Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

anlayann bırıı acıklama yapabbılırmıı derınlemesıınee amaa son uc aya gore yazıyorumm :15 mart (19 bıttı) 11 nısan(15bıttı) 7 mayıs (11 de bıttı) bu duzenlı adet sıklusu sanırım 26 27 gunn suruyorrr ılıskıye en afzla 2 gun verıyoruzz yenı evlıyız 30 ocaktaa (evlendık ) bebek ıstıyoruz ılk geceden berıı hıccc korunmadıkk ılıskıden sonra yatıyorumm amaa hala olmadı hamıle kalamadımm nerde hata var anlamadıkk esımde olur olur bosver dıyor ama ben bosveremıyorummm sıgarada kullanıyorum arada alkoldee aldıkk agırda kaldırıyorumm koltuklar halılar vs vs vss dıkkat edemıyorumm 22 yasındayımmm kımı buyukler yas oturunca olur dıyorlar ne alaka (kayınvalıdemm) yumurtlama gunumu bıle saptayamıyorumm ruyamda da kızımm oldu gordumm emzırıyordumm bebek bırden konusmaya baslaıd kısacasıı ruyalarıma bıle gırıyor artıkk bılen bırı varsa yorumlarıı beklıyorumm ne yapmalıyızzzzzzzzzzzzzz ??????????????

bütün kalbimle AMİN canım yaaaaaaa
canım inşallah ya sen bekle biraz diyeceğim söktürücü içme dıye belkı de o testte cıkmamıstır canım yaaaa
ewet canım hissetmıstım hamıle kaldığımda ama bakalım bekleyeceğim.kaptırdım galıba ben nolur nolmaz dıye ağır işler yapmıyorumm

cnm hoplamak ne :)))
hamılelık testımı yaptırdın sen???
eğer oysa beta hcg değerın önemlı o kaçmış acaba???

canım eger prolaktinin ise yüksek cıkmış biraz süt hormonu bu benimde yüksekti dostinex adında bi ilaçla düştü bi ay sonra ama diğerini bilemiyorum :44:

cnmmmm daha çok yenısınız ewet dıyeceksın kı ılk geceden hamıle kalanlar war ben de kendımı öyle sanmıştım ama ollmuyormuş ha deyince.
canım ben tüyo werebılırım sana bildiklerıme,duyduklarıma istinaden.
senın adet sorunun yok cok guzel gordugum kadarıyla ınsallah esınde de sorun yoktur zaten 1 sene dolmadan drlar kabul etmıyor ben de 10 aylıkken gıttım cunku benım adetım duzensızdı.canım ılşkıye her akşam gırmeyın yumurtlama haftanda bana drum adetın 13.günü çalışmalara başlamamı söyledi.1 hafta hergun yapmayın dedı günaşrı yapın dedı.sperm kalıtesı açısından.ben hamıle kaldığım gece ayaklaırmı dikmiştim yarım saat ve yatarken belimle popomun altına yastık koyup da yatmıstım hemen dus aldım sabaha dek öyle durdum yanı.canım bır de eskı kafa dıyebılırsın ama ben belıme gobegıme fılan bardak vurdurdum o ay hamıle kaldım tesaduf olabılır .
we tabii ki en başı dua bazı dualarım war benım onları okudum duzenlın olarak o ay hamıle kaldım.hayırlı zaman dıye dua et canım

hoplamak güzellmişşşş heyecanlı arkadass yumurta sperm tarafındann zıpladımı gıbı bırsy heraldeee

Evet canim hem heycanliyim hemde ben almanyada yasadigim icin o kelimeyi almancadan türkceye cevirdigin zaman yumurta hoplamasi deniliyor asil yumurtlama demek galiba ayy cok heycanliyim gercekten bu degerler ne demek diye.

canım daha yenisin ilk başta şu STRES olayına bi son wermen lazım en büyük tedawi bu daha sonra bi jinekolojik bi muayene ol baktır bakalım rahmin ne durumda ama adet döngün gayet iyi bence gayet sağlıklısın tabi burda senin haricinde eşinde önemli bi sprem testi yaptır bence için rahat etsin diye ama şuan bence kafana takmazsan bebeğin gelir bence daha çok erken tıpta 1 sene geçmeden bu konuyu ciddiye bile almıyorlar biliyorsundur o yüzden rahat ol daha önünde çookkk zaman war ilişkiden sonra şu geleneksel yastık koyma olayımız warya onu yap ki spremler hemen dışa çıkmasın inşş olur sen ilk önce dediğim gibi kafanı rahat tut ....

hemen duş aldım yazmısım ama yanlış olmuş hemen duş almadım sabaha dek belle popo arası bı yastık koydum oyle durdum

ya ben en fazla 15 dakka durabılıyorumm oyleee daha fazla duramıyorummm bırdee ara verme ısıne gelıncee bende sıkıntı olmazdaa esımde sanmıyorumm yenıyız dıye mı bılmıyorumm ama onun duracagını sanmıyorumm dedıgım gıbı en fazla ıkı gunn aslında fabrıkada calısıyor butunn gunn ayaktaa saglıklıı bır olusmasıda zorr sureklı kasıklarını yorann ısı varr goodyearda lastık ısıı bırazz agırrr o konuda haklısınn sadece bayanladaa bıtmıyorrr aradda da olsa alkol tuketımıde varr 30 yasındaa sıgara gunde bır paket bende ondan asagı degılım ama onun kadar da degılımm bu konuda ısteklı oldugumm ıcınn agrı kesıcı ıcmemeye bıle dıkkat edıyorumm yeır geldıgındee sadece regl gunlerımde kendımee ızın verıyorumm dıkkat edılmeyecek hussuslarda mesela evın seklını REGL ıken degstrdımm halılarımızı o gun yıkadım alkolu ogun aldımm agrı kesıcı ıcme ıhtıyacım varsa mıdemm cokk yanar mesela o gun ıcerımm dıger gunler o acıya bıle katlanıyorum vs vs vs nasıl olcak bılmıyorum yanıı

anlıyorum canım ama bence eşine bi baktırın derim tabi sende bi genel muayene ol ama ilk başta STRESSSSSS YOKKKKK unutmaaaaa...!!!

canım benım ben de oyle durmaya fakat formülü buldum al elıne cep telefonunu oyun oyna zaman çok çabuk geciyor
canım benim eşim de günde 1 paketiçiyor gectıgı de oluyor.alkol desen yeri gelınce alıyor.yanı ortsm olduğu zaman.ben de hamıle kalmadan 1 hafta once ıcmıstım farkında degılım.bunların ewet yararı yok ama bebk için engel değil diye dusunuyorum.stres de çok etkılı.ben her çalışma gunlerınde stres yapıyordum eşim de .ilişkıye bebk olsun dıye gırmeye başladım ama yok olmamalı oyle.stresı bıraktık ve hamıle kaldım ben.stres en buyuk düşman!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…