Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

a.s canım nasılsın

iyiyim kıslar çok sagolun...akşam üstü kötüydüm başım falan..ama şimdi iyiyim şükür...sizler nasılsınız?

bizde iyiyiz canım yaaa bakınıyoruz işte ben adet gelsin die sızlanırım berrin gelmesin die sızlanır sewcan yumrutlamayla ugrasır aman işte böyle gecip gidiyor zman

valla canım aynen öle ne yapcaz böle
hiç bilmiyorum canım başa gelen çekilir napalım kaderimiz buysa cekicez.....
sorma..bende adetim gelsin beklerim ama gelmez oldu gene
ayy ben anlamıyorum ki sorun yok bişi yok neden gelmez ki ne kadar nazlı bu kırmızılar yaa istemesek hemen gelir wallahi püffffffffff
ssevcan rana derinsu iyi geceler hepinize tatlı rüyalarr şimdiden:

sanada iyi geceler canım benim ...:80:

valla benim ne oldugu belli..pkoyum ve hep geçiyo işte...

berrin güle güle cnm iyi uykular...

kızlarrrrr bende yatıyorummm öpüyorum derincim sewcancım yarın görüşürz inşşş.....

selam kızlar hayırlı sabahlarr.
biz bugun eşimle şehir dışına kaçamak yapıcaz,pazartesi dönücez.yola çıkıyorum hepiniz hakkınızı helal edin,benimde hakkım varsa helal olsun.kendinize iyi bakın hoşçakalın,görüşürz:79:öptüm hepinizii.

evet canım haklısın biz dualarımızı okuycaz rabbim kabul eder inş...ama ben bu ay tefricciyye duasını bebege niyet edip okudup onu demek istedim yoksa bende dualarımı okuyorum...
maşallah hüseyin emremize cok sevindim birsencim yakında senin kucagında evinede cıkar inş
eboşum canım benim ya tekrar gecmiş olsun eşine sende cok yorulmuşsun dinlen ama özledim seni kocişin iyilesince gel...
öyle olur tabi ya allahım sabır versin arkadaşına...

oh ne güzel canım iyi eglenceler size hayırlısıyla gidin ve dönün görüşmek üzre öptüm selinam...

selsam kızlar hayırlı sabahlar herkeze kimse yok topikte ben erkenciyim heralde

banu cum,aradaki açığı mı kapatmaya çalışıyon kıssss
naptın,nasılsın,ev taşıma işlerin noldu,inşaat bitti mi,taşlar kırıldı mı?
aşılaman ne zaman?
:::))) taşındım yerleştim çok şükür 7 seans girdim çatlamadı bile taş şimdilik bıraktık haziran adetimle inşallah aşılama başlıycak evraklarımı verdim çapada olucak.Sen nasılsın canım duaları yapıyomusunuz bir ara okudum olmıcak deniyodu

kız kardeloş bi varsın bi yoksun nasılsın özlettin kendini banu sgl canım emre iyi sen nasıl oldun iyileştinmi
Ben iyileştim canım taşım kırılamadı bizde ara verdik önümüzdeki ay aşılamam yapılacak banada dua et birsencim senin duan kabul olur emrecik iyiymiş çok sevindim inşallah en kısa zamandadada evine gelir.

Canım çok geçmiş olsun benim gibi olmuş eşinde inşallah en kısa zamanda iyileşir seni çookkk öpüyorum

çok geçmiş olsun tatlım yaaaaaa,özledik seni ama sağlık bu.

haftasonu kaçamağı ha,nerey gidiyonuz bakim?

galiba artık yapılmıcak canım,son kişilere okundu sanırım,özelden devam ettik,burdan yasaklanınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…