Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

allahım kabul etsin canım inşallah hepimiz oluruz hamile kuzum iyi niyetli kardeşim allah gönlüne göre versin :

sagol ablam Amin hepimize dillerim rabbimden sizleri biran önce Mutlu eder bu arada kuranada baslicam artik sizler icin bi dua eden kisi daha oldu sizlerle tanismasaydim derdimi kime anlatirdim

saol gulum saol cok duygulandım sımdı
tugbacım senınmı erken geldı kormızılar gelmez olsunlar dokuz ay

bende çok duygulandım canısı

ay canımm online takipte gördüm direkt yazdıgını dayanamadım içim bi garip oldu. inşallah rabbim hemen versin bebişini önce göbüşüne sonrada kucana bana da versin, isteyen herkese versin inş.

ALLAH razı olsun cnm çok tşk edrm güzel dileklerin için bende senin için dilerim aynı dilekleri cnm ve herkes için bütün bekleyen dileyen arkadaşlarım ablalarım kardeşlerim abilerim herkes için ALLAH ım hayırlısıyla tez zamanda güldrsün yüzümüzü dilerim

ewetttttt abla yaaaa ama bi gelsin bebişimmm hayatı onunla dolu dolu yaşıcam onu kucağımdan hiç bırakmıcam beşikte bile yatırmıcam koynumda yatırıcammmmmmmmmmmmmmmm:85:

oyyyy kuzum benim kıyamam allahım ogünleri göstersin inşallah bende resimlerinizi göreyim öyle
negüzel hayal kurdun be içim tuhaf oldu inşallah gerçek olcak canım

sagol ablam Amin hepimize dillerim rabbimden sizleri biran önce Mutlu eder bu arada kuranada baslicam artik sizler icin bi dua eden kisi daha oldu sizlerle tanismasaydim derdimi kime anlatirdim

canım allahım kabul etsin inşallah
bizi bizden başka kimse anlamıyo zaten iyki tanımışız birbirimizi

oyyyy kuzum benim kıyamam allahım ogünleri göstersin inşallah bende resimlerinizi göreyim öyle
negüzel hayal kurdun be içim tuhaf oldu inşallah gerçek olcak canım

ewet abla amin inş. görücez hep birlikte ben yaşarsam, yarım kalırım sizleride ben görcem sizlerle sewinicem ben en çok...rabbim kalpteki en gizlililikleri bilen ve görendir dileklerim isteklerim hepimiz için ablacım yarım bırakma rabbim bu duyguyu birlikte yaşamayı nasip etsin sizlerle

gulum ınsallah canım benım ahdım var hıc kucagımdan bırakmıcam allah nasıp ederse
tugbam ole tabı canım hayırlısı allahtan bakalım bu vakur durusumu bır hafta sonra kırmızıları goruncede sergıleyebılecekmıyım

canımsın dualarına amin diyorum canı gönülden inşallah yarım kalmıycak herşey güzel olucak
kızlar ben kacım artık kendınıze ıyı bakın ıyıgeceler hepınızede

iyi geceler kuzum bende kaçıyorum ya bu karın ağrısı mahvetti beni

bende öyle cnm bırakmıcam ama bizimkiler bırak kucağa alıştırma dicekler eminim ama umrumda bile değil alışsın ben kucağımın boşlupuna nasıl sabrettim onun kucağıma alışmasında sabrederim büyüyene kadar...

kızlar ben kacım artık kendınıze ıyı bakın ıyıgeceler hepınızede

iyi geceler cnm ALLAH rahatlık versin k.i.bak A.E.OL hoşçakalllll

canımsın dualarına amin diyorum canı gönülden inşallah yarım kalmıycak herşey güzel olucak

iyi geceler kuzum bende kaçıyorum ya bu karın ağrısı mahvetti beni

ablacım yaaa geçsin artık nie geçmiyo karnının ağrısı ayy ne iyi gelir acaba...sen dinlen en iyisi dikkat et kendine lütfen olur mu iyi geceler ALLAH'a emanetsin kocaman öpüyorum seni ii bak kendine iyi uykular

derınım bu aradasenınle yıne karsılasamadık dıp not dusmek ıstedım kızlarla konusuyorum uzun zaman aralıklarıyla da olsa ama senınle grusemedım cok cok cok cok cok ozledım senıııııııı

son kez tugba ve gul kuzuları
ablam boncugum sılerı de yurekten kucakladım zatııııı hade kayram kacarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…