Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aynen öyle kuzum sallıyorumda oanda fena oldum ağladım banyoya geçip
o yaşlı ben oluyom değilmiyimki
kuzum saol sende yoruldun bugün tamam takmıycam canım çok öptüm senide iyi uykular
A.slm sende selam söylersin ablam

olur tatlışım söylerim görüştüğümde

boncugum sagol Allah razı olsun bebemgüle güle...

kızlar bende kaçayım artık.adamım uyudu koltuklarda açıkta:2:bende yatayım boynum fena yine..hergün biyerimi diyom size ama boynum cidden fena..fıtık var aşagı iniyo bide sırta dogru egilemiyom hiç pc de oturmakta mahvediyo...hoşçakalın..yarın işyerine alırım laptobumu bakarsınız..konusuruz...iyi geceler...

ay cnmm yaaa takma ,sınır stres yapma yaaa salla gıtsın...kendımıze yapıyoruz mılletı takarak

ebuşummmmm o yaşlı sen olmuyosun bitanemmm sen hiç yaşlı olurmusun dur bakalım yaww delürme...bak benim ablişim 34 yaşında zeynoyla benden daha küçük gösteriyo kıskandırık oluyom..üstelikte zayıffffffff:95:

DerinSu,
Tugba66+,
ebrar_53+,
gul_tamer

hepınıze hayırlı geceler kızlarr
başım fena ama bakıyım dedım 2 gundur bakamadım...
2de actım ama işte gecmıse daldım ama hepsını okuıyamadım çook war.ıyısınız ınsallah hepınız.ben agladım bu akşam o yuzden migren başladı yıne ağrı yapmaya

sağ,sol ,orta her taraf fenaaa
tubacıgım bap face e de gelmıyor ne zamandıor ben de merak ettım

Demi cnm bende diyorum hicte yaşlı deyil valla masallahi var tütütü

canom dikkat et kendine bu havalarda insan fena oluyo çok rüzgar var tutuluyo insan ince giyinmemek gerek
iyi uykular kuzum çok öpüyorum seni

ayyy neden agladın yaa yapma canım valla bak kendin diyon kendimize ediyoruz diye.migreninde var yapma gulüm...rahat olmaya çalış..eger bebiş için üzülüyosan lütfen takma kafaya Allah büyük olacak inşallah bigün..

canım benim gecmis olsun :85: niye ağladın kuzum

evet evettt ne yaşlısı daş gibi benim aşkummmm
canom dikkat et kendine bu havalarda insan fena oluyo çok rüzgar var tutuluyo insan ince giyinmemek gerek
iyi uykular kuzum çok öpüyorum seni

tamam bitanem valla en iyi sen anlarsın cano sende de vardı dimi boyun agrısı off...
sanada iyi uykular canım öptüm

cnmmm ALLAH BOL RIZK wersın ...yakın zamanda duzelır ınşallah...
2 saat once fılan cep telın mesajlarına bakıyordum da eşimin ben hamileyken yawrumuza we bana attığı mesajları gordum...silmemişim,içim acıdı o yüzden bir nöbet yaşadım.
ALLAHIM YINE WERCEK TABİİ Kİ ama işte bazen böyle oluyor...

canımsın saol güzel arkadaşım yok ben tubişin yanında filan yaşlıyım yani yoksa şükür rabbime
ya zayıflık iyi bişey ablanada maşallah kuzum
canım ya niye ağladın kıyamam üzme tatlı canını hiçbişey için değmez
allahım şifa versin

saol güzelim yaa

canım benim gecmis olsun :85: niye ağladın kuzum

sağol tubacığım derınsuya yazdım ya ondan işte ((

sağol ablammm benım ... arada geliyolar bana böle işteee boşaltıyorum yaşları,ama mıgren de tavan yapıyor...

hanımlar hepinizi çok öpüyorum iyi geceler size ben kaçtım artık gözlerim ağrıdı
hadin yarın görüşmek üzere

hanımlar hepinizi çok öpüyorum iyi geceler size ben kaçtım artık gözlerim ağrıdı
hadin yarın görüşmek üzere

sağol ablam sana da ıyı geceler ALLAH rahatlık wersın...
tubişşş 2 mız kaldık...benım de başım fena yatayım ben de.opüyorum seniii..iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…