Gul giz herkez gitti ikimiz kaldik
bende çıkıyorum iyi gecelerrr ALLAH emanetsiniz çok çok öpüyorum sizleri çok güzeldi sohbet iyi ki warsınız grşmek dileğiyle hoşçakalın:79:
ewet tubiş bende gidiyodum burdaysan kalırım ama bebiş
Ben burdayim yavrum ama uykun varsa Yat cancasim
uykum yok ama işte yatağa girince hayal meyal dalıp gidiom biraz zor olsada:84::84::84:
gülüm inşallah kuzum
tutişim hoşgeldin ablam nasılsın kaptınmı pcyi kocandan
Aynen bende oyleyim hemen uyuyamam bende cok hayal kurarimdun esimin annesiyle internette bebek odalarina bakiyorduk süslerine fln grrrrr gelde sinir olma:84::84:
Anatilia cnm senide mi uyku tutmadi:44:
canım bakma tatlım üzme tatlı canını walla bak ben neler yapıodum bi bilsen ama sonra dedim hem günah hemde bu bana daha çok zarar veriyo toparladım kendimi sende o yüzden bakma tamam mı
aynen kuzum ben iyice azıttım 3den önce yatamıyorum çok kötü oluyor yaa şimdi çıkıyorum bende uyumaya çalışıyım iyi geceler sana
Bakmicam zaten bak gör Mais ayindada tutmicakbundan iki sene önce bi ruya gördüm bi yasli dede nur icinde bana dediki senin kizin olursa adini melek koy dedi halen etkisindeyim kizim olursa ins adini melek koycam, melegim yavrum nezaman gelecen annene
ama tatlım böyle ümitsiz olma lütfen olucak inş. hayırlı zamanda diye düşün rabbim bizede yaşatıcak bu duyguyu ama işte demekki zamanı war o zamana kadar ümitle sabırla beklememiz gerek meleğine kavuşturucak mevlam buna inan
Biliyorum cnm sabir etcez baska carem yok bide esim bi kontroll olsun bakalim ne olcak Amin canim hepimizin melegini. Versin rabbim gûlüm sen kac yilldir evlisin
aminnn canım aminnnnn ben 7 senelik ewliyim 5 senedirde olmuyo bebeğim sebebi pco
Gurban olurum kiyamammerak ettme senin icinde dua ederim yeterki rabbim sizlere melekler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?