canım bapın hepinize çok selamı var buara nete giremiyomuş özelden yazdı inşallah enkısa zamanda aramızda olucak
aynen öyle kuzum sallıyorumda oanda fena oldum ağladım banyoya geçipcanım aman salla gitsin.herkes bişy diyo karşısındakini kim düşünrki..
bu arada kimmiş o yaşlı delüüüü
tamam cnm güle güra.geç oldu valla.iyi uykular taklımde kaçıcam az sonle.ben
hoşgeldin swcncımvalla sorma..benim agrılar sinirsel daha çok..bugünlerde çok sık stres yaşadım yaşıyorum da ondan yani...iyi etmişiniz kısss..ah biz haftasonunu unuttuk canım senelerdir..hep hafta ortası izinler..taksime gittiniz demek...iyi olmuş canım gezin tabi...
kuzum saol sende yoruldun bugün tamam takmıycam canım çok öptüm senide iyi uykularcanlarım sızınlede konusamadım:26:anatolyam sagol cnm ınsallah öyle olur
derınım kardeısının doğumgünü kutlu olsun cnm
ebusum takma sen su cevreyı allah ıslah etsın hepsınıde
kızlar ben kacıyorum hepınıze hayırlı geceler
A.slm sende selam söylersin ablam
canım aman salla gitsin.herkes bişy diyo karşısındakini kim düşünrki..
bu arada kimmiş o yaşlı delüüüü
tamam cnm güle güra.geç oldu valla.iyi uykular taklımde kaçıcam az sonle.ben
hoşgeldin swcncımvalla sorma..benim agrılar sinirsel daha çok..bugünlerde çok sık stres yaşadım yaşıyorum da ondan yani...iyi etmişiniz kısss..ah biz haftasonunu unuttuk senelerdir..hep hafta ortası izinler..taksime gittiniz demek...iyi olmuş canım gezin tabi...
canlarım sızınlede konusamadım:26:anatolyam sagol cnm ınsallah öyle olur
derınım kardeısının doğumgünü kutlu olsun cnm
ebusum takma sen su cevreyı allah ıslah etsın hepsınıde
kızlar ben kacıyorum hepınıze hayırlı geceler
ay cnmm yaaa takma ,sınır stres yapma yaaa salla gıtsın...kendımıze yapıyoruz mılletı takarak
ebuşummmmm o yaşlı sen olmuyosun bitanemmm sen hiç yaşlı olurmusun dur bakalım yaww delürme...bak benim ablişim 34 yaşında zeynoyla benden daha küçük gösteriyo kıskandırık oluyom..üstelikte zayıffffffff:95:
boncugum sagol Allah razı olsun bebemgüle güle...
kızlar bende kaçayım artık.adamım uyudu koltuklarda açıkta:2:bende yatayım boynum fena yine..hergün biyerimi diyom size ama boynum cidden fena..fıtık var aşagı iniyo bide sırta dogru egilemiyom hiç pc de oturmakta mahvediyo...hoşçakalın..yarın işyerine alırım laptobumu bakarsınız..konusuruz...iyi geceler...
DerinSu,
Tugba66+,
ebrar_53+,
gul_tamer
hepınıze hayırlı geceler kızlarr
başım fena ama bakıyım dedım 2 gundur bakamadım...
2de actım ama işte gecmıse daldım ama hepsını okuıyamadım çook war.ıyısınız ınsallah hepınız.ben agladım bu akşam o yuzden migren başladı yıne ağrı yapmaya
sağ,sol ,orta her taraf fenaaa
tubacıgım bap face e de gelmıyor ne zamandıor ben de merak ettım
canım benim gecmis olsun :85: niye ağladın kuzumDerinSu,
Tugba66+,
ebrar_53+,
gul_tamer
2de actım ama işte gecmıse daldım ama hepsını okuıyamadım çook war.ıyısınız ınsallah hepınız.ben agladım bu akşam o yuzden migren başladı yıne ağrı yapmaya
evet evettt ne yaşlısı daş gibi benim aşkummmmDemi cnm bende diyorum hicte yaşlı deyil valla masallahi var tütütü
canom dikkat et kendine bu havalarda insan fena oluyo çok rüzgar var tutuluyo insan ince giyinmemek gerek
iyi uykular kuzum çok öpüyorum seni
ayyy neden agladın yaa yapma canım valla bak kendin diyon kendimize ediyoruz diye.migreninde var yapma gulüm...rahat olmaya çalış..eger bebiş için üzülüyosan lütfen takma kafaya Allah büyük olacak inşallah bigün..
canımsın saol güzel arkadaşım yok ben tubişin yanında filan yaşlıyım yani yoksa şükür rabbimeebuşummmmm o yaşlı sen olmuyosun bitanemmm sen hiç yaşlı olurmusun dur bakalım yaww delürme...bak benim ablişim 34 yaşında zeynoyla benden daha küçük gösteriyo kıskandırık oluyom..üstelikte zayıffffffff:95:
canım ya niye ağladın kıyamam üzme tatlı canını hiçbişey için değmezDerinSu,
Tugba66+,
ebrar_53+,
gul_tamer
Demi cnm bende diyorum hicte yaşlı deyil valla masallahi var tütütü
ayyy neden agladın yaa yapma canım valla bak kendin diyon kendimize ediyoruz diye.migreninde var yapma gulüm...rahat olmaya çalış..eger bebiş için üzülüyosan lütfen takma kafaya Allah büyük olacak inşallah bigün..
canım benim gecmis olsun :85: niye ağladın kuzum
canımsın saol güzel arkadaşım yok ben tubişin yanında filan yaşlıyım yani yoksa şükür rabbime
ya zayıflık iyi bişey ablanada maşallah kuzum
canım ya niye ağladın kıyamam üzme tatlı canını hiçbişey için değmez
allahım şifa versin
saol güzelim yaa
hanımlar hepinizi çok öpüyorum iyi geceler size ben kaçtım artık gözlerim ağrıdı
hadin yarın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?