selammm kızlarrrr
bütün kalbimle AMİN canım yaaaaaaaAMİNNNNNNN canım seninde ağzın bal yesin kuzum sanki bende öyle hissediyorum ama hayırlısı neyse onu wersin RABBİM ...
senin bi lafın warya hanii ANNELER HİSSEDER diye ... belkide war we hissediyorsun canım ayyy inş yaa nasıl mutlu olurum warya seninde cok yakında olacak bak gör canım hatta belki şuan olmuş bile RABBİM umutlarımızı boşa çıkartmasın (AMİNNNNNNNN)...
cnm hoplamak ne :)))Kizllaaaar, yardiminiza ihtiyacim var.
ben 20. adet günümde kan verdim, bakmak icin yumurtanin hoplayip hoplamadigina. Bugün kan degerlerimi ögrendim, fakat doktora carsamba günü gidecem. Doktorda calisan kizlar da anlamiyorlarmis. biri 247 digeri ya 147 yada 47 dediler. Iciniizde bilen varmi????? biri progesteron biri prolactinmis. Allahim insaallah yumurtam hoplamistir. Lütfen yardim edin!!! cok meraklandim
Kizllaaaar, yardiminiza ihtiyacim var.
ben 20. adet günümde kan verdim, bakmak icin yumurtanin hoplayip hoplamadigina. Bugün kan degerlerimi ögrendim, fakat doktora carsamba günü gidecem. Doktorda calisan kizlar da anlamiyorlarmis. biri 247 digeri ya 147 yada 47 dediler. Iciniizde bilen varmi????? biri progesteron biri prolactinmis. Allahim insaallah yumurtam hoplamistir. Lütfen yardim edin!!! cok meraklandim
cnm hoplamak ne :)))
hamılelık testımı yaptırdın sen???
eğer oysa beta hcg değerın önemlı o kaçmış acaba???
cnmmmm daha çok yenısınız ewet dıyeceksın kı ılk geceden hamıle kalanlar war ben de kendımı öyle sanmıştım ama ollmuyormuş ha deyince.anlayann bırıı acıklama yapabbılırmıı derınlemesıınee amaa son uc aya gore yazıyorumm :15 mart (19 bıttı) 11 nısan(15bıttı) 7 mayıs (11 de bıttı) bu duzenlı adet sıklusu sanırım 26 27 gunn suruyorrr ılıskıye en afzla 2 gun verıyoruzz yenı evlıyız 30 ocaktaa (evlendık ) bebek ıstıyoruz ılk geceden berıı hıccc korunmadıkk ılıskıden sonra yatıyorumm amaa hala olmadı hamıle kalamadımm nerde hata var anlamadıkk esımde olur olur bosver dıyor ama ben bosveremıyorummm sıgarada kullanıyorum arada alkoldee aldıkk agırda kaldırıyorumm koltuklar halılar vs vs vss dıkkat edemıyorumm 22 yasındayımmm kımı buyukler yas oturunca olur dıyorlar ne alaka (kayınvalıdemm) yumurtlama gunumu bıle saptayamıyorumm ruyamda da kızımm oldu gordumm emzırıyordumm bebek bırden konusmaya baslaıd kısacasıı ruyalarıma bıle gırıyor artıkk bılen bırı varsa yorumlarıı beklıyorumm ne yapmalıyızzzzzzzzzzzzzz ??????????????
hoplamak güzellmişşşş heyecanlı arkadass yumurta sperm tarafındann zıpladımı gıbı bırsy heraldeee
a.s canım ıyıyım sen nasılsın???herkese almlar nasılsınız arkadaslar
yani yumurtlama olmus mu diye. adetin 21. gününde kan verdiriyorsun ya. yok beta hcg degil daha bu. Bu progesteron testi
anlayann bırıı acıklama yapabbılırmıı derınlemesıınee amaa son uc aya gore yazıyorumm :15 mart (19 bıttı) 11 nısan(15bıttı) 7 mayıs (11 de bıttı) bu duzenlı adet sıklusu sanırım 26 27 gunn suruyorrr ılıskıye en afzla 2 gun verıyoruzz yenı evlıyız 30 ocaktaa (evlendık ) bebek ıstıyoruz ılk geceden berıı hıccc korunmadıkk ılıskıden sonra yatıyorumm amaa hala olmadı hamıle kalamadımm nerde hata var anlamadıkk esımde olur olur bosver dıyor ama ben bosveremıyorummm sıgarada kullanıyorum arada alkoldee aldıkk agırda kaldırıyorumm koltuklar halılar vs vs vss dıkkat edemıyorumm 22 yasındayımmm kımı buyukler yas oturunca olur dıyorlar ne alaka (kayınvalıdemm) yumurtlama gunumu bıle saptayamıyorumm ruyamda da kızımm oldu gordumm emzırıyordumm bebek bırden konusmaya baslaıd kısacasıı ruyalarıma bıle gırıyor artıkk bılen bırı varsa yorumlarıı beklıyorumm ne yapmalıyızzzzzzzzzzzzzz ??????????????
a.s canım ıyıyım sen nasılsın???
olsun canım sewin işte bak ranamın gelmıyor.her adet olman bebek yok demektır ok ama ıyı yönünden bakarsan yumurtlaman olacak adetten 2 hafta sonra bunu düşünsağol canım biras canım sıkkın adet oldum hemde 5 gün öönce
herkese almlar nasılsınız arkadaslar
anlıyorum canım ama bence eşine bi baktırın derim tabi sende bi genel muayene ol ama ilk başta STRESSSSSS YOKKKKK unutmaaaaa...!!!ya ben en fazla 15 dakka durabılıyorumm oyleee daha fazla duramıyorummm bırdee ara verme ısıne gelıncee bende sıkıntı olmazdaa esımde sanmıyorumm yenıyız dıye mı bılmıyorumm ama onun duracagını sanmıyorumm dedıgım gıbı en fazla ıkı gunn aslında fabrıkada calısıyor butunn gunn ayaktaa saglıklıı bır olusmasıda zorr sureklı kasıklarını yorann ısı varr goodyearda lastık ısıı bırazz agırrr o konuda haklısınn sadece bayanladaa bıtmıyorrr aradda da olsa alkol tuketımıde varr 30 yasındaa sıgara gunde bır paket bende ondan asagı degılım ama onun kadar da degılımm bu konuda ısteklı oldugumm ıcınn agrı kesıcı ıcmemeye bıle dıkkat edıyorumm yeır geldıgındee sadece regl gunlerımde kendımee ızın verıyorumm dıkkat edılmeyecek hussuslarda mesela evın seklını REGL ıken degstrdımm halılarımızı o gun yıkadım alkolu ogun aldımm agrı kesıcı ıcme ıhtıyacım varsa mıdemm cokk yanar mesela o gun ıcerımm dıger gunler o acıya bıle katlanıyorum vs vs vs nasıl olcak bılmıyorum yanıı
ya ben en fazla 15 dakka durabılıyorumm oyleee daha fazla duramıyorummm bırdee ara verme ısıne gelıncee bende sıkıntı olmazdaa esımde sanmıyorumm yenıyız dıye mı bılmıyorumm ama onun duracagını sanmıyorumm dedıgım gıbı en fazla ıkı gunn aslında fabrıkada calısıyor butunn gunn ayaktaa saglıklıı bır olusmasıda zorr sureklı kasıklarını yorann ısı varr goodyearda lastık ısıı bırazz agırrr o konuda haklısınn sadece bayanladaa bıtmıyorrr aradda da olsa alkol tuketımıde varr 30 yasındaa sıgara gunde bır paket bende ondan asagı degılım ama onun kadar da degılımm bu konuda ısteklı oldugumm ıcınn agrı kesıcı ıcmemeye bıle dıkkat edıyorumm yeır geldıgındee sadece regl gunlerımde kendımee ızın verıyorumm dıkkat edılmeyecek hussuslarda mesela evın seklını REGL ıken degstrdımm halılarımızı o gun yıkadım alkolu ogun aldımm agrı kesıcı ıcme ıhtıyacım varsa mıdemm cokk yanar mesela o gun ıcerımm dıger gunler o acıya bıle katlanıyorum vs vs vs nasıl olcak bılmıyorum yanıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?