ranacım iyi geceler canım görüşmek üzere
kızlar ben geri geldim eşimle iğneye gidp geldik artık hastane kapıda karşılıyo bizi tanıdılar
rica ederım canım oh oh bakar walla anniiş.rahat edersın canımTesekkur ederımmm yazdıgınn ıcınn ınsallahh hepımızınn bu duadann sonraa ikizleriii olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr kayınvalıdemde cokk bılıyorr ben evlendımde 4 ay oncee yanıı 7 torunu vardı tekk kaldı yurucek devamı gelcekk dıye dıye bende olmadı kızında olduu 2.5 aylık hamıle gorumcemm 3. Cocugunaa benım esımde kucukk oglu murvetını gorduu eltımde de 3 cocukk var bendende o yzudenn ıstıyorrr olsaaa keske bırann oncedee ne gusell bakarrrrr cunku ustumde eltım eltımın ustunde kayınvalıdemm oturyorr rahat olurummm
Bırakamıyorumm sızınle muhabbettı okumayı sevıyorumm yaa hep okurdumm uye olmadann once nıye vakıt kaybetmısımkı uye olmamaklaa ne salakmısımm hee :)
Kapıııııı sesı geldıı bu sefer kaçtımm yemek ıster su ısterr ısterrrrrr ısterrrrrrrrrr bebekk lazımmm bebekk
hoşgeldın ablam eee yer yaptınız
şaka bır yana allahım düşürmesin bır daha oralara...
kocişin daha ıyı mı bari?
evet valla öyle oldu sevcanım yaa
eşim daha iyi çok şükür bugün işe gitmeye başladı
allahım hiç kimseleri düşürmesin kuzum
sen napıyosun ?
derinimle akşam vakti msnden görüstük ama gelmedi buraya yorgun heralde kıyamam
anatolia da gelmedı nerdesınız canlar ve diğerlerii demirbaşlar nerdesinizzz???:76::76::76:
lagrima kardelen vs...
ewet abla bu aralar dağıldık mı ne??derinimde gelmedi kardelen az önce buralardaydı ama
anatoliam gelmedievet özledim onuda
lagrimada tatsız galiba biraz
hadi ayaklanmış maşallah maşallah
amın ablam amınnn.
napıyım ablam kocişim yanımda uyuyor
ben de öyle sızlerle sohbet ewdıyorum.bır yandan karın ağrısı töle işte:97::97:
canım bişeyler ıstıyor.ama ney bilmiyorumm.bugun boğazım çok açık üşenmeden kalktım bır tatlı yaptım.ctesı mısafırlıkte yedım aklımda kaldı ben de bu akşam yaptım
şimdi ondan mı yesem diyorummm
ewet abla bu aralar dağıldık mı ne??
evet canım ya şükürler olsun
ay yazık adamlar bizi beklemekden uyuyup kalıyolar
ay sorma inan şuan bende acıktım ne yesem diyorum
tatlı nasılmış versene tarifini
abla pelınım ıcın okuduk o ayrıydı sanırım normal 2 kişiye okunanları derınım mı bıldırecek,sen mi??
ya da olacak mı bu hafta??
yok canım dağılma olmazda bahar geldimi herkese bir rehavet çöküyo bide temizlik filan kimse sık giremiyo
ben mesela nasipse temizliğe başlıycam çok sık giremiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?