Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

gidemedim daha tatlım ya teyzemin iyileşmesini bekliyorum ameliyat oldu miyom dan onunla beraber gidicem dedim ona da karışımlar yapıyormuş skaga cıkcak duruma gelsin geleceğim..
lagrima teşekkür ederim canım sen napıyon gitmedinmi kız daha haber vermedin hiç aldınmı kürü

kızlar nasılsınız? keyifler yerindemi?

canımmm hayırlı yolculuk sana.helal olsun cnm sen de helal et ıyı eğlenceler sizeee

baştannn selammmm nasılsınızzz??keyifler yerinde mi dir acaba?? bu havalar ne zaman ısınacak.. artıkbir an önce taşınmak istiyorum.. çok yoruldum puff...

hayatım nekadar alengirli.. sonumuz hayır olsun valla...

selam arkadaslar olmuoo olmuoo olmuooo bi türlü olmuo doktor yumurtalıkların cok iyi dio eşimin sperm testı mukemmel cıktı ama olmuo iştee

kadın çatır çatır çatır doğuruyo yaaaaaaaaaaa:)) bide ebe kadın varya bi parmakla anlıyo olayı sizin bu konuda bilginiz var mı:18:

selam arkadaslar olmuoo olmuoo olmuooo bi türlü olmuo doktor yumurtalıkların cok iyi dio eşimin sperm testı mukemmel cıktı ama olmuo iştee

bende aynı şeyden şikayetçiyim herkes stres yapma olur diyooooo adetime 3 gün var olmasın diye dua ediyorum

a.s canım burda havalar ısındı gel buraya tasın olmamı :)

kız kardeloş milletle devlet kaçmışlar ben varım olarmı
hemde ne güzel olar bi bilsen
merhabalarrrrr arkadaslar nasılsınız

hepinize semlarrrrr kızlarrrrrrrr. herkes ,iyi mi<*****
BEN DURGUNUM HERKES ÖLE SNAIRIM PEK YAZAN YOK:97::97::97::97::97:
geçmedi mi hala senin şu üzüntülerin?
mrb ben yeni katıkdım aranıza bebiş istiyorum hemde çok:84::84::84:
hoş geldin,inşallah en yakın zamanda olur bebişin.
tıpkı biz gibi.
a.s canım burda havalar ısındı gel buraya tasın olmamı :)
orası neresi ki,burasıda buz gibi bugün.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…