Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben seni görmeden çıkmışım canım.
ama galiba derda da ona yazdığımı görmemiş.
niye bu kızlar bi selam vermeden giderler anlamam ki.
canımcım,ben progestan alıyorum ,o yüzdende uykum geliyo,daha öncede böyle oluyodu bildiğin üzere.
benimkinide bi oranlasana kızzzzzz
hb kızlar ben hıc ıyı degılım adet oldum bgn
banucum ınsallah son olur cnm ekledım
hayırlısı olsun,inşallah son adetin olsun,bebiş gelsin.

herkeze hayırlı günler .

selam hanımlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
iyisinizdir inşallah
kardeloşum evet progestan uyku yapıyo kuzum ama çok kısa zamanda bebiş uyku yapıcak inşallah
banum valla 11de kalktım kahvaltı filan anca oldu sen nasılsın bitanem ?

bebek bekleme sürelerimiz

DURU..............15 YILokundu
BANU..............11 YILokundu
EBRAR.............10YILokundu
KARDELEN49........6 YILokundu
DERİN.............5,5 YILokundu
KARDELOŞ..........3,5 YILokundu
ALEYNA............3,5 YILokundu
KARDELENBHR.......3 YILokundu
NANELİŞKR.........3 YILokundu
ECEE...............3 YILokundu
GÜNEYCANAN........3 YILokundu
SUNGER............2,5 YILokundu
ANATOLİA..........2,5 YILokundu
GARİP.............2 YILokundu
BONCUK............2 YILokundu
LAGRİMA...........2 YILokundu
TOSTİ.............2 YILokundu
EGAL..............2 YILokundu
ELAEZEL...........19 AYokundu
KAYRAM............1,5 YILokundu
PELİN.............1,5 YIL
SELİNA............11 AY
BAP...............9 AY
RANA..............7 AY
CİCİŞ.............4 AY
SEVCAN............??
ELİXSİR...........(HAMİŞ)
MİRANDA...........(HAMİŞ)
BİRSEN............(HAMİŞ)
DERDA.............(HAMİŞ)
SAMYELİ...........(HAMİŞ)okundu

Ben kaçıyorum bugün çarşıda işlerim var
akşamada kocişin abisine gidicez gece görüşürüz inşallah

Hayırlı günler bayanlar. geçmişi okudum Rabbim her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar versin. bende o listeye girmek istiyorum. 1 nisanda adet oldum. ben korunmuyorum ama eşim korunuyor. küçük bir operasyonla :82: hamiş kalma ihtimalini yükselttim. önümüzdeki ay için oldukça heveslendim

kayracım kardeşin gelmiş gözünaydın bende nerde bu hatun diyorum msnde de karşılaşamıyoruz...neyse canım kardeşin gidince görüşürüz inş kendine iyi bak cok öpüyorum seni....
evet derinim aile gibi olduk valla insan dayanamıyo ama gercekten hepinizi cok özlemiştim bir daha biyere gitmek yok hep burdayım inş canım...
slm kızlar benim kırmızılar geliyo
hayırlısı olsun canım üzülme lütfen bidaki aya gelir inş bebişin..
Slm kızlar nasılsiniz?? Bu arada benim kırmızılar geldi napalim bidakine artık :))
canım ya napalım sabredecez inş bidaki aya güzel haberi verirsin hayırlısıyla...
naber kızlar ben geldim ama sizler nerdesiniz bakıyım.geçmişi gene okuyamadım çünkü çok sayfa var ne olur bu aralar affedin beni.Bebek varmı bakiyim hadi güzel haberleri sıralayın öpüldünüz.
canım sen nasıl oldun uzun zamandır görüşemedik iyisindir inş...
hoşbulduk eboşum ya gercekten sizlerden ayrı kalınmıyomuş bir daha gitmek yok zaten aklımdan atamaıyorumki farketmiyo yani...sagol canım bu baş agrısı bi yakaladımı bırakmıyo bugunde hafif agrı var inş şiddetlenmez...evet kuzum ya ateş olcme yöntemini deniyorum aslında bişeyde anlamıyorum ama ateş olcme topiginde ki kızlara yorumlattırıyorum inş bu vesileyle gelir bebişim hayırlısıyla...bıu arada banada özel msj atabilirsin dualar icin kenine iyi bak canım cok öpüyorum seni...
hb kızlar ben hıc ıyı degılım adet oldum bgn
banucum ınsallah son olur cnm ekledım
canım ya bu ayda ne cok adet olan var inş bidaki aya hayırlısıyla gelir bebişin canım...
Ben kaçıyorum bugün çarşıda işlerim var
akşamada kocişin abisine gidicez gece görüşürüz inşallah
eboşum ya bugundemi görüşemiycez özledim ben seni ama akşamda ben giremiyorum...
sanada hayırlı günler amin... inş hayırlısıyla gelir bebişin bu ay...

hayırlısı olsun,inşallah son adetin olsun,bebiş gelsin.

herkeze hayırlı günler .
sagol kardelosum ınsallah son olur pek ümıdım yok ama hayırlısı

sagol pelıncım ınsallah cnm
kızlar esım test verdı bgn sonuclar süper cıkmıs ılerı hareketlılık %56 ya cıkmıs sonuclar ıyıde hala bebiş yok

hayırlı olsun boncuk,bebekte gelir inşallah,en azından sen stresten kurtulmuş oldun böylece.

herkese selammm nasılsınızz görüşmeyelii.. gece mersin yolcusuyum inşallah...... dualar ne oldu msj gelmedi, yapılmadı mı? bu hafta giremem sanıyorum ... görüşmek üzereeeeeeee

Cnm bebsinde olur Allah'ın izniyle sen morelini yüksek tut olurmu ciğerim

Slm kızlar nasılsiniz?? Daha kimsecikler yok mus ben çok yoruldum esimle aksama kadar bisiklet sürdük bide mc'donald a gittik acayip yoruldum eve yeni girdim öpüyorum hepinizi

nasılsınız canlar ben giremedim yine ama aklım sizinle
kardelenim kusura bakma çok özür dilerim görmedim ne yazdığını evet haklısın slm vermeden çıktım ama mazeretim vard kayın validem ameliyat oldu ve tam bir haftadır onula uğraşıyorum dün tam fırsat buldum girdim misafir geldi kendisi bizde kalıyo bende hemen çıktım msn mi beile eşim kapatmış kusura bakma olurmu valla kasten değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…