allahım kabul etsin canım inşallah hepimiz oluruz hamile kuzum iyi niyetli kardeşim allah gönlüne göre versin :
saol gulum saol cok duygulandım sımdı
tugbacım senınmı erken geldı kormızılar gelmez olsunlar dokuz ay
ay canımm online takipte gördüm direkt yazdıgını dayanamadım içim bi garip oldu. inşallah rabbim hemen versin bebişini önce göbüşüne sonrada kucanabana da versin, isteyen herkese versin inş.
ewetttttt abla yaaaa ama bi gelsin bebişimmm hayatı onunla dolu dolu yaşıcam onu kucağımdan hiç bırakmıcam beşikte bile yatırmıcam koynumda yatırıcammmmmmmmmmmmmmmm:85:
saol gulum saol cok duygulandım sımdı
tugbacım senınmı erken geldı kormızılar gelmez olsunlar dokuz ay
sagol ablamAmin hepimize dillerim rabbimden sizleri biran önce Mutlu eder bu arada kuranada baslicam artik sizler icin bi dua eden kisi daha oldu sizlerle tanismasaydim derdimi kime anlatirdim
oyyyy kuzum benim kıyamam allahım ogünleri göstersin inşallah bende resimlerinizi göreyim öyle
negüzel hayal kurdun be içim tuhaf oldu inşallah gerçek olcak canım
kızlar ben kacım artık kendınıze ıyı bakın ıyıgeceler hepınızede
canımsın dualarına amin diyorum canı gönülden inşallah yarım kalmıycak herşey güzel olucakewet abla amin inş. görücez hep birlikte ben yaşarsam, yarım kalırım sizleride ben görcem sizlerle sewinicem ben en çok...rabbim kalpteki en gizlililikleri bilen ve görendir dileklerim isteklerim hepimiz için ablacım yarım bırakma rabbim bu duyguyu birlikte yaşamayı nasip etsin sizlerle
gulum ınsallah canım benım ahdım var hıc kucagımdan bırakmıcam allah nasıp ederse
tugbam ole tabı canım hayırlısı allahtan bakalım bu vakur durusumu bır hafta sonra kırmızıları goruncede sergıleyebılecekmıyım
canımsın dualarına amin diyorum canı gönülden inşallah yarım kalmıycak herşey güzel olucak
iyi geceler kuzum bende kaçıyorum ya bu karın ağrısı mahvetti beni
hanımlar ben de kaçıyorum muhabbet için saolun çok öptüm sizi iyi geceler
bende kactum kuzular hade grusuruk uzun zaman sonra ıyı geldı muhabbet optum hepınızı teker teker
bende kactum kuzular hade grusuruk uzun zaman sonra ıyı geldı muhabbet optum hepınızı teker teker
son kez tugba ve gul kuzuları
ablam boncugum sılerı de yurekten kucakladım zatııııı hade kayram kacarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?