Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

olsun canım sewin işte bak ranamın gelmıyor.her adet olman bebek yok demektır ok ama ıyı yönünden bakarsan yumurtlaman olacak adetten 2 hafta sonra bunu düşün
stres de yapma

canım haklısın ama üzülüyorum bide benim günüm saatim hiç saşmazdı 2 aydır erken oluyorum 3-5 gün bişey olur mu diye korkuyorum bide canım senin duaların varmış neler onlar sakıncası yoksa sey bide adetten 2 hafta sonra yumurtlama dnemi mi oluyo canım kusura bakma valla ben pek bilmiyorum da

canım dualarımı yazarım bırazdan ok
canım adetın ılk gununden say.13 gunu başlayın çalışmalara 1 gün arayla 10 gün çalışın yumurtlama haftası ozaman oluyor.yanı yoğunmuş.tabii şans işi.o günü bulmak hedef tahtasında tam ortaya tutturmaya benziyor:97::97::97::97:

a.s canım nasılsın ???kırmızılar gelmiş üzülme elbet bunlarda gececek ben daha bekliyorum bn gelsin istediğim için gelmiyor sen istemiyordunya o yüzdende erkenden geldiler ....

aynen canım ya ama erken geldi düzenim mi bozuluyo ne misafir vardı yoksa kesin aglardım bunaldım nedense çok istiyorum ya bu hafta eşimde doktora gidecek tekrar off

bende merak ettımm duaları yasin kıtaplarında dılek ıstek duaları var tesbıhlerı var ama bende okuyorumm bazenn onlar gıbı mı baskamı yoksaa bu aradaaa yazıalrda once sonraa adet oluyorum dıye yazılmıss kayınvalıdemdee hep soylee bıraz erkenn bıraz gecc olmak ıyımıss buyukler eskıdenn oyle dermıss bana dıyor arada konustugumuzda meraklı hep yokluyor benı ılk ıkı ay gec oldumm bebe tutunmaya calısıyor döl yatagıı dedıı

yaa şu yumurtaların dili olsaa keşke korunmak ısteyene ıstemeyenede ne gusel olurduuu ama yaa bırrdee sey dıcem eczanede satılıyormuss yumurtlama ıle ılgılıı bı testt var mı yogunmu gıbımı nee okudum onuda bır yerde ama nerde bılmıyorumm daha gıdıpte soramadımm yenı gelınımm yaa cıkamıyorummmm kahrolasıı çarsılaraaaaaaaaaaaaaaaaa

sağol canım vallaya uğrastırdım seni hayırlısı artık ama biras genetik de önemli benim bi tanıdık var annesinin 10 cocugu var ablaları evlendikleri geceden hamile hepsi bu dediğim de bi akraba ile evlendi 5 ay içinde 2. hamileliği ilki düşük şimdi 3 aylık olmuşş

aynen canım ya ama erken geldi düzenim mi bozuluyo ne misafir vardı yoksa kesin aglardım bunaldım nedense çok istiyorum ya bu hafta eşimde doktora gidecek tekrar off

bu kadar stres yapma bee kuzum sıkma kendini ne olursun gerçekten bu bizi dha kötü yapıyor neden dahada zorlaştıralım ki kendini rahat bırak inşş herşey yoluna gircek unutma bol bol dua et elbet RABBİM bi zman yazmıştır alnımıza şuan sabırla beklememiz lazım hepimiz bu sınawla sınanıyoruz işte biraz daha moral canım ....

haklısın canım allah razı olsun ya inş. hayırlısıyla geceriz bu sınavımızıda hepimiz

İYİ GECELERRR GECEE KUŞLARIIII EŞİMM GELCEKK BİRAZDANNNN VARDİYA İŞİİ ZOR ADAMIDA KADINIDA YORUYOR DÜZEN YOK Kİ BEBEK OLSUNN NEYSEEEEEEEEEEEEEEE HOŞÇAKALINNNNN

yeni gelen arkadaşlar duaları yazıyorum

BİSMİLLAHIRRAHMANNIRAHIM

fe hebli min ledünke veliyya yerisüküm tafen sümme li tebluhu eşüddeküm nü ve yerisümin ali yakub.yuhriciküm tıflen sümme li tebluğu eşüddeküm.

yukarıdakı duayı aşağıdakılere her başlamadan önce içinizden geldiği kadar okuyun.

4 cuma üst üste ''ya evvel'' ve ''ya varis'' tesbihi çekin. her ıkısını de 707 'şer kez.

''vallahü hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi''
ANLAMI;MUHAKK Kİ ALLAHH DOSTTUR VE YARADANDIR! BU AYETI DE BERABER OLMADAN ONCE 289 KEZ TEKRAR EDİN

AMİN

ve zennuni iz zehebe muğadıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nada fiz zulumati en la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu mines zalimine ( birlikte olmadan önce 3 kez)

festecebna lehu ve necceynahu minel gammi ve kezalike nunal muminine(birlikte olmadan önce 3 kez)

RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYYETEN DAYYİBEH.
YUKARIDAKİSİNİ DE İÇİNİZDEN GELDİĞİ KADAR...
kızlar allah kabul etsın bu son 3 duayı berrin sen mı yazmıştın hatırlamıyorum tam onları da bu ay ekledım dualarıma.ben yukardakı tesbihlerı ve duaları okuduğum ay hamile kalmıştım
ALLAH KABUL ETSİN
AMİN.

KAYINWALIDEN BİR AN ÖNCE TORUN SEWMEK ISTIYOR KADINCAĞIZ HERALDE :))

ranacım saol canım bende sizi özledim inanki neyse şükür kavuşturana
senin kırmızılarda gelmemiş sıkma canını hayırlısı olsun
selam ablam ıyı sen nasılsın?? ıyımısın
ranamla ben de gorusemıyorum kac gundur
nerlerdesın ranam yaaa msj da attım 1 saat once fılan
bende iyiyim tatlışım nolsun bildiğin gibi işte
ewet ablacım özledik seni yaa bende yoktum bi kaç gündür bi geçmişe bakıyordum :87:
aynen ya geçmişi okumayı bile özlemişim bide hastalık olunca insan çok sıkılıyo yaa
Canımcım ben okudum derinede haber verdim inşallah pelin için herşey güzel olur.
Gene karşılaşamadık kısmet vallaaa.
canım valla öyle oldu neyse sağlık olsun buluşuruz
buarada ağzına sağlık
sağol canım biras canım sıkkın adet oldum hemde 5 gün öönce
berrincim hayırlısı olsun canım düzenli olmasıda bişeydir .
düzensizlik çok zor inanki son aylarda düzenli geliyo diye bayram ediyorum :90:

cnm war oyle testler ewet yumurtlama warmı dıye ıdrarla test yapıyorsun ateş ölçme yontemı de war ay daha neler neler hepsını denıyoruz bakalım

ne demek canım paylaşmayı sewerım.ay ne gusel ya keşke ben de gıden yawrumdan sonra güzel haberlerı alırım yakın zamanda:97::97:

ranacım iyi geceler canım görüşmek üzere

kızlar ben geri geldim eşimle iğneye gidp geldik artık hastane kapıda karşılıyo bizi tanıdılar

Tesekkur ederımmm yazdıgınn ıcınn ınsallahh hepımızınn bu duadann sonraa ikizleriii olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr kayınvalıdemde cokk bılıyorr ben evlendımde 4 ay oncee yanıı 7 torunu vardı tekk kaldı yurucek devamı gelcekk dıye dıye bende olmadı kızında olduu 2.5 aylık hamıle gorumcemm 3. Cocugunaa benım esımde kucukk oglu murvetını gorduu eltımde de 3 cocukk var bendende o yzudenn ıstıyorrr olsaaa keske bırann oncedee ne gusell bakarrrrr cunku ustumde eltım eltımın ustunde kayınvalıdemm oturyorr rahat olurummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…