Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayyy cok sevindimm hemen toparlanır inşallah... amin darısı bizlere inşallah :)

hımmm benim haberin yok bilemsn de konustugunuzdan :) nese sorun değil cnm..

hiç bebeğe niyet etmek aklıma gelmemişti olabilir. birde duydunuzmu bilmiyorum ama 40 hurmaya 40 farklı kişimeryem suresini okuyormuş onu yiyormussun herhalde.. komşu getirdi de ordan biliyorum acaba işe yarıyormu ki? denediniz mi?
evet canım haklısın biz dualarımızı okuycaz rabbim kabul eder inş...ama ben bu ay tefricciyye duasını bebege niyet edip okudup onu demek istedim yoksa bende dualarımı okuyorum..

hı yeni gördüm cnm tmm sağol...
cnm yok seni yanlış anlamıyorum bennn.
cnm yorumladım gormemıssın sanırımm ruyanıı

yokk cnm benim takıldıgım bir yer yok.. sen rahat ol.. haklısın bebiş konuşulcak topiğin amacı bu benimkide laf işte..

selam millet nasılsınız? ebrarcım tekrar geçmişolsun...
:79::79::79::79::79:

a.s canım iyiyim ben oturuyorum yine tek başıma ,
bu arada hani sen gecen bi dua yazmıştınya o dua kac kere okunuyor yoksa akla geldikçe söylenen dualrdan mı ???

neden teksin canımm kimse yok mu yanında senin .sey canım o dua kuranı kerimde bi ayet çocuğu olmayanlara okunuyormuş sayısı vakti yok istediğin zaman oku

neden teksin canımm kimse yok mu yanında senin .sey canım o dua kuranı kerimde bi ayet çocuğu olmayanlara okunuyormuş sayısı vakti yok istediğin zaman oku

malesef canım eşim işte bugunde çalışıyor ,:97:
tamam canım ezberledim zaten dewamlı içimden okuyorum

canım benim yaa olsun ne yapalım sağlıklı olsunlarda .evet kısa zaten canım inşallah hayırlısıyla kavusuruz bebişlerimize

AMİNNNNNNNN,
canım inş en kısa zmanda kawuşmayı nasip eder RABBİM sen ne zmandır bebek için ugrasıyorsun canım ???

AMİNNNNNNNN,
canım inş en kısa zmanda kawuşmayı nasip eder RABBİM sen ne zmandır bebek için ugrasıyorsun canım ???

ya benimki daha erken aslında canım bu ay 5 ay olacak 1 yıllık evliyim ama çok istiyorum 26yasındayım ve esimde bazı sorunlar çıktı korkuyorum . peki sen canım

anatolia ALLAH kabul etsın cnm kuranınızı...
dualarınız kabul olsun ınsallah toparlanabıldın mı? kalabalık mıydı ay ne yorgunsundru sımdı sen :S
yaptın mı tarflerden bişeyler??
aminn cnm inşaallah,yok kuzu hemen toparlandım sonrada anneme gittim Onlardan yapamadım düşündüm sonra vazgeçtim ilk defa yapacagım için olmazsa ayıp olur diye başka şeyler yaptım cnm ama yapıcam onlardan en kısa zamanda tekrar tşk ederim zahmet ettiğin için
He bu arada sen güngören'in neresinde oturuyorsun özel değilse inş yanlış hatırlamıyorumdur orda oturuyordun değil mi?
ah cnm çok sagol duaların için..Allah kabul etsin..cnm ben normal çay daveti sanıyodum kuran okuttun sen demek..Allah kabul etsin...
evet cnm öyle,Aminn kuzum inşaallah tez zamanda sağolasın

ohh iyi gezmeler selinamm est kuzu güle güle gidin güle güle gelin inşaallah....

herkeze selam kızlar iyi hafta sonları diliyorum
ablacım eşin rahatsızmıs geçmiş olsun
fazla kalamıcam aksama misafirim var
görüşmek üzere

maşallah,maşallah,emremiz kocaman delikanlı oldu bile şimdiden.
senin dikişler çıktı mı?
inşalah kardeloş ya inan hastaneye gidip onu görünce kucağıma alıp sarılasım geliyo ama izin vermiyolar bide çıkıpta gelirken orda bırakıyom diye sanki bana bişeyler diyo al götür beni diye eve geliyom boş gerçi kızım var oda gündüz okulda oluyo kaynanamla başbaşa kalıyoz işte dikişlerimi dr aldırtmadım bi ucundan çekince zaten yavaşça kendim çıkardım dr acıtıyomuş pzt gidince derim sen napıyon geliyom arada bakıyom kimseler yok nerelerdesiniz topik halkı

Aminn kardeloşum çok güzel geçti valla hala etkisindeyim:) Bol bol dua ettiler bzlere sağolsunlar tabisi bendeEmre paşaya da dua ettik teyzesi Rabbim tüm bebelere şifa versin...
sgl canım ya emreye de okuduk diyince içim bi tuhaf oldu inan teşekkür ederim darısı sizin başınıza hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun
ebrarcım geçmiş olsun canım hastaneyi iyi biliyom sabaha kadar beklemek adamı öldürüyo demekki kocişin iyi üşütmüş sıcak tut ilaçlarını saatinde ver kendinede iyi bak canım
iyiyim kıslar çok sagolun...akşam üstü kötüydüm başım falan..ama şimdi iyiyim şükür...sizler nasılsınız?
derincim sgl inşallah yakında gelir oğluşumda bende isize resimlerini gösteririm canım kız hani tulum resimleri koyacaktın unutma
ay romantik takılacanız kocişle haaa ay bide bebekte oluyomuş ne güzel olur
sgl pelincim hadi seninde güzel haberlerini bekliyoruz bebiş iyi demi hayırlısıyla doğururusun inşallah
banucum her daim hepiniz dualarımdasınız inşallah aşılaman tutarda gelir bebişin
lagrima teşekkür ederim canım sen napıyon gitmedinmi kız daha haber vermedin hiç aldınmı kürü

sgl canım ya emreye de okuduk diyince içim bi tuhaf oldu inan teşekkür ederim darısı sizin başınıza hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun
estagfirullah cnm ya emremiz iyileşsin yeter ki inşaallah Rabbim kabul eder daha çabuk toparlanır paşamız o bizim minik paşamızz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…