var
akşamada kocişin abisine gidicez gece görüşürüz inşallah
sanada hayırlı günler amin... inş hayırlısıyla gelir bebişin bu ay...Hayırlı günler bayanlar. geçmişi okudum Rabbim her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar versin. bende o listeye girmek istiyorum. 1 nisanda adet oldum. ben korunmuyorum ama eşim korunuyor. küçük bir operasyonla :82: hamiş kalma ihtimalini yükselttim. önümüzdeki ay için oldukça heveslendim
Ben kaçıyorum bugün çarşıda işlerim var
akşamada kocişin abisine gidicez gece görüşürüz inşallah
aminnn canım aminnnnn ben 7 senelik ewliyim 5 senedirde olmuyo bebeğim sebebi pco
jensucum nıye konusmuyorsun canım bak topık bos oldgunda kımse konusmuyor dıyordun sımdıde muhabbet gırla gıdıyor ama sen yoksun canım ıyımısın aglamıyon dımı
sagol kardelosum ınsallah son olur pek ümıdım yok ama hayırlısıhayırlısı olsun,inşallah son adetin olsun,bebiş gelsin.
herkeze hayırlı günler .
sagol pelıncım ınsallah cnmkayracım kardeşin gelmiş gözünaydın bende nerde bu hatun diyorum msnde de karşılaşamıyoruz...neyse canım kardeşin gidince görüşürüz inş kendine iyi bak cok öpüyorum seni....
evet derinim aile gibi olduk valla insan dayanamıyo ama gercekten hepinizi cok özlemiştim bir daha biyere gitmek yok hep burdayım inş canım...
hayırlısı olsun canım üzülme lütfen bidaki aya gelir inş bebişin..
canım ya napalım sabredecez inş bidaki aya güzel haberi verirsin hayırlısıyla...
canım sen nasıl oldun uzun zamandır görüşemedik iyisindir inş...
hoşbulduk eboşum ya gercekten sizlerden ayrı kalınmıyomuş bir daha gitmek yok zaten aklımdan atamaıyorumki farketmiyo yani...sagol canım bu baş agrısı bi yakaladımı bırakmıyo bugunde hafif agrı var inş şiddetlenmez...evet kuzum ya ateş olcme yöntemini deniyorum aslında bişeyde anlamıyorum ama ateş olcme topiginde ki kızlara yorumlattırıyorum inş bu vesileyle gelir bebişim hayırlısıyla...bıu arada banada özel msj atabilirsin dualar icin kenine iyi bak canım cok öpüyorum seni...
canım ya bu ayda ne cok adet olan var inş bidaki aya hayırlısıyla gelir bebişin canım...
eboşum ya bugundemi görüşemiycez özledim ben seni ama akşamda ben giremiyorum...
sanada hayırlı günler amin... inş hayırlısıyla gelir bebişin bu ay...
sagol kardelosum ınsallah son olur pek ümıdım yok ama hayırlısı
sagol pelıncım ınsallah cnm
kızlar esım test verdı bgn sonuclar süper cıkmıs ılerı hareketlılık %56 ya cıkmıs sonuclar ıyıde hala bebiş yok
sagol kardelosum ınsallah son olur pek ümıdım yok ama hayırlısı
sagol pelıncım ınsallah cnm
kızlar esım test verdı bgn sonuclar süper cıkmıs ılerı hareketlılık %56 ya cıkmıs sonuclar ıyıde hala bebiş yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?