Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende çıkıyorum iyi gecelerrr ALLAH emanetsiniz çok çok öpüyorum sizleri çok güzeldi sohbet iyi ki warsınız grşmek dileğiyle hoşçakalın:79:

gülüm inşallah kuzum

tutişim hoşgeldin ablam nasılsın kaptınmı pcyi kocandan

ablam kusura bakma işim çıktığı için kapatmak zorunda kaldım
bende şifayı kaptım 3gündür ama maşallah hiç yatamadım
bende tam gece kuşu oldum hala ayaktayım hiçde uykum yok ama mecbur yatıcam hepinize iyi uykular rüyalarınızda bebişlerinizi görün inşaallah Rabbim bari ordan hasretimizi gidersin:97:
Allah'a emanet olunn

Aynen bende oyleyim hemen uyuyamam bende cok hayal kurarim dun esimin annesiyle internette bebek odalarina bakiyorduk süslerine fln grrrrr gelde sinir olma:84::84:

canım bakma tatlım üzme tatlı canını walla bak ben neler yapıodum bi bilsen ama sonra dedim hem günah hemde bu bana daha çok zarar veriyo toparladım kendimi sende o yüzden bakma tamam mı

canım bakma tatlım üzme tatlı canını walla bak ben neler yapıodum bi bilsen ama sonra dedim hem günah hemde bu bana daha çok zarar veriyo toparladım kendimi sende o yüzden bakma tamam mı

Bakmicam zaten bak gör Mais ayindada tutmicak bundan iki sene önce bi ruya gördüm bi yasli dede nur icinde bana dediki senin kizin olursa adini melek koy dedi halen etkisindeyim kizim olursa ins adini melek koycam, melegim yavrum nezaman gelecen annene

ama tatlım böyle ümitsiz olma lütfen olucak inş. hayırlı zamanda diye düşün rabbim bizede yaşatıcak bu duyguyu ama işte demekki zamanı war o zamana kadar ümitle sabırla beklememiz gerek meleğine kavuşturucak mevlam buna inan

Biliyorum cnm sabir etcez baska carem yok bide esim bi kontroll olsun bakalim ne olcak Amin canim hepimizin melegini. Versin rabbim gûlüm sen kac yilldir evlisin

tubişim hadi bende kaçar artık seni kocaman öpüyorum sende uyu emi. ALLAH rahatlık versin tatlı rüyalar ii bak kendinede üzülmek yok okiş grşrz bebem :79:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…