bizde iyiyiz canım yaaa bakınıyoruz işte ben adet gelsin die sızlanırım berrin gelmesin die sızlanır sewcan yumrutlamayla ugrasır aman işte böyle gecip gidiyor zman
lagrima teşekkür ederim canım sen napıyon gitmedinmi kız daha haber vermedin hiç aldınmı kürü
selam kızlar hayırlı sabahlarr.
biz bugun eşimle şehir dışına kaçamak yapıcaz,pazartesi dönücez.yola çıkıyorum hepiniz hakkınızı helal edin,benimde hakkım varsa helal olsun.kendinize iyi bakın hoşçakalın,görüşürz:79:öptüm hepinizii.
anam,nerde bu millet,nerde bu devlet?
merhabalarrrrr arkadaslar nasılsınız
hepinize semlarrrrr kızlarrrrrrrr. herkes ,iyi mi<*****
BEN DURGUNUM HERKES ÖLE SNAIRIM PEK YAZAN YOK:97::97::97::97::97:
hepinize semlarrrrr kızlarrrrrrrr. herkes ,iyi mi<*****
selam arkadaslar olmuoo olmuoo olmuooo bi türlü olmuo doktor yumurtalıkların cok iyi dio eşimin sperm testı mukemmel cıktı ama olmuo iştee
selam arkadaslar olmuoo olmuoo olmuooo bi türlü olmuo doktor yumurtalıkların cok iyi dio eşimin sperm testı mukemmel cıktı ama olmuo iştee
kadın çatır çatır çatır doğuruyo yaaaaaaaaaaa:)) bide ebe kadın varya bi parmakla anlıyo olayı sizin bu konuda bilginiz var mı:18:
benım 8 gun geçti insaf ya 8 gunden sonra gebe kalınmaz mı yaa nese sen inş. olmazsınbende aynı şeyden şikayetçiyim herkes stres yapma olur diyooooo adetime 3 gün var olmasın diye dua ediyorum
olacak olacak inşallah... no stres yes bebek...
baştannn selammmm nasılsınızzz??keyifler yerinde mi dir acaba?? bu havalar ne zaman ısınacak.. artıkbir an önce taşınmak istiyorum.. çok yoruldum puff...
hayatım nekadar alengirli.. sonumuz hayır olsun valla...
olacak olacak inşallah... no stres yes bebek...
evet no stres ama çok zooor tutamıyo insan kendini
hemde ne güzel olar bi bilsenkız kardeloş milletle devlet kaçmışlar ben varım olarmı
merhabalarrrrr arkadaslar nasılsınız
geçmedi mi hala senin şu üzüntülerin?hepinize semlarrrrr kızlarrrrrrrr. herkes ,iyi mi<*****
hoş geldin,inşallah en yakın zamanda olur bebişin.mrb ben yeni katıkdım aranızabebiş istiyorum hemde çok:84::84::84:
tıpkı biz gibi.selam arkadaslar olmuoo olmuoo olmuooo bi türlü olmuo doktor yumurtalıkların cok iyi dio eşimin sperm testı mukemmel cıktı ama olmuo iştee
orası neresi ki,burasıda buz gibi bugün.:18:a.s canım burda havalar ısındı gel buraya tasın olmamı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?