olsun canım sewin işte bak ranamın gelmıyor.her adet olman bebek yok demektır ok ama ıyı yönünden bakarsan yumurtlaman olacak adetten 2 hafta sonra bunu düşün
stres de yapma
canım dualarımı yazarım bırazdan okcanım haklısın ama üzülüyorum bide benim günüm saatim hiç saşmazdı 2 aydır erken oluyorum 3-5 gün bişey olur mu diye korkuyorum bide canım senin duaların varmış neler onlar sakıncası yoksa sey bide adetten 2 hafta sonra yumurtlama dnemi mi oluyo canım kusura bakma valla ben pek bilmiyorum da
a.s canım nasılsın ???kırmızılar gelmiş üzülme elbet bunlarda gececek ben daha bekliyorum bn gelsin istediğim için gelmiyor sen istemiyordunya o yüzdende erkenden geldiler ....
canım dualarımı yazarım bırazdan ok
canım adetın ılk gununden say.13 gunu başlayın çalışmalara 1 gün arayla 10 gün çalışın yumurtlama haftası ozaman oluyor.yanı yoğunmuş.tabii şans işi.o günü bulmak hedef tahtasında tam ortaya tutturmaya benziyor:97::97::97::97:
aynen canım ya ama erken geldi düzenim mi bozuluyo ne misafir vardı yoksa kesin aglardım bunaldım nedense çok istiyorum ya bu hafta eşimde doktora gidecek tekrar off
bu kadar stres yapma bee kuzum sıkma kendini ne olursun gerçekten bu bizi dha kötü yapıyor neden dahada zorlaştıralım ki kendini rahat bırak inşş herşey yoluna gircek unutma bol bol dua et elbet RABBİM bi zman yazmıştır alnımıza şuan sabırla beklememiz lazım hepimiz bu sınawla sınanıyoruz işte biraz daha moral canım ....
KAYINWALIDEN BİR AN ÖNCE TORUN SEWMEK ISTIYOR KADINCAĞIZ HERALDE :))bende merak ettımm duaları yasin kıtaplarında dılek ıstek duaları var tesbıhlerı var ama bende okuyorumm bazenn onlar gıbı mı baskamı yoksaa bu aradaaa yazıalrda once sonraa adet oluyorum dıye yazılmıss kayınvalıdemdee hep soylee bıraz erkenn bıraz gecc olmak ıyımıss buyukler eskıdenn oyle dermıss bana dıyor arada konustugumuzda meraklı hep yokluyor benı ılk ıkı ay gec oldumm bebe tutunmaya calısıyor döl yatagıı dedıı
ranacım saol canım bende sizi özledim inanki neyse şükür kavuşturanabi kaç gündür bende yoktum annemlerdeydim bu arada hala adet olamadım kasıklarım taş gibi şiş gören hamile sanıyor yani düşünün öyle şiştim söktürücüde içiyorum ama yok gelmiyor hala
EBRAR ABLAM,çok geçmiş olsun özledik seni sende kendine dikkat et olur mu ???
PELİNCİM,dualarımız seninle canım inş bebeğin sana sımkısı tutunur dış gebelik falan değildir sakın kendini strese sokma ...
DERİNCİM,sende hala benim gibisin gelmemiş kırmızılar ayyy bunlar ne kadar nazlı çıktılar yaa
BERRİNCİM,bende 8 aydır bekliyorum canım bakalım RABBİM ne zman kısmet edicek hayırlısı olsun cümlemizin hakkında ...
SEVCANIM,sen bizim sloganımızı bi hatırla kuzum geçmişe baktımda bi ara kötü olmuşsun canım benim ama unutma STRES YOK...!!!BEBEK WARRRR...!!!
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
bende iyiyim tatlışım nolsun bildiğin gibi işteselam ablam ıyı sen nasılsın?? ıyımısın
ranamla ben de gorusemıyorum kac gundur
nerlerdesın ranam yaaa msj da attım 1 saat once fılan
aynen ya geçmişi okumayı bile özlemişim bide hastalık olunca insan çok sıkılıyo yaaewet ablacım özledik seni yaa bende yoktum bi kaç gündür bi geçmişe bakıyordum :87:
canım valla öyle oldu neyse sağlık olsun buluşuruzCanımcım ben okudum derinede haber verdim inşallah pelin için herşey güzel olur.
Gene karşılaşamadık kısmet vallaaa.
berrincim hayırlısı olsun canım düzenli olmasıda bişeydir .sağol canım biras canım sıkkın adet oldum hemde 5 gün öönce
cnm war oyle testler ewet yumurtlama warmı dıye ıdrarla test yapıyorsun ateş ölçme yontemı de war ay daha neler neler hepsını denıyoruz bakalımyaa şu yumurtaların dili olsaa keşke korunmak ısteyene ıstemeyenede ne gusel olurduuuama yaa bırrdee sey dıcem eczanede satılıyormuss yumurtlama ıle ılgılıı bı testt var mı yogunmu gıbımı nee okudum onuda bır yerde ama nerde bılmıyorumm daha gıdıpte soramadımm yenı gelınımm yaa cıkamıyorummmm kahrolasıı çarsılaraaaaaaaaaaaaaaaaa
ne demek canım paylaşmayı sewerım.ay ne gusel ya keşke ben de gıden yawrumdan sonra güzel haberlerı alırım yakın zamanda:97::97:sağol canım vallaya uğrastırdım seni hayırlısı artık ama biras genetik de önemli benim bi tanıdık var annesinin 10 cocugu var ablaları evlendikleri geceden hamile hepsi bu dediğim de bi akraba ile evlendi 5 ay içinde 2. hamileliği ilki düşük şimdi 3 aylık olmuşş
iyi geceler canım kocişle i,lgilen sen zordur tabii yaaaaa hadı baş başşİYİ GECELERRR GECEE KUŞLARIIII EŞİMM GELCEKK BİRAZDANNNN VARDİYA İŞİİ ZOR ADAMIDA KADINIDA YORUYOR DÜZEN YOK Kİ BEBEK OLSUNN NEYSEEEEEEEEEEEEEEE HOŞÇAKALINNNNN
hepinize hayırlı geceler canlar teker teker öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?